Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Frissítés előtt se volt rossz a tank csak kellett a herold fegyó és zászlót kellett rakni. Ha 1 mob is benne volt és rajta voltál a 3 lovagos talenton 330% ra feldobta a lendület sebzését, mivel rögtön a 10-es stacket megadta. Főbosson is használható volt így simán.
     
  2. Bundin

    Bundin Regular

    Tudja valaki, hogy az ammon szett kiszedhető valahol 145-ön, úgy mint mondjuk a matéria szett?
     
  3. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Alapesetben, különféle pályákon így van. Valóban jelenleg lehet jól is sebezni harcossal. A nagy sebzésből amit visszagyógyul abból nem hal le. De nézzük akkor a vérfürdő köztest. Tele van nagykörös fehér pajzsos, egyéb pajzsos kék jelölésű mini bosszokkal, amiknél ez már nem így van! Ugye befejelem, megy rá a talajtörő, aztán dühös harci ordítás a nagyobb sebzés miatt, és lám csinálhatok én bármit az egyébként 1,1 milliós ütésből ezek után is csupán 40-60 ezer sebzés megy rá! És ebből kéne állva maradnom. Nyilván esélytelen. Ennyiből nem tudok értelmeset visszagyógyulni! Lazán leüt mert ekkora sebzéssel úgy hogy pajzstörtem már elvileg, képtelenség előtte megállnom. És mindeközben fent van nálam a tüskepajzs is. És arról ugye már ne is beszéljünk, hogy nem ez az egyetlen ellenfél van amit le kéne ütnöm, hanem közbe 20-an lőnek mindenfelől, amikből a sebzést szintén ebből a 40-60 ezres ütésből kéne visszagyógyulnom, úgy hogy közben ez a kék ellenfél aztán bedühödik és 600 ezreket is üt rám. Persze a dühös ütés helyett használhatnám a dühöngő lendületet, de az alapból nem hoz nekem ennyi sebzést. Azzal szörnyen lassan haladok. A dühös ütéssel mérföldekkel jobban sebzek. Ha a sebzéscsökkentés nem kimondottan a dühöngő lendületre tették volna, hanem általános képességként, mondjuk az értelmetlen védelem növelés helyett, aminek az 50%-a kb. valójában 5 %, akkor sokkal értelmesebb lett volna.

    Szóval igen, kegyetlen szintig nagyjából meg lehet állni, van ahol vérfürdő pályán is meg lehet állni egész jól relatíve nagy sebzéssel, de van ahol olyan ellenfelek vannak, hogy mivel nem pajzstöri értelmesen, nem tudok belőle gyógyulni csinálhatok bármit leüt. Nyilván van még bőven fejleszthető lehetőség a karakteremen. Később bizonyosan jobb lesz.

    Per pillanat személy szerint összességében jobban tudok játszani a karakteremmel mint ezelőtt. Amíg nem változtatnak negatív irányba semmit addig azt mondom, hogy most sokkal jobb. Jobban szórakoztat a játék. De ezek a kék ellenfelek, fehér körös pajzzsal, meg akármilyen védettséggel amiket nem lehet értelmesen pajzstörni azok igen fel tudnak bosszantani...

    És ettől is bosszantóbb amikor italokkal, eszivel végül leütök egy ilyen ellenfelet és nem dob semmit! Hát attól már hülyét kapok! Ezek igen ritkán dobnak valamit! És ez a fajta kék, pajzsos, hirtelen brutál nagyokat ütő ellenfél egyre gyakoribb!

    Aztán a cardhun könyvtárba néha megjelenik egy lovag vérfürdő szinten, ami egy ütéssel azonnal leüt. Elhiszem, hogy távost nem érdekli, de nekem oda kéne mennem ütögetni. Szóval röhejes!

    Amúgy ez a kék eszi ami 100 %-al nagyobb sebzést ad az valójában inkább csak jóval kevesebb. Alapból ha mondjuk ütök 1.2 milliót azzal is csak 1,5 milliót ütök. Szóval közel sincs 100 %-hoz... Így nem hiszem, hogy megérné eszit vásárolni! Ha valóban 100 %-ék lenne akkor jó lenne. De így nem tudom ki költ rá...

    Jó volna ha állítanának a visszagyógyulási távolságán a kék bajnokoknak köztes vérfürdőn mert rohadtul bosszantó, hogy felhúzza a fehér védő kört magára én kiugrok belőle, aztán meg a tömeg miatt a másik irányba indul és amikor ismét látom már maxra gyógyult! Nem azért teszi bele az ember az eszit, hogy 8 szor kezdje el leütni ezt a sz.rt, főleg, hogy egy nagy nullát lehet bele sebezni az elvileg védelemcsökkentő képességek használata után is! Szóval javítani kéne!

    Kaptam egy hét ingyen királyi előfizetést, nos ezt köszönöm, viszont látom, hogy a vérfürdő szinten szerzett prémes kockák 100-as tárgyakat adnak! Hát ez elég röhejes!

    A munkapadon készített lilákból összerakott tárgyak 145-ös cuccokból is szörnyen szánalmas legendásokat adnak! Javítani kéne! Nevetséges! Értelmes értékeket ilyen készített tárgyba még nem láttam. Nem tudják leprogramozni, hogy milyet adjon???? Mert amiket ad az egy vicc!
     
    Last edited: Jun 18, 2021
  4. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Sajna nem tudom az ammon szettet. A matériaszett hol szedhető ki 145 szinten?
     
  5. Bundin

    Bundin Regular

    Cardhun külvárosában az aggodalom szilánkokkal lehívható bossok dobhatják.
     
    Hentes0 likes this.
  6. imilee

    imilee Forum Apprentice

    Sziasztok! Merre találom Valery elveszett jegygyűrűjét? 10 kör után sem találom. Segítségeteket előre is köszönöm.
     
  7. petrezselyem95

    petrezselyem95 Forum Greenhorn

    nem figyeltem vagy már nincs olyan ha van 1db 100as karim akkor ha kezdek 1 új karit tudok menni lvl10től az új karival cardhunba? vagy az csak 50től van? köszi
     
  8. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Csak 50, és a fő (sárga) küldetések meg kel legyenek addig.
     
  9. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    A sargon eventen esett egy eventes egyedi kegyetlen szinten. Kíméletlen ítélőszék néven. Ami jó volt azért, hogy meglássam ezeknek az egyediknek sincs ilyen formában ahogy adják semmi értelme. Simán pályákat takarítok le míg egyszer egyszer több száz ellenfél után nagy néha beaktiválódik a terrorszféra képessége. Igaz rá is van írva, hogy bizonyos eséllyel esik, na de ha az a 0.001 %-ék az az esély akkor teljesen értelmetlenné teszi a tárgyat! És még várakozási töltési ideje is van ezután. Ami ugye 20 mp. Ami persze tök mindegy mert 5 perc alatt kb 1-szer aktiválódik! Simán lejátszok úgy több száz ellenfeles pályát, hogy egyszer sem aktiválódott be a szuper képessége!

    Szóval jó volna ha valami értelmes értéket állítanának be a terrorszféra megjelenésének, mert ez egyszerűen röhejes! Ha már óhajtanak betenni új egyediket akkor legalább valami értelmet vigyenek már bele!

    Így nyilván semmi értelme ilyen tárgyat kifarmolni.

    Nem tudom az normális-e, hogy az új köztesbe pokoli szinten kaptam tárgyfejlesztés ládát és nem kék levél esik belőle hanem zöld. Nekem nem tűnik logikusnak. Kék szinten kék levél essen már belőle. Azért játszok ott. Javítsák, ha tudják....

    Ha már óhajtották úgy megcsinálni a játékot, hogy egy találattól is simán lehal a játékos karaktere (mert nem óhajtanak a tárgyakba értelmes értékeket tenni, hogy valami védelmet is fel lehessen építeni), akkor ne legyen már benne olyan, hogy látom jön az ütés amit el kell kerülnöm, nyomom a harci ugrás gombot aztán ja oda épp nem ugrik el a karakter és paff meghalt. Ugorjon el abba az irányba bárhova csak ne maradjon ott ha már megnyomtam a gombot időbe. Mert így szörnyen bosszantó!!!! Ilyenkor mindig bizonyossá válik benne, hogy na az ilyesmikért nem fizetek elő erre a játékra. Mert csak felmegy az ember agyvize az ilyen bosszantó dolgoktól!

    Játszok kegyetlen szinten, elhasználom a képességeimet a buff miatt a mini bosszra aztán a következő pillanatban a minibossz kiderül nem is ott van amit az előbb mutatott, hanem egy kicsivel hirtelen odébb került, és természetesen nem mentek rá a képességeim. A késésjelzővel semmi gond 25 ms körül van. Szörnyen bosszantó!

    Nem arra lövi el a képességet amerre az egér mutat. Sokszor megesik. A minibosszra szeretném, de a játéknak jobban tetszik egy szimpla ellenfél, hiába áll az egér a minibosszra mutatva. Szintén bosszantó tud lenni.

    Legalább 3-4 féle hibával szokott ledobni a játék. Folyamatosan megjelennek hibák. Nincs olyan nap, hogy ne dobna le többször is....

    Az F10 van ugye beállítva a képernyőfelvétel gombnak. Régebben jól működött is, mentette a képeket az asztalra, de jelenleg az utolsó frissítés óta nem készít képet az asztalra! Vagy máshova készít vagy az is bugos.
     
    Last edited: Jul 1, 2021
    tozagol and Arteza like this.
  10. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Normális. Ugyanis tárgyfejlesztés ládája a neve. Bármelyik szinten mész ugyanaz marad. A benne lévő cucc meg teljesen random. Nincs vele gond.

    Ezer lehetőség van a karaktert fejleszteni. Ha te egy ütéstől meghalsz, akkor az nem a játék hibája hanem a tiéd...Vérfürdőn van, hogy tüskés pajzsot se rakom ki skill barra, max a csopi miatt tauntnak. Jól kell használni a skilleket, jól kell gearelni a karaktert és nincs semmi gond. Teljesen játszható már, hogy levitték a sebzéseket a bossoknak, moboknak, a harcost meg jól buffolták. Mondhatni most meg kezd kicsit könnyű lenni. Mi lesz, ha birodalmi kövekkel leszek tele?
     
  11. Bundin

    Bundin Regular

    Az F10-el mindig is gond volt random nebulákat tudott okozni mindig is ezért használok több éve már lightshot progit, de ha win10-ed van akkor egyszerűen nyomsz egy windowsgombot, és printscreent együtt, és problémentesen csinál egy képernyőlépet, ami a videók mappában lévő desktop mappába kerül be nálam. a DSO saját képernyőkép megoldása sose volt hibamentes és jó, de ha kimásolsz egy régebbi képernyőképet az asztalra utána fog oda menteni, a DSO kliens is, régebben ennyi kellett ha egyáltalán nem csinált képernyőképet F10-el.
     
  12. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    Már nem azért, de az a táblázat ami kivan rakva az ugyanaz, mint ami most is van a kavics húzás-zúzás értékekről. Ezért van leállás, hogy ugyanarra változzanak, mint ami most is van? ***?
     
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nem vagy te egy kicsit bizalmatlan? szerintem a port is lefújták a szerverről...
     
  14. Malinea

    Malinea Forum Apprentice

    Lehet, hogy a mostani táblázatot tették ki? Ezt jó lenne tudni.
    Nem baj, ha a mostani van megosztva és nem tudjuk a jövőbeni értékeket, már az is infó, hogy változni fog. Remélhetőleg kedvezően.
     
    Last edited: Jul 5, 2021
    tozagol likes this.
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    megjegyzem..nebula hetekig nem volt.. a leállás után már a második jött elő..
     
    tozagol likes this.
  16. Malinea

    Malinea Forum Apprentice

    Akkor por helyett nebula van :)
     
    tozagol likes this.
  17. Arteza

    Arteza Forum Apprentice

    Most fejeztem be A múlt árnyai küldetéssorozatot, az Árnyportál 2.0 (1/2) küldetésnél viszont elakadtam. (gyűjts egy rakás átkozott földet Fyeborough-ban) ezt kellene megtennem, 55 szintű karakter lévén nem enged be, holott 50 a szinthatár cardhun minden területétől kezdve. Mivel a játéknak nem erőssége az alapvető információmegosztás ezen a téren, így kérném a segítségeteket, vagy valami tippet.
     
  18. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv!

    Ez nem Cardhunban van, hanem Tegansruh-ból (Teganswall) érhető el!
     
  19. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Kis félreértés történt, nem fog változni a pormennyiség!

    De a táblázatokat kint hagyom, valakinek hátha segít...
     
    Malinea likes this.
  20. Arteza

    Arteza Forum Apprentice

    Igen, időközben már rájöttem, ahogy követtem a kingshillből elinduló nyomvonalat, egészen tegansruhig, de azért köszönöm.
     
    StSanya likes this.