Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ki84

    ki84 Advanced

    Striatta MisterNoob Pravda. Ja naozaj nechápem marketérov tejto hry.


    Behával som aj teraz s Lordom, mám predsa len silnejšiu postavu ako mal on, tak som ho zvykol potiahnuť na krviprelievaní a čosi v eventoch. Dosť často sme sa bavili na tému "úprav" zo strany BP a ich prístupu k hráčom. Na mňa pôsobia, že sú celkom odtrhnutí od "reality" tejto hry. Ja napríklad stále neviem dostať ani len ten port v Brtigaviku a ak sa tam raz aj dostanem, ktohovie, či tam niečo dropnem. Ja som pre ich prístup tiež celkom na hrane a nebyť toho, že dali za komunitné Premium a upravili kocky, už by som pravdepodobne tiež skončil. Postava mi pre doslova neexistujúci drop vecí, ktoré by som potreboval prakticky stagnuje už dlhšiu dobu. A akosi nevidím svetlo na konci tohto tunela. Kamene a runy som potiahol ako sa dalo, ďalej to už ide len štýlom "kozmetických úprav". A to teraz hrám dosť často, asi ako väčšina čo sú ešte tu. Kvitujem síce tie úpravy plateného členstva a aj nové možnosti v denných(aj keď veľmi nešťastne nastavené, niekedy to je až otravne sa cez to preklikávať k tomu čo by človek rád), lenže to bude pri toľkých tichých úpravách, bugoch sotva stačiť. Čo si budeme hovoriť, musí im riadne horieť pod zadkom keď dali aj to Premium za komunitné, keďže to už nechceli dávať

    Myslím, žue tu vlastne už ani nešlo o nejakú runu, ale o celkový stav prístup k veci.


    No uvidíme. Pekný večer :)
     
    Last edited: Feb 21, 2021
    Aeneas and Striatta like this.
  2. Striatta

    Striatta Junior Expert

    Víte co by mě zajímalo? A určitě nebudu sama.
    Jakmile je nějaký problém ve hře, odpovídají a hledají řešení zde na foru hráči a admin jen tiše mlčí.
    Jaká je zde jeho funkce?
    Zdobit ?
     
  3. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    admin je prostrednik mezi BP a hraci.. to ze BP z vysoka se*e na hrace je vec jina.. tezko muzou sem davat veci co sami nemaj..
     
  4. Striatta

    Striatta Junior Expert

    Špatně formulované...měl by být )))
     
  5. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Už pár dní jsem drakena nezapnul. Vlastně naposledy před Sargonem. A když to tu čtu,tak ani nemám chuť to zapínat. Asi si dám po devíti letech zase pauzu od drakena.
     
    Aeneas likes this.
  6. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Admin je vlastně takovej cedník. BP na nás se*e skrz adminy (cedník) a my to máme považovat za teplou sprchu. :D:D:D
    V podstatě jsme na tom my i admini stejně. :)
     
    Aeneas likes this.
  7. Striatta

    Striatta Junior Expert

    Cedník se mi líbí :D
     
  8. jawa20

    jawa20 Forum Apprentice

    Vážně jsem se těšil na nový event ale po odehrání pár kol jsem ho zařadil mezi odpad jako je novoluní. Těšil jsem se na nového Mortise a zklamání přišlo po prvním kole. Vím, že tu někdo psal, že event je v pohodě 2400 postupu a bla bla za kolo. Ale pokud je někdo průměrný až podprůměrný hráč nemá ani jedno z výše uvedených pro něj žádný smysl. Pro představu mám 130k dmg, 50%kritik, 800k hp a 40% zbroj odolky. Jsem lama ale zvládnu s tím dojít na smrt nebo nemilost až k Sargonovi ale sundat ho? Ani za velkýho stopořenýho jezevčíka. A chodit to na normal nebo trýzeň? Proč? Pro ty čtyři odštípnutý kameny? Nebo za to co je v liště? Vždyť to můžu chodit na krev poušť a nafarmím toho za dvě hodiny víc a nemusím se nervovat, že dávám Mortisovi nebo Sargonovi za 50k modrou eskou. Víte co je moje největší zábava v téhle hře poslední dobou? Pomáhám s expením jednomu hráči, který mě oslovil ve hře byl na lvl 26 teď už bude 45 to je na pár hodin slušný. Mám z toho velký howno ale aspoň ten pocit. Ta pohoda když člověk po 20 kolech katakomb přendavá z batohu ke koboltovi jednu runu na temnou magii a jednu na znalosti a říká si sakra jak je to možný vždyť tohle bych měl před 14 dni za jedno kolo a nikde jsem nečetl nápis héj bukvice dostali jste gemy tak runy vám sebereme nenažranci neplatící. Ještě si daj na každý dveře obrázek, že pozor pozor na této mapě můžeš dropnout runu ale z 95% spíš nemusíš. Zase kua dali čuchnout jen někomu jak to udělali třeba s goblinama a pak to potichoučku osekali. A pak se můžeme podívat na ytb jak hráči s 250k dmg 80%krit a 2,5mega HP běhají po mapách s prstem v nose a jak je ta hra vlastně skvělá. Ale není mojí drazí zlatí německý není.
     
  9. JEKAJE

    JEKAJE Junior Expert

    Moje největší zábava s DSO teď jsou takové ty maličkosti, co vždy potěší. Pár dní po CE jsem přestal hrát, sem tam čtu fórum a sleduju, jestli hra vážně umírá a nebo ne. Tradiční nelogické rozhodnutí BP rozhodně neurazí. To samé velice rozličný feedback co pravděpodobně nikdy neopustí brány fóra. Nejlepší ale je, když po patchi skočím zkontrolovat hru a vidím stále ty samé neopravené chyby.
     
    Aeneas likes this.
  10. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Vždy nedávám, když se neustále recykluji mapy, ale u Sargona by mi to vůbec nevadilo. Tento Sargon není to pravé ořechové. A u Sargona me děsně vadí úhel pohledu na mapu, pomalu abych si vzal lupu. Sargon jako takový je neškodný. Takový Mortis na krvi je zase přestřeleny - ten třetí má přes miliardu hp. Kdyz ta svine roztočí kosu, je vymalováno.
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    to je neco pro wary :D chtel bych videt uplne nejvic deff wara..jestli prezije s absolutne nejlepsimi platina itemy,ocarky a kameny+runy.. obavam se ze ani to by nestacilo..a i kdyby.. ok, miliarda hp.. a drop je? :D
     
  12. Nostalgiac

    Nostalgiac Advanced

    Event byl lehký, dal se stihnout za víkend, Sargon jeden z nejnudnějších bossů ve hře, v první fázi slabší verze Heredura, v druhé fázi jen stojí na místě a ty meteory ani nedávají žádný pořádný dmg, s trpem ve skupině jsem jako war neměl problém stát na místě i na pekelné. Takže je to čistě o nalomení zbroje a pak klikačka dokud se nesundá. To už těžší byly ty létající potvory v pevnosti, ve formě minibosse dávají větší pecky než sám Sargon, a těžko se tomu uhýbá...

    Možná vydrží jednu ránu :D Nějací nabušení Turci na YT to sundávali 2 hodiny a spotřeba kamenů tak 100... síla je hlavně ta finální fáze když tam jsou Mortis i drak a podlaha je zaplněná zleva doprava štíty od respawnujících mini... drop nula nic, možná akorát pet. Holt hraje se to trochu jinak než když to pánové z BP testovali na nesmrtelné postavě s max výbavou...
     
  13. Bloodborne

    Bloodborne Active Author

    kdyz jsem zapnul forum lidi padaji na prdel z kamenu :)
    bp dal :-D kazdy se raduje...jako ze p..o rozdava pro zabavu :-D
    jaka je hra pro solo hrace ?

    soooolo se ptam co tady tim peklem prochazeji :_)) a vydrzeli .......strasny proste
     
  14. jawa20

    jawa20 Forum Apprentice

    Jasný Sargon není z nejnebezpečnějších bosů ale se statistikama jaké mám já a asi spousta lidí co dodělala nedávno stovku to znamená , že na nemilost nebo krev bude potřebovat 2 dni dovolené, 2 termosky kafe, 4 krabičky cigaret a pleny. A taky spoustu spoustu esence než by lehnul. A co z toho? kostým možná a 100% pet na krvi. A farmit mince z lišty aby člověk poznal, jak vypadá opravdové herní peklo? Já nechápu proč to dělají a pro koho to dělají. Jediné kdy bych to chápal by bylo kdyby to byl nějaký cíl hry jako třeba Q sety před rozšířením. Kdyby z nich padaly nějaké OP itemy. Ale oni za prvé nejsou OP a za druhé ani nepadají. Za mě jako sólo hráče by pomohlo jediné. Kdyby si strčili do ...... ten první štít co má bos a hned by to byla jiná hra ale takhle? O Mortisovi ani nemluvím ten je pořád imunní i na imunitu to je takovej Chuck Norris Drakensangu. Rozhodně nechci kritizovat hru jako takovou, protože ona potenciál má ale prostě nuzáckej přístup od reality odtržených vývojářů to vše zabíjí.
     
    micuna13 and jackoneill1976 like this.
  15. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Když to tak čtu,tak se mi to ani nechce zapínat. Zatím mám pauzu týden a asi si jí prodloužím jako karanténu. Počkám na další patch. Pak uvidím. Nemusím hned mazat postavy a účet, stačí to přestat hrát. A třeba se to za rok zase zlepší.
     
    Aeneas likes this.
  16. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Alespoň 1x by jsi tam zajit měl K. aby jsi se pohnul s příběhovou linií a dostal se na Mortise.
     
  17. Kryton2x4b.523p

    Kryton2x4b.523p Forum Inhabitant

    Jak tak na to koukám,tak Mortise bych nedal ani na normal. A zřejmě tam nic nepadá a asi ani nikdy padat nebude. Podle toho,jak to BP nastavuje a co chystá,tak si všechno budeme muset zaplatit. Za 9let jsem si koupil jednou premko. A všechno šlo hrát v pohodě. Dnes si buď musím sáhnout hluboko do kapsy a nebo u toho sedět 8h denně. A vážně se mi po práci nechce dát ještě jednu směnu v Drakenu. Chci si v klidu zahrát a to momentálně moc nejde, vzhledem k těch všem bugům a časové náročnosti. Děkuji,ale nepůjdu tam. On se beze mě snad strejda Mort nějakou chvíli obejde:)
     
    Aeneas likes this.
  18. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Jak myslíš tvoje volba ale Sargon je celkem na pohodu. Je pravda, že by jsi se pohnul v příběhu ale vlastně by jsi neměl ty mince k Mortovi takže by jsi se tam stejně nedostal. Na druhou stranu je škoda to jednou neprosvištět na normála a mít klídek. Mort je sice drsnej , ale je to hlavní bombarďáka tak nemůže bát čajíček. V bonus kodu máš vstup takže by jsi ani nemusel farmit farmit.
     
  19. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Jen taková srandička čmajznuté Italům mělo by to sedět :)
    [​IMG]
     
    micuna13, -Touchwood- and blackassam like this.
  20. Robocop

    Robocop Forum Connoisseur

    a o to ma byt akoze za tabulku? nieco k tomu napisat by tiez nezaskodilo )