Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Mortalhun

    Mortalhun Forum Apprentice

    Igen normális ha külső cardhunból esik, mivel a pajzsos nagy démon kis szintű mini démonokat idéz amik meg droppolnak olyan cuccot, az értelmét ne kérdezd de így van.
     
  2. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Remélem a tankok most nem fognak sírni pvp-re. Konkrétan felrakják a sebzésreflektes skillt raknak egy zászlót és spamelik a sárkánymérget. Nagy koponyák dolgoznak a bp-nél. Konkrétan már csak tank megy szinte erődre de sztem én is inkább megcsinálok 5-5 killel mint mindenki más. GG BP.
     
    Steve75 likes this.
  3. giliszta

    giliszta Regular

    ismét megkérdezem,mert nem kaptam választ. a sötétség kabátjába,miért nem enged semmilyen követ berakni?sem védő,sem támadó,sem régi,sem új követ nem enged. köszönöm.
     
  4. bibere

    bibere Someday Author

    ...de így legalább vannak akik egy hét alatt kipörgethetnek akár 10 milla haladást is (lásd 2:40-nél) :eek::


    A DSO-s fejlesztők mindig is értettek a balanszhoz (is)! ;)

    Egyébként nem lenne rossz ez az irány pve-n, csak egy kicsit elkapkodták a bevezetését. Kb. olyan mint egy furcsa kabát, amikor felakarnák venni, derül ki, hogy az egyik ujja rövidebb mint a másik, ráadásul az egyik deréktájba lett varrva, a gombok a vállra, zsebek a hátára kerültek, ráadásul mindenki beleférne, de senki sem akar belebújni! o_O
    ...remélem azért majd előbb-utóbb előveszik azt a szabásmintát és korrigálnak ahol kell. :)
     
    Steve75 likes this.
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    a mai "jutalom" a téli barlangban mégis mit akar jelenteni? elavult,használhatatlan cuccot kapunk amit már kivontak a játékból... persze meg se jelenik csak a fehér kocka .. hihetetlen ez a cég..és most ezt nem jó értelemben mondom(mielőtt még vki dicséretnek gondolná és rohanna venni prémet meg andert..na meg persze eventköpenyt)
     
    Steve75 likes this.
  6. Bundin

    Bundin Regular

    Ha megnézed amit bekereteztél, az fogja majd adni a formula italok IV-et, és ezt a harmadik képeden írja is a munapad, az a teljesítmény ami nekem kell az az Italfőző II lenne ami a formula italok III-at adná, de mint látom a te teljesítményeid közt sincs, de azért kösz hogy hülyének nézel...
    Másik, hogy nem tudom tolni, mert nem esnek az alapanyagok a mappokon hozzá, de ha esne se tudnám csinálni, mert nincs meg a teljesítmény hozzá, nézd meg jobban...

    Mégvalami a törpék fegyverközelben telentje nem működik ha működne másodpercenként kéne csökkenteni a töltési időket 5%-al, ami egy ólomeső esetében másodpercenként 2,1s lenne nálam amivel csökkennie kéne másodpercenként a töltési időnek, de semmi se történik, ha lenn van a fegyver, ergó a talent nem működik...
     
    Last edited: Dec 22, 2020
  7. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Szivesen, nincs mit. Még egyszer, hátha így érthetőbb:

    Átlagos italokat kell gyártanod, s esnek hozzájuk nyersanyagok a szörnyektől, csak nem lehet célirányosan gyűjteni ezeket, a megfelelő nehézségi szinten kell szörnyeket ölni értük, s dobhatják őket. Nézd meg a térképre belépés előtt az információkat.

    Pl.
    Screenshot_6.jpg Screenshot_5.jpg

    Nekem meg van az Italfőző II., ez adta a formula italok III-at. Te itt tartasz ezek szerint. Azt nézd meg, hogy milyen átlagos italt tudsz gyártani, lehet nem tudsz mindent... S mindegyikre próbálj rákattintani.

    Az Italfőző III. adja majd a formula italok IV-et. Én tartok itt.

    Nyilván én a magamét tudtam lefotózni, nem a tiedet, gondoltam segít ez is, de bocs, hogy nekem már meg van...

    Pl. a régi kék vitalítás tonicját tudom gyártani, az új lilához pedig még nem esett összetevő:

    Screenshot_8.jpg Screenshot_7.jpg
     
  8. Bundin

    Bundin Regular

    Ez szép és jó legyártottam mindent amit csak tudtam tegnap, meg amihez volt alapanyagom CE-előtről, semmit mondom semmit nem számolt be a teljesítménybe nekem nincs meg a formula italok III-om, de nincs aktív Italfőző II.-őm se csak italfőzőIII.-om, de semelyik receptem sincs meg hozzá, na akkor most mivan, és nálad is ugyan ez van ha megnéznéd végre rendesen!
    Ezek az alap italok fekete háttérrel ezeket tudom gyártani, és ezeket nem számolja sehova, pozsgást amióta bejött a ce nem droppolt még semmi csak szólok:
    [​IMG]
    Ezek a zöld italok ezeket már nem tudom csinálni ehhez kell a Formula italok II amit az ItalfőzőI. adna de nincs ilyen teljesítmény látod azt a zárójeles részt{1:s}? az azt jelenti nincs a rendszerben ilyen:
    [​IMG]
    Itt a következő amivel tudnám csinálni a teljesítményt a Formula Italok III.-hoz ez lenne az Italfőző II. ami szintén nincs:[​IMG]
    Ez van egyedül jelenleg ennek a teljesítménye aktív neked is nézd csak meg hol az előző kettő? Azokat kéne megcsinálnom, de nem tudom csinálni, mert nincs, vagyis nem kéne, mert elvileg ennél tartok, de nincs benne a teljesítményeimben illetve a receptjeim sincsenek meg pedig már CE előtt itt tartottam:
    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 23, 2020
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Mindig csak az italozás... legalább nem leszel alkoholista. Látod hogy törődik a BP

    Engem inkább az érdekelne mire használjam az eszisivatag ismétlődő küldi 5 sárkánymagját.. Beváltja majd a hotfix cukorrépára esetleg aranyra?
     
    Last edited: Dec 23, 2020
  10. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Sajnálom tényleg, ezért írtam, hogy remélhetőleg rendet tesznek januárban ebben a katyvaszban...

    Sajnos, mivel semmilyen leírás, segédanyag, tájékoztató stb. nincs biztosítva a support melóhoz, ezért csak a saját karakterünkre tudunk támaszkodni, csak abból tudok kiindulni amit ott látok, meg marad a "vajon mire gondolt a költő" azaz a fejlesztő...
     
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Én elteszem emlékbe a Téli barlangban kapott nemesítővel egyetemben... Szép fehér kockák...

    [​IMG]
     
  12. Bundin

    Bundin Regular

    Na egyik klántagom, aki sose gyártott italt neki megvan:
    [​IMG]
    Szóval nálad meg nálam bugos, mivel mi már a CE előtt csináltunk nem kevés italt, de valamiért a CE behozatalakor nemsikerült nekünk rendesen megadniuk ami már megvan...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  13. Ronshon

    Ronshon Forum Apprentice

    Klántagod ? Mint ha az alkalmazottad lenne :D
    am nem Úgy volt hogy abba hagyod a játékot és a régi kedvenceddel fogsz játszani ?
     
  14. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    De mi van meg neki, hisz még csak az Italfőző I-nél jár? Azaz nem kapta meg az Italfőző II-t vagy III-at. A Duria III pedig ugyanúgy szürke (ha jól látom, nyilván a legjobbkor van fotózva)... A két teljesítményhez amúgy más italokat kell készíteni.
     
  15. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    Szeretném jelenteni, hogy a törpék automata lőfegyvere nem működik megfelelően, ugy ahogy az a tulajdonságában szerepelne.
    minden találata 1%al csökkenti az ellenfelek védelmét 2mpre (legfeljebb 100 halmozható)
    nos ez teljesen nem megy. teszteltem területi mapokon, miniken, bossokon (miután pajzstörhetőek a kék életsáv leszedve)
    és semmit nem csökkent fixen ugyanannyit sebez az automata és a többi képesség is mint mielött elvileg csökkentette a védelmét.
    Csak a sima alaptámadásnál van változás ami teljesen fizikai sebzés okoz.
    DE az automatának elvileg csak a fele sebzése tűzsebzés a másik felének akkor fizikainak kellene, hogy legyem és akkor folyamatosan növekednie kellene a sebzésének ami nem történik meg.
     
    Last edited: Dec 26, 2020
  16. Bundin

    Bundin Regular

    Na olvassd vissza mit írtam régebben amúgy meg neked legyen minedgy mit hogy mondok, főleg ha értelmeset nem tudsz hozzászólni a problémához.

    Mármint neki mutatja a munkapad is, hogy melyik teljesítmény adja míg neked nekem nem de mind1 Ezzel te konkrétan semmit se tudsz csinálni... Inkább az érdekelne, ezeket mikor javítják, a skillekkel, és tudás talentekkel együtt mint a nem működő fegyverközelben talentet is, mármin köv rls-ben vagy majd 2 év múlva amikor majd jön majd egy másik CE?
     
  17. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Van itt más furcsaság is, valaki elmagyarázná, hogyan jöttek ki ezek a számok bp-nél, mert sem a 0 pontos sem a 10 pontos számok nem stimmelnek.

    1) Mechanikus lőfegyver

    0 pont --> Lőfegyver alapsebzése: 188541 - 188541, Közvetlen lövés képesség a lőfegyver alapsebzésének 100%-át (218373) okozza fizikai sebzésként .

    10 pont --> Lőfegyver alapsebzése: 377082 - 377082, Közvetlen lövés képesség a lőfegyver alapsebzésének 200%-át (218373) okozza fizikai sebzésként .

    2) Automata lőfegyver

    0 pont --> Lőfegyver alapsebzése: 282811 -282811, Lefogó tűz képesség a lőfegyver alapsebzésének 50%-át (163780) okozza mp-ként tűzsebzésként.

    10 pont --> Lőfegyver alapsebzése: 424217 - 424217, Lefogó tűz képesség a lőfegyver alapsebzésének 100%-át (163780) okozza mp-ként tűzsebzésként.

    3) Tesla

    0 pont --> Lőfegyver alapsebzése: 188541 -188541, a lőfegyver alapsebzésének 150%-át (327560) okozza villám sebzésként.

    10 pont --> Lőfegyver alapsebzése: 377082 -377082, a lőfegyver alapsebzésének 150%-át (327560) okozza villám sebzésként.
     
  18. bibere

    bibere Someday Author


    Ctrl+c majd Ctrl+v ...mint ahogy az köztudott! ;):p
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Hosszas játék után azt kell mondanom, hogy a játék szörnyen-felháborítóan rossz!

    Töménytelen benne a bug, és ez a legkisebb problémája!

    Összerakom például a dragan fegyvert az alkatrészeiből a munkapadon százas szinten és kapok egy egyes szintű fegyvert!
    Remélem óhajtják majd kijavítani?! (Nyilván nem, tesznek rá nagyokat - csak a pénzt toljad bele a játékba a nagy semmire.) De ugye sorolhatnánk ezeket a bugokat tömegével!

    Ezelőtt mindenkinek volt maxos védelme, ellenállása, most akkor ne legyen senkinek, ja hogy a harcosnak annak meg kéne, de neki se legyen. Pusztuljon meg amíg ott áll a méregbe például. Mert egyébként ha nem áll ott életébe nem üti le az ellenfelet, mert meg se tudja közelíteni. Képtelenek ezek a hozzá nem értő kókler "fejlesztők" felfogni, hogy a harcos nem lehet ugyan az a kategória ugyan azokkal az értékekkel mint a távos. Az alapszintű matematika és logikus gondolkozás is távol áll ezen még amatőr fejlesztőnek sem nevezhető emberkéktől, akik a játékot készítik!

    A tárgyak nevetségesek. 130-140-es tárgyba nincsenek érdemleges értékek (1000-2000 közt vannak többnyire), amik bármire is használhatóak lennének. Az életponton kívül semminek nincs értéke a tárgyakban. Hihetetlenül alacsony minden érték! Rakjál be bármit és vegyél bele anderért kimaxolt követ, hogy legyen valami érték benne. Nevetséges elképzelés! Felveszel egy 140-es tárgyat és a karakter értékek változnak 0.5-el!!! Szánalmas!

    Egy tárgy alapú játékban a tárgyak felvétele röhejesen semmit nem változtat a karakteren! Olyan tárgyé ami 40 szinttel magasabb mint maga a karakter! Arról meg már nem is beszélve, hogy egyáltalán nem is esnek a pályákon tárgyak! Köztes pokolin lejátszok egy pályát és esik 3 kék tárgy meg 2 alap kő ami semmit sem ér! W.T.F.???? A dropp totál nulla! Játszani semmi értelme ezzel a "játékkal"! Inkább csak dühítő ez mint sem játék! Ha alacsony a vérnyomásod "játssz" 10 percet aztán máris rendben vagy.

    Gyakorlatilag tárgyat csak ládából tudok szerezni, ami ugye kulcsba kerül, vegyél paraszt-vagy tárgyad se lesz sose! Bár amilyen nulla értékek vannak benne tök mindegy, inkább ne is játssz!

    A harcostól elvették a gyógyulási lehetőségét a körcsapásból, a vadásznak meg adtak 60%-os gyógyulást a farkasaiból, amitől gyakorlatilag leüthetetlenné vált. Mert távosnak ugye kell de harcosnak nem kell semmi. A kasztokról ezen "fejlesztőknek" továbbra is semmi fogalmuk nincs!

    Brutálisan eltúlzott értékek mindenütt az ellenfeleknél. Fájdalmas bossz is alig leüthető 8 év játék után! Köztes bossz meg teljesen lehetetlen.

    Csak akkor minek játszak ugye? Tárgyak nem esnek. Fejlődni nem tudok. Ha esne is olyan nevetségesek benne az alapértékek, hogy tök mindegy van e rajtam. Csak az életpontomat növeli másra nem jó.

    Alap elképzelés, hogy ezelőtt csak 5-5 sebzős meg krites kő kellett, akkor na abból kelljen most nagyon sok mert egyébként egy mini bosszt is üthetsz órákig is. Tehát vegyél mindenbe töménytelent anderért. Undorító lett a játék. Jó ideje rossz már, de csak tovább rontották. Hiába akarnék fejlődni nem tudok, mert a tárgyakban nincsenek hozzá értékek! Ha akrnék 80%-os akármit akkor minden tárgyba pakoljak csak azt. Ja és akkor hogy lesz mellette másom!? Hát sehogy!

    A játék totál játszhatatlan, élvezhetetlen az egész játék! Ha nem költesz kövekre pár száz ezer forintot akkor inkább ne is játssz ezzel a játékkal!

    A tudáspontok visszaállítása hihetetlenül sok aranyba kerül! Ha teljesen vissza akarom állítani az bele kerül vagy 40 ezer aranyba. W.T.F.???

    A harcos képességeiről meg már ne is beszéljünk, hiszen milyen harcos az akinek se ellenállása se védelme. Röhejes! Kapott egy relatíve megfelelő sebzést de közelharcosként értelmes védelem nélkül minek!? Ha meg pakolna hárítást akkor semmi mása nem lesz, oszt nézhet ki a fejéből.

    Az ingyen anderes karakterek természetesen fel tudták pakolni minden kövüket maxosra aztán nyomatják a videókat a fullos karaktereikről, de mindenki másnak undorítóan játszhatatlan élvezhetetlen a játék!

    És mint mondtam ez egy tárgy alapú játék, ahol a tárgyak nevetségesek és nulla droppal esnek! Mi a fenét gondoltak így???????

    Van ahol meg van adva például, hogy 25%-al növeli valamidet (például a mozdíthatatlan fal képesség, ami maxosan is vagy csak 5%-ot növel az 50% helyett, vagy a dragan szett, ami szintén csak alig néhány százalékot változtat a karakteren), az a karakter értékeinél meg 2 %-csak valójában! Röhejesek az ilyenek!

    A bogár a nagy sivatagban fájdalmas szinten is vagy 400 ezer életpontot regenerál! Röhej!

    A kazamatába a fájdalmas bossz olyan nehéz lett mint régen egy pokoli bossz sem volt. Nevetséges! Fogalmuk nincs a játékról a készítőknek, meg arról, hogy mi az ami szórakoztató!

    Az ander dropp nulla, a matériatöredék dropp nulla! Vegyél foglalatokat tárgyakba, meg vegyél köveket anderért, de a játékba semmit nem kapsz!

    Fejleszd a rúnáidat szörnyen drágán de a rúna dropp csak pokoli szinttől van de ott is szinte semmi droppja. Fejleszteném az ékköveimet, de recept nélkül hogy? Recept meg onnan lenne, hogy fejlesszek kisebb szintűt 10et, de honnan szerezzek ékkövet hozzá? Nagy néha eventen volt. De az se a jó szintű.

    Az italokat-elixíreket-tonikokat is vegyed anderért, de amúgy minek olyan kis értékek vannak bennük, hogy 4-5 %-ot ha változtatnak összességében a karakteren. Erősen problémájuk van a játék készítőknek a matematikával! Nem sűrűn járhattak be suliba!

    A karakter amikor belép a pályára olyan sokáig tart, hogy amire berakja addigra lehalt! Tiszta gáz! Vannak pályák amikre be sem lehet lépni élve! Bejön és már halott vagyok!

    Ilyenek a 140-es tárgyak is! Ultra nevetséges!
    [​IMG]

    Kb. egyetlen pozitívum a varázslatok csereberélése a tárgyakban. Végre óhajtották 8 év után értelmesre megcsinálni a kraftolást. Csak most meg már mind csak a tárgyra hat aztán azt az ezrest megnövelhetem mondjuk 3 ezerre, ami majd jó esetben ha fél százalékot változtat a karakter értékein! Szóval tök mindegy.

    Az új pályák meg a küldetések volt még némi pozitívum. Aztán kb. ennyi.

    Ha valakinek nem volt 200 tudáspontja a frissítés után, az már kb. játszani sem tud, mert minden érték a tudáspontból szorzódik fel! A tárgyak kakit nem érnek ezek nélkül! Szóval kisebb újabb karakterek távozhattak is a játékból! Újak meg már el se kezdjék!

    Bődületesen átgondolatlan, értelmetlen, frusztráló a "játék"!
     
    Last edited: Dec 27, 2020
    Bundin likes this.
  20. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    úgy nagyjából egyet is értek a kritikáddal..de..

    köztes világba mész 120as kék cuccokkal?? abba csak 2 varázslat megy.. felkövezve hogy jön ki jobban mint bármilyen legi?? sehogy.. mondhatni köztesbe nem is lehet egyedül már bemenni.. én se járok mert értelmetlen idő/dropp görbével.. kicsit forgattam q5ben gyűrűt farmolva de az a max.. bosst senki nem üt le egyedül..max mészáros lőrinc

    el van túlozva a bossok hp-je az biztos.. egyetértek..

    hp töltésre ott a tüskepajzs meg a körforgás.. viszonlyag simán tudok vele regelni...persze sok mob kell körém..abból jön.. egyedüli (mint herald maci,kramparusz meg téli maci) bossokra szopás kategória..

    nézem hogy 2h fegyverrel mész..már nem divat :) csak mondom..1kezessel több sebzést tudsz elérni..nekem fehér eszivel 230-280k +-(pet és pajzsfüggő) a speed buffal ami folyamatos mert fél perc mire lejár..szal nem jár le..

    én amúgy azt nem értem mi a bánattól laggol a CE óta.. nem folyamatosan de belekezd időközönként és meg kell állnom a mapon hogy helyreálljon..

    azt jól jelzed hogy egy friss karinak kb első belépés után elmegy a kedve az élettől is..nemhogy a játéktól.. a tudásdropp felháboritó..az meg hogy a köztes boss zsákmányként hagy 40et ..inkább áprilisi tréfának fogom fel..

    amúgy a legnagyobb harcosszopatás szerintem a megszabaditás hiánya.. az vmi bődületes unfair dolog egy kasztnak aki 2 centiről kapja az áldást..esélye nincs reagálni ...

    példának felhoznám a "kósza emlék" map egyik pályáját a gorgókkal meg a hatalmas bogarakkal(idő szakadékára hajazó map..lehet pont ugyanolyan..mittomén..).. na arra csak úgy ajánlatos bemenni harcosként ha 2 tábla xanax van előtted.. szinte egy helyen tartanak ilyen 10-15 másodpercekig..ami még nem a legrosszabb.. a nagy bogarak közben(és vannak 5-6an egy csoportban) az egész környéket!!!! regenerálik milliós tételben...szal előbb le kell választani a csordát és egyesévél kinyirni a bogarakat..már ha jönnek.. és a gorgókat..borzalmas mulatság :D
     
    Elégedetlenkedő and Bundin like this.