muazzam mage damageleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by AyyaşBey, Jan 22, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Frost Nova muhtemelen istifte fazla yükseltmeyecektir. Test şu anda R246 ile gelecek becerilerde ayarlamalar yapıyor.
    [​IMG]
     
  2. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

     
  3. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Evet doğru. Buz roketi, artan yaralanmalar için bakımı daha kolay olacak iyileştirmelere sahiptir.
     
  4. enesx1234

    enesx1234 Padavan

    Ben bir mage olarak buzla oynamam gereken yerde buzla oynuyorum zaten, tekli bosslarda stack biriktirmek oldukça zor ki biriktirdiğiniz zaman bossun dibine girmek zorundasınız. Magenin hp ve defansı düşük olduğundan direk ölüyor ben bossun dibine girmek zorunda değilim. Kalabalık bosslarda ise etrafında bir sürü yaratık cıktığı icin buzzla boss'a vurmak imkansız hala geliyor yine dibine gimeniz gerekiyor yada vurabilecek konuma geçmeniz gerekiyor. Diğer sınıflar için ise böyle bişey söz konusu değil. Ayrıca maplerde buzzla oynamak ayrı bir sıkıntı canavarların icine girdiğimiz gibi ölüyoruz zira hp yenileme skilli 1 tane ve aşırı saçma zaten hp'de düşük olduğu için karakter yoluna bile yürüyemiyor. Ben mageyi tank gibi oynamak istesem gider tank açardım zaten mageyi yüksek dps ve uzun menzil için oynuyoruz, bir karakter kırılgansa ona göre dps vermeli ve ona göre oynanışı olmalı. Yanımızda tank olduğu zaman bosslarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz zaten çift zırh kırma ile çok yüksek hasarları görebiliyoruz ama solo oynaması veya yanında korucu ile beraber oynaması cok zor hale gelmiş gibi.

    Frost novanın bu derece hasar verdiğini biliyoruz zatende o stackleri yapmak vs. cok uzun sürüyor ve bir anda stacklerinizi kaybedebiliyosunuz ayrıca frost nova bekleme süresi 8sn yani 32/8 yaptıgımızda sn başına dps 4m bu da cok yüksek bir dps değil açıkçası okcuların 1 tane kurdu 2m vuruyor zaten yani demem o ki hasarlar fazla gözüksede mage suanda epey kötü durumda karakter değerleri ve dps karşılaştırması aşırı kötü.
     
    Last edited by moderator: Jan 24, 2021
    Damm1tmaN, Mera, blackassam and 3 others like this.
  5. AyyaşBey

    AyyaşBey Someday Author

    [​IMG]

    bosslarda stack toplamaya çalışırken aynen bu şekildeyim.herkes gibi vurcaz diye 40 takla atıyoruz ya.
     
  6. Mera

    Mera Forum Apprentice

    Evet buzlu rüzgarın don nova buffuda agır bir nerf yiyecek 1.2 saniyede sıfırlancak
    Karakter degerlerindeki DPS yüksek olsada yeteneklerdeki düsük yüzdeler yüzünden en düsük DPSli karakterlerden biri mage oluyor
    Arkadaşın dedigin gibi bir kurt 2m 2m vururken kaldıkı hp yenileyip ölümsüz olıuyorlar okcu almıs basını acık ara lider giderken hem pvp hem pvede hala mageyle ugrasılması sacma vursunlar 10 15m atsınlar ama bizde atalım daha yüksek statlarla gidipte cok cok daha az vurmamalıyız

    DPS denilen seyin ne oldugunu gectim oyunun karakter dengesi ile ilgilenenlerin oyunu oynamadıgına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
    Keşke oyunu oynayan bilen bir kaç kişiyi de ekibe alsalarda öyle yamaları yapsalar
     
  7. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    r246 ile ateş topu 3 mobla sınırlanacak. peki merkez ekip şunu hiç düşündü mü acaba, bazı bossların etrafındaki kalabalık moblardan nasıl ortadaki ana bossa hasar ulaştıracaz? eskiden buz küresi vardı, bu skill ilk çıktığında belli bir mesafeye kadar gidebiliyordu menzili kısa idi. sonra iyileştirme yaptılar ve mousu tuttuğun yere kadar gitti.
    bu iyileştirme gerçekten iyiydi. şimdi buz küresi cooldown süresi sayesinde kullanılmayan işlevsiz bir skill oldu. peki buz mermisi desen 2 mob delip geçmekle sınırlı olacak... geldik şimdi ateş topuna her ne kadar ben pek kullanmasam da genel olarak kullanımı yaygın olduğu için buna deyinmek gerekiyor.. mageler uzakçı sınıf değil mi? en düşük hp ye sahip. 800 900k hp ile nasıl ölmeden ayakta kalacaz diye 10 takla atan sınıf şu hani..
    yaw arkadaş hem en düşük hp ye sahip ve en narin sınıf, hem de skillerin temel hasarları yüzünden en yavaş boss kesen sınıf haline dönüştü. bir de bu düşük hp ile bossun dibine girmemizi istiyorlar. tek yüksek hasar veren skill don nova. onu vurmak için de bossun dibine girmek gerekiyor.
    okçulara nerf gelsin demiyorum ama kurtlar sayesinde ve taşların yüksek değerleri sayesinde 1.5m hp ile dolanıyorlarken ölümsüz halde kaçmadan rahatlıkla map dolanıyorlar. bizim bekçiyi de aldınız elimizden.
    yani demem o ki kısacası mageye neden bu kadar nerf?? ptye girip tekillik mi açalım sadece nedir??
     
    blackassam and 4NormaL like this.
  8. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Büyücüye alan hasarı verecek yetenek lazım buz küresi yeteneği eski haline getirilmeli, don novaya gelince madem boss ve yaratık çetelerinin dibine girerek büyük risk alıyoruz o zaman sadece buz değil tüm dirençleri kırması gerekir, böylece diğer element yeteneklerini de kullanabiliriz.
     
    blackassam, Mera and aBDuLHaMiTHaN like this.
  9. Hasanbey0

    Hasanbey0 Someday Author

    Merhaba;
    Mageler yavaş mi kesiyor boşu?.Ya oynamayı bilmiyorsun veya hasarın düşük ondan yavaş kesiyorsun ben tek başıma büyücü hesabımda kangölü kesebiliyorum.Ama okcuya girdiğimde aslında zorlanıyorum.Sabit boslarda av tuzağı işlemiyor.Boss küçük canavar çıkarsında öyle atalım diye bekliyoruz.Magede böyle problem yok.Grup olmadan tek başına okçu bos kesemiyor.Ve gelelim kurtlara eskiden de hp veriyordu şimdide değişen birşey olmadı.Sizinde 30 saniye süren gözünüz var ve hp veren beceri de var.Ama ateş topuna 3 delme getirmeleri yanlış olmuş buna katılıyorum.Ve don nova için dibine giriyoruz bosların diyorsunuz ve bi arkadaş da büyük tehlike alıyoruz demiş.Zaten tekillik atınca bos yavaşlıyor zaten bir vurana kadar bos zaten sen 2 don nova atarsın yer değiştirmeden.Ve buz mermisi de yavaşlatıyor zaten.Burada tehlike nerde bunu söyleyen arkadaş? Bazı şeyleri abartılı bir şekilde söylemeyi ne zaman vazgeçeceksiniz?.
     
  10. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    kanlı mod ammon boss keserim diyorsun tek başına, bunu bir video ile kanıtlar mısın acaba? Video bekliyorum
    Mage oynadığını iddia ediyorsun lakin bossun zırhını kırmadan tekillik yavaşlatma vermez bunu bilmiyorsun.
    Evet 8 senedir tek hesap tek charla oynadım ondan bilemiyorum hey Allahım ya.
    Sen okçu ile boss kesemiyorum diyorsun ya ben de sana okçu oynamayı bilmediğini iddia edebilirim.... Bu arada video gelsin lütfen
     
    Damm1tmaN likes this.
  11. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Büyücü oynadığına emin misin? tekillik ve don nova ne için kullanır bir büyücü? ben bu iki yeteneği birbiri ile kombo oluştursun diye kullanıyorum don novayı atmak için patronun dibine girmem gerekiyor bu nedenle tekilliği atarken de patronun dibinde atmam gerekiyor. Ben tekilliği uzaktan atsam sonra buz mermisi ile patronun iyice yavaşlamasını beklesem o zaman don nova atana kadar tekillik bitmez mi? ne anlamı kaldı don nova ile buz direnci kırmanın? Ayrıca tek başına tekillik patronu yeterince yavaşlatmaz, patron bir yetenek kullandığında kullandığı andaki saldırı hızına göre yeteneği kullanıyor, yani o yeteneği atarken benim ona uyguladığım yavaşlatmalar o yeteneği kullanıp diğer yeteneğe geçene kadar işe yaramaz. Bu arada ben patronun vuruşuna denk gelirsem ölürüm bu kadar basit, risk almazsam hasar veremem, sen büyücüyü tekillik açsın diğer karakterler kessin olarak görüyor olabilirsin belki ama ben büyücüyü hem hasar veren hem takıma destek olarak görüyorum, ve bunun için uğraşıyorum.

    Ayrıca ateş topunu 3 düşmanı delip geçebilecek şekilde değiştirdiler ancak halen tüm düşmanları delip geçmeye devam ediyor, veya düzgün çalışmıyor, muhtemelen sonraki yamada düzeltirler.
     
    Hasanbey0 and Damm1tmaN like this.
  12. Hasanbey0

    Hasanbey0 Someday Author

    Merhaba;
    Seni tatmin edeceğim diye kendimi kanıtlamak mecburiyetinde değilim beni ve çevrem biliyor zaten.Seni inandırıcam diye video çekip uğraşıcak değilim.Ve bosun kalkanını kırmadan zırh kırmaz diğerleri de aynı şekilde ben kalkan kırılmadan bos zırhı ve yavaşlatması etkin olmaz bunu biliyorum.Ama ben böyle birşey söylediğimi düşünmüyorum.Ve gelelim okçu meselesine okçu ile boss kesiyorum ama mage ile kadar hızlı kesemiyorum demiştim görmediysen bi göz doktoruna gidebilirsin.Ve neden yavaş kestiğimi de söyledim çift zırh kırmadan %60 ile pek birşey çıkmıyor yani şöyle anlatayım magelerde buzlu rüzgar atıp don nova atıyorsun hani bu da aynı av tuzağı atıp patlayıcı ok atıyorsun.Okçuya geçersen de ufak bi bilgi olsun sana.İyi günler
     
  13. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Ortaya bir iddia attın beni tatmin etmen için istemiyorum videoyu. Senden öğrenmek için istiyorum videoyu, solo boss nasıl kesilir diye.
    Beni bilen bilir diyorsun ben bilmiyorum o yüzden bir video çek de tanıyalım büyük mage ustasını

    Bütün mageler öğrensin nasıl solo boss kesilir taktikleri nasıldır, bunu öğrenmenin tek yolu video izlemek. Yoksa senin nasıl solo kestiğini nasıl görebilirim?
     
  14. Hasanbey0

    Hasanbey0 Someday Author

    Merhaba;
    İlk olarak ben büyücüyü tekillik açsın sadece diye görmüyorum.Bende magedeki problemleri görüyorum duyuyorum.Örnek veriyorum göz çalışmıyor mesela ve ateş topuna 3 delme getirdiler diyorsun ama hala tümünü deliyormuş zaten buna 3 delme getirmeleri bi saçma olmuş mapta vurucak yetenek kalmadı mage de anca kullanırsan şimşek o da pek etki etmez.Gelelim dediğine sen neden tekilliği uzakta atıp buz mermisi ile yavaşlatmasını beklerken tabii biter.Eski usülde hani şöyle diyim sana bekçi atıp tekillik atıp donmuş küre atıyorduk hani aynı o şekil yapıcaksın zaten bosu kestikçe canavarlar çıkarıyor ona bir göz atarsın al sana keyif arkadan vur öldür.Ve büyücü de oynuyorum okçu da zaten mage de en çok hasar veren don nova kombosu başka pek birşey veren yok.Şöyle yapabilirlerdi veya bu buz mermisinde bosa vurucaz diye yer arıyoruz buz mermisine ateş topu gibi tümünü delebilirdi bu şekilde daha da iyi olabilirdi bence.İyi günler

    Merhaba;
    Beni bilen dostlarım, dost olmadıklarım bilmese de olur.Evinde,telefonunda vb internetin var birçok youtube kanalı var onlardan nasıl kesildiğine bakabilirsin.Ögrenmenin oyun yaşı yoktur sonuçta 8 yıldır oyundaymışsın.Başka şeylere ayırcağına youtube de bos nasıl kesilir videosuna bakabilirsin.İyi günler
     
    Last edited by moderator: Feb 6, 2021
  15. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    yok ben illa senden istiyorum yoksa darılırım
     
  16. AyyaşBey

    AyyaşBey Someday Author

    valla saka bir yana bende bekliyorum video biz cahil insanları bir bilgilendir birşeyler öğret bize nasıl boss kesiliyormuş.
    bana sorarsan boss kesme işinde okçu ve büyücü aynı hıza sahip tek fark var büyücüde kombo yapıcan saldırılardan sürekli kacıcan ve kombonun sıfırlanmamasını saglıcan yapabildiğin kadar. çünkü hp ve def yok büyücüde söyle anlatayım kangölü debuf bilirsin sen hiç büyücüde bu debufların biriktiğini gördünmü mesela 15-20 oldugunu göremessin çünkü tek yiyor adam :S büyücüde sadece hp sorunu yok denedim 1.5m hp yaptım ancak def %50 dirençler %50 olmasına ragmen tek yiyor veya cok az canı kalıyor bence burdada bir sorun var ama kim ne yapsın oyun mukemmel bir şekilde devam ediyor değil mi.
     
    gameako3 and aBDuLHaMiTHaN like this.
  17. gameako3

    gameako3 Padavan

    Aslında sorun bizim taşlarımızın çöp olmasında yani145 Level Bir item 1.5 K zırh verirken görkemli disten sadece 1 tanesi 1 K zırh veriyor dirençler için de aynısı geçerli . En kısa sürede defans taşlarımızı yükseltip test etmeliyiz . 145 level bir yan elde HP 30 K çıkarken yine bir görkemli ametist 3 K HP veriyor yani itemler hiç önemli değil
     
  18. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Gelin bu kanala katılın....https://discord.gg/ygUpFdG
    Geliştiricilerin bunu canlı okuma şansı, birçok kişinin geçmişin tozuna ve zamanına düşmesinden daha iyi olabilir.;)