Birkaç öneri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by CeSuYa, Feb 24, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. CeSuYa

    CeSuYa Forum Apprentice

    Merhabalar,

    1- Harita girişlerine(özellikle boss odalarında) karakter giriş bölmeleri eklenmeli çünkü hep beraber girince yığılma oluyor ve ilk giren dışında diğer grup üyelerini ileri doğru atıyor. Bu çok can sıkıcı bir durum, teker teker girip kenara kayıp zaman kaybetmek yerine her harita girişine 5 adet ''spawn point'' eklenebilir.

    2- Cehennem geçidi hakkında sağlam bir düzenleme şart. Ben hesabımı güçlendirmek isterken derdim kangölü modunun zorluğu olmalı, ona girişin zahmeti değil. 2-3 ay sonra oyunun genelinde kıtlık çıkacak bu gidişle.

    3- Ruh taşı sıkıntısı, solo oynayışı öldürdü merkez ekip ve grupla oynamaya bir nevi mecburuz. Ama gelin görün ki taş drobu falan yok, anderle almak zorundayız ve gerçekten suyu çekti artık.
    55 lvlde bir ara canavarlar ruh taşı atıyordu. Yine aynı sisteme geçilebilir.

    4- Boss fightları çok değersiz. Kalkanı kırılınca (tekil vs.) yavaşlatmalarla boss etkisiz kalıyor dümdüz bir hedefe vuruyorsun. Bunun yerine bossların gücü azaltılıp yavaşlatma, donma gibi durumlar kaldırılabilir. Böylece solo oynanım da daha değer kazanabilir.

    5- Debuff mevzusuna gerçekten bir el atmaları lazım. Savaşçı oynuyorum geçit kasmak için giriyorum acımasız maplara (pek de kasılmıyor sağ olsunlar drobu çok kötü) debuffları yiyorum da yiyorum kaçarı yok. Atıyorum mage gibi zihin kontrolu atıp kesemiyorum, tüm hasarları alıyorum ve 20 20 debuff yemek çok can sıkıcı.

    Yani genel olarak solo oynamanın iyileştirilmesi lazım, anlıyoruz gruplaşma olsun arkadaşlık edinirse oyuncular daha fazla aktiflik olabilir ama oyunda ciddi oyuncu kaybı var. İstediğin bir yere pt bulmak kolay değil. Teşekkürler, iyi forumlar
     
    aBDuLHaMiTHaN and Beta like this.
  2. AyyaşBey

    AyyaşBey Someday Author

    ilk 3 maddeye katılmakla birlikte 4-5 madde cok bencilce olmuş.bak bak beyimiz durdugu yerde bossa vurmaya canı sıkılmıs.e tabi mage var nasıl olsa tekillik felan atıyor oh mis.kardeş mage sizin eşşeğiniz değil mageye yancı muamelesi yapmayı bırakın.sen boss keserken durdugun yerde sıkılıyorsun da mage orda olmemek için saga zıpla oraya hopla buraya zıpla zaten tek yiyoruz.mage olmasa nasıl kesicen o bossu merak ediyorum.madem solo diyorsun o zaman mage def. oranları artırılsın.iş sadece hp ile bitmiyor denedim mage ile diğer karakter değerleri bir değil üşenmedim yeni karakterler actım hepsinin sav ve direnclerini eşit tuttum mage daha fazla yiyor.deneyebilirsiniz tamamen oyunun iç mekaniğine baglı nasıl olduğunu tam olarak bende bilmiyorum.

    eklemek istediğim bir diğer konu ara dünya ve normal harita bosslarının eşsiz dropları artırılmalı kaç bilmiyorum ama %1 e bile razıyım ben 100 defa hadi şansızım 200 defa girdiğimde eşsiz alabilmeliyim.500 defa girip elim boş olmamalı zaman harcıyoruz sonucta.herkesin eşit drop oranına sahip oldugunu düşünmüyorum ben bir eşsiz için günlerimi harcarken (hala alamadım) diğer kişi elinde aynı eşsiz eşyaları satıcıya satıyor.hiç hoş bir durum değil bu.
     
    masterjjack likes this.
  3. CeSuYa

    CeSuYa Forum Apprentice

    Ben mageye yancı falan demedim ve mage tekillikten ötesini yapıyor zaten. Bencilce demişsin ben tank olarak geçit kasmak için solo keserken sürekli hasar alıyordum debuff yiyorum ve 20 hp debuffu ile daha az hasar veren bir mageden farkım kalmıyor zaten. Grupla oynarken bu kadar yemiyoruz çünkü yine diğer sınıfın yetenekleriyle falan yavaşlıyor zırhı kırılıyor debuff mini bossları rahatça kesebiliyoruz. Soloda ve özellikle tankta böyle olmuyor ama. Benim demek istediğim şey buydu sen yanlış anlamışsın. Ben mageye yancı eşek falan demiyorum.
     
  4. AyyaşBey

    AyyaşBey Someday Author

    debuf konusunda katılıyorum kaldırılması yada düzenlenmesi lazım debuf yiyorum diyorsunda bir tek sende olmuyor ki göz dediğin işte öyle atınca bütün hasarı yemiyoruz durumu yok örnek veriyorum göz atınca slotu kesmek için yine dibine girmen lazım ve mini boss sallayınca yanında dursan debuffu alıyorsun birde mage hp durumu malum birde 5-6 mana yediysen skil atıp kombo yapamıyoruz.

    benim karsı olduğum asıl mesle donma ve yavaslamanın boss tan kaldırılması sonra ne olcak zaten zor kacılıyor birde onunla nasıl ugrasılsın.sen burda kendine göre cıkarım yapmıssın.tekillik attın hop boss baska yerde nova attın boss hareket etti nasıl zırh kırıcaz acıklar msn yani mage olarak dibinde durup boss u tutamayız ya .sen solo bir sekilde kestin diyelim ya mage.
     
    4NormaL likes this.
  5. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Değerli önerileriniz için teşekkür ederiz. İçerisinde benim de daha öncesinden şikayetçi olduğum hususlar bulunmakta. Gerekli yerlere iletilecektir.

    Sevgilerimle, iyi günler dilerim.
     
  6. Nothanks!

    Nothanks! Someday Author

    Sen fazla icme ayyaş beynin kanamış.
     
  7. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Tüm maddelere katılmakla beraber oyunun düzelmesi için hala öneri sunan arkadaşlar gördükçe saygı ile önünde eğiliyorum. Ben çoktan ümidi kestim. Keza Sargon etkinliği üzerinde 1,5 ay çalıştılar ama içi boş etkinlik.

    *Debuff olayı en başından beri yapılmaması gereken bir özellik ama bilerek ve isteyerek tuttular. Hadi ara dünya ve dünya maplerinde varda etkinlik farm mapinde neden var bunun mantıklı bir açıklaması yok.

    *1 yıldan beri insanlara küre sıkıntısı çektirdiler şimdi göz göre göre sanki bug yapıyormuş gibi 5 kişi toplaşıyoruz grup küre puanı 10 yapıyoruz ve küp açıyoruz. Şaka gibi. Bu durum oyunda bunu elde edemeyen oyunculara göre, elde edenler için istismar ve aslında GİS kurallarına aykırı ancak kaç gündür bekliyorum ki resmi bir açıklama yok.

    *Grup olayını destekleyecez diye oyunda oyuncu bırakmadılar oyuncu azlığı ile kim kimle grup kuracak merak ediyorum ve hayretle izliyorum.
     
    Last edited: Feb 24, 2021
  8. masterjjack

    masterjjack Forum Apprentice

    Cehennem geçidi işine bir çözüm bulunmalı. Ander altın veya materi ile satılma işi olaiblir. Veya Cehennem geçidi için rün getirilebilir