Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    mert ha felszereled magad különböző spec kövekkel(jég,tűz,méreg..) akkor a minden ellenállás rúna nem emeli..csak a spéci..

    értelme nincs miért van igy..de ez van..

    edit:

    más.. tegnap egy csapat cári oroszországbeli kozákkal voltam eventen.. na azok amit műveltek..(egyikükkel voltam random csopiban és áthivott a sajátjába mert látta hogy csak ketten toljuk...)

    csak lestem.. egy kör alatt kész lett az event.. 48 szférából..
    egy ideig tartott magyarázniuk mit akarnak tőlem,de végül rájöttem..
    Balor port merciless...Balort elcsalni oldalra mikor megidézi Heraldot..azt agyonverik a többiek,hopp 300 haladás meg 3 kulcs..aztán kicsit futkosni,újabbat leidéz..megint csak Heraldot megölni..újabb 300+3.. nem kell szférát pazarolni..ennyiből kész az event egy úttal..ha nincs kedved csopizni gondolom normon is meg lehet csinálni,ott meg szaladgalni sem kell mert nem sebez eleget..csopi se kell.. 1x bemész és kiseggeled.. enjoy..

    gondolom javitják majd meg bannal fenyegetőznek.. de szerintem ez messze nem közeliti meg a kiskapu fogalmát mert semmi olyat nem művelek ami vmi kizsákmányolást jelentene.. nem kell hülyén beállitani oszt kész. ha 1x idézné meg Heroldot nem lenne ilyesmi..de kell a "nehezités" nehogymá 1x leverd aztán meg nyugodtan koncentrálj a sárkányra.
     
    Last edited: Jan 25, 2021
    bibere and Elégedetlenkedő like this.
  2. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Sajnos már csak erről szól ez a játék, hogy találj valami bugot, amivel bármi értelmeset lehet kezdeni, mert enélkül belépni is felesleges a játékba! Ha tudsz valami bugot, használd ki mert csak azzal tudsz bármi értelmeset elérni. Szomorú, hogy ide jutottunk! De vagy tudsz ilyet vagy ne is lépj be, mert egyébként időpazarlás minden! Játszok 2-3 órát és megnézem a végeredményt. Totál semmi! Kár volt belépni is.
     
  3. bibere

    bibere Someday Author

    Sziasztok, én se látok benne hibakihasználást, mert a normál játékmenet része, de azért kérhetnénk egy hivatalos állásfoglalást ez ügyben a moderátor kollégákon keresztül? Előre is köszönet érte.
     
  4. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ez tényleg elég gusztustalan, mivel sokan azért nem csinálják az eventet mert nincs rá elég szférájuk. Vagy veszik 6k anderért a 20 db belépőt, más meg kibugolja az eventet.
    Előző rakétás event is bugos volt, mint kiderült elég volt 1 db gépet leverni a 4-ből, hogy nyisd a ládákat. Azt javitották event felénél, de addigra az élelmesek kegyetlen szinten röhögve kivitték az eventet.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Van itt vmi ami nem bugos? Nem sok.. Képességek,talentek,eventek,dropp,pvp....
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  6. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Tedd fel a kérdést itt https://board-en.drakensang.com/threads/defeat-the-undefeatable.78550/page-7 és ha az angol fórum moderátorai szerkesztik a tartalmat, hogy ne legyen látható amit írtál akkor nem elfogadható amit az oroszok használtak :D
     
    Elégedetlenkedő and bibere like this.
  7. bibere

    bibere Someday Author

    Az a baj, hogy ott csak szerkesztenek, visszajelzést még annyit se kap az ember mint itt. ...én jobban bízok @Hugger, @StSanya vagy @Bakatabis reflektálásában. ;)

    De tegyünk egy próbát, kérlek Te írd meg ott angolul (neked úgyis jobban megy mint nekem:D), én meg reménykedem, hogy az itteni mod-ok pozitív választ adnak.
     
    Last edited: Jan 26, 2021
    Malinea likes this.
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ez nagyban függ a hangulatuktól de ha onnan nézem hogy nekem 4k szférába került event más meg kibugoltatja ingyen az nem túl igazságos. Egyébként pedig ha jelented a bugot akkor a support max visszaveheti a haladást amit szereztél és nem büntethetnek meg érte.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Nekem is 4k volt az event...megnyugodhatsz. 25/40k volt mikor a ruszkik hívtak csopiba.. De a belépő már meg volt véve full merciless nehézségre.. Mondjuk mrgmaradt 47...

    Egyébként ők 4en ugyanabból a klánból voltak... Gondolom nem tartották meg maguknak...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  10. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    Hali egyszerűen nem igaz, hogy nem képesek a hiábak javítani pl hős köpenye. Vagy a lag felhő az idézős minibosoknál. Vajon miért nem éri meg ezek az apró ám de szerfeltt bossazntó hibákat javítani. Pl vérfürdő szinten alig pár db valamit kap az ember. Miért nem lehet a nagyobb droppal jutalmazni az ember fiát?
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    A helyzet úgy áll, hogy nem jár érte ban, mivel ez egy tervezői hiba, s nem programozási. Jelen állás szerint már így marad, s az r246-ban javítva lesz.
     
    Malinea and bibere like this.
  12. bibere

    bibere Someday Author

    Köszönöm a visszajelzést.
     
    StSanya likes this.
  13. Bundin

    Bundin Regular

    Jóra sikerülthetett a patch mert több streamer is törölte az accját, mert úgy ellehetetlenítik a magit és ezek a tesztszerveres streamerek.
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Ne csodálkozz.. Megint elhúzták a mézesmadzagot még január elején.."hogymajdarls246mindentjavit"..ezért nem jött a beigért január utolsó hetében..mert "dolgoztak" rajta..

    erre mit is kapunk? nerf a magira..mert az nagyon kellett komolyan..miért nem a többi kasztot teszik élhetőbb szintre? A fele képességem bugos,másik fele haszontalan és ami kellene azt se tudom berakni mert nincs hova... A magival viszonylag semmi baj nem volt..

    Brigavik szett 2 full hónap után is bugos..

    Csopitalentek dettó..

    A slotokat a rúnazsákokba fontos volt drágitani..

    Visszajelzést komolyan felesleges ezeknek adni..gondolom csak jót röhögnek az egészen..

    A delux prém érdekelne a BP szerint mi ér rajta 3x annyit..Ha tripla áron van. Kocka ugyanúgy nem jön több,ezt látom a DtU 2 hetessel.. szal érdekelne mit kapok 3x annyi pénzért (nem mintha venni készülnék csak érdekel a marketingos indoklása)
    btw kocka... A lvl100as szemét ami jön belőle szerintem nagyon durva hiba és elsősorban a fizetett cuccokat kellene rendberakni.. Csak egy napig hullana lvl200as egyből jönne nemhogy a hotfix de a banhullámnal fenyegetés (bár lassan már nem lesz kit... ;) hehe) hogy "nehogymámerdhasználni bububu"..
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  15. Arteza

    Arteza Forum Apprentice

    Mágust játszottam, most ezzel a 246-os frissítéssel felnéztem megint kb 10 percre. Igazából nem oszt, nem szoroz sokat ez a nerf, hogy csökkentették a tűzgolyók áthatolását az ellenfeleken, amit el akartam találni így is eltaláltam vele, gondolom csak az olyan helyeken problémás ez, mit pl a q1 béli idéző kör. Ellenben zavaró volt számomra (vagyis zavaró lenne, ha még játszanék) az a tűzgolyó robbanásán létrejövő vizuális fény effekt, amitől semmit sem látni az adott területen. Legalábbis a nagy sivatagba és Asarnál ez volt a helyzet.
    A javításokról csak annyit, amit szinte úgyis mindenki tud, nincs semmi új a drakensang napja alatt, ezért várni sem érdemes valami jobbra, főleg ha olyan személyen múlik a dolog, mint Jesse... Mert sosem volt top a karakterem, de viszonylag erősnek számított, most is 164k-s dmg-vel, 4-es felettis speeddel, 30%-os krittel, (na jó, a kritet ki kellett volna hagynom) 211-egy manával és 830k hp-val az átlag felett vagyok, de nincs értelme, mert szólóba a bossokhoz az is kevés, ha ennél jobb vagy. Ha pedig eléred a karakterednek szánt erősséget, amihez most már mindenképp pénz kell és ha csak egy kicsit is gondolkodsz, rájössz, hogy ennek tényleg semmi értelme, mert itt már nem tudod élvezni a játékot, ha elérted, hogy jó karaktered lehessen.
     
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Azért keményen megszívatott a DSO, CE előtt kifejezetten inf4-en mentem mindent, hogy legyen minél több zöld, kék és lila belépőm, gyűjtöttem őket szorgalmasan, gondolván később majd jó hasznát veszem. Aztán a zöld, kék, lila belépőt ugyanannyiért váltották át mint a simát. Látva a mostani kődroppot ezzel kb. 6 ezer királyi drágakövet buktam. És akkor még csak a királyiról beszéltem. DSO egyik leginkorrektebb húzása volt a 10 év alatt.
     
    Bundin likes this.
  17. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    A köveken amúgy is úgy átvertek mint Vitya a nyugdíjalappal... Most hogy fényes -trapéz kövek hullanak kíváncsi vagyok az eventeken igazitanak -e... Mert a csíkra csiszoltat rakni fődíjra meg királyit... Remélem nem úgy lesz na...
     
  18. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Szeretném megkérdezni a moderátorokat, hogy a PvP arénékban (1v1, 5v5) mi számit bele és mi nem a karakter statisztikába, mert nekem valahogy nem jön ki a matek.

    - Tárgyak fehér szinű varázslatai ?
    - Tárgyak kraftolható kék szinű varázslatai ?
    - Egyedi tárgyak arany szinű varázslatai ?
    - Egyedi tárgyak szett bónuszai ?
    - Tárgyakban lévő drágakővek ?
    - Rúnamedálban lévő rúnakővek ?
    - Ékkőmedálban lévő ékkővek ?
    - Tapasztalat skillekre kiosztott pontok ? A "túlpakolt" pontok is, amikor zöld szinnel jelenik már meg a pont?
    - Tudás talentum pontok? A "túlpakolt" pontok is, amikor zöld szinnel jelenik már meg a pont?
    - Csoport talentum pontok, csoportos PvP esetén?
    - Dícsőség talentumok? Ez nyilván, de ideirom a teljesség kedvéért.
    - Egyéb más?

    Köszönöm!
     
    bibere likes this.
  19. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ha minden igaz a tudás és a csoportos talenton kívül minden.
     
  20. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Hát, csak gratulálni tudok az új frissítéshez, melynek a lényege az volt, hogy eddig vérfürdő szinten úgy ahogy volt dropp, esett ez meg az, most akkor már ott se legyen! Vérfürdőn a minibossz nem dob semmit vagy dob egy kék tárgyat! Meg ugye vegyük ki a ládákat a nagy sivatagból, a haverok meg a haverjaik már úgyis mindent kiszedtek mindenhol, kipotyogott nekik minden, volt nekik jó egyedi dropp, most már a gyengébbek is kezdegetnek vérfürdő szinten játszogatni (bár inkább csak szívni), de akkor ne legyen már ott se dropp, életükbe ne szedjenek ki semmi egyedit! 200-szor leütsz egy bosszt és híre hamva sincs a saját egyedijének, és ha majd kiesik akkor is használhatatlan értékekkel, hogy ki kelljen majd megint ütnöd! Ennél a cégnél nincs olyan, hogy lent, a legalacsonyabb színvonalnál is van még alacsonyabb színt a játékosok szivatásában, arculköpésében, meg a tűrhetetlen viselkedésben feléjük!

    Arról nem is beszélve, hogy amikor bejött a dark legacy ahelyett, hogy a meglévő egyediket meghagyták volna használhatónak, varázslatfejleszthetőnek, úgye azokat is elvették a játékosoktól, amibe nem volt varázslat cserélve abba már nem is lehet, pofátlan egy viselkedés! Miből tartott volna, hogy a szerencsétlen játékos, aki éveket játszott, időt pénzt nem kímélve kiszedte nagy nehezen töménytelen szívás által, az egyedi tárgyait azt meghagyják neki használhatónak. De nem. Lenullázták szerencsétlent! A köveket meg amikért évekig játszottál nem szintezték fel ennek megfelelően! Szánalmas egy undormány cég!