Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Nekem és más tankoknak is esik. Ez biztos, ma is kaptam pl. Viszont anno rá is kérdeztem, hogy nekünk az miért is jó, mert önmagában nem regenerál, mint más kasztnál. Ezért nem vásárolható, de por miatt a dropban maradt.
     
  2. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nekem szintezés közben adott párat. Amúgy meg azért van bent, mert tankok panaszkodtak miatta, hogy nekik miért van 1-el kevesebb rúnákuk mint a többi kasztnak. Amúgy meg nem regenerál dühöt csak port ér.
     
  3. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Nem regenerál? Akkor rakják be az üzletbe, had toljak ki magammal. ;)
     
  4. Hentes0

    Hentes0 Someday Author



    Amióta bejött ez a rúnarendszer 1-et kaptam (igaz zöldbe) harcosként. Simát kapok én is ami csak dühöt add, de nem regenerál.
    Ez nem nevezhető nagy dropnak. Viszont távosok mondták hogy ők sokszor kapnak.
    Akkor hogy is van ez?



    [​IMG]
     
    Last edited: May 2, 2021
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Nem regenerál.. Felesleges használni. A regeneráció abban alapul hogy lassabban csökken a düh..de elfogy,nem gyarapszik. Teljesen felesleges rúna..olvasztani jó csak..nem is értem hogyan képzelte a dev a létezését
     
  6. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Ebből látszik hogy mennyire értenek a játékfejlesztők a játékhoz. Olyan rúnát csinálnak amit nem lehet használni. Akkor ezek után mit is várjunk el tőlük.
     
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ugyanúgy a hp regen rúna sem ér semmit.. annak sincs jogosultsága a játékban...épphogy az újratöltés rúna fölött van,de tényleg csak az tegye be akinek vannak üres helyek
     
  8. Bundin

    Bundin Regular

    Szerintem direkt hogy ne tudj automatán dühöt generálni...
     
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    De minek generálni? Állandó zászló van abban meg minden ingyenes.. Simán leteszek 3 zászlót is egyszerre.. Ha mindből előjönne a 3 lovag az lenne a tökély
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  10. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Pokolin is van már őrszem végre: Q10-ben, map2-ön Akhelios...

    De elindult az ügyben a további vizsgálódás...
     
  11. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Na tessék, megint gondoskodnak hogy mit is csináltak. És ráadásul ki is kel vizsgálni mert nem ismerik a játékot. Kész röhej.
     
  12. Sziasztok hogyan tudom a tárgyaim szintjét növelni mert a kovácsnál nem dobb fel semmit!

    Továbbá még a visa kártyámmal se tudok vásárolni mi kicsit vicces!
     
  13. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Hiba: Csillagvizsgáló (kazamata) - kínzó szint - Medúza nem dob bőrt. Fájdalmason dobálta rendesen. Kínzón nem dobja a zöldet. Semmilyet nem dob! (Halálos szinten már dobja a zöldet.. de az ugye 3 kulcs...)

    500 fonál kell egy köpeny készítéséhez (10 fonál per köpeny ugyebár). Fájdalmason megszerzem a bőröket, aztán ahhoz meg csak a sima fehér köpenyből készített fonál jó. Szerezzek ezért 50 fehér köpenyt, amikor a játékban gyakorlatilag nincsen tárgy dropp! Órákig járkáljak fehér köpenyekért, mert sehol nem dob. Farmolós játék de bosszhoz bemenni fél perc, amíg kijövök meg újra bemegyek, olyan lassú a pálya váltás! Ez igen gáz!

    Nem tudom miért nem rakhatok olyan fonalat a tárgykészítésnél amilyet akarok. Legendás van bőven, több ezer. De nyilván legendás bőrt soha az életbe nem fogok összeszedni hozzá. Totálisan átgondolatlan a játék! Teljesen életszerűtlen. Erős játékos leveri a bőrökért medúzát fájdalmas szinten aztán játszon napokat hozzá gagyi szinten a fehér köpenyekért 20-as pályán. Úgy, hogy gyakorlatilag a tárgy dropp teljesen értelmezhetetlen a játékban! Nevetséges! Nyilván nem gyűjtök fehér köpenyt már évek óta. Nem játszok kis szintű pályákon! Valami értelem sem ártana már a játékba!

    Gondoltam akkor legyen kínzón leverem mert zöld fonalam már majdnem van 500 erre ja hát zöld medúza bőrt azt meg nem dob!.... De jó a játék! Valaki mondjon már valamit, hogy melyik része nem BUG-os!? Ja, minden az... De ha nem majd a következő update-nél, lehet az lesz...

    Egyébként meg normál szintekre is ki vannak téve a bejáratnál a bosszok cuccai, de ott meg aztán egyik sem dob semmi ilyesmit! Ki kéne arról a szintről venni mindenhol, ha nem dob minek oda tenni, az átverés!
     
    Last edited: May 8, 2021
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    most lehet azzal jönni hogy ne vedd ha nem tetszik..de lvl100as itemeket mi a jóistennek árul a BP egy beharangozott hiperszuper premium day napon? sőt ami a hab a tortán,kizárólag anderért... aranyért se venném..minek bárkinek lvl100as cucc(kivéve a héliosz amut..de az ugye van lvl55..asekell..ugyanazt adja arra kis időre mig felveszem)
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  15. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    EZ kb ua mint amit én irtam legis kocka csak vérfürdön 145-ös szörnyek dobnak de ha kinyitod 100 a cucc benne Pedig a 145-ös kocka szett elég ütős lenne annyi kritet ad,,, DEE nehogy már neked legyen jó :)
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  16. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Tavaly decemberben érkezett az új Tartalomkiegészítés, ebben szűnt meg a tárgyfejlesztés. Az erő rúnái a továbbiakban tárgy krafthoz kellenek.

    A bankkal kéne először egyeztetni, az általuk bevezett internetes vásárlás biztonsági jóváhagyása (okostelefon alkalmazás vagy SMS) rendben? Ha igen, akkor supportra kéne megírni a részleteket, mert ez azért nem fórumtéma.
     
  17. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Pedig dobja, csak nem mindig. Talán 50% eséllyel. Pontosan azért, mert nem is kér 3 kulcsot.
     
  18. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Hát ez rossz magyarázat, mert mindig kéne dobnia! Fájdalmason mindig dobja. Haláloson mindig dobja. Kínzón egyszer sem dobta. Normálon egyszer sem dobta. Pokolin mindig dobja.

    Hiba: Pályaváltáskor elég gyakran ledobál a játék memory hibával. Igen bosszantó például, amikor eljutok a bosszig aztán pályaváltásnál ledob. Sokszor ledob második pályára lépéskor is. Mintha egy idő után teleszarná a memóriát és túlcsordul a játék. Régebben ilyenkor betett a pályára, de mostanában már szinte minig a városba dob ki! Igen dühítő! Ezt sem értem egyszer megcsinálják, hogy ilyen esetben a pályára tegyen, aztán meg jön egy frissítés, és megint ugyan az van, hogy a városba dobál ki. Á!

    Mikor fog valami megfelelően működni!?

    Egy pozitívumot találtam mostanság, mégpedig, hogy a medúzánál például miután bénított egy ideig nem tud megint bénítani. Legalább ezt óhajtották megcsinálni. De ki tudja ez is meddig lesz jó!? Ezelőtt gyakorlatilag ütni sem tudtam a medúzát mivel a harcos nem mozog amikor üti és gyakorlatilag folyamatosan lebénított valami.... Most az jó.
     
  19. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez már egy ideje igy van..mármint a bénitás..asszem 10 mp immunitás van ha bénitott..szal már simán kijátszható ha meghagyod az orditást..mert hálistennek már felold alóla..

    ittott épeszű vmelyik fejlesztő és belátja hogy az nem játék ha a harcos ott áll egy helyben.. ez főleg egy "gorgós" pályán volt kiábránditó mikor 8-10 helyről is folyamatosan kővé dermesztettek..szinte meg se tudtam ütni senkit és csak "buborékban" öltem őket egyesével..
     
  20. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    S mekkora a fehér sorok értéke 100-as és 140-es szinten? Ehhez képest mekkora értéket adnak a drágakövek már birodalmi szinteken? ;)