Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Szerintem az eventet nem igazán sikerült átdolgozniuk az új rendszerbe, hogy itt is megfelelő jutalmakat adjon. Van pár olyan dolog amit kevesebb menyiségben lehet farmolni normál körülmények között, de igazán nincs jó jutalmazása az eventnek. Van benne lóhere ami jelenleg nem ér olyan sokat, de ha hoznának új rúnákat megveheted rögtön, ha nem akarsz várni míg kiadja. Makkból is ugyanez a helyzet nem túl értékes csak egy exra fizető eszköz. Ad egy kis extra port és kész. Nem is biztos hogy kiviszem, de ha kiviszem akkor se feltétlen a haladás miatt hanem mert gyorsan jön a tudás bosstól. A fő jutalom számomra az opálvágó volt az meg megvan már.
     
    Bundin likes this.
  2. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    NA JÓL VAN :) Teljesen megnyugodtam hogy másnak se dob gyöngyöt, már az hittem hogy csak nekem nincs szerencsém, de így hogy nektek se, minden a helyére került :) Pokolinál lejjebb nem farmoltam de rúnát egyet se kaptam se miniktől se a 4 lovagtól, Hol van a rúna dropp?? 2 esett amfórából és annyi, mondjuk kegyetlenen kiesett egy tekercs igy már megvan a kövi Draganra is de nem sok értelne van. Ami a LEGviccesebb az hogy a duplázó Dragan köpeny a Draganon nem müködik :) Igy a gyüjtögetös küldiben ahol 30 fagy stb jelet kell gyüjteni volt olyan kör ahol NÉGYET !!! dobott Sikoltoztam , na nem örömömben ,,,,
     
  3. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez megint mi akar lenni ez a dropplehúzás? full örök őrhely kegyetlen..esett 2 darab egyszerű és 1 darab sima kianit.. 3 darab kavics..(van ott vagy 20-25 miniboss)

    meddig lehet még elmenni ebben a játékban azon gondolkodok..

    a dragan eventről én annyit tudok nyilatkozni hogy már ez sem az igazi..mondhatni egy hulladék event lett (tehát beállt a sorba..) a szett(ek) kb disznek jók,nincs az az agyament aki ezekre épitene.. a harctér ad lvl100as nyakláncot..az is mekkora főnyeremény :D a sima kezes,cipő,ruci dolgot 1x nem láttam.. (nem mintha kellene..csak jelzem).. az eventsáv is nemtom mire fel 21k 39k..azok a jutalmak láttán szinte a vérnyomásom se emelkedett meg.. az opálvágóig megcsináltam.. a többi nem érték nekem azért a futkosásért.. rúna,kavics esik farm mapon( legalábbis tegnapig igy volt...)..felesleges nagy termet forgatnom meg gyöngyöket hajkurásznom normon..
     
    bibere and Bundin like this.
  4. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Kedves Moderátorok!
    Ha írok supportnak, meg tudjátok mondani nikor regisztráltam az accountom?
    Veterán rang miatt szeretném megtudni, de ha itt fórumon megírjátok, nekem úgy is jó. Köszönöm!
     
  5. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Nem sajnos, mi nem látjuk ezt az infót.
     
    JimJupiter likes this.
  6. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ajaj, akkor fel kell húznom 3 karaktert 100-asra, hogy kiderüljön 7 éves-e már az accountom. :D
    Az sem látszik, hogy ide a fórumba mikor regisztráltam? Az is akkor volt amikor a játékot kezdtem, kb 1 hónap eltéréssel.
    Szerintem világszerte lesznek játékosok akik szentül meglesznek győződve, hogy már 7 éve játszanak, azt mégsem. :D
     
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez miért fontos?
    egyébként a nickedre kattintva megláthatod..

    az enyém...
    Joined:
    Aug 15, 2014
     
  8. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Nekem 2017-et mutat nick név alatt, ami nyilvánvalóan nem stimmel. Annál régebben boldogitom itt a fórumot.
    Miért fontos?
    Mert R249-től jön a Veterán Rank ami a 3-5-7 éves accountal rendelkezöknek előnyőket fog biztositani. Kb. 7 év körülire saccolom magam, de le szerettem volna ellenőrizni.
     
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    A fórumot megnézheted, de nem mindenkinek egyezik meg ez az időpont a játék kezdésével.

    A játékfejlesztők látják amúgy a kezdési időpontot, csak mi, adminok nem. Sőt, asszem már az ICM is látja, a TL nem biztos
    ...
     
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez az "előny" a karit fogja érinteni vagy a teljes accountot? mert Julienkirály nem 7 éves..előtte volt egy "betanuló" karim
     
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online




    Mutatni fogja amúgy majd, hogy hány nap múlva érheted el a következő rangot.

    Minden karaktered megkapja majd azon a szerveren.

    Egyelőre a jutalom valami csuda hátas, de aztán még kitudja...
     
  12. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Meg lehetne azt is csinálni hogy a karakternévnél ahol látszik a prémiumtagság, látszódjon egy szám is a kari életkorát mutatva.
     
  13. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Sziasztok, NA EDDIG BÍRTAM. A kraftolás egy röhej :( eleve nem tudom miért nem lehet 4 egyforma tárgyat berakni miért kell szerencsejátékozni hogy az lesz amit akarsz vagy más. Azt de azt főként nem értem ha beraksz 4 tárgyat Pl köpenyt 3at és 1 könyvet amikben mindben támadás mozgás és kritt van HOGYAN kraftolhat olyat hogy élet sebzés meg ellenállás van benne kraft után???? Nem is volt ilyen a tárgyakban. Ja és régen legalább 2öt visszakaptál ha nem tetszett a kraft most meg nem DEEEEE EZ A CSÚCS https://kepkuldes.com/image/QFcvaA TUDJA VALAKI hogyan lesz 3 csizmából és egy sisakból KESZTYŰ????
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    oda van irva hogy a tárgy "véletlenszerű" lesz...

    nem bántásból de miért kraftol bárki lilákat? hisz senki nem használja ezeket..nem? meg amúgyis hullik mint a veszett összevissza... nem tudom mégis milyen értéket lehetne ezekből kinyerni.. hiszen már jóformán azonositani sem érdemes semmit ha nem lvl140-145...jó,egyediket szoktam..de csak ha nem sietek..amúgy olvad,eladom..asetom már melyik a jobb mivel egyik dolog se hiánycikk...
     
  15. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Mondjuk azért kraftol lilákat valaki mert még nem olyan erös hogy vérfürdön farmoljon mert az még lassan nagyon lassan megy És azt gondolja a kegyetlen lilákból esetleg lesz egy jobb cucc mint ami épp van :) De nem vagyis csak néha 1000ből egyszer Ha hiszed ha nem 110es lila fegyverdiszem van 95 feletti optokkat mert egyszerüen nem esett még jobb és kraftolni se sikerült jobbat és a 136os kétkezes legisnél se esett jobb egykezes igy azt használom nem olyan gyors de legalább nagyot sebez és hiába esik 1 kezes ha lassabb mint a 2 kezesem ebben 95% a gyorsaság a legjobb egykezesben meg 60 körül volt és még jóval kisebbet is sebez Vagyis ezért karftolok én lilákat hátha lesz jobb és majd ha erösebb leszek akkor jöhet a vérfürdö mert annak nem sok értelme van hogy essek keljek, föleg ha csak szórakozásból játszom és ha esek kelek az nem túl szórakoztató :)
     
  16. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Elvileg az új mount amit ad gyorsabb lesz a többinék. Amúgy meg napi szinten ad kéziszerszámot meg pár hasznos cumót ami jól jöhet.
     
    jackoneill1976 likes this.
  17. LungDragon

    LungDragon Forum Apprentice

    https://imgbox.com/2qSpZc0l
    Kérdés: hogy lehet kinyitni a véres ládát, ha ugyanott csücsül az eventes tojás???

    https://imgbox.com/QLjNGVBx
    https://imgbox.com/GHWEcGdR

    itt sem jó valami... Azt írja vérmágustól és vargulftól kapható (gyűjts 100db ot)
    amit gyűjteni kell csak vérmágustól kapható, úgy írja...
    Melyik a valós? (tapasztalat, vargulf egyáltalán nem dobja, vérmágus 1 ből 1)
     
    Last edited: Apr 8, 2021
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nem panaszkodok,de pokolin nem tökéletes a max?

    [​IMG]
     
  19. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Nem, mivel a boss dobhat nagyobbat, ahogy a többi szinten is ez jelölve van:

    [​IMG]
     
  20. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    CE után hol kell felvenni a küldit, vagy hol lehet receptet venni, hogy lehessen a tárgyakban a varázslatokat kraftolni? Munkapad szerint akkor kapom meg a receptet, ha megcsinálom a "Legendás anyag" teljesítményt. De ilyen teljesítményt nem találok. Hogyan, hol kell a teljesítményt megcsinálni?
     
    Last edited: Apr 14, 2021