Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Člověk žasne, co všechno jsou lidi schopní vymyslet. Na ty věci se snad ani nedá přijít náhodou. To snad maj programy, který jim ty bugy vytahujou přímo že systému.

    Jinak není zneužívání bugu na veřejný mapě a chlubení se tím na sociálních sítích nahlášením bugu? :D:D:D
     
  2. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Osobně PVP nehraju a je mi jedno jestli je tam bug nebo ne. Ale vypadá to, že někdo z BP koukal na YT a omylem mu tam vyskočilo video z drakena. Tak se s tím pochlubil v práci a je nenapadlo nic jiného než se vykašlat na opravy a všichni se rychle vrhli studovat videa na YT. Takže teď všichni makaj na rozdávání banánů a nikdo nic jiného nedělá. Takže očekávám posunutí patche, který stejně ten bug neopraví a ty ostatní taky ne. Ale třeba zase vyjde nějaké oficiální vyjádření k něčemu co nás v podstatě netrápí a nepotřebujeme to.

    Jinak začínám být dost zvědavý na Poraz Neporazitelné. Asi by měli udělat taky opakovatelný úkol jako je teď v rakeťácích,jinak to asi nikdo hrát nebude.

    Já mám trochu jiný problém než bug v PVP. Sice nás BP nutí do skupinového hraní,ale pro mě se to moc hrát nedá. Při hraní ve skupině,kde je větší množství mobek je tolik efektů, že za prvé nic nevidím a za druhé se to poměrně často drbe. Takže běžím se skupinou, narazíme na skupinku mobek. Wat tam skočí, mág dá wortex,luk pustí vlky a já hodím dělo,olejovku a raketku a pálím to plamenometem. A ejhle. Dělo nikde,olejovka nikde a raketka buď neletěla vůbec nebo letěla úplně někam jinam. Přitom na všechno mi jde CD a pára se rozplynula. Takže musím buď jen stát a pálit nebo utíkat 10s než budu moct dát zase dělo. Paráda.

    No ale problém bude určitě u mě. Buď to neumím hrát nebo mám slabou sestavu a připojení. A nebo všechno. Nevím,jestli má ve skupce někdo podobné problémy.
     
    Last edited by moderator: Jan 12, 2021
    ргцт likes this.
  3. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Jaachachacha, prej banovaci kladivo :) chci taky jednu po hlave, jen tak za nic, abych se konecne probral a nesnazil se tu zlomit nezlomitelny a marne necekal, ze neco zmeni k lepsimu, jsem takovej traged, ze stale verim a cekam, ze prijde patch, kde zvysi dosah aktivace miny a ze treba poladi specialku k pouzitelnosti, ze z kostek zacnou padar sutry jako kdysi, ne 100fialovejch kostek = 5surovych a 3odstiply, ze pujdou vyrabet eliky a ze k nim zacnou padat suroviny(fialovy ohlodany kosti napr.), behal jsem vcera svoje lowky a to ze na mapach nepada sacholan a durijska ruze, ale pada z khalys na bolesti za klic, to bych jeste dal, ale kde sezenu recepty na zakladni vyrobu tech dalsich nejak nedavam, muzu jen vitalitu a efektivitu, vsechno co by lidem mohlo nejak pomoct hrat je bugly nebo nastaveny na cicu. Zavidim vam ten drop, na hlavni 7k paklicu v hajzlu a ani jeden item z bourlivych hor nebo pametovky nepadnul z truhly ani z krvavy truhly, z mobek jo, ale z truhel mi nepada nic, kdybych otevrel truhlu a z ni vypadly 3uniky jako tamhle na obrazku, tak se z toho samovolne udelam do trenek
     
  4. Radec

    Radec Padavan

    Ak si mág, tak ti do R246 ani nepadne:(. Z nejakého dôvodu tu je chyba, že mágom nepadá.

    O god mode sa skutočne nejedná. "Nesmrteľnosť", ktorú majú je zapríčinená iným dôvodom, ktorý odporúčam neskúšať;)

    Discord má svojich vlastných moderátorov a my nemáme žiadne právomoci zasahovať do toho čo sa tam deje. S tamojšími moderátormi nemáme dokonca ani spojenie
     
    blackassam likes this.
  5. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tak jsem koukal na video z testu na Neporazitelné. Celkem dlouho to tam pižlal na normal. Tak nevím no.
     
  6. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ušetříme sféráky... Taky dobrý
     
  7. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Já asi jo. Páč jich mám i tak málo
     
  8. blackassam

    blackassam Forum Expert

    [​IMG]
    Jinak kluci na tom tvrdě dřou ráno i večer....na streams není čas bo seznam dlouhý jak rolka od toaleťáku a to ještě beztak zkrouhli jak oficialní seznam mrtvých ve Wu-chanu.:D

    Ale ať se odvede téma trochu jinam už se něco dalšího rysuje na obzoru...
    [​IMG]
     
    ргцт likes this.
  9. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    To je ale hodně vzdálený obzor. To je tak daleko, že je vidět i zakřivení Země na tom obzoru:-D
     
    ргцт likes this.
  10. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Navíc tohle není Sargon. Já Sargona viděl před několika lety a vypadal jinak. :p Tohle je zas nějaká náhražka.
     
    ргцт likes this.
  11. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Bohužel recyklace má většinou pak dopad i na jistou kvalitu.:rolleyes::D
     
  12. MisterNoob

    MisterNoob Advanced

    To je z rodiny Sargonových, bratranec z druhého kolena. Kvôli chamtivosti prezývaný aj McDuck Sargon :) Vraj v evente sa majú objaviť aj jeho deti Grinduela Sargon a Noreward Sargon :)
     
  13. ргцт

    ргцт Active Author

    já jsem asi taky blázen .. dso už skoro 2 měsíce nehraji, ale pořád mě to láká .. možná udělám novou postavu na testu a mrknu co je novýho na testu .. pokud tam tedy vůbec něco novýho je a nedělám si zbytečný naděje ..
     
  14. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    To spíš vypadá jako instantní Sargon z pytlíku. Normálně ho nasypeš do té díry,trochu horké vody a on po pár minutách začne takhle bobtnat. A zabít ho bude stejně těžké jako strávit čínskou polívku:-D
     
    ргцт and Gauthor like this.
  15. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Pár variací buildů....
    [​IMG]
    [​IMG]
    Celkem by mě zajímalo jestli se někomu i podaří pokořit hranici útoku za hranici 4,... pro 2H bez toho, aby to bylo na úkor dalších statistik, ale s podoporou speed skillů, skupinového bonusu a případně buffu na rychlost by to mohlo být i reálné jak tak koukám.
    [​IMG]
    Údajně postava z testu s full max šutry.
    [​IMG]
    Konečně se podařil splašit i čáryfuk...zřejmě přidělená postava na prezentaci podle opasku a pláště...taky full max šutry.
    [​IMG]
    Použitelný amulet s regenerací.....celkem by mě zajímalo kolik by vytáhl na něm DK, když ten mág má 41kHP regen.
    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 16, 2021
  16. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Reálné to s tou 2h nejspíš bude. Jak říkáš jde o to jestli se to vyplatí na úkor ostatních věcí. Osobně si myslím, že trpa to bude trochu zbytečné. Přeci jen ten plamenomet má krátký dostřel ať s 1h nebo s 2h. Ale uvidíme. Já zatím stavím na 1h. Až budu tak nějak spokojený, zkusím poskládat 2h.
     
  17. blackassam

    blackassam Forum Expert

    O 2 H můžeme začít spíš uvažovat, až budeme mít pěknou zásobu lepší kvality zirkonů...pro nás běžné smrtelníky je to zatím spíš mimo a jednoznačně bude lepší 1H s buffem vzteku:rolleyes::D.
     
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Jako ten war je pěkněj ale s 2.6m hp bez def a odolek se může jít tak klouzat....
     
  19. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Třeba má ještě zastrčené nějaké eso v rukávu..ale jinak s tebou souhlasím s tím HPčkem je to stejná kalamita jako s kritikem pokud chce mít člověk jakž takž nějaké zranění a pak to i ustát, aby nelehl hned na startu mapy.:rolleyes:

    By mě zajímalo jakým stylem se to testovalo...jestli si nacvakali full šutry a pak jim fakt stačilo mačkat dva/tři skilly...protože ty nastavení obtížnosti jsou ustřelené od začátku v obtížnostech.

    Jsem zvědav na DTU pokud nějak neupraví množství postu do progressu tak z toho můžou rovnou udělat celoroční event.:D
     
  20. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    DTU už je na testu. Počkáme, až to někdo odzkouší:)