Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Kegyetlenen óránként jön 1k por. Ha napi 8 órát játszol az 24k por. Ennyiből 12 trapéz követ húzol.... Akinek meg van pokoljárója, annak napi 70k por... Van róla videó is. Majd csinálok videót, hogy állok a boss előtt ha lesz köztes farm. Érdekes nekem minden szintlépés után sikerül a 0-ról max szinten farmolni rövid időn belül harcossal. Talán azért mert a kari alapból alkalmas rá. Jó build, skill, talent stb.
     
  2. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Felesleges vitatkozni olyannal aki leírja hogy a pokoli szint se megy neki, de azért vérfürdőn akar farmolni. Még nekem se megy a vérfürdő szóló boss vagy ha sokáig szerencsétlenkednék lehalna, de annak meg mi értele amikor egy magival duóba 1-2 perces aracha köröket lehet menni. Amikor van megigézett mob és belassított boss csak spamelni kell a sebzést meg pajzstörést nyomni és nagyon gyorsan lehal. A kődrop meg tényleg nagyon feltették könnyen lehet fejleszteni kövezést. Többet számít sok esetben, hogy jól használják a skilleket mint maga a erősség mert egyeül fullos karival sem lehet lenyomni gyorsan boost max magival akinek megigézwtt mobja miatt nyugodtan püfölheti, de neki is dupla pajzstöréssel halad csak jól, mert 10x-es sebzés van rá.
     
    opos2012 likes this.
  3. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, KÉRLEK tedd be azt a mondatot ahol azt irom hogy vérfürdön szólóznék??? Azt irtam hogy a pokoli megy, nem azt hogy vérfürdöre mennék.
     
  4. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    KI játszik napi 8 órát?? Bocsi nem tudtam hogy itt dolgozol :) Sajnállak ha erre megy el az életed egyharmada. Részemről itt a vége az ÉLETRE-HALÁLRA nyomatom embereket úgyse tudom meggyőzni. NYERTÉL :)
     
    Last edited: Feb 11, 2021
    Elégedetlenkedő likes this.
  5. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Ember ki mondta, hogy 8 órát játszok naponta? 3 napja nem is vagyok fent :D Én csak egy számot mondtam, hogy LEHETSÉGES! Értő olvasás nem ártana. Hétvégén tán csak van az embernek 8 órája. Ha valamit akar akkor megcsinálja, nem sírni kell mindenért azt tenni egyik se tesz semmit. Tipikus magyar mentalitás.

    Végre vannak még értelmesek ezen a fórumon. Pontosan így van ahogy mondod azzal a különbséggel, hogy az összes kaszt tud darálni, de magi (és jeges, mert az sem mindegy milyen) kell minden csoportba, legalábbis nagyon nem árt a boss lassítás miatt. Igazából sima mapra annyira nem lényeges, vihető anélkül is. Köztes vérfürdő, de még a sima is egyedül a lehetetlen kategória. Csoportban meg kb olyan mintha a vérfürdő max pokoli lenne kb. Ezt nem képesek felfogni egyesek. Dupla pajzstörésen van a lényeg. 100* gyorsabb minden főleg, hogy javították végre, hogy a bosson nincs már pajzs ami miatt nem lehetett pajzstörni.
     
  6. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Az újhold eventen a fehér karabossánál elmentem pokoli szinten, hogy dobjak be még fát az üstbe mert épp nem lettem vele kész, erre ahogy eltávolodtam tőle maxra gyógyult indult az egész elölről a pajzzsal együtt! Ez itt igencsak gáz szerintem! Javítani kéne! Azt a 100 fát amit meg így elpazaroltam írják majd jóvá nekem!.... képzelem!.....
     
  7. Bundin

    Bundin Regular

    Ez szép és jó most már csak azt kéne rendbehozni a BP-nek, hogy legyen játékos is a játékban mert hogy naponta órákig állok Magyarkártyavárosban, és szinte nulla csopi van, bekérckedni lehetetlen bárhova is mert ha nem ismernek nem vesznek be...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  8. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ahhoz, hogy játékos legyen ahhoz szerintem dropp is kéne! Mert ez a játék nulla droppos! Köveket lehet gyűjteni aztán semmi mást, persze abból is brutálisan sok kell egy csöpp javuláshoz! Legendás tárgyak nem esnek, még bossznál sem, ha lilából ami szintén igen gyéren esik, össze rakok legendást az azonnal kuka, szóval a tárgy kraftolás is értelmetlen szörnyen drágán, kuka az egész rendszer. Véres ládából is volt már, hogy csak lila tárgy esett, legendás nem! Ha legendás esik az is többnyire kuka! Itt azért értelmes legendásokat várnék minimum! A rúna dropp szintén szánalmasnak mondható! Töménytelen pokoli bosszt ütöttem már le mindenfelé, és a saját egyedijét még egyik sem dobta! Minek így játszani??? Értelmetlen a játék! Nem csoda ha nincs játékos! Azok vannak többnyire akik egymással játszanak oda meg közéjük bejutni nehéz. Egy egy játékos akad néha aki jobb karakterrel bír. Ha ilyet találsz jegyezd meg aztán vele lehet csoportozni, ha neki is megfelel.... Többnyire ha csoportot indítok szoktak bele jelentkezni emberkék, szinte mindenhova, de 85%-ban 100-as szint alattiak! Ilyet nyilván nem tudok bevenni...

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 15, 2021
    Bundin likes this.
  9. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Kérdésem van a moderátorokhoz. A Brigavik egyediknél az bug, hogy a tudás talentok maximalizálva vannak? Szerintem igen, mert a tapasztalat talentnél pl mehet 10/10 fölé menni azaz lehet 12/10 is és hozzáadja a pluszban a %-ot. Na most a védelemnél pl hiába van 96/80 akkor is 80/80-nak észleli.
     
  10. bibere

    bibere Someday Author

    Szia, amíg kiderül, addig is érdemes azt a 16 talent-ot kiosztani másik lehetőségre.
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    jaja..addig várunk amig nem nyilatkoznak.. talán karácsonyra tervbe veszik..a csopis talentek se működnek lassan 3 hónapja és a kutyát nem izgatja.. legalább marad a második esélyre bőven :)

    [​IMG]
     
    bibere likes this.
  12. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igazából kellögemre gondoltam, de abban igaza van, hogy vérfürdőn van a loot. Többi szinten meg se közelíti.

    Bug persze. Ha elolvasod előző frissítés leírását benne volt végén, hogy ismert hiba. Amúgy tapasztalat talenteknél jól is írja ki pl 12/12 ír vagyis a maxot is emeli.
     
  13. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Szép a tudásfád. Elárulod hogy milyen szetteket használsz hogy ennyi plusz dolog van a tudásodnál?
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Brigavik torso,cipő,2h,öv,kesztyű és dísz (van 3 gyűrű is de azok egykezes bónuszt adnak..nemjó
    Mechanikus szett amulett+gyűrű
    Q5 gyűrű (nem létszükség de nincs jobb)
    Kabát az hős (ex khalys)
    Hadúr váll (nem dragan hanem ami most hullik mindenütt)
    Sisak az meg nem tudom mi a neve így hirtelen de az menni fog mert nem jó. Olyan dobozféle a kinézete két szarvval.. Dmg(alig) meg futás bónuszt ad.. Tuti lecserélem ha jön vmi érték
     
    Hentes0 likes this.
  15. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Köszi a választ.
     
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    A harcos pajzstőrését mikor javitják? Van hír róla? Mármint, hogy törje a pajzsot.
     
  17. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Remekül megcsinálták ezt az eventet is. Megcsinálom a küldetést már csak be kéne mennem sargonhoz, csak hát a bejárat nem óhajtott megjelenni! Most akkor dobjam el a küldetést és kezdjem elölről hátha legközelebb jó lesz!.... Persze a belépőt azt majd az anyukám téríti meg gondolom! Á!

    Illett volna megjelölni a 3 helyet is ahol majd óhajtanak az elit árnyai megjelenni, mert sötét kaki az egész pálya nem lehet rajta semmit észrevenni. Jelölés, útirány semmi, nézzél videót vagy ha mázlis vagy találd ki, vagy hátha észreveszed mégis mit kéne csinálnod!.... Röhej!

    [​IMG]
     
  18. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Miért mi a baj vele? Nálam teljesen jó.
     
  19. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    Kellögem a képeddel csak annyi a gond, hogy éppenséggel látni, hogy ott van a fogaskerék vagyis elmentél mellete. és jól láthatóan mutatja mindig a map térkép, hogy hol kell aktiválni a 3 helyet, amikor az egyik közelében jársz mindig kimutataja rendesen.

    Jól van megcsinálva az event, könnyen kivihető, átlátható, hogy mit és hogy kell csinálni. a 3 órás köpeny ideje alatt végig is lehetett játszani a haladást. Az egyedi droppja gyenge, de nem is számítittam rá, hogy jó lesz és nem is érdekel a szett, mert így nehezen megszerezhető, hogy nemsok fényeszi esik és inkább csak venni lehet.

    Páran panaszkodtak, hogy külön mapra kerültek amikor bemetek bosshoz, ez nem bug semmi hiba nincs benne, akik nem csinálták meg valamelyik sargonos főküldit azok külön mapra kerülnek azoktól akik megcsinálták ennyi.

    Event leírásból:
    "To fight against Sargon’s new reincarnation, you need to finish the Chapter 1 – A Dark Heritage and complete the quest “The First Ones” and “Shadow Master”! Otherwise, you will arrive in another instance than for example your group members that completed the quests."
     
    Last edited: Feb 20, 2021
    JimJupiter likes this.
  20. Haroldus

    Haroldus Forum Greenhorn

    Mikor van a Csendesvíz-öbölben éjszaka?
    Hiába megyek oda de sosincs éjszaka és semmilyen árny portált nem találtam ott!
    Felvettem a küldetést Kingshill-ben Jon Sunlair-tól, a 50 kávészemet leadtam neki, most kéne mennem éjszaka Csendesvíz-öbölbe de nem tudom mikor lesz ott éjszaka!?