Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, megtudnád kérdezni a NAGYSZERŰ fejlesztőket hogy ,,, Hogyan van az hogy eventeken szinte SOHA SEM az a tárgy esik amfőrákból vagy a szörnyektől amik az eventhez köthetök. Most is kb 140-160 amfórát nyitottam /mindet vérfürdőn / és még VÉLETLEN SEM esett a Draganhoz köthetö tárgy. DEEE esett fehér tigris / mert abból sosincs elég / Hullócsillag vagy 6 , Aranyharcos kösztűm, Sárkányporonty,Sárkányszárny jogar, Örök láng bot . De egy sem esett a 4 maskarából /tűz, jég stb / vagy a fekete lovag cucc. Mondjuk a maszkarákból 6 év alatt egy sem esett​
     
    tozagol likes this.
  2. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    ha jóltom a kosztüm csakis a bossoktól eshet..szal erre spec kár panaszkodni..nekem nagy teremben esett asszem 3x abból a pár körből amit ott voltam.. a 4 fejnélkülitől ezen az eventen sehol..bár annyit mentem ami a ládákhoz kellett..+ még pár kör..semmi extra.. kb egy hete el is felejtettem hogy dragan event van :D az eventlista meg 14k/21k...
     
  3. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Éppen lehetne elemi sebzést csinálni, mert ha méregimádatra raksz pontot máris elemi sebzése lesz a dühöngő lendületnek. Csak persze 30% pajzstőrés miatt nem éri meg egyik imádat se harcosnak.
     
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Azok az imadatok azzal hogy jatszanak az ellenállással warriornak csak büntetés.. Még ha ingyen lenne..akkor talán,de 10(+20) pontot ratenni őrültség. Egyébként a tudasfa is milyen rosszul van kitalálta.. 1 pont 1% sebzés.. Really? Komolyan 1% a logikus lépés? Ki tesz oda bármit? Duhkoltseg dettó..Ott állok a sűrűben,düh az eget veri..miért tennék oda bármit?
     
    tozagol likes this.
  5. katika18

    katika18 Forum Greenhorn

    Hello!
    Én az event alatt azzal szórakoztattam magam, hogy kezdtem új accal, új karikat. Minden kasztot kipróbáltam nulláról kezdve. Mágus és harcos valamint a törpe is bírta 20 után persze, de egyik se kapott szinte semmit se. Semmi értékelhetőt, csupa olyan kacat, amit még saját szintjén se nagyon lehetett használni. Hagastove-ban és kazamatákban jobb tárgyak estek nekik. De mind felment aránylag gyorsan 30-ra. Vadász viszont már az első körben, azaz 20-25 közötti szinten is olyan tárgyakat kapott ami eventhez köthető. 30-ig meg kapott szinte mindegyik fejnélkülitől is maskarát. Plusz kifarmoltam mindre 1-2 sor leltárt és 1-2 hét prémiumot is. 1 és 2 kezes íjakat is kapott bár a tegez hozzá már nem igazán esett. Mert mondanom se kell, hogy az első után kedvet - vagy mondhatni "vérszemet" kaptam - és csináltam vagy 3 újat meg egy régebbi accról is töröltem 2-t és arra is csak azt csináltam. :) Sajnos lvl 40 felett mintha elvágták volna a droppot. Mehettem fájdalmason, kínzón, csoportban vagy anélkül... Érdekes módon azonban olvasztó tégely és maskara azoknak is jutott.
    Ennyi a saját tapasztalat erről az eventről, kezdőként. De ezt azért imádtam, mert még az expet is jobban adta itt normálon, mint pl a kaziban fájón. Lvl 50 felett viszont ez nem mondható el.
    Ettől függetlenül nagyon várom a következő ilyen eventet. :)

    Ui.: Ha nem ide tartozna a hsz, nyugodtan töröljétek.
    Üdv mindnkinek!
     
    Viharhozo1968 likes this.
  6. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Figyelem!

    Akinek nincs meg a két patkány hátas, s szándékozik megvásárolni őket sárkánypénzért, az az első megvásárlása után NE tegye azt a gyűjteményalbumba! Csak tegye félre, s másnap meg tudja venni a másodikat is az árustól!

    Így már mindkét hátas megszerezhető, ellenkező esetben - mivel a gyűjteménytáskás elemeket nem ajánlja fel a rendszer megvásárlásra - a második nem megvehető az árustól.
     
    Bakatabis likes this.
  7. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    https://imgbox.com/mCLzLwVG

    a fejlesztőknek szolni kéne, hogy honnan lesz karmot amivel eszit készítünk ha a haladás már nem ad.
     
  8. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Üdv!

    Tudnak róla, most folynak az egyeztetések a megoldási lehetőségekről. További infók hamarosan.
     
  9. Umbra_Fight2

    Umbra_Fight2 Forum Greenhorn

    Az újhold eventen lehet majd a shopban vásárolni Karmotot ( ne kérdezzétek miért arra az eventre rakták aktívra ).
     
  10. Malinea

    Malinea Forum Apprentice

    bibere likes this.
  11. _smoke_86

    _smoke_86 Forum Greenhorn

    sajnos a fejlesztők meg itt se írt arról senki hogy az oké hogy megveszed 1esen 1400 anderért az 500exp könyvet de szintenként 200anderral növekszik és én meg ezt nem figyeltem és ilyen 40-50esen már 6-7-8k ander egy olyan könyv.. mind1 100expsel letudtam +adott még 1 500ast de ez akkor is pofátlanság hogy szó nélkül így drágul... örüljenek aki megvette 8k anderért is
     
    tozagol likes this.
  12. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Részemről a karihúzós event kap egy pirospontot. Kellemesen csalódtam benne, rosszabbra számítottam. Lehet csak azért, mert 8 ékköves ládából 7 különbözőt adott és a leglényegesebb 2 kijött belőle, vagy mert 2 hónap királyi is jött belőle, de egész normális event lett. Úgyis jött pár sorozat amit nézni akartam egész jókor jött.
     
  13. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Most komolyan azt képzelik a játék készítői, hogy az a játékos, aki vérfürdő pályákat játszik le egyedül az egy véres ládából 56 pornyi követ akar kapni???? Azt képzelik, hogy ennyi porra van szüksége??? Egy gagyi kő is ami 0.1-0.2 tizedeket "fejleszt" a karakteren a sok tulajdonsága közül az is minimum 3500 por fejlesztést igényel. És ez még csak egy kis kő! Most tényleg azt hiszik, hogy egy vérfürdős pálya végén 56 port kell adni az ilyen játékosnak??? Meg, hogy vérfürdő pályákon 8 meg 20 poros köveket kell kapnia!? Mégis hány évig kell ezekből gyűjtögetnie, hogy néhány százalékot növeljen valamilyen értékén a sok közül!? Na ne égessék már le ilyen szinten a játékot! Most komolyan, kész röhej!

    A hős felemelkedése event meg arról szól, hogy mások fejlesszenek fel neked karaktereket, amiket majd aztán törölsz és ezért jutalmazzuk a játékost!? Szégyen ha azt képzelik, hogy az ilyesfajta hozzáállás bármilyen szerepjáték elveivel is összeegyeztethető. Ha meg szerencsétlen játékos gondolja, hogy jó kipróbálok akkor egy másik kasztot felfejlesztek egy karakter, hátha jó, azt meg 20 nap alatt sose fogja szimplán felfejleszteni. És akkor egyeseknek felhúztak haverok, klán, család, akárki 3-5 karaktert amikből kapott 6-10 spéci követ, meg jobb minőségű drágaköveket. A karaktereket törölte életében nem fog velük játszani. És ilyesmiből származik valamiféle előnye egyeseknek! Ultra gáz!

    Köztesbe elvileg bosszládából esik ékkő! Egyet nem láttam még!

    Röhejes a játék! A befektetett játékidő ultra nulla eredményt hoz. Végtelen hosszú játékidő szinte semmi fejlődés!

    Az meg, hogy csoportban milyen a dropp hidegen hagy! Többnyire nem csoportozok. Szóval kár is mondani, nem érdekel. És sokan vannak még így.

    A brigavik-kósza emlék droppja végre értelmes lett! Ki lehet farmolni jó dolgokat. Hogy valami pozitívumot is lehessen említeni!....
     
    Last edited: Aug 9, 2021
    tozagol likes this.
  14. Satanicmorbid

    Satanicmorbid Forum Apprentice

    Szia,
    A csatornafertőzött patkánytartóra gondolsz? Hol árulják?
     
  15. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Szerintem az eddigi legjobb olyan event a hős felemelkedése, ami összetartást erősítette játékosok között. Leginkább azért, mert mindegy milyen erős vagy egyedül úgyse tudnád gyorsan felhúzni a kiskaridat. Egész normális jutalmakkal, leginkább az új ékkövel által. Amúgy a szférás amut is kiadta, amit kvarc barlag még 1x se. Az ékkövek randomitása az egyetlen negatívum, mert nem egy olyan klántársam van akinek 20+ karaktert húztunk fel és nem lett meg minden ékkő.
     
  16. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Véres ládákból mára ömlenek a kövek, régen sokkal kevesebbet lehetett találni. Akkor meg különösen sok jön, ha csapatban csinálod és 4-5 láda vár a végén, nem pedig egy. Legtöbbször csiszoltak vannak benne átlagban, de nem ritka a tökéletes vagy szent. 10 pokoljárót simán megéri, főleg, hogy a minik is dobálják a köveket, vannak csapatok, akik több százezer port vesznek ki így egy nap mikor nekiállnak, szóval én inkább azt mondanám, hogy egy kicsit eltúlzott a por szerezhetősége, bár mentség legyen, hogy tényleg sok kell a fullos kövekhez.

    A hős felemelkedése event alatt a gyorsabbak és tapasztaltabbak 3-4 óra alatt felhúztak ismerősökkel 100-ra egy karaktert, abból is iszonyat sok jutalmat szedtek össze, a fejlesztők bizonyára nem erre gondoltak, mikor kitalálták ezt az eventet. Arra mindenképp jó volt, hogy ha valaki épp szeretett volna váltani, vagy csinálni első karakterét, haladjon vele.

    Érdemes ezt a játékot csapatban játszani, főleg ha véres ládázol, mert egyedül 3-nál több láda sose fog várni a végén, mert időre megy.
     
  17. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Mint mondtam előre épp az ilyesfajta megjegyzések miatt, hogy abszolút hidegen hagy, hogy néhány megszállott akinek semmi élete nincsen és ebben a játékban élik meg a nagy kiteljesedésüket azok egymással összefogva a játékban élve hogyan is használják ki az adott lehetőségeket! Én a szimpla egyszeri játékosok nevében beszélek, akik többnyire egyedül játszogatnak néha csoportoznak és nem itt élik meg az életük nagy részét! És nem az szórakoztatja őket, hogy valami megszállott után szedjék a droppot. És ha átlagos ember vagy aki 1-4 órát szórakozásból játszik valamivel az azt kapja amit írtam! Nem hullanak a kövek! 8-20 poros kövek esnek ládából. Ezekből bármiféle értelmes követ össze rakni évek. A fejlődési lehetőség nulla! Nincs 5 véres láda, egy van az sem egy pillanat alatt. De mindegy is mert a kődroppja nevetséges, rúnadroppja meg nincs. Ékkődropp nincs a játékban. Sorolhatnám, de gondolom te ezt úgysem érted, vagy belsősként nyilván nem akarod érteni, végül is téged kevésbé érint, van ander kövekre bőven nem kell ezzel szenvedned.... Nyilván nem! Nevetséges, hogy a vérfürdő szint milyen nehéz, és röhejesen gagyi a droppja. Köztes vérfürdő szinten egy darab semmi esik összesen! Brutál nehéz és nulla a droppja a köztes vérfürdő pályáknak! Az meg, hogy szintén ez a néhány megszállott emberke a másiknak 3-4 óra alatt felhúz egy karaktert amit egy átlag játékos több hónap alatt, hát szerintem gáz. Menjen ki inkább az utcára, hátha rájön van kint élet, egy egész világ! És hát így nyilván nem fizetek elő egy ilyen játékra. Hiába látok pozitívumokat, az ilyen pitiáner kicsinyesség mindig felbosszant! Az meg, hogy egy belsős a belsős haverjaival hogyan is látja a játékot, hát semmit nem mond el a valóságról!
     
    tozagol likes this.
  18. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Hagyd abba és nem fog bosszantani, én is abba hagytam hónapok óta :) és nem tervezem, hogy visszajövök.
     
    tozagol likes this.
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ez volt egy vérfürdős pálya droppja full map, láda nélkül. Egyszerűen nevetséges! És köztesbe még ennyi sincs vérfürdő szinten a két pályán sem!

    Ultragagyi az egész! Nem is értem! Egy vicc a játék vérfürdős droppja!

    86 por a kövekből! Fantasztikus!

    [​IMG]
     
    tozagol likes this.
  20. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Elmondanám, hogy én is újrakezdő vagyok, évekig nem játszottam aktívan, mert nem volt rá időm, és most is hébe-hóba játszok, mert van bőven munkám és tanulmányi feladatom! Van mit pótolni a játékban, de van szám, nem vagyok lusta és szólok ismerősöknek, kérek segítséget hogy fejlődhessek, ahelyett hogy itt panaszkodom fórumon és sértegetem az adminokat, esetleg másokat. Már ne haragudj, de ha csak egy véres ládát kinyitsz is több pornyi kő esik (a pálya takarításon kívül), mint amilyen menyiséget leírtál. Követ nem veszek SOHA, mert baromság, drága és pár óra alatt kifarmolom azt a menyiséget, mint amit venni tudnék. Nem tudom mióta játszol ezzel a játékkal, de azt a leírtakból biztosra veszem, hogy nem régóta (és a nevedet látva meglepődtem, hogy de, egy ideje már játszol, ezért lep meg igazán). Eszméletlenül meg lett növelve a kő és a rúna megjelenési esélye a régi állapotokhoz képest, az elitebb játékosok akik lejátsszák becsülettel a napi 6-7 órájukat csapatban, millió rúnaporjuk van félrerakva, mert minden narancs már, de a rúnapor is limitáltan gyűjthető, így a maradék a trezorban pihen. Ha egy online játékban nem tetszik a solo játék és az így szerzett javak menyisége, valóban csak azt tudom tanácsolni, hogy hagyd abba ezt a játékot, és ne minket idegesíts a hozzászólásokkal (minden jóindulattal írom). Én segítenék csoportban, nem mint ha nagy szám lennék, de azért halad a farmolás. Közép kategóriás vagyok több társammal de boldogulunk és elégedettek vagyunk a droppal.