Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Vére ládázáshoz jól jőnne ha nem 5 másodperc alatt töltene be a map. Azonkivűl a véres ládázásba is bele lehet unni, ez a játék régen sokrétű volt, számtalan dolgot tudtál benne csinálni, hogy fejleszd a karaktered. Most 8 hónapja minden nap ugyanazt csinálhatod vagy mész véres ládázni vagy a napi hagestova tekercs adta szférából köztes bossra portolsz. Azt ennyi a játék. Inkább ne nyúltak volna hozzá.
    Már bocsi, de értelmetlen 1 véres ládát nyitogatnod, annyi erővel kútba is dobálhatnád a pokoli töredéket. ha csak 1 ládát tudsz nyitni akkor inkább a pokoli töredékből portolj köztes bossokhoz, ott jóval értékesebb drágakőveket kapsz mint egy db véres ládából.
    Egyébként meg egykezesbe ne bóhockodj, azzal sebzést nem tud wari csinálni, ha meglátják az egykezes warit, be se veszik csoportba. Nem esett még Rémsisak, hogy azt a gagyit használod helyette? 100-as gyűrű minek? A ruha se jó semmire. Dűhös űtéssel szintén nem mész semmire, szétzúzást kéne használnod.
     
    tozagol likes this.
  2. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, NA LÁTOD ahogy írod " az elitebb játékosok akik lejátsszák becsülettel a napi 6-7 órájukat csapatban " NA NEKIK készitették a " JAVITOTT " játékot ,,,, ELIT csoportban levered a vérfürdőt 5 láda ha egyedül 1 láda MIÉRT??, UA szörnyet versz le ki találta ki hogy IDŐRE adja a ládát és nem teljesítményre?? Csoportban olyan is kap 5 ládát aki egyedül a map feléig se jutna el , az lenne az igazságos ha levered a pályát ott az 5 láda mert megcsináltad a feladatot leverted a latyakokat,,,, Az lenne az igazságos hogy csak az mehetne csoportban vérfürdöre ha lenne egy küldi ami azt tartalmazná hogy verd le EGYEDÜL a pályát és akkor mehetsz csopiba DEEEE igy ha gagyi a karid de van pár erős haverod olyan cuccaid lehetnek amit egyedül sose szedtél volna össze. Gondolj bele 5 ládáért én 25 latyakot verek le a csopisok meg 5 öt Mert időre adja nem teljesitményre ,,,, tök igazságos
     
    Last edited by moderator: Aug 18, 2021
    tozagol likes this.
  3. Hentes0

    Hentes0 Someday Author


    Hát ennek van 1 trükkje. Klánba kell lenni és a társakkal csopizni. Nagyon is jó ha a gyenge klántagot a többi fel tudja húzni, hogy egy szintbe legyenek.
     
    Bakatabis likes this.
  4. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Nagyon régen meg mi volt, ritka tárgyak után kutatva rúnákért? M23K egész nap :D Van, ami nem változik. Én csak annyit írtam, hogy jobb, hogy most esnek a cuccok, mint mikor 6 órát játszottam pl, és gyűjtöttem 5 oldal cuccot kraftra és elvertem pár ezer aranyért a semmire mert nem vitte át az értéket, kő meg a habokban volt egész nap. Viszonyítás kérdése :)

    Mert nem "solo game"re van kitalálva a latyak, azért. Nem tudom, gondod van a társasággal? Mondjuk ilyen kitörésekkel nem lepne meg. És okosan kraftolt, kis köves karikkal is meg lehet csinálni amúgy, nem kellenek hozzá elit karakterek. Sőt, 3 fő is hozza az 5 ládát így ha ügyes és gyors. Régen én csak egyedül játszottam, sose kértem társaságot, mert egyedül is mindent leszedtem könnyebben. Baromira unalmas volt. Ez egy online játék. Csoport alap.
    A hozzászólásod most csak javítottam, de a következőnél már szankcionálom a trágár szavakat.
     
  5. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Nem tudom te miről beszélsz semmi gondom a sebzéssel. Pikk pakk lejátszom egyedül a kegyetlen bosszokat mindenhol. Ezzel semmi gondom. Teljesen megfelelő a sebzésem mindenhol! A vérfürdő pályákat is simán játszom már. Soha nem dobtak még ki csoportból, hogy kevés a sebzésem! Minek állítasz ilyen baromságokat ha fogalmad nincs róla!? A tárgyak meg vagy esnek jó értékkel vagy sem. Minek használnék egy nulla értékekkel esett tárgyat ha van olyan amiben arany minden!? Mert ugye te már csak látod milyen is a tárgy és miért is van az, hiszen olyan nagy okos vagy! Pfff.... +20 % krittel ha fent van a buffja és a pályákon hamar felmegy, akkor többre megyek mint a balor gyűrűvel. Pillanatok alatt töltődnek a képességek. Mindennek van oka miért azt használom. Mindig mindent ellenőrzök kiszámolok, tesztelek, hogy jobb. Röhejesnek tartom az ilyen nagyokosokat, akik mindent jobban tudnak! Kétkezessel meg nem fogok játszani mostanság mert nem lehet köveket fejleszteni a nulla nevetséges kő dropp miatt, ahhoz meg magasan fejlesztett kövek is kellenének. De amúgy is jobb az egykezes. Gyors, pikk pakk töltődik minden képesség, jó a sebzés, teljesen megfelelő. Pokoli töredékem van töménytelen. Semmi jelentősége. Nem portolok köztes bosszhoz minek. Nem ad ládát. A kő droppja meg röhejes. Nem portolok 100 porért.

    Szóval a sebzéssel, a játék menettel nincs nagy gondom csak nincs minek játszani mert a dropp egy nagy nulla! Megyek két három kört és már el is unom az egészet, esik 50-100 pornyi kő körönként, szörnyen ritkán rúna amiből szintél töménytelen kell, ékkő totál nulla egy sem esett még. Olyan brutál mennyiségű por kell egy szint után a kövek fejlesztéséhez, hogy már semmi értelme a játéknak. Játszok 20 órát és fejlődött akármim 0.1-0.2 százalékkal. Na ne röhögtessenek már! Egy vicc a játék!

    És ez egy mmo, amiben mindenki eldöntheti csoportban akar-e játszani vagy egyedül! Ez nem egy kötelezően csapatjáték típusú játék! Ha az lenne nem is játszanám! Kár erőltetni ezt a vonalat. Az egyedül játszóknak is meg kell teremteni az egyenlő lehetőségeket, az azonos mennyiségű droppot, a csoportban játszókhoz képest! És itt az egy nagy nulla!

    Nem sokra nézem azt a játékost, aki magától nem képes karaktert fejleszteni és klán kell neki mindenhez. Röhejes az ilyen számomra. Mindent egyedül érek el, nem látom szórakoztatónak ha mások után szedem a cuccokat! Ne más fejlessze a karakterem! Akkor én minek játszok.

    "Mert nem "solo game"re van kitalálva a latyak, azért." - Simán játszom a vérfürdős pályákat már (igaz nem mindet, de van amit igen). Nem tudom te miről beszélsz!?... A latyak nem egy nagy ellenfél....

    A csoportjátékot előnybe részesíteni az egyéni játékossal meg szánalmas! Csoportba mindig 1-2 játékos viszi az egészet a többi csak nézőnek van. És ugyan miért is érnek ezek a nézők többet annál aki egyedül is viszi a pályát, miért jár nekik jobb dropp, csak díszpintyek a játékhoz nem sokat tesznek?????
     
    Last edited: Aug 18, 2021
    tozagol likes this.
  6. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nem nagy dolog szólóba 4 ládát hozni már. Én már növényeket is szedek közben és így is alig fordul elő, hogy becsúszik 1-1 3 ládás kör, de lehet az is csak azért, mert közben vagy filmet nézek vagy dc fent vagyok és elbambulok map elején indulással. Vagy csak sokáig babrálok növényekkel, mert rámásznak a mobok. Amúgy 2 fő is tud hozni 5 ládát. Én is 3 latyakat tudok hozni 5 ládás tempóval stonkeepben, tüskék völgyében vagy csendesvízben. Katakombára nincs elég jó területváltásom, de néha ott is összejött már.
     
    Last edited: Aug 18, 2021
  7. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    És mikor találnak ki valamit "solo game"re?? Csoport alap miért is?? Ne a játék mondja már meg ha fizetek hogy kivel és hogyan játszak, de asszem én is csatlakozom a nem veszek tagságot táborhoz és ez a tábor folyamatosan nő :)
     
    tozagol likes this.
  8. Bakatabis

    Bakatabis Advanced

    Ezt azoknak írd, akik szerint vihetetlen a játék :) Én elhiszem

    Ember, régen solo game volt, írtam is, de ez egy ONLINE játék, ebből adódóan csoportok ajánlatosak magasabb szintekre, vagy menj kisebben. Ennyi. Vagy telepíts valamit a gépre játékot, na az solo game lesz. Engem nem érdekel ki fizet tagságot és ki nem, mindenkinek szíve joga, de szerintem nálad a hozzáállással van baj.
     
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Azt kéne megérteni, hogy a csoportban történő játék egy könnyítés. Ahogy otthon egy házi- vagy pl. kertimunkát lehet, hogy egyedül is el tudod végezni, de családdal, haverokkal, szomszédokkal együtt könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb.

    Így az élvez előnyt, aki némi szocializációt tanúsít, kommunikál, akár ismeretlenekkel is. Erre találták ki amúgy az online játékokat, hogy élő emberekkel együttműködjünk közös cél érdekében. (Ami amúgy is az emberre nagyon jellemző vonás, gyakorlatilag emiatt lettünk emberek). Teljesen logikus, hogy online játékként a DSO is ezt hangsúlyozva fejlődött, ezt jutalmazza egyre jobban a különböző fejlesztésekben, az évek során egyre jobban.

    Ettől függetlenül - akinek erre van igénye - lehet egyedül is menni, - s nem is mindent érdemes csoportban csinálni -, csak akkor pont az "online"-ítás lényegét szűrjük ki. Ha pedig ez nem jön be, akkor nem tudok mást mondani, engedd ezt el, hegyekben állnak a gépre telepíthető, egyszemélyes játékok...
     
  10. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Én is azt gondolom, hogy a csoport játék egy könnyítés, csak akkor meg ha valami könnyebb akkor miért kell azt 5-szörös droppal honorárlni, mert ha szólóban játszok akkor a dropp kaki! Nincs értelme játszani mert olyan töménytelen játék minden tizednyi fejlődés, hogy nem éri meg.

    Csoport játéknál 1-2 ember viszi a 3-4 nézőt. És ezt kell magasabb droppal honorálni? Hát ez röhejes!

    Csoport játéknál két helyzet van, vagy én vagyok nulla és droppot szedek, vagy én viszem a csoportot a többi meg néző.
    Az első állapot, ott felesleges vagyok, unatkozok, nem játék számomra. Nem motivál az ilyesmi, értelmét nem látom.
    A második állapot alapján meg nekem nincs szükségem nézőkre. Elhiszem, hogy egyes fullos karakterek ezzel szeretnek menőzni, hogy belépnek csoportokba mennek velük egy-egy kört és mindent pillanatok alatt letarolnak mi meg 4-en sétázunk utána. Aztán ezt élvezik. Na én nem ez a típus vagyok. Engem nem érdekel, hogy gyengébb karakterek nézőnek kövessenek! Nem is szimpatizálok ezzel.

    Szóval nagyjából ezért nem csoportozok. Egyedül, ha erősebb vagyok a többieknél, sokkal jobban haladok, ha meg bénább vagyok az nem játék számomra, hogy szedjem ami esik.

    Ha azt szeretnék, hogy valóban közösségi-csoport játék legyen akkor ezt nem így kéne megcsinálni!

    Jelenleg egyetlen előnyös dolgot látok a csoportjátékban harcosnál, ha viszek bosszozásra egy mágust, aki a pajzs leütése után gyakorlatilag állóvá teszi a boszt. De játék közben többnyire a mágus is csak hátráltat az őreivel meg a szemezésével... Utálom ha össze vissza kolbászolnak az ellenfelek és nem engem támadnak. Amúgy is oda kell trappoznom mindhez, hogy üthessem nem ha még össze vissza mennek el....

    Az online nem azt jelenti, hogy csoportban kell játszanod. Sok egyéni játéknak van online lehetősége, mégis sokan vannak akik nem játszanak vele online. Ha lenne offline szervere a játéknak mint mondjuk a wow-nak akkor ezzel is egyedül játszanék itthon, mint a wow-val :)

    Vagy amíg csak online volt a diablo 3 játszható pc-n hát azzal sem játszottam, de most hogy a nintendo switch emulátoron tökéletesen fut az offline verzió, hát mostmár azzal is játszom....

    Ha valamivel azt akarják, hogy játssz és fizess érte akkor mindenkinek kedvezni kell! A jelenlegi nulla droppért meg nem játszom! Eventen összeszedem ami fix ha megéri aztán annyi.
     
    tozagol likes this.
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Utolsó bekezdést olvasd el mégegyszer légyszíves, én nem írtam olyat, hogy online játékként csoportban kell játszanod. Nem akarod, nem kell, de akkor ne is panaszkodj.

    Ládázás: Amúgy öt főnél már nagyon kicsi a szintidő, ha valaki egyedül négy főnek leüti az öt latyakot, annak csak gratulálni tudok, de ez kb. azt jelentené, hogy térugrik a latykok között, s azok egyérintésre halnak... Szerintem legalább három nagyon erős karakter kell, s a két kicsi is együtt jó ha egy latyakkal végez, de erről jöhetnek még vélemények. Meg azért pálya függő is a dolog...

    Totál rosszul látod a játékot: Minden kasztnak meg van a szerepe, azok egymást erősítik. Ha együtt mentek, megkapod az ő erősítéseit, nézd csak végig melyik kaszt mit ad a csoportnak. Tehát EGYÜTT vagytok erősebbek. Az én véleményem az, hogy ha már háromféle kaszt van a csopiban, akkor kezd jól működni a dolog.

    Ide tartozik, amit a mágusról írsz: Ez megint a szociális rész, pontosabban a kommunikáció: Párbeszéd kell! A mágussal közlöd szépen, hogy minimális őrt/szemezést kérsz, de akkor te használd ám az agro képességeidet, minimum kettőt, de akár hármat is, folyamatosan! Figyelemmel kell lenned arra, hogy egyedül a mágus ezekkel éli túl a harcokat, neked pedig tenned kell azért, hogy ne kelljen neki használnia őket.

    De amúgy ha az új drágaköves ékkő meg van, akkor már újra a boss port a menő: Ömlik a kő, komolyan. Pl. 5 - 8 körönként kiesik egy trapéz, az már önmagában minimum 1400 por, ami azért nem kevés ládázásból jön ki...
     
  12. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Bár tehetném, de csak felesleges vita lenne belőle. Gondoltam hagy lássanak más véleményt is akik ide a fórumra tévednek, ne csak a végtelen ez rossz az szart. Sose gondoltam volna, hogy azért mert segítek másoknak abból is ki lehet hozni, hogy én vagyok a gonosz mert csak menőzök. :(
     
  13. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Igen, akinek megvan. A BP-nek megkellene oldani, hogy mindenki kiszedhesse magának az ékkővet. Most egy lottóhúzással eldöntötte, hogy innentől kezdve ki kap dupla annyi drágakővet és ki nem. Elkéne gondolkodni, hogy hová vezet ez mondjuk két rendszeres játékos esetén az egyik ugyanannyi farmal dupla drágakővet fog kapni mint a másik, ez vajon fél év, 1 év alatt mekkora különbséget jelent. Korrekt. Nem úgy volt, hogy azért vezetik ki a bóhocot mert tilos a szerencsjáték?
    5-8 körönként kiesik egy trapéz? Azért ez nem állja meg a helyét. vannak akiknek valóban ez a droprátájuk, de nem mindenkinek, vannak olyanok szép számmal akiknek a BP úgy állitotta be a droprátáját, hogy 100 kőr alatt kapnak 2 db-ot.
    Másik dolog, itt a Legyőzhetetlen event, köszönjük a BP-nek, hogy vette a fáradtságot és kőzzétette a Rettenthetetlen ládák tartalmát. Biztos nem volt idő, hogy 5 perc alatt írjanak egy listát.
     
    tozagol and Elégedetlenkedő like this.
  14. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Nyilván nincs meg az ékkő! Ugyan honnan lenne. Trapéz kő esik? Na ne röhögtess már! Királyi követ is havonta egyszer látok! Örülök, hogy egyeseknek, a játék külsős "dolgozóinak" ily remek droppja van! Nekik biztos szórakozás a játék! Egyébként az utolsó frissítés előtt kegyetlen szinten még volt is dropp. Még el is gondolkoztam, hogy csak nem javult a játék színvonala. De mázli, hogy nem fizettem elő erre a nulla semmire! Minden pozitívum csak időleges itt, valószínűleg bug volt! De azóta sehol semmi. Röhejes az egész játék!
    Ömlik a kő? Hát szerinted miért írom, hogy 50-100 pornyi kő esik! Meg minek teszem ide a tényszerű képet!? Hát mert annyira ömlik???? NEM ÖMLIK ITT SEMMI!
    Szép ha neked ömlik a kő-de játékosnak nem ömlik!

    Például szikrázó bércekben régebben potyogtak az egyedik a rombolás fejsze meg a gép cuccok is vérfürdő szinten, de amióta stabilan tudok ott játszani egy darab nem esett!

    Ha egyedül is simán lejátszok valamit nem fogom fárasztani magam számomra csak hátráltató játékosokkal. Nem véletlenül elemeztem ki mi is a helyzet a csoportozással, ha nem értetted meg, hát ez van....

    Tudom, hogy számtalan előnyt ad a csoportozás értékekben, de nincs rá szükségem! Amit akarok azt lejátszom ezen előnyök nélkül is. A nulla semmi droppal van a gond!

    A szuper új eventtől (Győzd le a legyőzhetetlent) meg a hajam ketté áll. Annó a nagy átalakításkor az ékköveimet átváltották ugye kék meg lila ékkövekre. Aztán receptet meg nem óhajtottak adni hozzájuk a fejlesztéshez. Ami önmagában is egy nagy szemétség volt! Mert enélkül azóta sem tudtam egy ékkövemet sem fejleszteni! A játékban lehetetlen ékkőhöz hozzá jutni! (Köztes ládát töménytelent nyitottam, egy sem esik! Bossz köztes vég ládát töménytelent nyitottam egy nem volt benne! Hazudoznak csak, hogy van benne, elhasználom rá a sok kulcsot és nulla semmi!) Értelmetlen az egész dolog! Nem értem hogy képzelték ezt!? Az meg, hogy az újabb játékosok, akiknek nincs ilyen honnan szerezzenek ilyeneket rejtély!?
    Na gondoltam végre itt az event és majd potyognak az ékkövek, régebben esett bőven itt, csak lesz tíz. Az első sávot lejátszottam, 20 ezer haladás, dragant kegyetlen szinten leütöttem töménytelenszer. 10-es ládát egy csomót nyitottam, nyitottam egyeseket is hátha az kell. Egy darab ékkő nem esett. Egy darab dragan egyedi nem esett! Szánalmas fos az egész játék! Egy vicc!

    Egyébként ha a legyőzhetetlen eventet csak bosszal akarom lejátszani mondjuk kegyetlen szinten titkos nélkül akkor majdnem 10 ezer szféra kell hozzá! Önmagában is nevetséges tény! Ugyan honnan? Miközben mindig fut egy csomo másik event is, amire szintén töménytelen mennyiségben kell!

    Komolyan semmi realitás érzékük nincs ezeknek akik a játék értékeit megadják!

    A sokkoló látvány küldetésnél amivel megkaphatnám a mérges pályát csak a bükkfatapló begyűjtéséhez menjek 25 kört? És akkor majd kb ugyan ennyit a bűzüs folyadék meg a száraz rongy esetében is? Csak azért, hogy bejussak a pályára amihez még külön eszi is kell, és ugyan úgy semmit nem droppol a bossza!? Elmebetegség!

    Köztes végládában megfigyeléseim alapján kéziszerszám esik 0-1-2-5-10, de 98 %-ban egy darab esik! Töménytelen kell! És ezért kell 2 pályát meg egy bosszt lejátszanod. Van ugye az a apálya ahol ezzel lehet játszani (Hogni bánya, ragyogó barlang, kegyetlen szintre 200 kell), amihez brutál mennyiség kell. Aztán láttam videón, hogy ezreket játszik el az ember az ékkövet meg meg sem kapta! Sok ezer kéziszerszám után sem Szánalmas! Közösségi érméért is vehetsz kéziszerszámot, egy darabot 50 érméért! Hogy is van ez? Le kell játszanom egy egész eventet egy érméért???? Komolyan? Aztán egy belépőhöz a barlangba majd lejátszok kétszáz eventet????

    A mérges bűz-t megvettem (nyomvonalak dekoratív hatás), de gondol egyet aztán csak lekerül a karakterről. Nem sokáig óhajt rajta maradni. Így nem sok értelme van. Állandóan azt rakosgassam úja és újra vissza.

    És sorolhatnánk hosszasan..... Az általános ledobáló bug-okról már nem is szólok. Majd valamikor csinálók róluk egy fényképgalériát. Van bőven, hogy épp miért is dobott ki a játék....

    Ennyi baromságot, értelmetlenséget, és sorolhatnám még hosszan a játékra illő szavakat, én még játékban nem láttam, mint amennyi ebben van!
     
    Last edited: Aug 21, 2021
    tozagol likes this.
  15. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Naponta 1000 szférát tudsz a Thabo küldivel kiszedni. Szférára igazán nem lehet panaszunk a játékban. Blackborgban is normál szinten 5 fős csopiban amfórák nyitogatásával jön körönként 250-300 szféra. Prémes kockák is dobják, circusba 16 db kockát kapsz körönként.
     
  16. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Amiket írsz azok ferdítések! Milliárdos is lehetsz a lottón!...
    Nagyon szeretsz ilyeneket írni, gondolom te valami idealizált világban élsz...
    A valóság és a tényszerűség teljesen más!
    Kimaxolt lehetőségek alapján igen talán lehetséges!
    Thabó küldi: 5 fős csoportnál ha mindenkinél fel van maxolva a csoport bónusz meg plussz felfejlesztett rúnája is van rá akkor talán összejöhet annyi. Egyébként kb. 50 szféra jön a pályán, naponta egyszer mehetsz be! 5-6 naponta +250 a küldetéssel.
    Nevetséges mennyiség!
    Amfórához kulcs is kéne! Nyilván nincs. Természetesen ugye kell a kimaxolt csoportbónusz is mindenkinél.
    Prémes kockához előfizetés kell!
    Előfizetni persze lehet, fel is emelik a droppodat egy időre, és küldözgetik hogy vegyél andert, aztán ha nem teszed, dropp le, már nem esik semmi.
    Szóval hagyjuk! Nesze semmi fogd meg jól!
     
    tozagol likes this.
  17. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Amatőrökön kivül már mindenkinek +10 a szfératudása, és 5 fős csopiban 1000 szféra jön, területin is sokan hirdetnek (thabo map +10), úgyhogy kláncsopi se kell hozzá.
    Aki vette a fáradságot, hogy dragan eventen farmoljon kulcsot annak van. Én több mint 100k szférát nyitogattam igy.
    Nem kell előfizetés, most volt a Hős felemelkedése event, 2 hónap királyit adott, most megy a Legyőzhetetlen event az is ad 2-3 hét királyit.
     
  18. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Egy kis tájékoztatás a visszatérőknek..:D Elégedetlenkedő=Kellögem:rolleyes: (hát ha így ismerősebb a neve)

    Most komolyan Sanya miért hagyod, h szegény fussa itt vele a felesleges köröket..:D

    Én szegényt már csak szánni tudom, annyira érződik, h nem tudja szegény elfogadni, h "nincs többé" szóló játék jelen helyzetben, erre tényleg nincs más megoldás mint, h vagy elfogadod és csopizol vagy futod magányosan a köröket és közben rágod magad. Vagy okosan szépen abba hagyod és keresel egy olyan játékot ahol tudsz érvényesülni egyedül is.
     
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ezek szerint a tényeket el kell hallgatni, és engem aki kimondja el kell hallgattatni egy olyan fórumon, ahol az aktuális játékhelyzetet meg lehet beszélni! Gratulálok! Csak korrekten ugyebár!...

    A játék jelenleg igen jól játszható egyedül szólóban! Aki nem tud ilyen karaktert építeni, hát az nagyon béna! A kegyetlen szintig bárki aki kicsit is rászánja az időt simán épít szóló karaktert. A circus kegyetlen szintjét például simán lejátszom egyedül. Bármelyik bossz simán vihető egyedül is. A vérfürdő szint az már nehezebb, oda tényleg elszántabb játékos kell, vagy csoport. De a játék simán játszható szólóban! A youtube-ra beírod, hogy drakensang solo boss és tömegével találod a videókat, meg hogy hogy is rakd össze a karaktered ami oda jó!

    Szóval csak szánni tudom a hozzád hasonlókat akik képtelenek szólóban játszani! :)

    Nem szoktam rágni magam. Tényeket közlök egy témáról, amiket többnyire bizonyítok is. Ennyi. Erre való a fórum, hogy bárki megtehesse. Egyébként is tök halott a játék minden fóruma, szóval ez van. Ha valaki ide téved kapjon képet a játék valós helyzetéről. Ha lenne esze a játék készítőinek akkor okulnának ebből. Mindenütt kapják, hogy a játék szar, totál halott, mégis figyelmen kívül hagynak minden hozzászólást. Számomra érthetetlen. De hát az ő dolguk.

    Nem a játék menettel van a probléma, sem a szólózással, hanem hogy nincs valós jutalma a szóló játékosnak a csoportoshoz képest! A szóló játékost töménytelen hátrány éri a játékban! És ez probléma, mert ez nem egy csak kötelezően csoportban játszd játék! És ezen változtatni kéne. Az meg, hogy egyes emberkék képtelenek értelmes karaktereket összerakni és csoportokon élősködnek, és őket jutalmazzák szerintem nevetséges! Ha valaki egyedül is simán üti le a bosszokat az eredemény! Azt kéne jutalmazni, de minimum a csoportjátékossal egyenlően adni neki a droppot. Azt díjazni, hogy más erősebb játékosokon élősködsz szánalmas. Csak szánom az ilyeneket.

    Szoktam csoportozni, leginkább néhány régi ismerőssel. Itt tök mindegy kinek milyen a karaktere azért játszok velük mert már régóta ismerem őket a játékon belül. Szimplán jó ismerősök, akiket kedvelek. Megesik az ilyen is. Bár nem sűrűn azért...

    Az meg, hogy mikor mivel játszom az csak az én dolgom, neked aztán semmi közöd hozzá! Menjél lógjál inkább valakin hátha húzza a karakteredet!
     
    tozagol likes this.
  20. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert



    Látom elemedben vagy:D de ettől még a tény tény marad, h nehezen tudsz elengedni dolgokat és utálod a változást és az azzal járó alkalmazkodást. Így volt ez a CE előtt is és így van ez most is.

    Én már nem megyek bele ilyen értelmetlen vitákba veled, túl sokszor láttam már azt, h hogyan kezdesz el "karakter gyilkolni" aki nem a te szájad íze szerint reagál a dolgaidra. A legutóbbi ilyen kis szösszeneted azt eredményezte, h kidobtak Lady oldaláról. Hát én akkor ott még sajnáltalak, sőt még akkor is Sanya lelkére beszéltem mikor itt is kezdted elvetni a sulykot.

    Tök mindegy milyen értelmes érvekkel alá támasztott választ kapsz a végén csak úgy forgatod a dolgaidat, h neked legyen igazad, egyszerűen más véleménye ami eltér egy kicsit is a tiédtől az számodra a nullával egyenlő, na hát akkor ez is tény és akkor én is most csak tájékoztatok:cool:

    Ez egy véééget nem érőő hülye játszma a részedről amiből egyedül csak te profitálsz energia szinten ez éltet téged lassan hány éve is? Hm cicavirág? számoljunk csak hát, h minimum kettő az tuti de van az annál több is:D

    Nem baj kiscica egyszer minden véget ér:D vagy így vagy úgy...:D de akkor hol fogsz pufogni:eek: oda lesz az energia a győzelem íze:D oda lesz a "na ugye én megmondtam ami megmondtam" érzés.:D tudod ezzel csak egy a baj ez olyan mint a drog nem tudsz lejönni róla ha csak te magad nem döntesz úgy, h nem másokból nyered azt hanem teremted magadnak:oops:

    Képes vagy rá?

    Karaktert építeni mindenki tud aki akar de adni tudsz-e másoknak?:cool: