Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Tudom-tudom hogy te értesz a legjobban harcoshoz, de azért engedd már meg hogy más is kifejtse a véleményét. Te vagy az egyedüli tank aki 55-ös szinten is 1 kezessel játszott és ott is csak és kizárólag fradar tudott értelmes tankot összehozni. Bossozni nem tudom ki jár szólóba időpazarlás és még normálisan sebezni se lehet dupla pajzstörés nélkül. Nem kell minden komolyan venni amit most írtam. Azzal egyetértek hogy valamit változtatni kellene a hp elvevő bossokon mert ez így nem jó ahogy van.
     
  2. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Neked az egész játékról fogalmad sincs. Rólam meg főleg! Legalább csöppet tájékozódnál a dolgokról! De még az sem! Ontod magadból minden valós alap, tény nélkül a baromságokat!

    Egykezessel akkor játszottam amikor lehetett. Amikor már nem akkor nem játszottam egykezessel!

    Én mindig mindent képekkel bizonyítottam a fórumon, te meg csak fröcsögsz itt minden alap nélkül! Mutass már valamit!? Ja nem tudtál soha semmit mutatni!

    Nem hiszem, hogy a szél hordta össze a cuccaimat! Magam farmoltam ki az egyediket, és mindent kiszedtem előbb utóbb!

    "Bossozni nem tudom ki jár szólóba időpazarlás és még normálisan sebezni se lehet dupla pajzstörés nélkül." - tudatlan tájékozatlan röhejes vagy! Legalább megnéznél egy-két videót, de még ahhoz is tudatlan vagy!

    Egyértelműen látszik a vadásznál például, hogy milyen brutális értékeket gyógyul! És ezeknek a karaktereknek a statjai sehol nincsenek egy harcoséhoz képest!

    És ja harcost is össze lehet rakni ha költesz rá egy milliót! Persze mindent lehet! Csak távosra meg semmit se kell költeni! De a hozzászólásaid alapján még sajnos a saját kasztodat sem ismered! A harcosét meg főleg nem! Mint mondtam hanyagold inkább ezt a témát!

    De alapvetően mindegy is már, ez a játék halott. Továbbiakban hanyagolom én is ezt, semmi értelme játszani! Inkább játszok mással! Van sok jó játék! Ha lesz frissítés megnézem változott-e valami akkor majd mondok véleményt de így ezzel játszani a továbbiakban semmi értelme! Már az ismerősök közül se játszik senki. Még a klán is kihalt, pedig max tagon volt! Én is kiléptem. Szörnyen rossz lett ez a játék! Játszhatatlan kategória!

    Akkor íme:




    Stat 11.11-nél!
     
    Last edited: Feb 25, 2021
  3. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    NA EZ ÚJ nem is tudtam hogy ez egy táskereső játék :) Gyüjts porokat,,,,, én kb heti 10 órát játszom ez alatt a 3 hónap alatt esett 6 rúna de kivan irva hogy BIZONYOS eséllyel eshet pff az esély kb 0,00000001 % lehet vagyis ha játszom 20 ÉVET akkor kb erős leszek. És az hogy az eddig épitett rúnákat drágaköveket ékköveket nem számolja be a teljesitményekbe egyenesen kbszás vagyis eddig nem is csináltam semmit hanem kezd elölről az építkezést. Az meg egyenesen röhej hogy szintetlép a kari de nem erősebb lesz hanem gyengül az elleállás a krit mert ha fejlödsz akkor gyengülsz :) Elég beteg ötlet
    A MÁSIK,,Esett 22 aggodalom szilánk,mire meglett küldi, //amiből kellene egy rahedli az idézésekhez// és több mint 10 ezer árnylényt öltem le mert 9999 kell a körülölelö sötétség küldihez vagyis kb minden 500. szörnyre jut 1 !!! szilánk. DEEEE ez az ÉN hibám nem a dropp gyenge. És a játéknak kellene a játékosért lenni nem forditva. Kicsit Metin2 lett a játék vagy told a lét,,,,MINDEN anderbe kerül már a jobb poti is vagy farmolj orrvérzésig ha erősödni akarsz, vagy bohóckodj 0.02% statért
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  4. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Sajnos nincs értelme új kasztot inditani, mert a tudást évek alatt sem viszed fel 200-ra. Mentorbónusz sincs már, régebben a kissebb tudással rendelkező kari 200%-al több tudást kapott, ez is megszünt. Értelmezhető drágakő dropp csak vérfürdőn van, na pont oda nem kell a kezdő karakter.
     
  5. Haroldus

    Haroldus Forum Greenhorn

    Sajnos ez igaz, én karácsony előtt pár nappal kezdtem el játszani és a 91 szintemhez 22 tudásszint párosul, ezzel kell boldogulnom, a napi kihívások közt például tegnap köztes világban 600 szörnyet kellett volna legyőznöm vérfürdő szinten 100 vagy 200 ősi tudásért ami nevetséges!
    Persze 40 andermant-ért tudom váltani a napi kihívások küldetéseket, de azt is mint akárcsak az ősi tudást siralmasan adja a szörnyekből!
    Vagy persze vásároljak andermant és tudom váltani a napi kihívásokat, de ősi tudást andermant-ért sem lehet kapni!
    Szerintem jó pár év míg el lehet érni itt 200-as tudásszintet jelen pillanatban!
    Amikor elkezdtem itt játszani beléptettek egy "Elhagyatottak" nevezetű magyar klánba, 40 tagja van a klánnak de egy embert látok abból időnként pár percre bejelentkezni, valószínűleg azok a játékosok is abbahagyták már itt a játékot, egyikükkel sem sikerült még beszélnem, nemhogy partyzni velük!
    Szívesen csatlakoznék aktív magyar klánba vagy partyznék magyar játékosokkal, bár a 22-es tudásszintemmel nagyon gyenge vagyok hozzátok képest és szerintem - bár már nekem is kezd elmenni a kedvem a játéktól a sok kínlódástól - soha nem lesz nekem 200-as tudásszintem hacsak nem több évig minden nap több órát játszok!
    Tegnap is igencsak elment a kedvem a játéktól mikor egy küldetés során a torz-erdőben kellene kiszednem 50 fát a villámló bükkfákból és 5 óra alatt 2-t lehetett kiszedni!
    Ha nincs sikerélmény a dropban sem elmegy a kedve az embernek a játéktól!
     
  6. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ugynez a véleményem.. amig nincs normális tudás dropp(extrém megemelt tudás lvl100ig olyan +1000% lvl100 és 200 között legalább +500%.. ) ezek nélkül mindenféle új karakter inditása őrültség. tehát nincs új játékos hónapokig..sőt.. egy év alatt annyira lecsökken majd a játékosok száma ha nincs utánpótlás hogy a szervereknek annyi.. ez már most is látszik a bejelentkező képernyőnél.. CE előtt grimmag alig 2 csikkal volt a max alatt,heredur kettővel alatta kb.. werian kb a felén..a többi kevesebb.. most meg mindegyik ugyanúgy minimum szinten áll..

    szerintem csak hetek..max hónapok kérdése hogy pár szerver teljesen megszűnjön.. feleslegessé válik annak a pár tucat felhasználónak ami még maradt rajta.. agathon meg tegan főleg.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nem írtam hogy kivetelezhetetlen a szóló boss kill, de attól még értelmetlen 2,5 perces szólót menni pirossal, amikor 2-es csopiba is kb 30 seces kört lehet menni zöld eszivel. Igen ők feltesznek egy videót de ha nekem nem hiszed el kérdezd meg tőlük, hogy mégis mennyi körben mennek szólózni bosst és mennyiszer mennek csopival. És ha annyira szeretnéd hazamegyek és teszek fel képet hogy szólóba kiütöm a 3 véres ládát. Vagy mesélj miről szeretnél bizonyítékot?
     
    Last edited: Feb 26, 2021
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ma hetek után kipróbáltam a köztes bosst..

    konkrétan q2 blood port.. egy magival maradtunk ott a BP zseniális módszere által mikor elsőre szerteszétpakolt a mapon és nem tudtak bejönni..idegükben kiléptek.. na..maradtunk ketten egy magival.. kb fél perc alatt levertük,zöld eszivel..vagy fehérrel..mittomén..én 1x sem haltam meg..a magi 2x. ............a dropp 2 darab csiszolt kavics volt.
     
  9. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igen a tudás és a pokoljáró maradt csak amit most alig lehet szerezni. Új karival ha van kellő segítség (legalább 2 olyan kari ami tudja hozni a 4 véres ládát) seperc alatt fel tudod erősíteni magad olyan erőségre amivel tudnál farmolni. Ahhoz a kövezéshez amit én birtokoltam speciel most 2 hét vérfürdő ládázás se kell napi 10 órával számolva, de legyen 1 hónap fele idővel. Pedig full kék királyi köveim voltak meg pluszba is volt 5-5 onix rubin és 400k fényes porral kezdtem. Szóval most 1 hónap alatt az összes eddigi játékidőm alatt kifarmolt kövezést össze lehet szedni. Speciel ez engem sokkolt és majdnem 2 teljes hétig nem játszottam játékkal csak beléptem. Előző hét szerdán keztem újra játszani és mostanra össze is szedtem a 80% kritet vérfürdőre krites buffok nélkül. Krites pet még mindig kell de most rámegyek a sebzésre mert az most így sebzéses buffot használva és 100-as stackel van csak 400k. Mégsem panaszkodtam végig minden platformon, hogy az eddigi játékidőt is lehetne talán értékelnie a bp-nek. Mostanra már csak a pokoljáró maradt a régi előnyömből amit a sok év alatt gyűlt össze a erős karikhoz képest. Szerencsére jól el vagyok látva vele még mindig 100k+ van belőle, de előbb-utóbb annak is megemelik a lootját és ténylegesen szinte ugyanonnan indult mindenki.
     
  10. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Hali, Tudja valaki hogy hogy lehet felvenni a Tetaconeti gyüjts 100 szarvat küldit?? Ugyan is én leadtam mert untan hogy ki-be lépkedek és nincs 1 szörny se a küldihez. Na most gondoltam felveszem hátha a javitás után jobb lett ÉSSS NINCS SEHOL az npc aki a küldit adta. Ilyenkor mi van??
     
  11. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Te a CE előtt fullra farmolt mágus és vadász karikból indulsz ki és egyszerüen nem érted meg, hogy nem mindenki fullra húzott mágus és vadász karakterrel játszik. "Mégsem panaszkodtam végig minden platformon". Tessék? Mért panaszkodnál? Ha nem új játékos vagy, esetleg törpe vagy harcos kasztal megvert régi motoros, akkor mire is panaszkodnál?
    CE után a 200as tudás szintel induló, fullra húzott mágus és vadász kollégáknak a BP belehajitott egy sült galambot a szájába. Ne a kb. 5%-ot kitevő játékosokból indulj ki aki röhögve sepernek végig vérfűrdön naponta tucatszám és nyitogatják mapponként a 4 véres ládát. Majd mondják, hogy milyen könnyű a játék, hisz naponta 50k fényes port milyen könnyű kiszedni.
    A másik 95% meg 1 órát áll a városban, mig beveszik egy vérfűrdös csoportba.
    De ha szerinted ilyen egyszerű akkor pár posztal feljebb írt Haroldus, légyszives vigyed akkor vérfűrdőre.
    Jelenleg az új és régi, de nem szerencsés kasztal megáldott játékosok előtt minden kapút becsuktak, esélyük sincs a fejlődésre, tudás dropp nulla, drágakő dropp értékelhetetlen, hacsak nincsenek erős mágus és vadász barátaid akik hordanak magukkal vérfürdőre tucatszám.
    Szerinted a játékosok 95%-ának van lehetősége naponta tucatszám vérfürdő kőreket menni? Be sem veszik őket csoportba.
    Facen van egy Drakensang Online Magyar Közösség csoport, szerintem jelentkezz oda és ott probálj társakat keresni. Ha jól sejtem Grimmagos vagy. Itt a fórumon alig mozog pár ember, szóval itt alig van esélyed, szinte nulla, hogy játékos társakat vagy klánt találj.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez is igaz amit @JimJupiter mond.. ma egy full random csopi lokálon könyvtár bloodra keresett 2/5 voltak..mondom +..bevettek és abban a pillanatban ki is vágtak mikor felvillant hogy war vagyok :D még csak meg sem várták mit tudok..
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  13. Haroldus

    Haroldus Forum Greenhorn

    Nagyon szépen köszönöm ötletet, be is vettek már abba a facebook csoportba és írtam is ott már hogy szeretnék aktív magyar klánba csatlakozni!
    Igen, a Grimmag szerveren vagyok egy törpemesterrel!
    Még annyit fűznék hozzá a tudásszinttel kapcsolatban hogy nagyon nem értek azzal sem egyet hogy a szörnyek szintjének emelkedésével több andermant, pénzt, több tapasztalati pontot, nagyobb szintű cuccokat dobhatnak, akkor az ősi tudás miért csak 2-19 között van ott is?
    Ha nem is többet de legalább sűrűbben adná erősebb nehézségi fokon!
    Normál szinten könnyűek már a szörnyek leverése, de ha nagyobb nehézségi szinten játszok többszöröse a tapasztalati pont szerzés és az ősi tudás semmivel sem jön jobban! Hamarosan elérem a 100-as szintet de ha nem normálon nyomom a tudásszintem 23-as szintű sem lesz addigra! Ez elég gáz szerintem!
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  14. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Akkor marhákkal voltál. Warri kell mindenhová. Párban meg az a legjobb, mert védi a távost, nem kell annyira az életben maradásra koncentrálnia.
     
  15. Minimedve

    Minimedve Forum Greenhorn

    Sziasztok!
    Nos, úgy látom, ez a kérdező és hibabejelentő topik. Vissza szoktam olvasni néhány hetet, hogy ne kérdezzek meg olyat, amit néhány napja valaki kérdezett, pláne ha meg is válaszolták. Sajnos azt láttam, hogy afféle csevegésbe ment át a történet, meg egymás torkának ugrottak itt páran - ehhez, mármint ezeket visszaolvasni nincs kedvem, úgyhogy kérdezek/jelentek úgy, hogy esetleg letolás lesz a vége. De vállalom.
    Szóval, van ez a küldetés, aminek a neve "Nehézkes közönség"; Tetaconectl helyszínen "démonőr"-nek nevezett lényekről kellene 100 szarvat zsákmányolni.
    Rengetegszer bementünk, de csak hétvégétől kezdtem számolni is. 50-szer bemenve a navigáció egyetlen egy alkalommal sem mutatott démonőrt, rögtön azt a szöveget adta, hogy "nincs több" a helyszínen, lépjek be újra. Ez után a navigációval nem törődve 15-ször bejártuk és leöltünk minden lényt a térképen, de egyetlen démonőr sem volt közöttük.
    Én elfogadom, ha valaminek ritka a megjelenése, de ez már nem a "ritka", hanem a "soha" kategória, tehát a küldetés hibás. Már régóta, egyébként, de most kezdtük csak számolni. Vártunk több javítást, de nincs változás.
    Remélem, legalább azzal tudtok biztatni, hogy ismert a probléma, és dolgoznak rajta...
    Jó vadászatot!
     
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Harcosnak a bénitása (fejelés, talajtőrő) első használatkor bénít, de ha egy helyben maradok akkor másodszor már nem bénitja a szőrnyeket. Ha helyet váltok akkor megint bénit.
     
  17. tandras76

    tandras76 Forum Greenhorn

    Sziasztok! A törpénél az ultrarezonanciális rakétánál is ugyanaz a helyzet, ami Jupiter írt. Ennek így is kell működnie?
     
  18. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia feljebb irtam hogy én leadtam de újra felvenni már nem tudtam. Vagyis ne add le hátha megjavul. Mondjuk nem fő küldi igy nem sok értelme van ki-be szaladgálni. Tetaconectliben a keresd a gyűrűt vagy mi a neve az működik?? kb 20-25 kör és sehol a gyűrű de nem is foglalkozom már vele
     
  19. Minimedve

    Minimedve Forum Greenhorn

    Ha már kérdezted... A "szarv" projekt alatt megjelent ugye a tag, hogy keressük meg a gyűrűjét. Ez kb. a pálya felénél volt. Feleségemnek még abban a körben kidobta, azóta már 25 körünk volt, és nekem még nem... Na, ezt most dobtam ki és vettem fel újra...
    Mellesleg, a játék szálai (nem csak ennek, általában a szerepjátékok szálai) úgy "érnek össze", hogy kapsz egyet a fő szálból, elvisz mondjuk új helyre, és ha meg is van, és megint új helyre vezetne, nem megyek tovább addig, amíg a mellékküldetések el nincsenek végezve (legalább addig, ameddig azok is tovább vezetnek). Így épül fel és lesz kerek a történet. Itt mondjuk a mellékszálak nem kapcsolódnak a fő szálhoz, de általában így van tervezve a fejlődéssel is. Ha minden mellékküldetést végigviszel, akkor biztosan elég erős leszel a fő szál továbbviteléhez; míg ha csak a fő szálon rohansz végig, érhetnek csalódások (erős ellenfelek által).
    Szóval, én szeretem a mellékszálakat is végigvinni, de csak ha nem lehetetlen. És ez - jelenleg - annak tűnik.
     
  20. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Minden stan után egy rövid időre nem lehet újra stanolni se játékost se mobot.