Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Igen közben hallottam róla. Teljesen értelmetlen vérfürdőn kiszedni. Elég pokolin kiszedni a hozzávalókat. A varázslatok benne a kutyát nem érdekli, mert úgyis le lesz kraftolva. Amit a végén írtál elgondolkodtató...Kiszedek majd valami jó érdekes 145ös tárgyat, megnézem akkor milyet ad.
     
  2. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Ha már bent hagyták a nagy termet SOLONAK!!!!!, akkor a warrinak adjanak ugyanannyi sebzést, mint a mágusnak meg 3* ennyi védelmet, hp-t, hogy legyen esély. Az vicc, hogy egy mágus röhögve megöli vérfürdőn, de a warrinak 0% esélye van leölni. Ha lenne is fél nap és 100k piros lenne kb. 30k-t ütöttem rá dupla pajzstörés alatt. Mágus meg 1 perc alatt végez a bossal. Egyáltalán miért van kevesebb sebzése a warrinak, mint a többi kasztnak??? Kb már sehová sem kell, mert a szemezéssel meg a fával simán tankolnak a távosok, ki is vehetnék a harcost a játékból. Ez aztán a balance!!!!
     
  3. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Én viszonylag könnyen levertem, volt persze 7-8 halál, de mutassanak nekem harcost aki nem hal meg amikor 1hitel egy ütéssel. Előre legyártottam 14k tűzeszit és vérmagi figurát használtam és hatalmas csőd volt a tűzeszi, úgyhogy menet közben jabbaxra és sima redeszire váltottam. Egyébként egyetértek az írottakkal, wari egy szar, se védelme, se sebzése.
    Egyébként a gond, hogy warinak bugos a pajzstőrése, nem hat, nem müködik, de ezt nem hajlandók elismerni a BP-nél, pláne nem javitani.
    Én is fejelgettem, talajtöröztem de semmi hatása nem volt és csak karcolgatni tudtam. Aztán sokadik talajtörő, fejelés, kitőrés kombó bejött és egyből lecsaptam az életerő 70%-át. Mint a húzat úgy ment le az élete másodperc alatt, egyszerüen müködött a pajzstőrés. Sajnos teljesen random, de nálam semmilyen főbossnál nem müködik a pajzstőrés 10-ből 9-szer semmilyen hatása nincs. Sőt a kék szinű minibossoknál és rendszeresen csődőt mond a pajzstőrés.
    Ha elismernék és javitanák a harcos pajzstőrését máris jobb lenne a harcos. CE után még teljesen jól működött bossoknál a harcos pajzstőrése. Aztán egy release jött és pajzstőrés ment kukába. CE után még a fejelés is területre hatot mint régen, most az is csak 1 db szörnyre hat, röhej.
    https://kepkuldes.com/image/QqIwsd
    [​IMG]
     
  4. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Végre, hogy te is belátod! :)

    Az egész sárkányharcos kaszt egy nagy szarság. Évek óta nem érdekel senkit, hogy ez nem távos! Ennek be kell szívnia minden szart. Meg is ütik nem csak futkos körbe! Mindent csak a távosokra állítgatnak be. Annak meg tök mindegy mi van, nem ütik meg. Kakit nem ér az egész kaszt! Értelmetlen is vele játszani! Egy vicc az egész játék már! Elhiszem, hogy a felspanolt mágusoknak meg vadászoknak tetszik a játék, de harcos szempontjából totál játszhatatlan az egész! Ha lenne bármiféle dropp és nem 0.00001 %-ék vérfürdő szinten kívül is akkor még talán lehetne játszani de így egy rohadt nagy fos az egész játék a harcos szempontjából! Sok helyen az 5 millió életpontos harcos is pillanatok alatt lehal mert hát megütik szerencsétlent! Á!
     
    Last edited: Mar 21, 2021
    jackoneill1976 likes this.
  5. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Azért a legnagyobb vicc, hogy a boss üt 4-5m-t nekem meg van soloba kb 3m 63% védelemmel. Mégis milyen védelem és élet kéne? Rakjak mindent ezekre 0% krittel meg sebzéssel? Tiszta vicc az egész. Az meg hab a tortán, hogy majd minden boss körül vannak mobok, mágusoknak egy hatalmas csemege. Szemez egyet mindenki ráfordul, rakja aszingut megáll a boss, fagyos széllel meg szépen felstackeli magát 50-ig, az lövöldözi a 10-15m-t....Warri meg szerencsétlenkedik 1m ütésekkel fél óráig közben meg meghal 30*, mert se élete se védelme. Sokszor úgy érzem már magam a csoportokban is, mint valami kiskari akit húznak a "nagyok". A harcosra sürgősen kéne valami balance, mert már most is nagyon kevesen vannak, de mint írtam, nincs is rá szükség. Vadász-mágus mindent megold, leginkább a mágus. A gyors halállal is csak a warrit szívatják és még lehetne sorolni. Most már évek óta teljesen lezüllesztik a warrit. Botrányos már, hogy mennyire gyenge! _Vagy mit gondoltak odafent? Minden harcos nekiáll megint az "életvédős stylenak?". Hát felejtsék el, nem tankot kezdtem, hanem harcost és az is marad. Mágusok 400+ sebzéssel vannak, warri meg 200+ 100as buffon. Kabaré ez is. Mire föl? Ha tudnék angolul szívesen elbeszélgetnék valamelyik adminnal, hogy ezt magyarázza már meg. Ugyanannyi védelme van még mindig a harcosnak, mint a távosnak. Soha a büdös életben nem értem ezt meg, hogy miért. Egy páncélos közelharcosnak ugyanannyi védelme van, mint a rongyokban lévő mágusnak....Logika...És akkor talán lejebb lehetne vinni a boss sebzéseket is. Az egy hitelések egyenesen nevetségesek. Arachna előtt nem lehet maradni 2 ütésnél többet, azt ilyen 3,00-val ütöget. A megoldás: vigyél magaddal egy mágust és akkor olyan lesz, mint egy normal boss vérfürdőn. Tényleg errefelé megyünk?
     
  6. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Várható, hogy event végéig javítják, hogy Fekete lovagok harcterén ne 100 szinten adja az egyedi nyakláncot? Bejáratnál azt mutatja, hogy pokolin 120, kegyetlenen 130, véresen meg 140-es kapjuk meg, közben meg 100-ast ad mindenütt.
     
  7. Malinea

    Malinea Forum Apprentice

    A búbánatba kell a másik kasztot emlegetni????? Mitől lesz a warinak jobb, ha a magit nerfelik???? Gondolkozhatnátok egy kicsit, mielőtt badarságokat írtok.
     
    Viharhozo1968 and bibere like this.
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ne számíts rá nekem nincs is lehetőségem 100-ast se szedni mert minden teljesítmény ki van pipálva. Lehet inf5-6-7 helyettit írták át de én egyáltalán nem tudok szerezni.
     
  9. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Ki írt nerfelésről??? Én azt írtam, hogy a warri is kapjon olyan sebzést, mint ami a maginak van és vegyék ki a solo bossokat, mert rohadtul nem fair!
     
  10. Malinea

    Malinea Forum Apprentice

    Miért akar a wari olyan sebzést, mint a magi? Két különböző kasztról beszélünk. A warinak több élete, a maginak több sebzése van. Nem értem a problémát.
    Nem mindig a dso-ban van a hiba ;)
     
    Last edited: Mar 24, 2021
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ki az az elmebeteg aki ezeket a döntéseket hozza..de komolyan? a teljes fejlesztő brigád agybajos?

    354x!!!!!!!!!! kellett klikkelnem.. (megszámoltam mert már tegnap is rém sokáig tartott...) szerintem még Ádám és Éva is csuklik annyit emlegettem a felmenőiket..

    [​IMG]
     
    Last edited by moderator: Apr 2, 2021
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Nem akarunk akkora sebzést, nekem elég lenne a fele is, vagy a harmada. ;) Cserébe odadjuk a szörnyektől kapott sebződés felét. :D
    Ráadásul nekem az ásatás is alig adja a gyöngyöt, lehet csak én vagyok megátkozva.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  13. LungDragon

    LungDragon Forum Apprentice

    Mert a Boss-al nem beszélgetni kell, hanem le kellene ölni valahogy. Jelen esetben az 1személyes harcról volt szó, ahol minden kasztnak ugyannyi HP-t kell leverni az ellenségen, csak ugye nem mind1 mennyi sebzéssel. Ebben csak 2 fura dolog van:
    1.) miért is kerül 55xör több eszenciába egy harcosnak ugyanozon szörny elpusztítása? (van balance?)
    2.) ha én lefelezem az életerőmet egy mágus szintjére, vajon a sebzésem miért nem ugrik meg egy mágus szintjére? (van balance?)

    A skillek használhatatlánságát is említhetném, harcosként nem bírok annyi életeröt tölteni mint más kaszt renegálni tud magán.
    Kábultan, megszabadítás nélkül végignézem ahogy agyonütnek, ez is egy nem tipikus DSO jelenség? (jah bocs, játékélmény)
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  14. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    Köszönjük szépen minden törp nevében a 248_17 hotfixet.

    Az olajfoltos gyengítésre most -70%ot ír max talenten mégis a sebzésünk kb a negyede lett mint javítás elött és tűzes bossokra meg még ennél is sokkal kevesebbet sebzünk.

    Több mint 300k alapsebzéssel 450k krittel pokoli szinten percekig tart egy bossölés, biztos mi kértük ezt is....

    Ha nekink ez a javítás és így marad akkor a töripik számára gameover. ígyis alig maradt törp a játékba ez után már nem is lesz..
     
  15. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Eddig bugos volt és 100% tűzellenállást csőkkentet noha csak 40%-ot kellett volna. Nézd a jó oldalát, 40% helyett most felbuffolták a skillt 70%-ra. Még mindig jobb mintha az eredeti 40%-ot állitják vissza.
     
  16. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igazából egy bug javítása nem nevezhető nerfnek. A brigavikos tárgyak javításánál is sokan panaszkodtak, hogy legyengítették őket pedig csak első javítás után magasabb értéket írtak be mint kellett volna. A negyed sebzést túlzásnak érzem bár nincs törpim, de a megoldás akkor se az olajfolt vissaállítása lenne, hanem egy másik képességbe is beletenni a tűzellenállás lehúzást. Nincs olyan kaszt aminek 1 képesség elég pajzstöréshez.
     
  17. Bundin

    Bundin Regular

    [​IMG]
    Jelenleg most átesett a dolog a ló túloldalára, nem értem mi olyan nehéz egy skill egyettlen változójának a beállításán ha nincs túl bonyolítva akkor a deklarációban csak át kell írni az oilslick variable-t 70%-ra de ezek szerint vagy bonyolultabbul van megoldva vagy ennyire nem tudják belőni az adatbázisban a pontos pozícióját ennek a változónak.

    [​IMG]

    Pontosan nem nerf csak buggosra sikerült a javítás is mert 100%-ot tört rls előtt, ezt kellet volna 70%-ra beállítani a képen meg látod lett belőle 40%-ék tehát nem működött a matek odafent rendesen vagy nem tudom már tényleg....
     
    Last edited: Mar 26, 2021
  18. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    Ez így közel sem javítás amit csináltak. valamit nagyon elrontottak.
    Engem nem érdekel melyik skill hány%ot mutat a tesztelés az igazi és az alapján az olaj pajzstörése kb mintha nem is lenne.
    Medusa bossra 416k alappal 433k krittel sebezek rá olajban a lángszoroval 433k ugy hogy az olajon 13 pont van és 85% csökkentést ír.

    Medusa bossra 386k alappal 433k krittel sebezek rá olajban a vérmagágus pettel ami tényleg csökkenti a boss tűz ellenállását lángszoroval 751k ugy hogy az olajon 13 pont van és 85% csökkentést ír.

    Ha 28% csökkentés majd 2x annyi sebzést hoz akkor semmi hiba nem volt azzal ahogy hotfix elött volt csak nerfelni akarták a törpiket, de mint látod a hivatalos infoból ez nem marad annyiban, ha nem akarják hogy csak pár kezdő törp maradjon aki nem tudja, hogy mennyit kéne sebeznie igazából meg a többi kaszt mennyit sebez...

    Azzal persze semmi gond nincs amikor a magik a 300-400k alapjukkal sebeznek jéglövedékkel több millákat egy fagycsillaggal meg 10-15millát.

    Sztem a legvalószínűbb, hogy egy tizedessel arrébb nyomott az egyik nagytudású odafent és 70% helyett csak 7% a csökkentés :p
     
    Bundin likes this.
  19. Bundin

    Bundin Regular

    Most nem azért de nem arról volt szó, hogy a Dragan event most jobb lesz a piros gyöngy droppja, tegnap nekitudtam állni az eventnek, de azt nem nevezném droppnak, amikor 3 óra farm alatt 1 piros gyöngy jött a ládákból, amfórákat hiába nyitogatom azok se adnak nekem gyöngyöt, azt hiszem megint lett egy event amit megint nem tudok teljesíteni, és ez most már kezd nagyon dühítő lenni, mindig megcsináltam minden eventet, de most jelenleg vagy nem éri meg az eventbe bele kezdeni mert nincs benne normális jutalom, vagy megcsinálhatatlan, mert nem lehet belépőt farmolni az eventen. A dragan szettről meg ne is beszéljünk a jelenlegi rendszerben ez a szett jelenleg gyenge nincs meg az nívója mint régebben, kiszedtem vérfürdőn de nem tudom minek, azt se nagyon értem a szettből miért kellet kioperálni a gyűrűt, ami amúgy önálló egyediként meg hasztalan....
     
  20. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Én már csak abban bizom, hogy nem rakják be 3 havonta az eventet mint tavaly, amilyen jó és a játékosok által várva várt event volt, olyan pocsék lett. Egy új játékosnak akinek nincs pokoli tőredéke, annak "csak" 500 kört kell menni kegyetlen szinten Draganra, hogy kivigye az eventet. Ez abnormális. És megfejelték azzal, hogy az ásatáson már nem lehet a pirosgyöngyöt farmolni, mert 30 körönként ad egyet. Vicc, és csodálkoznak, hogy a játékosoknak elmegy a kedvük a játéktól.
    Azon gondolkodom, hogy nekem mint régi játékosnak ha elfogy a pokoli töredékem, akkor mégis mi a fenét fogok a játékban csinálni? Mert onnantól kezdve értelmetlen lesz fellépni, kegyetlen szinten kb. nulla a drágakő drop.