Feedback Bahar Festivali etkinliği geri bildirimleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Beta, Apr 4, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Bahar Festivali etkinliği, ile ilgili geri bildirimlerinizi, soru, sorun, görüş ve önerileriniz bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

    Etkinlik rehberine buradan ulaşabilirsiniz.
     
  2. Nothanks!

    Nothanks! Someday Author

    Etkinlik odullerinde Cilali mucevher kesesi cidden mi?
    Devoloperin zeka seviyesinden şüpheliyim.
     
  3. sibano

    sibano Padavan

    Selamün Aleyküm
    Acımasız aradünyada veya cehennem seviyesinde bosu kesip gizli odadaki 2 yumurta gözcüsünü kesip 2 3 saate bitirirsiniz paltosuz bile hızlı olursanız ödüller pek iyi değil ama trapez filan vermesi hoşuma gitti.
     
  4. iisleyici

    iisleyici Someday Author

    aradünyada yumurta varmı ki? bunu yapıncada ne kadar ilerleme veriyor.
     
  5. sibano

    sibano Padavan

    ilerlemesini tam hatırlayamıyorum ama hatrı sayılır , aradünyada yumurta yok bossu kesip gizli odaya giriyorsunuz gizli odanın içinde 2 tane bulunuyor bulup kesin etkinlik haritasına girmeden bitirirsiniz eventi :)
     
  6. GamerHouse61

    GamerHouse61 Forum Greenhorn

    Sadece envanter genişletme ödülü için yaptığım etkinlik. Aşırı kolay ve ödülleri de tatmin etmeyen bir etkinlik olmuş eşsiz set eşyalarını amforadan çıkarttım boss ve slotlardan düşmedi nedense en az 20 tur temizledim. Gizli odaya girdikten sonra hemen giriş yanındaki odada kolay bir boss var onu kesince ilerleme çubuğu baya bir doluyor yumurta adasına gitmeden etkinlik bitiriliyor bence bu dengelenmeli.
     
Thread Status:
Not open for further replies.