Feedback 252. Yama geri bildirimleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Beta, Aug 31, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    252. Yama ile ilgili geri bildirimlerinizi, soru, sorun, görüş ve önerileriniz bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

    Yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

    İyi oyunlar dilerim.
     
  2. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    ayrı bir konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum. şu magelerdeki bekçi skili ile alakalı. misal bekçiyi açtık kalabalık bir slota doğru ve sonra bekçinin görüş alanından çıktık, ama bekçi hala orada ve yaratıklar da orada. ben bekçinin yanına varmadıkça oradaki yaratıklarla kardeş kardeş takılıyolar. ne zaman ben bekçinin bulunduğu alana gidersem o zaman atak yapıyor. bunun düzeltilmesi lazım
    edit: aklıma gelmişken şunu da belirtmek istedim. dekoratif etkilerde, izler efektini açıyorum fakat bir süre sonra farkediyorum ki iz kaybolmuş. özellikle oyundan girip çıkınca oluyor ama oyun içindeyken de kayboluyor. hadi simya çemberi bineğe binince kayboluyor anladık da bu niye kayboluyor

    Sevgili Oyuncular!


    Biz, yeni DSO ekibi olarak, oyuna gerektiği gibi yürekten ve yürekten hizmet edeceğiz. DSO'ya olan sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Daha da fazla hayran çekecek daha iyi bir oyun yapmak için birlikte çalışabileceğimizi umuyoruz.

    10. yıl dönümümüzün çeşitli festival etkinlikleri gerçekleşirken, seslerinizi duymak istiyoruz. Herhangi bir öneri veya yorum açığız. Oyunumuzu daha iyi hale getirmek için her türlü değerli geri bildirim için teşekkür ederiz!



    Saygılarımızla,
    Yeni DSO ekibi


    umarım yeni ekip gerçekten oyuncuların fikir ve önerilerini dinler. eğer dinlerse kendileri kazanır. buradan bir öneri ile ben katkıda bulunmak isterim umarım bütün ülke forumlarını okuyorsunuzdur.

    cehennem geçiti parçası sıkıntısı var. bununla alakalı iyileştirmeler bekliyoruz.

    bir diğer sorun şuan aklıma gelen parlayan mağaradan düşmesi gereken mücevherin drobu artırılsın ve her girişte mapte boss çıksın. mape giriyoruz boş çoğu zaman.

    magelerde don hücumu okçularda kılıçların dansı gibi skiller kullanıldığında, sizin lastik bant diye adlandırdığınız sorun ortaya çıkıp bizi başlangıç noktasına atmakta. bunların çözümlenmesi lazım

    günlük görevlerin karıştırılması çok uzun sürmekte bunu basite indirin.

    aklıma geldikçe yazarım yine misal, yerden çok kolay düşebilen bir etkinlik malzemesi dükkanda çok pahalı ander fiyatlarıyla satılmakta. anderle satılan bütün nesnelerin fiyatlandırılmasının düzenlenmesi gerekiyor.

    oyundaki bugları çözüme kavuşturmanız gerekiyor. oyunun daha oynanabilirliği açısından.

    yeni oyuncuların eskileri yakalaması çok zor uçurum var bunlara el atılması lazım vs vs


    [​IMG]
    Millet boşuna geri bildirim yapıyor. İng forumda modun bir kişiye verdiği cevaba bakın. Konuları okumuyor bile merkez ekip, hatta daha kimin hangi pozisyonda olacağına bile daha! karar verememişler
     
    Last edited by moderator: Oct 2, 2021
    55baba55, YALNIZBARON and Paweł0203 like this.
  3. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Sıradışı rünleri Efsanevi rüne dönüştürdükten sonra o rünü toza çevirme ekranı açılıyor. Dalgın bir ana denk gelip Kombine Et butonuna tıklarsan rün toza dönüşecektir, bu sorunu düzeltmeleri lazım. Karşılaştığım başka bir hata Sıradışı saldırı hızı rününü Efsaneviye çevirirken toplu şekilde yapamıyorsun tek tek geliştirmek gerekiyor. Ayrıca Sıradışı Sağlık rününü efsaneviye çekerken 5 adet seçtiğim halde 3 tanesini çevirdi yeterince tozum ve altınım vardı.

    Ara dünyalarda mücevher düşme oranı artsın, veya mücevherler materi ile satışa konulsun.
     
  4. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand


    şu hataları bi düzeltsin merkez ekip lütfen
     
    ahmetsonsuz1 and 55baba55 like this.
  5. Havana

    Havana Forum Apprentice

    aynı hatalar korucuların kılıçların dansını becerisinde de oluyor
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  6. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    merkez ekip bizimle maytap geçiyo heralde. nerde gnoptaki teklifler?
     
  7. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Yaşanan sorun genel bir sorundur. Merkez ekip etkinliğin genel mekanizmasında ve kodlamasında yanlışlıklar olduğunu tespit etmiştir. Ara bakım veya yeni gelecek sürümlerde bu sorunun çözülüp telafi edileceğini düşünüyoruz.

    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    İyi oyunlar dilerim.
     
  8. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    [​IMG]
    uzun zamandır oyunda düzeltilmeyen emoteler mevcut. ayrıca daha önce de yazmıştım fotoda görünen dekoratif etkilerdeki (iz) ler kendi kendine kayboluyor. merkez ekipten tamam çok bi beklentimiz kalmadı ama bunun gibi basit şeyleri düzeltebilirler belki diye düşünüyorum. :)
     
    55baba55 likes this.
  9. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba aBDuLHaMiTHaN,

    Bahsettiğiniz sorunu daha öncesinde de merkeze bildirmiştik. Fakat, o günden bu güne oyuna herhangi bir yeni yama gelmedi. Dolasıyla, şu aşamada düzeltilememesinin nedenin bu olduğunu düşünüyoruz. Ne yazık ki, yeni yamalar oyuna eklendikçe bu düzenlemeler dikkate alınabilir. Umarız yeni yıl ile birlikte kapsamlı bir yama oyuna eklenir ve bu tarz sorunlar yaşamak durumunda kalmazsınız.

    İyi oyunlar dileriz.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  10. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Test serverde Anı itemlerinin eşsiz özellikleri ile oynanmış bu itemlerin verdiği antik bilgi yükseltmeleri kaldırılmış yani kısacası çöp oldular. Her ne kadar dso takımı, geliştiricileri değişse de zihniyet değişmiyor aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Oyunda o kadar sorun varken düşündükleri şey itemleri nasıl çöp ederiz tebrik ediyorum.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  11. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Zaten beklenen böyle anlamsız hareketlerdi. Bu yamayı baştan getirmek hataydı o yüzden şaşırmıyorum. En çok merak ettiğim ''Fidiles'' miydi neydi o adamı görmeyi çok isterdim. Nasıl bir kafa yapısıyla düşündüyse ;) 7 Ay'da bir doğum günü etkinliğini yaptım birde kış etkinliğinde daha önceden olan phentos parasını ilk minide 1500 tamamlayıp her gün kod yazıyordum. Bu oyun için fazla bile Şubat ayını bekliyorum :)
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  12. 55baba55

    55baba55 Forum Connoisseur

    yeni yamada yukarıda yazılanlara ek günlük görevler düzeltilmeli
    20 cehennem geçidi alabilmek için 10 dakika seceneklere tıklıyoruz ilk tıkladıgımızda karşımıza bir pencere cıksa oradan isteyen istedigini seçse veya liste halinde gelse de daha iyi olur hele preminyumu olmayan birisi 10k anderman harcasa cogu zaman bulamaz aradıgını
     
    zıpkın80 and aBDuLHaMiTHaN like this.
  13. zıpkın80

    zıpkın80 Forum Greenhorn

    bir öneride ben bulunayım
    çehennem getidi sorunu olmayan yok şuan oyunda bir öneri
    ara dünya veya normal kesilen bütün boslardan gecit parcası atsa zorluk seviyesi ne göre
    zorlayıcı : 2
    eziyetli :3
    ölümcül : 4
    cehennem:5
    ara dünya cehennem:6
    acımasız :7
    ara dün.acmsız :8
    kangölü : 9
    ara dün.kglü :10
    geçit atsa azda olsa çüzüm olmaz mı ?
     
    PLAKASIZ and 55baba55 like this.
  14. 55baba55

    55baba55 Forum Connoisseur

    keşke olsa sadece yazıda kalmasa
     
    zıpkın80 likes this.
  15. PLAKASIZ

    PLAKASIZ Padavan

    bu dediğin yöntem gelirse fark büyür iyice. solo yada arkadaş grubuyla acımasız ara dünya bossu kesebilenler alır başını gider. hatta ara dünyaya gerek bile kalmaz. acımasız da 7 gecit attığını düşünsene.. sigris acımasız kesmek 30 sn sürüyor gir cık yaparak 1 dk desen saatte +400 cehennem gecidi.. boş bir carıda çöl de beklet 2 sigris bir çöldeki bossu(hüner anahtarı için) kesersen günde 3-4 saat oynansa +2k gecit kasılır..
    ya kesemeyenler? oyunda yardım edecek birilerini bulamayanlar? oyundan iyice soğurlar..
    hoş ortada bir oyun kaldı mı orası da mechul ya neyyyyse..
     
    Last edited: Dec 29, 2021
    ahmetsonsuz1 likes this.
  16. zıpkın80

    zıpkın80 Forum Greenhorn

    neden olmasın 7 gecit cokmu sence bence degil ara dunya kangölü giriyoruz ilk harıtada 15 allahdan 2 harıtaya istemiyor bosa gir ver bir 15 daha ettimi 30 dayanırmı gecit
     
  17. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    oyuna bağlantı kurulamıyor hata kodu 35 alınıyor. deneme amaçlı test servera girdim orada da nebula verip oyun kapandı. geri normal server dosyalarını indirip tekrar denedim lakin oyuna giriş yapılamıyor. beceriksiz merkez ekip ne yapmaya çalışıyor acaba?

    edit: heredur serverına girebiliyorum. werianda sıkıntı var
     
    Last edited: Dec 30, 2021
    55baba55 likes this.
  18. Nothanks!

    Nothanks! Someday Author

    Boşver girip de nabican oyun çöp zaten.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  19. Alperus

    Alperus Forum Greenhorn

    Aynı sorun bende de var ama hata kodu 36 olarak görünüyor. Ticked attım bakalım ne olacak.
     
  20. 55baba55

    55baba55 Forum Connoisseur

    gnopda 1 bakıra satılan (kış esintisi ) neden herkeze gecerli degil bende var diye bana yok sadece olmayana mı satılıyor herkeze eşitlik ilkesi ne ne oldu
     
Thread Status:
Not open for further replies.