Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nem lehetne kezdeni vmit ezzel a "randommal"? nem megy a fejembe miért kell ilyen irreálisan eltérő droppnak lennie.. bakker..inkább ne hulljon tonnaszámra vmi ami lényegében használhatatlan..minek nekem 3féle dologból egy rakás ha nincs negyedik ami nélkülözhetetlen..

    [​IMG]
     
    opos2012 likes this.
  2. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Keringnek kint olyan képek, hogy 250 portál elkészítéséhet 1000+ volt 1-es hozzávalóból meg 700+ 2-es mire meglett a 250 4-es. Igazán javíthatnának már rajta főleg, hogy én is hamarosan megcsinálnám a petet és jó lenne ha normálisabb lenne a lootja. Vagy legalább tegyenek be egy árust ahol 2 tetszőleges darabból kereskedhetsz 1 másikra.
     
  3. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Napi kihívások bronz jutalmai + xp adnak 100-as szinten. 1 van ami mati buffot ad csak bronzból. Ezüst és arany jól működik, de lehet ott is van xp buff, azért mindegyiknek nem néztem meg a jutalmát.
     
  4. sheenka79

    sheenka79 Forum Greenhorn

    Sziasztok! Nem találtam ilyen problémát, lehet, én vagyok az első, vagy csak szívat a kereső. :) Csinálnám a küldit, és nem sebzek. Mármint nem nullákat, hanem mintha ott sem lennék, vagy szellemként, aki hozzá se tud érni semmihez. Ugyanakkor a mobok simán levernek, csak az én sebzésem semmis. Tud esetleg valaki segíteni? Köszönöm előre is. :)
     
  5. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv!

    Jó lenne egy kép (F10 gombbal), hol vagy, merre, mit csinálsz, stb., s akkor többet tudnánk talán mondani. Így elsőre a nem megfelelő eszencia használat ugrik be, pl. fény eszi kellene, s nálad nem az van. De ugye ez csak találgatás.
     
  6. sheenka79

    sheenka79 Forum Greenhorn

    Tulajdonképp bármelyik területen ez van. Kicsi vagyok még, 11 környéki területekre kell mennem és ott eddig eszencia nélkül is sebeztem. Nem az a baj, hogy keveset sebzek, hanem abszolút semmit. Pedig azért egy alapsebzés van eszi nélkül is. Legalábbis eddig volt, mert semmit nem változtattam vasárnap óta, csak bejöttem, hogy átmegyek a mocsaras részen, és szépen lecsaptak a kis mocskok. :D (De amúgy a nagyobb karim is gázos, 28-as szinten jönnek nekem 20k tp-s,43-as mobok a 17-es pályán, de arról már lemondtam, jelenleg a nemsebzés jobban zavar)
    https://gyazo.com/9dee5c8d62aa521f2e6aa7bc88fbd196
     
    Last edited: Apr 27, 2021
  7. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    Halik nem működik a munkapadon a ruha gyártás. Légyszi javíttassátok ki. Nem tudok sigri ruhát gyártani mert nem stimmelnek a feliratok.
     
    Last edited: Apr 27, 2021
  8. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv, a q8 ruha gyártása bugos sajnos, ismert a hiba, én bízom benne, hogy hamarosan javítják már.
     
    opos2012 likes this.
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Full képernyőt kéne látni. Felszerelésed, karakterlapod?
     
  10. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    futottam egy kört. az a hiba, hogy harcos mellvértet kér és nem mágushoz valót.
     
    StSanya likes this.
  11. sheenka79

    sheenka79 Forum Greenhorn

    Szívesen megmutatnám, de már be se enged. Mindkét karakterem ugyanazt az arcot, hajat, cuccost hordja a bejelentkezőn (Csak a név változik ha váltok), és hiába klikkelgetek a játék indítására, nem történik semmi. Gondolom bebugzódtam, és zavar esett a karik között. :D Segíthet, ha az egyiket törlöm?

    Up: Azóta beengedett (valamiért nem mindig akar), és sikerült lefotózni.
    https://i.gyazo.com/811493c92c10faebf16ec8725a1d2075.jpg
     
    Last edited: Apr 27, 2021
  12. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, Sheenka ?? CSAK NEM a Káosz roppant hatalmú szládja? :)
     
    sheenka79 likes this.
  13. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Figyelni kéne mennyi a késésed (ping) játék közben, mert lehet gond van a netkapcsolatoddal:

    Késésjelző.jpg




    Illetve ez be van ugye kapcsolva? (Alatta a vérhatásokat viszont kapcsold ki!)

    harci_szöveg.jpg



    Még egy tanács érkezett a távolságiaktól: Próbálj nagyobb távolságot tartani, mert ha nagyon közel állsz a mobokhoz, akkor nem mindig sebez a lövésed!
     
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez normális hogy Gorga a "Polip amulettjével" kecsegtet?? annyira elbambultam ahogy figyeltem hogy megöltek a kapu előtt XD

    [​IMG]
     
  15. sheenka79

    sheenka79 Forum Greenhorn

    Pinggel nem szokott problémám lenni, de azért bekapcsolva hagyom mostantól. :) Köszönöm szépen,a vérhatás megoldotta a problémámat. :) Amúgy nem szoktam ilyen közel menni, hisz mágus vagyok, csak nehéz volt videózni közben. :D Sőt, helyre ugrott a nagy karim is, ezt külön köszönöm, azt már temetni akartam. :)
     
    StSanya likes this.
  16. Vakvalter

    Vakvalter Forum Apprentice

    Sziasztok. Valaki elárulná a Torz-erdő titkát? 3 napja szaladgálok benne, nagyon unalmas már. Köszönöm. Szeretném folytatni a citromsárga küldetés sorozatot, de így nem tudom.

    Közben rájöttem gomba a titok, olvasnom is kéne nem csak szaladgálni :)
     
    Last edited: Apr 28, 2021
    StSanya likes this.
  17. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia nekem az a titok hogy amikor megtalálod a tisztást ahol Artaya ?? vagy kinek kellene lennie sosincs ott Kb 2 hetente újra és újra benézek ma is és nincs semmi és senki a tisztáson. Már volt hogy leadtam és újra felvettem a küldit és semmi eredmény így néha benézek hátha ,a másik a bújócska az elsőre kb 10 perc volt azóta sehol a Sybil köddé vált :) bár mindegy nem kellett a 100as szinthez megcsinálni a küldiket. De mivel a mostani event nem érdekel különösen így ma is megpróbáltam és semmi
     
  18. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    A tisztás az nem egyenlő artaya tisztásával mélyebbre kell menni, hogy megtaláld. A bújócska küldikben is pont ez a helyzet. Vannak fent videók is artaya tisztásához vezető útról. Próbáld meg azokat követni. Amúgy meg tisztás után ha kijössz már elég könnyű az út artaya tisztásához ott már ha jól emlékszem mindig vannak gombák a jó kapu előtt.
     
    opos2012 likes this.
  19. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Akkor lehet rosszul emlékszem mert valami olyan rémlett hogy KÖVESD a vérnyomokat és azokat követve se találtam senkit a tisztáson és gondoltam valami bug lehet :) Mint az hogy leadtam a gyűjts 100 szarvat Tetaconetlben mert sokan nem kaptak egyet se mint ahogy én se gondoltam majd a kövi frissités után felveszem újra de az npc aki adta eltűnt a bejárat elől igy nem tudom ujra felvenni, hogy hova lett?? nem tudom
     
    Last edited: Apr 29, 2021
  20. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Mikor javítják, hogy harcos kaszt is vehessen Újratőltés rúnáját? (Dűhöt regenerálja) Többi kaszt vehet, harcos nem. Lóheréért és matériáért sincs az árusnál.
    De még durvább, hogy dropban sincs, mind a mai napig egyetlen egy darab nem esett belőle. Mondjuk nem értem a harcosnak mért kell megvennie 2500 lóheréért ami a többi kasztnak esik a dropban, de hogy még lóheréért sem vehetjük meg az már kicsitt durva.
    Fél éve volt a CE, azóta nem képesek javítani? Fél éve egyetlen darab nem esett dropban, az normális?