Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Trunkusz

    Trunkusz Forum Greenhorn

    sziasztok ha hero rising eventen csinálom a karikat akkor 50nél a sárga küldiket meg kell csinálni hogy köztesbe tudjak menni vagy teljesen az elejétől kell csinálni a sárgákat és csak akkor fogja engedni? és azzal is működik amit most regisztráltam fiókot és új account köszi
     
    Last edited: Jul 5, 2021
  2. imilee

    imilee Forum Apprentice

    Sziasztok! Eltűnt a haladási sávom az esszenciák sivataga eventnél! Miért van ez? A frissítés előtt semmi baja nem volt.[​IMG][/URL][/IMG]
     
  3. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Átdolgozták az eventet most más jutalamakat ad. Vagyis csak makkot.
     
  4. SamApps

    SamApps Forum Greenhorn

    Sziasztok, mi lehet az oka, hogy legutóbbi frissítés óta 2 percenként ledob a játék?
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  5. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv!

    Sajnos sok minden okozhatja, próbáld meg az alábbiakat:

    0. Végezz el egy keresést az ADWCLEANER programmal (töltsd le, telepítsd és futtasd). Ez eltávolít sok, vírusnak nem minősülő, de kártékony jellegű internetes szemetet:
    https://downloads.malwarebytes.com/file/adwcleaner

    1. Válaszd a Start > Gépház > Alkalmazások > Alkalmazások és szolgáltatások lehetőséget.
    Gördíts lefelé, s válaszd ki a Drakensang Online alkalmazást.
    Az "Eltávolítás" gombra kattintva töröld le a programot.

    2. A Start menü keresőjébe írd be, hogy: %temp% és az ott található DSOClient mappát töröld le.
    ( https://board-en.drakensang.com/threads/a-dso-kliens-gyorsitotaranak-tmp-avagy-temp-toerlese.77914/ )

    3. Töröld ki a DNS gyorsítótárat is, az alábbiak szerint:
    https://board-en.drakensang.com/threads/dns-gyorsitotar-toerlese.77907/

    4. Töltsd le az új klienst a weboldalról, s telepítsd úgy, hogy mindent töltsön le, azaz "menjen végig a csík":
    https://www.drakensang.com/hu/
     
  6. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Egyik ismerősömnek is így néz ki az eventsávja.

    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 9, 2021
  7. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Üdv!

    Sajnos ismert a hiba, további infók:
    >>>ITT<<<
     
    Hentes0 likes this.
  8. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Amúgy karmotot most honnan a gyászból fogunk kapni? Pont ez az event volt úgy jó ahogy volt.. Fejleszthettem az esziket amit a véres láda orrvérzésig szórt..és még kaptam a végén vagy 10-15k spéci eszit... De nem..beletúrnak és értéktelen makkot adnak csak... Inkább befejezem mert elég cifrákat is tudnék mondani...
     
    tozagol likes this.
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Az előző válaszomban a linkre katt...

    Amúgy annyi történt - amit itt a fórumon valaki meg is írt-, hogy rossz eventhez, ezáltal rossz Grimmához került be a karmot. De érkezik a javítás...

    Szerk: Csomóan voltak, akik meg pont azért nem csinálták ezt az eventet, mert nem akartak karmotot. Most az 5 ezer makkért meg már igen. S ha kell a karmot, ezentúl ott lesz Grimmánál, ha nem kell, el lehet költeni másra. Szerintem ez egy jó fejlesztés, de látom, megint csak a negativizmus, a toxikus hangulatkeltés megy csak sajnos...
     
    Bundin and Elégedetlenkedő like this.
  10. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Pff... Azt kommentelem amit látok..Grimánál karmot nem volt.. Gömböket megvettem,de csak 1x hagyta ( Kingshill sewers-nél mindennap megvehetted a bossdarabot kraftra.. Itt is lehetne naponta 1x).. Ha meg lesz karmot a boltban akkor nagyon helyes. Úgy már jó a fejlesztés de remélem eventenként akkor kijön mondjuk 2-3 makkért az a mennyiség amit lehetett szerezni ezelőtt..

    ..Ha már negativizmus :) nem lehetne Gnóbot elzavarni vmi nagykerbe hogy frissítse a vackait?
     
    tozagol likes this.
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Mi meg hiába írjuk le, ha nem olvasod el...
     
    Bundin likes this.
  12. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Pontosan emiatt a lekezelő stílus miatt hagytam abba az ide irogatást... én vagyok negatív meg toxikus ha leírom a hibát /nemtetszésemet/supportolok a játékról... Inkább örülni kellene hogy van havi 5 hsz amire lehet reagálni.. nem elvenni a kedvét a maradék forumozónak is...
     
    tozagol likes this.
  13. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Ebben semmi lekezelő nem volt, csak éppen fordítva ülsz a lovon. Butaságokat, valótlanságokat írsz (pl. " értéktelen makk" pffff...), aztán még neked áll feljebb, ha szólnak, hogy ha vetted volna a fáradságot, már nem kellene a szokott agresszív stílusodban letámadni...

    S a téma innentől off...
     
  14. K4res3

    K4res3 Forum Greenhorn

    Üdv! A polip amuletet szerettem volna összerakni, anyagok megvannak hozzá mégsem engedi. Történt vmi változás v bugos?
     
  15. Bago

    Bago Forum Apprentice

    Sziasztok,

    Szeretnék tanácsot kérni hogy hol tudnék hatékonyan tudást farmolni normál és vagy fájdalmas szinten . Jelenleg 67es szinten vagyok tudásban . Még bent van a tudás event de ha nemesik sehol csak kb oránként egy egy db könyv az nemsokat segit. A másik kérdésem hogy merre találhatok lvl 100as normál szintű bosst? akit lehetne mondjuk farmolni is mert fájdalmas szinten a bossok mission imposible jelenleg.
     
  16. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv!

    Tedd be munkapadon a 100 db Medusa bőrt, mi történik? Ki is fotózhatod az ablakot.
     
  17. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Tudást a bossok adják legjobban, de én a helyedben a citromsárga küldisort tolnám szépen, s feljönnék level 100-ra. Akkor a bossok is 100-asok lesznek normálon.
     
  18. Bago

    Bago Forum Apprentice

    üdv,

    Hát jelenleg 100as szinten vagyok de a bossok normál területeken például gorga az lvl40es nem 100as. nemis igazán értem hogy egy 40es boss hogy fog dobni 100as szintü tárgyat például a gorga pikkelyét. igazábol az összes boss akit normál területen találsz és azok szintje a területhez igazodik vagyis normál szinten maximum lvl 55. ez csak fájdalmas szinttöl változik meg ahol is 105 lvl lesz ha jol emlékszem de az már olyan nehéz hogy egy alap karakterrel lehetetlen legyözni sajnos. tul nagy az erö külömbség a 2 fokozat között de a lényeg hogy nincs 100as normál szintü boss jelenleg .
     
    tozagol likes this.
  19. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    OK, akkor próbálj meg erősödni magasabb szintű területeken (Lortac, Qaiza, innen Nagy Sivatag különösen javasolt), s úgy térj vissza fájdalmasra. S persze, csoporttal.

    Nagyon csoport orientált lett a játék, sokkal könnyebb minden, ha legalább két-három kasztú karakter együtt megy, nem is érdemes szólózni emiatt.


    Szerk: Asar normálon már 100-as...
     
  20. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Nos, nem tudom kinek az egetverő ötlete volt, hogy sárkányharcosnál harci ugrás után az ellenfelek elhátráljanak de ezt az embert nem kéne a továbbiakban a játékfejlesztés közelébe engedni, mert nem sok köze van a kaszthoz meg a játékhoz! Ezzel sikerült tönkrecsesznie a harci ugrás képességet!

    "Legjobb" ez a mostani kalodoró event pálya, úgy röppennek szanaszét az ellenfelek minden irányba ha oda ugrok hozzájuk a harci ugrással, hogy "öröm" nézni őket. Most komolyan ezt minek kellett? Így is egy csomó bosszantó hátrány éri a harcost mert oda kell mennie minden egyes ellenfélhez, ezért a leglassabban farmoló kaszt, de most meg még ez a baromság is????

    Komolyan mondom mindig van lejjebb!

    És a legjobb mondjuk kegyetlen szinten a rohangálós kincshordozó kobold sok csillió életponttal. Na mégis hogyan is kéne harcossal leütnöm? A harcos ahhoz hogy valami értelmes sebzést leadjon 4 képességet használ egy célpontra. Mégis ha az a célpont rohangál, és ha mellé ugrok akkor odébb terem (rosszabb esetben engem dob odébb a játék és nem mellé érkezem!), bekábítani egyszer tudom kb., hogy kéne harcossal leütnöm??? Mert egy szimpla ütéssel nyilván nem fogom. Képességeket meg rohangászása közben hogy használjak rá? Már nem lehet egyfolytában bénítani. És akkor is ha lehetne ugyan úgy egy csomó képességet kell rá használnom, hogy valami értelmes sebzést üssek rá!? Baromság az egész! Fogalma nincs a játékról annak aki készíti!

    Az meg végképp nem érdekel, hogy egy totál kimaxolt 40 milliókat sebző akárki egy kábítással leüti mondjuk a koboldot, mert ezt nem ilyenek játsszák, hanem szimpla játékos karakterek!

    A harcos így játszik: Talajtörő, Vashomlok - hogy legyen értelme ütögetni egyáltalán az ellenfelet mert mindenen olyan védelem van, hogy ezek nélkül semmit sem sebzek az ellenfelekre (Ha külön pajzsos, fehér kör pajzsos akkor meg ezekkel sem). Aztán Dühös harci ordítás, hogy legyen nagyobb sebzésem mert alapból röhejes! Ezek után jöhet valamelyik szimpla ütés forma. Persze mindeközben mivel sokan ütnek lőnek, nyomjam fel a sárkánybőrt és a tüskepajzsot, mert életben is kéne maradni. Meg a dühös harci ordítás után tegyem le a sárkánymérget az elszabadult sárkány meteoresőjéért, hogy valami értelmesebb területi sebzésem is legyen magam körül. És akkor rohangásszak a kobold után, miközben ha felé ugrok még odébb is szalad. Mégis mikor kéne rányomnom ezt a sok képességet?

    Szóval az aki ezt kitalálta szerintem sosem játszott a játékkal! Nincs helye a fejlesztés közelébe sem!

    Régen felraktam a sárkánybőrt attól minden védelmem 80% lett, most meg 13 %-ot növel rajtuk összesen! Tehát rakjam fel mellé még a tüskepajzsot is. És a kettővel sem lesz közel sem 80 %-os védelmem, még 70 se!

    Régen befejeltem attól hipp hopp nagyokat sebeztem az ellenfélre, most meg nyomjak el rá két képességet. Meg ahhoz, hogy sebzésem legyen használjak 4 képességet.

    Szóval ezt a bosszantó ellenfél elhátrálást a harci ugrás után jó volna ha visszacsinálnák, de azonnal! Nem értem minek kell már megint bosszantani az embert ilyen baromságggal! Enélkül is csináltak már eleget!

    Lehet még azt is megérhetjük, hogy minden ellenfél szaladgálva lő mindenhonnan! És üldözni kell mindet. Hajrá!
     
    tozagol likes this.