Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Inu

    Inu Junior Expert

    Stále víc mě to připadá že v bp dev teamu jsou záškodníci kteří jak už bylo řečeno výše prodavaj za polovic plášte na akce přidavaj na učty ,,kamaradu,, op věci a schválně vytváří tydle ,,chyby,, stejně jako tomu bylo v eventu raketáci šla se nemilosrdná ve dvou jeden zničil první stroj a druhej čekal u druhé bedny a lákal monstra na bednu pokud se druhá bedna zničila před tím než se spustil druhý stroj objevily se 3bedny s progressem+ta kupka smetí uprostřed no... Já vám fakt nevím rda bych hrála fair hru ale to bych chtěla asi moc...
     
    JEKAJE, blackassam and micuna13 like this.
  2. micuna13

    micuna13 Advanced

    Raywe : je nějaký oficiální názor na námi probíraný problém ?:)
     
  3. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Přiznám se, že ani já nepoznám jestli je něco záměr nebo bug. Většinu bugů co byly ve hře a zmiňujete je tady jsem buď nepostřehl nebo jsem v té době nehrál. A nebo jsem jen prostě takový kopyto, že jsem na ně nepřišel ani náhodně. Nemám potřebu zkracovat si cestu ve hře. Stejně tak nemám potřebu jim platit. Hraju to pro zábavu a ne proto,abych byl do týdne top. Co bych potom dělal? Nudil se a hledal další způsoby jak to oje.at? Zbytečné.

    Hádat se můžu v práci,kde mě za to ještě platí a ne tady na fóru:-D
     
    micuna13 and Inu like this.
  4. Raywe

    Raywe Junior Expert

    Pokiaľ myslíš bug pri evente poraz neporaziteľné, tak osobne som sa na to pýtal Jesse-ho a potvrdil mi, že sa jedná o bug, ktorý bude opravený odstránením dropu z Herolda. Či sa to bude ďalej riešiť nejakým postihom pre hráčov, ktorí to zneužili, bohužiaľ povedať neviem.

    Osobne by som bol oveľa radšej, keby na teste zaviedli možnosť prenosu postavy z live serveru alebo aspoň možnosť, kde by hráči dostali nejakú postavu na úrovni, s ktorou by mohli testovať. Tým by sa našlo ovela viac bugov, ktoré by mohli byť opravené.
    Taktiež, za každý nahlásený bug by hráč dostal nejaké body, za ktoré by si mohol vyzdvihnúť nejakú odmenu (niečo ako Jesse obchod).

    Tým pádom by bola aj motivácia nahlasovať bugy a myslím si, že by to bol prínos nie len pre BP ale aj hráčov.
     
  5. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @Kryton2x4b.523p
    to je jedna část ...tím že to je pro dost hráčů nehratelne tak je dost prostoru pro to, aby si našli jinou zkratku připadně jinou odměnu..jako třeba farmu run u rakeťáků ze spamu mini bossů....,ale ty větší chyby někdo už musí vytvářet cíleně jako u rakeťáků dost o tom pochybuji, že by s tou druhou bednou byla jen čistá náhoda v algoritmu....navíc tam už museli znát přesný postup co udělat.
     
    micuna13, Gauthor and Inu like this.
  6. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Chápu. I pro mě je to místy nehratelný. Nemám pořádný kameny ani runy a o klenotech škoda mluvit. Proto i chápu hráče, kteří si takto pomohou. Je to volba každého. Mě třeba netrápí, že jsem slabej jak dvakrát vymáchaný pytlík čaje. Hraju převážně sólo a tak si chodím jen peklo. Snažím se nadropovat itemy v Bouřlivých horách a Brigaviku. Na prsten z Q5 už potřebuju skupinu. A až si sloužím nějaký ten build z pekla,tak snad už pak dám i vyšší a hlavně už budu vědět, jaký itemy a odkud chci dropnout. Teď je to krom hor, Brigaviku a Q5 takový random.

    Marně hledám nějaký inspirativní build pro trpíka. Nechci přesně kopírovat někoho jiného. Třeba by mě zajímalo,jestli je ještě nějaký použitelný set ve hře nebo to je všechno rozházené.
     
  7. MisterNoob

    MisterNoob Advanced

    Voľakedy tu bola taká pekná zbytočnosť že "kreatívny kútik", tam to bolo na 100% ako návrh od niekoho. A bolo tam okrem toho fakt zopár výborných nápadov. Žiaľ nakoniec jediný prínos tej sekcie bol, že sa ukázalo ako BP zvysoka .... na hráčov.

    Inak môj kalendár má taký dojem že je posledný januárový týždeň, nemal byť už náhodou patch?
     
  8. Robocop

    Robocop Forum Connoisseur

    vidiet ze vacsina hracov este chodi cirkus a citit to aj na drope run, alebo su vetci na balorovi :D:D:D
    [​IMG]
     
  9. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant


    Nevím kde jsou ostatní,ale jat nejsem v Cirkuse ani na Balorovi,ale v práci. I když občas by se to tu dalo přirovnat k Cirkusu:-D
     
    blackassam and Inu like this.
  10. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Nechápu, jak může někdo polemizovat jestli je to chyba nebo záměr. Tenhle záměr by totiž popíral celý smysl a mechaniky eventu. Pro každého by bylo nejvýhodnější event udělat přes Balora za minimum sférickejch na jejich preferované obtížnosti. Plus pokud to je záměr a Herold jako vyvolaný pomocník hlavního bosse dropuje určité věci, proč tak nefungují i ostatní vyvolaní pomocníci v tomhle eventu? BP dělá divný věci, ale tohle už je až moc a navíc to jde proti jejich anti-consumer strategii.
     
  11. blackassam

    blackassam Forum Expert

    To nemusíš vůbec řešit. Většinou máš jen pár osvědčených sestav v buildu to bylo jak před CE tak to samé bude i platit po CE...a většina unikátů zůstane jen přechodná...nez získáš co potřebuješ. Buildy se teprv utvářej tím jak se zjišťují nové herní mechaniky tak ještě budeš muset dočkat i když už jsou nějaké náznaky co bude OP. Hodně asi rozhodne jestli opraví sety z Brigaviku tak aby body co budou navíc v knize zkušeností byli aktívní a navýšila přidělené procenta.
     
  12. Inu

    Inu Junior Expert

    Je to možný záměr pro kamarady... v real life se tomu říka korupce... Jestli je to vážně záměr tak určitě nebyl záměr aby se to stalo virálním... Ostatní vyvolaní pomocníci nejsou žluté barvy jako herald tedy nejsou bossové tedy nedropují progress...
     
    micuna13, JEKAJE and blackassam like this.
  13. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Je .i jasný, že časem se to vykrystalizuje a zase budou všichni nosit to samé. To se mi ale nechce. Ty sety z Brigaviku se mi líbí,jen kdyby fungovali. Já než se někam do hrabu to je tak rok. Zatím si lámu hlavu s tím,jakou zbraň bych měl hledat. Zatím běhám s dračím setem. I když ten bod v tom ohni není moc znát.
     
  14. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Otázkou je jestli by bylo vůbec toho reálně možně dosáhnout....jednak by BP muselo vytvořit adekvátně motivující odměnu, aby tohle hráče motivovalo a případně si tyto chyby nenechali jen pro sebe a své blízké. Teda pokud to nejsou pak přímo hráči co by třeba obchodovali s těma chabama a záměrně je vyhledávala pro svůj účel.
    Pak další věc jestli by to bylo průhledné v nahlašování chyb ve smyslu pak robotické odpovědi že o chybě se už ví a že byla nahlášena...tk že by pak hráči leda utřeli nos.
    Zase z druhé strany pro BP by bylo levnější si udžet herní nadšence a platit je v herní měně...než mít profi tým testerů případně nějaký kompromis mezi tím.
     
  15. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Možná tak samo i se zvednutí raritou klenotů, která byla možná jen první den po CE než tohlepak v dalším dnu fixli.
     
    Inu likes this.
  16. Inu

    Inu Junior Expert

    Ano na tuhle lévárnu sem poukazovala a vlastně ti i psala na discordu že jsme to s kamarádem oznamily Jessemu at to předá dál no.. dva měsíce fuč a nic ticho po pěšině.. Navíc my co už to hrajem aspon ty 2roky jsme pozvedaly tolik klenotu na modrou že mi to hlava nebere proč je nemáme započítané v achievmentech... No ja za vším vidím jen levárnu a zisku chtivost a hrabivost...
     
    micuna13 and blackassam like this.
  17. blackassam

    blackassam Forum Expert

    ...no když už šlo o tohle a měli třeba i strach ze zásob hráčů na runy CD...tak je klidně mohli vyloučit i s klenoty pokořitele a započítat jen ty původní před CE....zlatá střední cesta. Pořád lepší než je zvedat odznovu a vyhodit 32K prachu oknem za zelenou raritu. Další momentální problém i šance vůbec teď nějaké klenoty získat pro dosažení úspěchu.
     
    micuna13 and Inu like this.
  18. Opica84

    Opica84 Forum Greenhorn

    Ahojte zbytočne si lamete hlavy veľa hráčov skončilo a už taktiež len chodím pozerať či sa niečo zmenilo, aké nič už to nemá význam. Hrajem predovšetkým sólo a jeden des a hrôza. Vôbec ta hra nieje vyvážená pre hráčov ci hrajú sólo alebi v skupe. Takže si nájdite niečo iné. Ja som tu hru hral kvôli zábave a ta zábava po tom všetkom stratila pre mňa čaro. Takže ďakujem mojej gilde za pomoc a čaute do tej doby pokiaľ to bude znovu hratelne. BP bola to super hra aké toto ste........
     
  19. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    promiň, ale spousta věcí se hlásila TS Discordu, spoustu věcí jsem šeptal na testu Oranžovým a stejně se spousta věcí dostala na live. Takže kde je problém? Ti tzv. testeři stojí ve městě a max vyskouší 1 -3 kola v eventu a napíší, že drop jim přijde dobrý atd. Další věc je systém testování. Spustí event na 2-3 dny a to ještě ho 4 restartnou (vynulují postup), než nadropuji vstupy, esku sotva se rozhlídnu je po eventu. Nevím na co vymýšlí kosočtverce jako teď s eventem Hrůzné stíny. Místo abych vymlátil celou mapu a vyvolalo to závěrečného bose který mi dá vstup, mlátím brány které dávají random vstup. Teoreticky mám 25 vstupů, ale reálně 5, protože 1 mám 60 ale 4 jen 5ks o dropu esky 8-12 ks za mapu se nemá asi cenu bavit když na bose + přiluhovače jsem utratil 5k. A že úkolová linie pro nové hráče nenavazuje (nemají dostatek nadropovaných věcí z předchozích evevntů) se taky nějak neřeší. Ani se nedivím, že hráči hledají chyby a využívají
     
  20. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Tak jsem včera hlídal to stackování při rychlosti nad 4. A blbne to pokaždé, když přepínám lištu skillů. Sice to vypadá, že se ten stack zastaví i když pořád střílím,ale ten 5s CD pořád naskakuje. A občas to začne stackovat se zpožděním a někdy to dobíhá i když přestanu střílet. Včera jsem přestal střílet, když jsem měl nastackováno 40 a přestalo to přibývat. Koukám na to a ono mi tam ještě naskákalo na 65,i když jsem nic nedělal. Trochu na prd.

    Mimochodem vyvolávací animace v cirkuse je u většinu bossů víc jak 5s, takže musím pokaždé stackovat od nuly. To je taky otrava.

    Ještě jednou se zeptám,jestli je ta třetí lišta na skilly nějak smazat nebo zamknout,aby se mi tam pořád nepletla?