Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Pedig ez a magyarázat, csak nem gondolod át:


    Normálon fehéret kapsz, s nem mindig. Fájdalmasan fehéret kapsz, mindig.

    Kinzón zöldet kapsz, s nem mindig. Haláloson zöldet kapsz, mindig.

    Pokolin kéket kapsz, mindig. (Csak egy szinten jön kék.)


    Azaz, normálon és kinzón tudsz spórolni ugyan kulcsot, de csak ha szerencsés vagy. Ha nem vagy az, akkor jobban jársz a több kulcsért, de fix fájdalmas/halálos pályákkal.
     
  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ennyi logikával lehetne minden cucc lvl1.... és kizárólag a drágakövek adnának mindent.. pff.. nekem egy darab birodalmi kövem nincs,szal azzal jönni hogy az majd ad értéket kicsit sem érdekel..

    az volt a téma hogy miért csak lvl100 a max ,nem az hogy mennyi benne az érték/arány lvl140hez képest. a legtöbb játékost aki nem havi tizezreket szór bele ebbe a feneketlen kútba azokaz igenis az alapérték érdekel ,azzal gazdálkodik varázslatokkal meg a köveivel
     
  3. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Már megint csak a hangulatot kelted ezzel a pénz dologgal, aki farmol, annak jön a kő. Vagy az idődet teszed bele, vagy a pénzedet, ez eddig is így volt, így is marad. S kicsi értelemmel könnyen belátható, hogy nem a fehér sorok váltják meg a világot, hanem a megfelelően összeállított egyedik, a megfelelő kraftok, s a megfelelő kövezés. Hogy aztán 135-ös vagy 100-as a tárgy? Sokadlagos... De jó, hogy lehet valamiért sírni-ríni mindig...
     
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    pont ugyanarról beszélünk...persze.

    lvl100 mondjuk alapertek 25k hp..hozzá 10 kő x2k..van 45k hp + varázslatok..

    lvl145 alapertek 48k..jon rá 10x1k.. szinte ugyanaz.. miért ne használjak lvl100 cuccot ha csak pár 100k por kell hozzá hogy elerjem ugyanazt mint egy 145os cuccal.

    De megint eltertem a lényegtol. Nem mások zsebében akarok turkalni,felőlem mindenki annyit húz le a kartyajarol amennyi jólesik..az ő pénze. Engem az érdekel miért árul a BP huszadrangu statokkal felszerelést.. ettől az is korrektebb lenne ha a recept kerülne annyi amennyibe..és összerakhato lenne bizonyos cuccok lefarmolasa után.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  5. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nekem az teszik, hogy megpróbáltak fizetésre rábírni mindenki, mivel hoztak egy haladási sávot mennyit kell fizetni/költeni prénium nap behozatalához. Erre behozták prénium napot úgy, hogy mindent anderért lehetett venni. Így is úgy is jött volna és én is elköltöttem 100k andert hasznos dolgokra. Apropó arról nem akartak szólni, hogy napi fizetésből kivették a joker követ. Próbáltam kipörgetni és elment 5-6k ander és 2x láttam a rúna jokert, de 1x se a kövekét. Más bőkezűbb volt és 10k andert elpörgetett 4x talált rúnát, de ő is feladta a sima jokert. Senki se talált az ismerőseim közül és elég sok ander elvertünk rá feleslegesen. Grat a bp-nek ismét.
     
  6. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    AKI FARMOL ANNAK JÖN A KŐ ,,,, NA EZZEL max akkor értenék egyet ha MINDEN KŐ egyforma eséllyel esne és akkor lehetne olvasztani rogyásig a nagyobb port adó köveket és akkor lehetne birodalmi követ építeni,,,,, jelenleg 1 :) van,,,, de az hogy KÖRÜLBELÜL így esnek a kövek kegyetlenen 70%-a a 2 legrosszabb /egyszerü és normál / 20%-a a közepes /csiszolt / 9%-a a fényességes 0.9%-a a tökéletes és 0,1% a szent ,,,,, a föboss állitólag duplát is dob na nekem nem. És kb ez a vérfürdö aránya is bár ott mivel az lassan megy kb negyed annyit vagyok. És vagy az Örökőrhelyet vagy a sivatagban az Örökzöld oázist farmolom mert ezekben elég sok a zöld ör és kék boss mégse vagyok tele fényességes meg szent kövekkel. Tehát átlag a kövek kb 20-25 port adnak mert van amelyik többet van amelyik kevesebbet na most ha a birodalmi kövem fejleszteném ahhoz kellene 14500 és akkor csak finomított lenne ha ezt is fejleszteném ahhoz 18500 és a maxos köhöz meg 23000 por kell na ezt add össze és oszd el 20-al :) Vajon hány óra lenne és hány kö kellene EGY követ maxra húzni?? és még van akkor 49 hátra :) És így baromira nehéz birodalmi köveket építeni ,,,,,, //vagyis kell a 145ös cucc// Tehát nem ártana ha legalább körönként 1 maxos követ kapna az ember vagy a főboss dobna 1-et fixen.
     
    Last edited: May 10, 2021
    Bundin and Elégedetlenkedő like this.
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Persze 1 nap alatt lehessen maxos kövezést építeni. 1 kegyetlen boss maxos köve trapéz ami 1400 por. 1 óra alatt 80 kör körül van a rekordok boss porttal, ami 112k por csak ha fix trapézzal számolok úgy, hogy offensive statosat ad csak. Boss portra töménytelen mennyiségben lehet menni, amikor napi szinten 1k szféra felett ad barlang csak.
     
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Senki sem akar egy nap alatt fullra kövezni... a téma az volt hogy a BP lvl100as cuccot árul mikor árulhatna lvl145öt is.. régebben is volt prémium napnál t0 meg t7 is..nem haltak bele.. akkor meg fejleszteni is lehetett a rangot szóval ott nem volt kötelező..itt meg futkoss lvl100asban..
     
  9. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Én se örültem neki, hogy csak lvl 100-on van a cucc, de ez van. Nem is használom most egyiket se, majd talán egyszer csinálok rá egy setup-ot. Engem jobban zavar az, hogy már jó előre be volt híresztelve prém nap és semmit se lehetett aranyért lenni. Megérte farmolni rá 70 milla aranyat.
     
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Na ja... Legalább a buffok lehettek volna aranyért.. 10-20-50k darabja..jo lett volna elkölteni vmit..
     
  11. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Jaja, a harcosnál életpontilag nagyon nem mindegy, hogy milyen szintű a tárgy!
    A játék szörnyen lehúzós már!
    Vagy töménytelen pénzt teszel bele, vagy ne is játszd mert úgyse érsz el semmit. Harcosnál meg főleg. Semmi kilátás, hogy belátható időn belül vérfürdő szintre bármilyen értelmes és játszható karaktert össze lehetne raknom.
    Egyszerűen a harcos kaszt játszhatatlan úgy, hogy az életpontjának a 80%-át el kell venni vérfürdőn. Érthetetlen és felháborító ez a dolog! Tönkreteszi a játékot, és értelmetlenné teszi. Csak a harcos kasztot megszívatni ezzel szánalmas húzás! A harcos alapja az életpont anélkül nem tud játszani. Védelemre meg hárításra meg már lehetetlen építeni karaktert. Szóval egy kaki a játék.
    Más szinten semmi dropp. Vérfürdőn meg nem tudok játszani -80 % életponttal. És nem is fogok tudni soha, mert nincs az a helyzet amitől tudnék! Max ha milliókat költenék kövekre amit nem fogok. Tehát a játék értelmetlen és felesleges időpazarlás harcossal. Pokoli szinten tudok játszani, de köztes bosszt sokat még azt sem. Mert van ami egy csapással leüt 3-5 milliókat. És semmi nincs amitől fejlődne lényegesen a karakter. Időpazarlás belépni is. A nevetséges irrealitások meg még mindig hemzsegnek a játékban. Olyan a játék mintha olyan valaki készítené akinek fogalma nincs az egészről.

    "Már megint csak a hangulatot kelted ezzel a pénz dologgal, aki farmol, annak jön a kő."
    Farmolhatsz te éveket pokoli szinten kövekért 5 év alatt sem lesz annyi köved, hogy értelmes karaktert építs! Máshol meg nem játszható értelmesen a karakterem. Tehát bármennyit is játszok sosem lesz értelmes a karakter! Max ha beleteszel milliókat! Az idő totál lényegtelen. Annyi követ sosem fogsz farmolni, hogy az elég legyen. Egy nagy idiótaság lett mára már ez a játék! Továbbra is nagy ívben tesznek rá, hogy a harcos nagyon sok sebzést kap be, és nem távolról lődöz! Az egy ütéses halál meg harcosnál szánalmas! Maci rámvillámozott és azonnali halál, miközben 8 kutya kábít be, hogy elmozogni se tudjak. Gagyi egy játék! És ez csak pokoli szinten! Csak a pénz lenyúlásra megy, hogy költsél milliókat kövekre.

    Személy szerint akkor költök egy játékra ha az tetszik, jó és szórakoztat. Arra én nem költök amire milliókat kellene költenem, hogy szórakoztasson! És még akkor sem garantált mert jön egy újabb év amikor újra lenullázzák a karakterem! Felháborító szerintem ez a fajta hozzáállás a játékosokhoz! Csináljanak olyan játékot ami szórakoztató, amiben lehet értelmesen fejlődni. Értelmes dropp van meg értelmes értékek vannak a tárgyakban és akkor majd fizetek mert jó és tetszik. Hihetetlen, hogy ilyen zsarolásra, hogy fizessél, hogy játszani tudj fizetnek emberek! Már csak azért sem! Mert szörnyen irritáló és dühítő az ilyen!

    ui.: 12xineohp véleménye nem érdekel, ne szólj hozzá! Köszi!
     
    Last edited: May 10, 2021
  12. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Mondjad csak, már lepereg, minden gagyi, de itt esz a fene, soha nem fogod abbahagyni, csak téged ez a nyavalygás tart életben.

    Sajnos, észt nem tudunk mellékelni, hogy értelmesen játszál, s meglásd a lehetőségeket, amiket a játék kinál.

    Nem akarsz költeni rá? OK. De gondolom a sok éves játékoddal nem tudsz egy olyan csopit összeszedni, hogy elmenjetek pl négy ládázni, vagy nyomjatok 10-20-30-x kör portos vérfürdős Arankát/Meduzát, aztán lenne por, meg 100%-os kraftok. Nyomod a kis szinteket inkább egyedül, és szidod a játékot. Hajrá, sok sikert!

    Ne is írj ebben a témában, nem tudsz újat mondani, csak off topic lenne már, törölve lesz.
     
  13. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Eleve én a sima kazikról beszéltem és ott a boss nem dob trapézt...... ÉN ELHISZEM az 1 óra 80 kör elméleted de akkor valami villám géped lehet mert kb 4-5 másodperc mig mapot vált ki és be is az eleve mondjuk 10 mp és akkor van kb 35 mp-d hogy leverd a bosst köztesben összeszedd a cuccokat mert jgy jön ki a 80/óra. ARRA meg végképp kíváncsi lennék ha neked ELMÉLETILEG 80-ból 80-szor dob trapézt // akkor a 112k porból naponta 2 követ maxra húzol // hogy hogy nem full köves a karid??? Mert ha az lenne minek farmolnál köveket?????
     
    Last edited: May 10, 2021
    Elégedetlenkedő likes this.
  14. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Olvasd vissza előző hozzászólásban mit írtál. Azzal fejezted be, hogy a főboss legalább adhatna egy maxos követ fixen. Én csak leírtam milyen rengeteg por lenne ez.

    Tudom, hogy nem vagy kíváncsi a véleményemre, de megkapod ingyen. Nem tudom mikor játszottál utoljára, de mapváltásnál lejön az összes debuff rólad vagyis nem hiszem el, hogy -80% hp-t egyáltalán fel tudod stackelni. Követ meg lehet farmolni ott van katakomba 4 véres láda simán hozható, de gyengébb karikkal 3-at csak le sikerül hozni.
     
  15. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Köztes világba nem lehetne a pokolinál kissebb szinteket visszarakni? Nem értem miért fájna az a BP-nek ha lehetne haláloson köztesbe menni? Mivel csoport alig van és be se vesznek, jelenleg órákig álldogálhatunk a városba és közben azzal foglalom el magam, hogy youtubozok, internetezek. Mert nincs mit csinálni. Mért jó ez a BP-nek? Ha lenne halálos köztes akkor eltudnék menni szólóba és játszhatnék youtubozás helyett. Egyszerüen nem értem mért vették ki a kissebb szinteket.
    Értem, hogy a csoportjátékot erőltetnék, csak nincsen csoport. Ha nincs csoport, mért gond ha valaki egyedül is játszana?
    Templomnegyedbe nem járhatok, mert minden rúnám fullos, akkor meg hová? Maradna a köztes, de ott meg nincs játszható szint.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Itt ellenkeznék.. Jó az úgy ahogy van.. Köztesben menjen az "akinek van statja"... Egy ranglista meg már jöhetne..
     
  17. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ó a statom megvan, drágakőveken kivül minden más fullos. Csak éppen harcos vagyok. Menj végig a köztes bossokon pokolin és máris megérted miért lenne jó a halálos szint.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    végig tudok menni..vhol (mint Q5 khalys pl.) még kegyetlenen is simán..

    mondjuk belegondolva jó lenne a pokoli köztes mert kulcs nélkül lehetne zöld hozzávalót farmolni cuccra.. igy marad a kék meg a lila
     
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Gondolom vissza tudod nézni, szóval hetek óta be sem léptem a játékba. Akkor lépek be ha frissítés van, vagy ha bónuszkóddal adnak valamit ingyen. Azt felveszem. Hátha egyszer még értelmes emberek csinálják majd a játékot. Bár nem sok esély van erre. Egy ember sem játszik már akikkel régebben játszottam. Szóval ennyit a játékról! Sok hét nem játszás után beléptem és játszottam egy hetet, csináltam pár egyedi tárgyat megnéztem mi hogy működik mostanság. És közöltem is fentebb a tapasztalataimat. Jeleztem pár hibát. Amik tények. Még ha valaki a hibákat is valós lehetőségekként magyarázza! Ami egy vicc! És ja, továbbra sem fogok játszani. Mert semmi értelme. Frissítésekkor benézek, meg felveszem a bónuszkódot. Ennyi.

    Ja és még egy hiba a sok mellé. Mert ugyanis ez sem egy off hozzászólás! Hanem hibajelentés. A barátlistámról a contacthesupport.... évek óta be nem lépő karakterek nem törölhetőek! Van pár ilyen rajta. Majd valamelyik évben a jövőben javítsák már ki, mert évek óta nem tudom ezeket törölni a barátlistámról! És szeretném! Köszi!
     
  20. -Postás-

    -Postás- Forum Greenhorn

    Pedig a játék már többet nem tud tenni érted, megnövelték a kő dropot, rúna dropot, a kraftokat fixen áttudod vinni bárhova, kézzel lecraftolhatsz dolgokat fixen, az andert fixen ad az 5 láda, következő updateban meg minden kasztot buffolnak aminek messze a legnagyobb nyertese a tank lesz.

    Extra aoe sebzés 200% , extra páncéltörés, megemelt heal a sárkánybőrből megnövelik az idejét 5 másodpercről 10-18 másodpercre is, dühös harci ordításból kapsz 50% dmg buffot ami kb zöld eszinek felel meg és még sorolhatnám, úgyhogy ha ezek nem csábítanak vissza nem tudom mi fog.