Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Hát igen, 140-est csinálni, nem is értem. A gyűrű mindegy milyen, lehet 125-ős is. A tárgynak kell 145-ősnek lenni, de még legis sem kell, elég egy 145-ős zöld nyaklánc.
    És nem is sok idő kiszedni a cuccot, beszaladgálsz kulcsos Medusához fájdalmason, nyitogatod az érceket stonekeep-ben normál és fájdalmason meg kiszedsz egy tőkmindegy milyen rangú gyűrűt.
     
  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Igaz nem ma csináltam..de a köztes cuccokhoz a gyűrű szintje a mérvadó... A tárgy tökmindegy milyen szint és szín is..
     
  3. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Rosszul emlékszel, a gyűrű szintje semmit nem számít. Különben a poszt indítója nem tudott volna 140-es nyakláncot csinálni, hiszen 140-es köztes gyűrű nincs.

    Más. Tegnap este 2 héten át, szédülésig tartó khalysozás után kaptam egy ékkövet (közben más köztest is farmoltam). Természetesen nem az újat, amiért csinálom az egészet, hanem egy meglevőt. Akivel együtt farmolom és ugyanannyi kőrt jött, ő még 1 db-ot sem kapott.
    Jó lenne, ha az új, kasztfüggő követ megvásárolhatóvá tennék sárkánypénzért. Nem kell, hogy olcsó legyen, lehet 50.000 makk az ára akár, annyi makkot úgy is előbb ki lehet farmolni, mind az ékkövet.
    [​IMG]
     
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    hát pedig de... a gyűrű szintje adja a végeredményt..

     
  5. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Forditva is működik, 145ős tárgy mellé akármilyen szintű köztes gyűrű. Nem számit milyen a gyűrű csak legyen 145ős a tárgy.
     
  6. Bundin

    Bundin Regular

    Nos valaki tudja-e, hogy a szörnyek rendelkeznek-e a statjaikban relatív módosítóval, ez brutálisan fontos infó, a karakterépítés szempontjából. @StSanya ?
     
  7. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Kifejtenéd miért is? Látod az HP-t, látod a specjeit a szörnyeknek, a relatív módosító mit befolyásolna?
     
  8. imilee

    imilee Forum Apprentice

    Sziasztok! Nektek hány kört kellett menetek, hogy a 100 szarvat összeszedjétek Brigavikban (Bocs ha rosszul írtam)? Mert már vagy 100 kört mentem és csak 27 szarv van meg. Segítségeteket előre is köszönöm.
     
  9. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Normálon nem ad minden körben. Eredj fájdalmason és ott minden körben add.
     
  10. Bundin

    Bundin Regular

    Pl talentoknál, hogy mennyi pontot dobjak olyan skillekre, amivel ellenállást törhetek, illetve védelmet, mert ha van nekik, akkor van értelme 100% fölé vinni a törésket, ha viszont nem, akkor tudok skillpontokat spórolni... Pl ha egy szörnynek van 100000 védelme, és mellé 20% magasabb védelmi módosítója, akkor az én 100% védelem törésem, csak 80%-ot tör a 100000-en pl csak ezért fontos.
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    O hogy azokat én mennyire utálom... Amelyik feldobja a védelmi bónuszt... A legszemetebb dolog amikor spéci eszis boss rakja magára vagy az elátkozott amforás...
     
  12. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ez ***?? mármint a piros üzenet hogy nem alakitható...

    [​IMG]
     
  13. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    De ezeket a módosítókat látod a neve alatt, ikonsorban... Egyéb infót ne várj, az elemek "kő-papír-ollóján" kívül...
     
  14. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Tudnál dobni képet egy angol nyelvre állított kliensből a tárgyról?

    Szerk: Hiba megerősítve, hotfix jön, ami javítja. Illetve Grima kinálatát, stb.
     
    Last edited: Jun 1, 2021
  15. Bundin

    Bundin Regular

    A csatornás event szettje a kétkezes fegyóval, ami 1000% méregsebzésig lehetne húzni(amit nem lehet mert 10 másodperc alatt nem lehet 200 lövést leadni a játékban) egyszerűen miután lejárt a stackelési idő semmi sem történik, semmi méreggyengítés nem kerül a mobra, és semmilyen extra sebzés se keletkezik se ha tovább lövöm, se ha nem lövöm.
     
  16. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Semmi értelme már 100 % főlé vinni. A harcos a 3 törésével nemrég még túlütött és igen gyorsan le tudott ütni mindent. Királyul működött. De mostanra már kijavították. Minden felteszi a páncélját a fizikai sebzés ellen, aztán ütheted órákig. A harcost jól megszívatták ezzel! Fejelgethetem én, tök mindegy alig ütök rá valamit. Nemrég még volt értelme túlpakolni 100 % fölé, jó volt. De nehogy már értelmes legyen. Most tök felesleges, semmi különbség sehol. Maradhat a 100 %-ék. Kipróbáltam, hogy akkor üssön mérgezőt, na de az meg még röhejesebb. Semmi értelme.

    Azt a sok kis ikont meg a fene tudja követni. Össze vissza változgatnak a mini bosszok alatt is ütés közbe. Kiírva meg semmi nincs, aztán magold be valahonnan. Hülye egy rendszer. Mint ahogy a pajzstörés is ami nagyjából semmit sem ér. Nagyon kevés az az idő amikor épp hat is valamit. A bosszok pajzsánál az elején arról meg ugye ne is beszéljünk.... De a fehér körös pajzs ugyebár mindenre kell. Főleg amikor nem óhajt kijönni a körből az ellenfél és üssem nulla sebzéssel a körbe, meg ha kicsit távolabb megyek, hogy talán kijön, máris maxra gyógyult, az milyen jó!

    140-es tárgyakat meg azért csinál a játékos mert 145 ös szinten nem tud játszani! Mert pillanatok alatt leütik, meg órákig üssed a fehér pajzsos minibosszokat. Ki a fene ér arra rá. Vagy megállok előtte kis sebzéssel vagy nagy sebzéssel megyek de pillanatok alatt lehalok. Szóval megteszi a 140-es tárgy is. Sokszor van, hogy kisebb szintű is jobb a béna nagyobbnál. Tök mindegy.

    Az egyedi készítéshez meg 500 érc kell, amit nem csak úgy nyitogatunk mert épp útba esik, hanem ahhoz töménytelen kéziszerszám is kell! Aminek darabja is 500 ander, ami egy vicc! 250 ezer ander lenne a kéziszerszám (óránként szerzel a játékkal 40 andert, vagy annyit se mert az nulla droppos... Egy tárgyhelyet nem tudok betenni, mert 2 ezer nem jön össze...) amivel még mondjuk 300 érclelőhelyet is meg kéne keresnem, ha épp óhajt több ércet is adni! Ha meg nem akkor várhatod, hogy essen ellenfelektől. Ja hát óránként esik vagy 20.
    Szóval igen! Igen sok idő egy egyedi tárgy elkészítése! Nem csak úgy van ám ahogy itt egyeseknek hajj de könnyű! Kell akkor még 100 bossz, egyesekhez gyűrű is. Ez a fellengzős szöveg, hogy hát hamar megvan. Röhejes! Nem! Nincs meg hamar. Igencsak sok játékidő egy egyedi összerakása. Esni meg nem esik egy darab sem! Vagy össze rakod vagy nem lesz. És ugye nehogy már ennyi munka után értelmes tárgyat kapj, még képes és beadja 10-20 %os értékekkel is. Aztán kezdjed elölről. Vagy hagyd a fenébe....

    Az meg, hogy betettek a képességekre ezt azt, változtatgattak rajtuk, jó hát van amire jó volt, tényleg volt értelme mert amúgy is azt használja az ember, de hát pontot nem adtak hozzá. Ugyan miből tegyek az egyebekre pontokat!? Szóval ilyen pontok mellett felesleges volt a többi. Az meg, hogy az 50 % növelés változtat valójában 5 % - ot, tényleg sok értelme van.... Meg, hogy 1 %-ot növel egy pont. Tényleg remek!

    Szóval ezek vannak.

    Két pozitívum történt igazából. A sárkánybőr 10 mp-re emelése az jó volt, mert már totál szétcseszte az ember a billentyűzetét az állandó gombnyomogatástól. A másik a dühöngő lendület sebzéscsökkentése. De így kénytelen vagyok azt használni mert egyébként meghal a karakter. Mert ugye az életpontja az továbbra is elfogy az életcsökkentőtől. (Amire ugye kellett szép nagy védelmet is tenni. Hogy 80 millió életponttal szimplán fehér kör nélkül is üssed egy órát. De még jobb ha egy fehér körös minibossz is akad még a közelben. Mennyivel egyszerűbb lett volna ezt a harcos szívatást az életpont elszívást szimplán kivenni. Mást úgysem érint.) Szóval szép-szép de bekorlátozták ezzel a lehetőségeket. Inkább tették volna rá szimpla képességnek, ha teszek rá pontot, ami nem egy sebző formához köti. Látszik, hogy nem sok fogalmuk van a játékról.

    De persze bizonyosan lesznek, akik majd megmagyarázzák miért nem úgy van semmi ahogy mondom, és minden milyen happpyyy...

    A barátlistámról meg továbbra sem törölhető a ContactTheSupport játékosok. Jó pár év után megcsinálják majd?
     
    Bundin likes this.
  17. Bundin

    Bundin Regular

    A contact the support barátlistás karival írj levelet a supportnak kiveszik szó nélkül a listádról.

    A kézi szerszám ha letudod ütni pokolin köztesbe bármely boss-t, akkor már tudsz is szerezni multitoolt, a boss mögötti láda adhat mennyiség változó...
     
  18. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Harcos egy f...s lett R250-től. Sebzés csőkkentve lett, támadási sebesség csőkkentve lett, területi pajzstőrést elvették, amúgy is bugos, hiába van papiron 100% pajzstőrés gyakorlatban a fele sem igaz. R250 olyan volt mintha átültem volna mercedesből trabantba. Egy esetlen, bumfordi kaszt lett, amivel nyögvenyelős játszani.
    Dűhöngő lendület helyett kaptuk a szétzúzást ami kevesebbet sebez, kissebb területre sebez és lassabb az animációja ami miatt X idő alatt kevesebbet tudok ütni. Hát köszi.
    Ráadásul 5-ször annyi eszit fogyaszt mint a többi kaszt, (de miért, komolyan?) ezért például a csatornás eventet nem is lehet csinálni vele.
     
  19. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Ha most nem megy harcossal a játék, akkor hagyjátok abba....2:30 alatt solozom Q5 pokolit fehér eszivel. R250 után végre a harcosnak is olyan a sebzése, mint a mágusnak vagy a vadásznak és le sem lehet halni kb.
     
    Last edited: Jun 14, 2021
  20. kupek68

    kupek68 Forum Greenhorn

    Szia ha szépen megkérünk tennél fel képet a felszerelésedről és a Tp pontok elosztásáról. Sokat segítenél minden tanknak,
    Előre is köszönöm!