Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author


    Hát ha esnének tárgyak vagy lenne egy minimális dropp is akkor nem a kék tárgyak lennének a legjobbak amiket tudtam szerezni, sok-sok óra játék után :) De mivel a dropp az nulla, gyakorlatilag semmi. Így nagy választék nem akad, hát ez van. De amúgy mindegy is mert a karakter alapértékén szinte semmit sem változtat ha legis lenne. Kövek nélkül az egész tárgy semmit sem ér. Én meg nem óhajtok kövekre milliónyi andert költeni. Ennyi kövem volt aztán belekerült ennyi. Amik voltak ezelőtt mindent simán játszottam azokkal. Szereztem 140 es legiket is ládából párat, de annyit nem értek, hogy a kék tárgyakat lecseréljem! Tízezer feletti sebzés van alapból a kétkezes fegyverbe, az egykezesekbe meg kétezer körülik többnyire, szóval akkor inkább maradtam a minél több sebzés a szar cuccokból, aztán ennyi. Ha nincs tárgy ennyi játékidőből sem ami használható lenne miből válogassak. És így is csak 105 ezer a sebzésem, mert nyilván nem veszek töménytelen sebzős követ sem anderért! A pokoli, kegyetlen pályákat így is játszom a legnehezebben meg csak kínlódok, de összességében nem szórakoztató a játék. Ha esnének tárgyak talán jobb lenne. De így csinálom csak a semmit. Töménytelen ellenfelet leütök a nagy semmiért. Így meg játszani értelmetlen. Talán csak a sebzéssel nincs nagy gondom még így sem mert a pajzstörésekkel aránylag hamar le lehet ütni még a mini bosszokat is egyedül játszva is.
     
  2. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Sziasztok, TUDJA valaki hogy lehet a relativ mana módosító - 21 % Mitől van minuszban??
     
  3. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    azoktól a rohangáló moboktól..akik megütnek de nem csinálnak semmit.. csak elveszi a hp-t meg a dühöt/manát/koncit/gőzt egy félórára..ellenszer nincs..

    itt jelezném hogy meg lehet ölni ugye..de én mint harcos ugyan hogyan hogy ne üssön meg? :D
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  4. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ja, és azt még nem is említettem, hogy a fél óráig rám kerülő negatív hatásokat egyszerűen felháborítónak tartom!!!! Undorító ocsmány húzás! Hányok az ilyesmitől! Milyen egy paraszt játék már az ilyen!? Most is rám kerül egy olyan, hogy 76%-al kevesebb életerő pont fél órán át, aztán játsszál paraszt! Gondolom sejthető, hogy milyen formában emlegetem az anyját a készítőnek meg hová is küldöm a játék készítőt!
     
  5. 8-ik.utas.a.halál

    8-ik.utas.a.halál Forum Greenhorn

    végre fehér cuccokat ad a titokzatos kocka hát ezért ilyen titokzatos :) ismét egy nesze semmi fogd meg jól most nem tudom hogy 5 percnél miért is maradjak játékban többet drop 0 event haladás 0 játékélmény -10 és azért az tényleg durva hogy egy prémes kockákból fehérek esnek nem is értem tényleg van még lejebb????
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  6. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ezt gondolom azért találták ki, az lett volna a cél, hogy távosok ne tudják szólózni vérfűrdőt...nem jőtt be...szólózzák
    Szerintem lesz lejjebb, ebben a játékban mindig van lejjebb.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  7. giliszta

    giliszta Regular

    azért mágusként én is mondok valamit. a fagycsillag,meg a teleport eddig megszabadított. már az se,hiába talentolok rá. valamint kedves harcosok. az új pályákon házhoz jön az áldás.ha nincs elég tám seb,meg sebzés,egerészhetek normálon,meg fájdalmason...más hibaként jelezném,bár nem tudom kinek is,mert modik nem nagyon járnak erre....a küldetés tárgyak ,miért nem esnek?próbáltam váltogatni az erősségét a pályáknak,de van olyan küldetés,hogy 20 kört voltam és egy sem esett.a küldetés tárgyak esési rátája 1%. ez elveszi az ember kedvét,hogy pénzt toljon ebbe a katyvaszba.
     
  8. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    A köztesneknél bent hagyhatták volna a könnyebb fokozatokat. Mert ugye pokolin nem mostanság fogom játszani. Így bosszozni nem fogok. De a köztes egyediket máshol ugye nem tudom megszerezni. Tárgyakat amiket találtam ládákból az is megfelel, tök mindegy, mert a tárgyak jelenleg semmit sem érnek, csak az számít mennyire vásároltál bele pénzért köveket, töménytelen mennyiségbe. Azt meg nem fogom. Milyen már, hogy akkor lesz értéke a tárgynak ha követ veszel bele!? Így gyakorlatilag nincs mit csinálni a játékba. Fejlődni nincs mit. Végtelen mennyiségű drágakövet kéne bezúznom porért, hogy 1-2 %-ot javítsak a karakteren valamin. De úgyse tudnék pokoli köztes bosszt játszani. Harcosként meg főleg nem mert továbbra is ott tart a kaszt, hogy nem tud megállni a sárkányharcos a bossz előtt. Rúnákat fejleszthetnék de valójában az is jó ha 1 %-ot javít az értékeimen és kell vagy 20 ezer rúnapor is hozzá, egyhez is. Az életpontomat növelhetem még, az tárgyakból is jöhet, aztán annyi. De azt meg minek, védelem ellenállás értelmes krit nélkül bosszozni pokolin nem fogok. A pokoli szimpla pályákhoz meg az is jó ami most van. Tehát a játék ki is fújt nagyjából. Semmi célja. Ha lehetne köztes bossznál egyediket szerezni mondjuk fájdalmas szinten lehet azokat még játszanám. De így nincs mit csinálni. Semmi olyan amivel a kaki karaktert értelmes módon érdemileg fejleszteni lehetne. Nem értem! Azért kellett ez az új játék, hogy hátha el tudnak adni milliónyi követ az idiótáknak? Hát ezért kár volt!

    A vérfürdő szint meg harcossal egy szívás, gyakorlatilag játszhatatlan míg a távosok megint csak röhögve játsszák! Egyszerűbb lett volna már a harcost megszüntetni közelharcosnak. Dobáljon baltát, dárdát oszt jól van. Ha nem képesek megérteni, hogy hogy is kéne működnie egy közel harcos kasztnak, hát ne csináljanak olyat, mert ez így egy nagy nulla!

    Mágus kidobja a szingut szemez egyet és röhögve lő le mindent.

    Vadász kiküldi a farkasokat és csak nézi őket, meg lő párat néha. Közbe ezerrel gyógyul is.

    Sárkányharcos meg meghal azonnal. Ennek mi a fene értelme van?! Pancser egy játék!
     
    Last edited: Dec 28, 2020
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    jaja..nincs sebzés,speed,krit,na meg hp se... mennyi kell hogy mehessek pokolira?

    [​IMG]
     
  10. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ilyen védelemmel meg ellenállással vérfürdő lesz csak az a bossz :)
    Távosnak persze elég bármi....
    Persze egyesek bevásároltak jól kövekből azok fel tudnak mutatni magasabb értékeket speedbe meg sebzésbe! Igen te bevásároltál, hát gratulálok hozzá! De harcosként védelmek nélkül így is csak fos az a karakter. Meg ez a krit is nulla amúgy! Persze enyém még ilyen se, nem is lesz, én nem költök erre a kakira. Meghagyom a hozzád hasonlóaknak. Tudom nem költesz semmire az ander ingyen jön. Végül is csak fenntartja valaki a játékot.
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    mindenki annyit költene mint én már rég nem lenne dso :D

    ha lenne olyan opció mint a bankszámlán..hogy kivonatot lehetne kapni mennyi pénz lett befizetve..hát meglepődnél rendesen...

    láthatod hogy cuccokban nemnagyon van feljebb...az a pár lvl szinte csak kozmetikai szépségtapasz lenne.. csak kövekkel lehetne fejlődni(ami a BP célja ugye) de hát nem látom értelmét bármit is költeni... nem csak nekem,de senkinek nem is javaslom semmiféle befizetést..inkább utalja jótékony célokra
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. Tom_Paris

    Tom_Paris Forum Greenhorn

    Frissítés előtt mágusként ment a pokoli 4 köztesbe, lassan de ment. Most frissítés után normál és fájdalmas szinten még élvezhető boss nélkül. Magasabb szinten számomra élvezhetetlen. Köztesbe bementem pokolin 2x és 3 ütés egy mobtól ennyit érek, ha ez így marad, akkor be se fogok menni többet.
    A mai nap volt az első amikor csak annyi kedvem volt ezzel a játékkal játszani, hogy beléptem és ki is léptem.
    Csak egy dolog van ami a frissítés után értelmesnek tudok mondani az a mások által is ennek tartott varázslat átviteli mód. Ha csak ennyit raktak volna bele a régibe mindenki jobban örülne.
    Napi kihívások számomra élvezhetetlenek mivel arra nem fogok költeni, hogy addig tekergessem, amíg élvezhető kihívást találok. Nem fogok prémiumra költeni, mert semmit se ad pluszba.
    Én nem szemeztem soha. Csak szingu meg őr meg meteor és gömb, ezt élveztem. Most minden odajön elém és lecsap ez nekem nem élvezet. Lehet a harcosok most boldogak ettől, hát legyenek boldogok. Erre vártak, hogy a NAGY MÁGUSOK mikor döglenek meg végre egyből. Én egyszemélyes játékot többet nyomtam mint csoportost, mert fárasztó volt másokra figyelni és nem a saját ritmusodban haladni. Most ez is el van véve. Csak mobokat ölni fárasztóan unalmas a semmiért. A tavalyi téli eventet ki tudtam vinni legalább ez az emlék megmaradt. A mostaniba szinte semmit se csináltam amint a maci bemutatkozott. Ha minden így marad, bármennyire szerettem ezt a játékot másikat kell keresnem, mert kikapcsolódásra ez jelen pillanatban nem alkalmas.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  13. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, az én mágusom kicsit jobb volt mint a tiéd nekem a pokoli5 volt a farm és a 6 ment lassan. De ez már semmit se ér. Én is egyedül játszom mondhatni hobbi szinten, de ezt megölték. Sokan vannak akik igy játszottak mint mi de szerintem sokan itt hagyják majd a játékot mert egyedül nem sok esélyed lesz a jó cuccokra. Feljebb látni hogy Julien Király védelme kb 57% aki harcos és több ütést kap nekem 69% de ez 0,,,, nálam is 4-6 ütés és annyi mert az életeröm az övé kb 7ede sincs vagyis mindenre nem tudsz pontokat tenni. Igy marad a szpás föleg hogy minden kaszt mana gőz düh stb alap pontjai 100 maradt de a skillek meg eszik a pontokat,Nagyobb mob csopi hamarabb leveri a szemezett szörnyet mint hogy újra töltene a mana / közben ugye skillezel/ és mire újra szemezhetnék hogy ne engem támadjanak már meg is haltam. Miért nem nő a mana pont legalább szintenként 1el?? Mert ez nem arról szól hogy jól érezd magad hanem hogy MINDENT pénzért vegyél. És majd maradnak az életre-halálra játszók akik teszik be a lovét
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  14. Bundin

    Bundin Regular

    Ha van valami lóheréd, akkor vegyél öt manatöltő rúnát belőle elég sokat dob a mana regenen, persze ha nincs, akkor még próbálkozhatsz sárkánymakkért, de nemhiszem, hogy abból rendelkeznél olyan sokkal.
     
    bibere likes this.
  15. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Köszi az ötletet. Már akartam kérdezni hogy a töltö vagy a mana növelö rúna a hatékonyabb. 5öt nem tudok venni csak 4 és felet :) Makk van 6500 de majd megnézem elég-e még 1re
     
    Bundin likes this.
  16. Bundin

    Bundin Regular

    Újratöltés rúnája, szerintem a töltés először, aztán később majd jöhet a mana növelős is.
     
  17. -Sogi-

    -Sogi- Someday Author

    Valaki elárulná nekem , hogy "pozsgás"-t és "Árnyliliom"-ot Hol lehet farmolni? Vegyen anderért szerszámot az akinek van rá. Akár hol megyek normálon - fájdalmason nem adja, mert az alap kellene, nem a zöld, nem a kék... stb Szóval valaki árulja már el, hogy hol merre? köszi!
     
  18. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Hiba, ha még nem vették volna észre a sok között: A sárkányharcosnál, ha lerakom a harci lobogót, akkor elvileg minden képesség ingyen használható, de a Harci ugrás az nem lesz ettől aktív! Annak ugyan úgy megmarad a dühköltsége, hiába van lent a lobogó. Majd egyszer ha nagyon ráérnek javítsák. Köszi!
     
    jackoneill1976 likes this.
  19. Bundin

    Bundin Regular

    Nincs olyan map ahol a mobok droppolnák, vagyis nekem még nem sikerült találni, lehet meg kéne nézni a királyi kriptát Kingshill alatt, talán ott... ott még nem próbáltam.
     
  20. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Próbálom kideríteni a helyzetet ezzel kapcsolatban, de sajnos még nincs érdemi infóm, még a türelmedet kérem.

    Úgy néz ki, a Kontárból Mester küldi sort törölték, teljesítményfüggő lett ugye a kraft (ital, kövek), de ennek ellenére a játék elvárná a pozsgást...
     
    -Sogi- likes this.