Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    EZ KOMOLY ?? 48% mana csökkentés 30 percre ?? Tényleg ki akarta ezt MERT ugye a JÁTÉKOSOK visszajelzése alapján fejlesztenek. Kiváncsi lennék ezt ki kérte,,,,,,, Azóta új rekord 60% mana elszívás 30 percre,, ezek nem normálisak 1 skillt használva hogyan játszak??? ja és mindez kegyetlenen
     
    Last edited: Jan 2, 2021
    Elégedetlenkedő likes this.
  2. giliszta

    giliszta Regular

    van lejjebb. a kérdéseimre nem kapok választ...hivatalos helyről. lejárt a prémem és hosszú évek után,nem is költök egy vasat sem erre a tákolmányra...behoztak egy bughalmazt. a küldetés tárgyakat nem adják a pályák. a kavicsokat megint kipakolja a játék pálya váltáskor.
     
  3. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    A Sötétség kabátjával kapcsolatban? Sajnos nekem nincs, így nem tudom letesztelni...

    Ilyenkor a szokásos menetrend van: Kép/videó (nálad inkább utóbbit javasolt) s supportra vele. Ezt tudjuk továbbítani.

    A kövek kikerülnek problémára: Többször leírtuk már, csak kicsit kellett volna visszaolvani: Át kell nézned az összes tárgyadat, mert valamidben még van ugyanolyan tipusú kő, s azokkal együtt elérted a limitet.
     
  4. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Hiba:
    Stalgard - Pokoli szinten a Hatalmas veszedelem során a pálya letisztítása után az Őrszem nem jelenik meg. Az őrszem legyőzése küldetés pontot beadja, de az őrszem nem jelenik meg, és ki is írja, hogy nem talál több célpontot lépjek be újra a pályára.
     
  5. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ja. Ha a nem viselt tárgyakba is vannak köveid akkor ha elér egy határt a viseltekből pályaváltáskor kidobálja. Példa: Ha van 30 köved valamiből ami a nem viselt tárgyaidban van (és ez a max hordható) és beleraksz 10 követ a viselt tárgyaidba akkor ugyan beleteheted engedi de a 10-et pályaváltáskor kihajítja a viselt tárgyakból. Nem vizsgálja a megjelenítésnél a nem viselt tárgyaidban lévő kövek számát. Ami akár rendbe is lenne, mert ott miért ne lehetne, csak ne dobná akkor ki a viseltekből a pluszt.
     
  6. Hoonicorn0

    Hoonicorn0 Forum Greenhorn

    Sziasztok! Nemrég kezdtem újra 17-ből átmenőleg. Kontárból mester (1/9) küldetést hol tudom megcsinálni? nem küldiztem csak mentem. Így viszont kraftolni nem tudok. Válaszokat előre is köszönöm!
     
  7. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv!

    Ellenőrizd kérlek, hogy a Feladatok ([Q] gomb) / Összefoglalás / I. Jelenet / 1. - 2. fejezetében lévő küldetések készek-e.

    Ezeket Kingshill, Swerdfield, Hagastove barlang és Grimford területein veheted fel az NPC-ktől, sajnos mindet ellenőrizni kell (rájuk kell kattintani), mivel a szintkülönbség miatt nem jelzi se a térképen, sem az NPC-nél, hogy van még nála küldetés, ami nincs kész.

    Fontos még, hogy a citromsárga színnel jelölt küldetésekre koncentrálj!

    A Kontárból mester küldetés már nem él a játékban. Helyette teljesítményekhez van kötve a munkapadon használatos receptek megszerzése. Mindnél írja, hogy mi, vagy a Teljesítményekben kell megnézni.
     
  8. Rikoma

    Rikoma Forum Greenhorn

    Üdv!
    A napi kihívásoknál a "győzd le a megrontó nofertarit bármilyen szinten" választottam.
    Agathon szövetségi csarnok.Megvolt fájón és normálon is de nem adja be.Van máshol is? Mert nem tudok róla.
     
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ha segít rajtad akkor halálos se volt jó tegnap... Igazából ez az új rendszer hogy 80 féle feladat van nemtom kinek jó..

    Régebben mindig 6ig jutottam.. Kivételes esetben a pvp-t is megcsinaltam (dragan piros gömb)..a CE óta még 1x sem jutottam el 7ig... 9-18-36 olvasztás még ok.. 5-10 miniboss is..feljebb csak kivételes esetben megyek.. A legrosszabb hogy 5 percig forgatom míg jön egy vállalható.. Prem nélkül maximálisan felejtős bármi ha tele van buggal és még ha akarnád se tudnád befejezni ander nélkül..

    De bárcsak ez lenne a legkisebb bajunk..amennyi sebből ez a játék vérzik..Dr House se állítana diagnózist már...morfium hogy ne szenvedjen és eutanázia. Ennyi bugot képtelenség kijavitani az új rlsel.. Főleg ahogy a BP-t ismerem 50et javítanak de 100 újat hoznak mivel tesztelés nélkül jön.. ja és főleg olyasmit javítanak ami játékosbarát...tehát mintha benzinnel oltanák a tüzet
     
  10. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nekem van prémem de annyira nincs jutalma napi küldiknek hogy nem is szoktam oda pörgetni ahol farmolok sőt sok esetben fel se veszek semmit. De fő az hogy könytárat kijavították.
     
  11. Bundin

    Bundin Regular

    Hát ez ajavítás egy nagy semmi, midnen mégrosszabb lett nem értem kérdezze már meg valaki, hogy mit akarnak, mert ha az a céljuk, hogy leálljon a játék, akkor húzzák ki a szerverből a dugót, és szüntessék meg a játékot, rossz nézni ahogy kicsinálják azt ami éveken át szórakozást nyújtott embertömegeknek, a szerverek konganak az ürességtől, a klán aktivitásunk is már egy hete stagnál napi 4 fővel amihez gratulálni tudok a játék készítőinek... tulajdonképpen kinek is készül ez a játék? Az eszenciák se működnek, zöld feletti eszenciákkal kisebbet sebzünk, mint a zölddel meg szürkékkel... ez mi?
     
  12. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    A harci ugrás továbbra is 25 dühbe kerül a harci lobogó alatt, holott nullának kéne lennie! Egyébként is nevetséges, hogy a harcos nem tud ugrani csak ha megverik! Ha már agyon ütötték, akkor elugrik mert akkor lesz csak annyira dühös, hogy ugorni tudjon! Szánalmas! Ingyen kéne ugrania! Az meg hogy soha nem ugrik oda ahová jelölöm még nevetségesebb. Ugorjál ki paraszt a méregből, ja de nem ugorj bele inkább máshol oszt pusztuljál meg! A sárkánybőr továbbra sem szabadít fel minden gyengítés alól! A sárkánybőr 90 % védelme az valójában csak kb. 10-15 % növekedést okoz (kb. 50-ből lesz 60, aztán jó hogy bossz előtt nem tud megállni a harcos sárkánybőr alatt sem)! Ja bigpoint matematika, aminek semmi köze a valósághoz! A játékosok további szívatása helyet talán a valós hibák javításával kellett volna foglalkozni! Mert még a játék legalapvetőbb dolgai is bughalmazok!

    A dropp továbbra is nulla, semmi. Kinzó bossznál kapok zöld tárgyakat meg néhány alapkövet. Röhejes!

    Tudáspont droppja továbbra is a nagy semmi. Bossz se dob!

    Anderből hetek alatt se gyűlt össze annyi se, hogy egy foglalatot tegyek valamelyik tárgyamba! Pfff....
     
    Last edited: Jan 21, 2021
  13. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    A csoportos talentek továbbra sem működnek, se a rúnáik. Ez kész röhej már.
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Egyvalamit el kell ismerni..

    Kritikus patch... Na ezt a megnevezést fején találta a BP...teljesen korrekt 2 hónap munka után kb semmit sem csinálni.. Mondjuk talán a "kritikán aluli" találóbb lett volna de már szőrszálhasogatok :)

    Bármi is van a leírásban...KAMU...képünkbe hazudnak jóideje..megkockáztatom hogy ha nincs a tegnapi rls hát nem veszítünk semmit... Vagyis,ráfogják a tegnapi katyvaszra hogy miatta nem jön a rls246 csak februárban (mert annyi hiba van hogy 2 hónap alatt se tudták megcsinálni)..hát szép.. Annyi vér meg nincs a *** hogy hivatalosan húzzák magukra a vizes lepedőt.."Bocs srácok,el....".. A hülye is látja hogy ez katasztrófa és egy hét teszt után behozni a DSO hattyúdalát hozta el...
     
    Last edited by moderator: Jan 21, 2021
    Elégedetlenkedő likes this.
  15. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    PoE, tucatnyi lehetőség van csak a harcos kaszton belül és sokkal komplexebb, mint a drakensang valaha volt/van/lesz (angol tudás kell hozzá).
     
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    köszi..kipróbálom..ezt a veszett fejszét meg akkor jegelem ha bejön
     
  17. bibere

    bibere Someday Author

    Fiaim annak idején 7-8 éve erre mentek át DSO-ból, majd tovább, de az már egy másik történet. :p ...én meg maradtam, mert tetszett, hogy magyarul van (vagy lusta voltam az angolhoz, már nem emlékszem :D)
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  18. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    A köveket továbbra is kidobálja a cuccokból térképváltásnál ha egyéb tárgyaimba is pakolom és nem csak a viseltekbe! Mi a fenét javítottak egyáltalán?! Csak még jobban elrontották, meg még jobban megszívatták a játékost!

    Lagos a játék, sokszor azt sem tudom hova ugrok, töménytelenszer lehal a karakter lag és irányítási problémák miatt! Az irreális ellenfelekről meg már ne is beszéljünk. Lehet távosnak elmegy az ilyen de ott állni mellette ugyan az mint rég! Semmi sem javult! Szeretnék sokszor odébb menni de képességeket próbál mozgás helyett használni! Instant halál ilyenkor.

    A POE régebbi gépeken nem fut, az kissé jobb gép igényes mint ez a játék... Nálam a régi gépen kifagyott mindig. De van egyébként is választék bőven a játékokból. Nekem a magyarítottak jobban bejönnek személy szerint. De van sok angol is amivel játszok. Szerintem minimum 30 játék fent van a gépemen....

    Ide már csak véleményt alkotni járok leginkább, mert játszani nem lehet. Vagy ha a másik gépemen fut valami (neurális háló például) és azon nem tudok játszani.
     
    Last edited: Jan 21, 2021
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Hiba: Ha a tüskés pajzsot a harcos akkor mondja el amikor még az előző rajta van akkor elment a levesbe, az idő elkezd számolni de amint az előző elmúlik várhat majd a következőre mert amit elmondott az nem aktiválódott. Tehát ha van még belőle 2 másodperc és úgy mondod el akkor ez ment a levesbe, majd várhatsz a következőre valamikor, ahelyett, hogy normálisan amikor elmondod az újat akkor kezdene újra számolni! És a harci lobogó őreivel ugyan ez a helyzet ha még kint vannak amikor megint lerakd a lobógót akkor az őrök még az előző idejéből maradnak aztán majd várhatod a következőt, hogy megjelenjenek! Normális esetben az utolsó lobogó eltűnésével kéne megszűnniük! Ha már semmit sem tudnak megcsinálni legalább a játék alapját képező képesség használatot csinálnák meg rendesen, de úgy tűnik még arra is képtelenek! A harci ugrás össze vissza ugrását meg a roham gumi effektusát meg hagyjuk is most a rohamot azóta nem tudták megcsinálni amióta van. Mindig is visszarángatott. Szuper frissítés előtt legalább az ugrás nagyjából jó volt, de már az sem! Frissítés előtt ha felraktam a sárkánybőrt az adott maxos védelmet meg mindent most meg már kakit nem ér az a 90% ami valójában 10-15! A gyors csapás kritikus találat esetén hol csökkenti az időt hol nem. Van amelyik képességnél épp csökkenti van amelyiknél épp nem. Ahogy kedve van! Szánalmas ez a teljesítmény amit nyújtanak!

    q3 köztesbe pokolin az egyes pályán a molnár nem óhajtott kijönni a fehér pajzs alól ami miatt gyakorlatilag semmit nem sebeztem rá a töménytelen életpontjához képest, és 10-15 perc után eluntam ott ütögetni gondoltam kicsalom, és odébb mentem mellőle kicsit mire maxra gyógyult! Mégis hogy képzelik ezt a fa..ságot!? Menjenek már az .....-ba!

    Van egyáltalán olyan dolog ami nem BUGos a játékban????????
     
    Last edited: Jan 24, 2021
  20. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Legutóbbi frissités óta harcos fejeléssel nem tud pajzsot tőrni vagy csak nem mutatja. Akármelyik bosst fejelem vagy minibosst az életcsíkja alatt látható ellenállás pőttyők nem változnak.
    Szintén a legutóbbi frissités óta a Gyors csapás 2. talentje nem müködik rendesen, képességek töltési idejét kéne csőkkenteni, na ez vagy müködik, de többnyire nem. Látványos a különbség a frissités előtt és után.
    És még két bug vagy szándékos hiba, ezek CE óta léteznek.
    Sárkánybőr ideje alatt az okozott sebzés 30%-át életerőként regenerálom. De Sárkányméreggel okozott sebzés nem tölt életet aktiv Sárkánybőr alatt! Ez elég szívatás jellegű hiba.
    Tüskés pajzs a leírás szerint az elszenvedett sebzés 125%-át visszasebzi fizikai sebzésként. Na ez kamú!!! A CE után 1 hétig ez valóban igy volt, aztán szépen visszavették a sebzést. Csak ilyenkor legyen gerinc is a fejlesztőkbe és a skill leirásba is javitsák, hogy visszasebez 30-40-50%-ot. Elég gyáva dolognak tartom, hogy visszaveszik a sebzést, de hallgatnak róla mint a sír.
    De ami a legjobban kiakaszt, hogy a Sárkányméreg nem okoz kritikus sebzést! Ez ám az inkorrekt dolog.
     
    Last edited: Jan 26, 2021
    Elégedetlenkedő likes this.