Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. NETRADIR

    NETRADIR Forum Greenhorn

    Mindenkinek Üdv. Ez most komoly??? Azon vitáztok csopi vagy szóló?? Nem szoktam írni, de már 1 egész oldal erről szól. Több mint 5 éve szólózom. Hozzá teszem 1 kezes harcosként. Soha nem használtam 2 kezest. latyakosok, lezúzva láda nyit. Persze 1. És!! 5 láda kell?? Meg kaphatod. 5 egymás után belépés. Ennyi. Játszottál élmény stb. Mindig van akció, vagy event a hol épp, ami kell meg szerez.Ez 1 virtuális játék, való életben körül vesz mindenki, család haverok meló stb,Ha feljövök legalább itt tudok magam lenni,és kikapcsolódni. Persze nem vetem meg a csopizást. Sőt Nagyon is jó ötlet volt. És kell a gyengébbeknek segíteni. Erre lett tervezve. Végre nagy hangsúlyt fektetett erre a bp. Jó irányba halad. Én is szoktam gyengébb játékosoknak segíteni. És jó érzés amikor írnak,hogy segítenék? az még jobb ha tudok is. St sanya anno, lehet már nem emlékszik, de adott nekem, jó pár jó tanácsokat amit meg is fogadtam, amit köszönöm neki. Érdemes rá hallgatni, Hiszen nagy tapasztalatai vannak, a karakterek állításaiban. Pl az egykezest harcost, hogy miként lehet stb. Néha kétkezesek írnak ezt most, hogy mi? hogyan tudom 1 kezesen végig vinni?, Nem minden a sebzésben múlik. Legyél magadra, amit elértél szólóban büszke, ha meg csopiba hívnak azért,hogy másoknak tudtál segíteni és 1 élményt adni nekik, vagy épp a droop miatt, amit meg szerezhetek te irántad. Ne vedd véresen komolyan a játékot. Mert akkor ráfogsz menni, és a valóéletben fogod látni a kárát. Nem éri meg.
     
  2. Vakvalter

    Vakvalter Forum Apprentice

    Sziasztok. Milyen nehézségi szinten kell ládát nyitnom a legyőzhetetlen eventen ha a közreműködés és/vagy a bátorítás ékkövére pályázom? A győzelem ékköve miért nem működik? Esetleg csak a győzelem fegyverdísszel együtt van hatása? Köszi.
     
  3. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Kegyetlen szinten 3. és 4. láda adja. Győzelem ékkő csak győzelem dísznek növeli a hatását csak dísszel együtt működik.
    Megjegyzésként leírom, hogy az első 2 véres ládát is kinytnám a helyedben. 2 hét királyi és egy maxos birodalmi követ ad ami vagy 11k por vagy használhatót ad.
     
  4. Vakvalter

    Vakvalter Forum Apprentice

    Szia köszi a választ. Összesen 160 kulcsom van ez egy új féléves karakter. A régi 7 éves karakteremet majdnem 2 éve töröltem, akkor nem gondoltam volna hogy valaha még visszajövök. Szóval akkor nem nyitok semmit várok hogy legyen még ilyen event.
     
  5. Mavs

    Mavs Forum Greenhorn

    Szülinapi event fegyóról van valami hivatalos infó? Nerfelik vagy úgy hagyják ahogy van? Emellett jó volna, ha legalább ik-ból korlátlan mennyiségű belépőt lehetne venni, mert nem szórnék el egy halom andert a belépőre egy olyan fegyverért, amit lehet ki se ad, de még úgy is nerfelhetik.
     
  6. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Üdv!

    Utolsó infó, hogy így marad, a map-ra bemenetelkor látható kép (rajta a ~13k max sebzés) volt hibás...

    Ez jó hír azoknak, akik már kikapták...

    Nem tudok mást javasolni, van még sok idő hátra az eventből, talán lesz lehetőség olcsóbban is még majd szerezni, de egyelőre erről nincs hír.
     
  7. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Az kb. a vicc kategória, hogy igy hagyják dupla alapsebzéssel a többi fegyverhez képest. Akkor legalább rakják be a event jutalomboltba, hogy sárkánypénzért megvehető legyen. Vicc, hogy többen megkapják 1-2 vagy 5 körön belül, aztán esik még nekik második, harmadik fegyó is. Nekem 60 kőrből természetesen nem esett ki, de ismerek olyat aki már 100 körön felül van és fegyver sehol.
     
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ez az egyik legszemetebb húzás a bp részéről, ami eddig volt, hogy feldobunk egy érmét kinek lesz +100k alapja és kinek nem. Én is elnyomtam az alap 61 kört meg vettem párat nem kedvezményes áron is, de a fegyver sehol. Nem azért farmoltam össze ládázással több mint 10 befizetésnyi andert, hogy most arra költsem el, amit más ander nélkül is megszerzett. Nem érdekelne ha 1000 kört kellene mennem a fegyverért, de ne 5k anderos belépéssel hanem ingyen.
     
    opos2012 likes this.
  9. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Na ez a szülinapi event egy összetákolt akármi. 60 haladás kellett a Qaiza sávhoz na ezt kifarmolom a sima arénában DEEE kb 51. körben dobott elöször Qaiza ládát igy inkább vettem belépőt,,,, most meg már minden ládából 60-140 közt van de ebből NULLA Értem én hogy random de ennyire??? Nulla egyedi dropp se fegyo se gyűrű se az evenhez köthető pet vagy kosztüm DEEE szerencsére jön a szokásos fehér tigris meg a dzsungel harcos kosztüm. A " jutalmak " meg viccesek ugyan azt kapod mint a sima eventeken, DEEE az eventeken megszerezhető ékkövek valahogy kimaradtak :) Nahát ez meg hogy lehet??? Egyedül a trapéz kövekért érte meg végig csinálni.
     
    tozagol likes this.
  10. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Ez eddig is így működött, pl. tavaly. Sőt, sokkal nehezebb volt megcsinálni a haladást. Több féle stratégia lehetséges amúgy, s mivel egy hónapos, aki ezt nem tudja befejezni, annak tényleg nem tudok mit mondani...

    Belépőt célzottan is lehet venni néhány darabot, aranyért is akár, ha szerencsétlen a drop:

    Event3.jpg



    Sajnos a fegyver drop tényleg rossz, ez pillanatnyilag a top fegyó, ez van... A gyűrű jobban esik, bár sztem nem sokat ér, sokkal jobb, hordásra érdemesebb gyűrűk vannak a játékban...

    Pet, kosztűm, hátas pedig kifarmolható, fixen megvehető továbbra is (IK-ért vagy makkért), én ezt jobb megoldásnak tartom, mintha véletlenül esnének (lásd a fegyver példáját).


    Event1.jpg

    Event2.jpg
     
  11. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Az előző haladási sávból kapsz 3 belépőt oda és azzal fixen megvan. 2 dúria belépőt vettem meg a ládákat kiskarimon és célirányos porttal megcsináltam. A m2 fegyóhoz kellene, hogy lehessen farmolni is ne csak venni és egész jó event lehetne.
     
  12. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Azt irtam hogy a trapéz kövekért ÉRTE MEG VÉGIG CSINÁLNI,,, vagyis már kész. Nem tudom mikori a táblázatod de amikor én vettem Qaiza belépőt még valami 530 arany volt, mondjuk az se sok, Makkért vegyek olyan dolgokat ami semmire se jó , ugye viccelsz??, De elárulnád mitől 4999 makk Grimmánál a póni ami 1 sima hátas, vagy a Grima köpeny mitöl 9999 makk 5000 makk egy arany pinataverő Kissé el vannak szállva az árak,,,, Mondjuk az olyan jutalmak helyett a haladásisáv végén mint 50 crescerit vagy a kis HATALOM :) csomag 2 milla erőruna vagy a posteros érem helyett lehetett volna 1 aranybot,,,,, de nem
     
    Last edited: Sep 11, 2021
    opos2012 likes this.
  13. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Aktuális aranyárak.

    Ha kell, megveszed, ha nem kell, akkor nem veszed meg, tiéd a választás. Így nincs az, hogy három event alatt se esik ki valakinek az áhított dolog, mert meg tudja venni már első alkalomma, ha tényleg akarja.

    Az árakat a fejlesztők kalkulálják, nyilván a ritkaság, elérhetőség (évente hány alkalommal) befolyásolja ezt, meg még sok minden más. Ilyen alapon a való boltokban is körbemehetsz, hogy mi miért annyi, amennyi...

    Az arany pinata? Sima pinatas árusok kidobják, már van jövőre is elspájzolva...
     
  14. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent


    Nekem pl a fegyver piszkálja a csöröm, hogy van akinek 100 kör felé se esett ki van akinek 70. nekem kb 41 dik kör volt mire kilyött. de volt velem olyan akinek 1-2 körből kiesett...

    Az event maga jobb mint tavaly. Ám a dropp az valami felháborítóan vissza lett véve.
     
  15. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    Üdv, kértétek a visszajelzést. Az nem elég jel, hogy nincs annyi játékos rengetegen hagyták abba.

    1. szeretném vissza a 7, billentyű skillt.
    2. szeretnék egy szintezett jutalmazást mind a küldetés droppban mind a boss harcok után, mert ez a jelenlegi egy vicc.
    3. Szeretném a kockák jutalmaiban látni a különbséget. legis kocka 100 as szint? DEEEE miért???
    4. A makkért vehető tárgyak legyenek 145-sök is.
    5. ha már event event hátán van akkor legyen már megnövelt jutalma is ne csak a régi 40-es jutalom érték.
    6, szeretném visszakapni az árusokat a boss harcok végén. - számomra nem volt életszerű Jesse gondolata, hogy nem volt már értéke az egyediknek. Ugyanis nagyon sokat mentem a q7 fegyverért mire értelmes értékben meg tudtam venni.

    A jelenlegi dropja a pályákon kapható boss egyediknek szerintem teljesen jó. A boss harcok egyedi dropja viszont kb nulla. Azt nem tartom igazságosnak.



    egyenlőre ennyi Köszönöm ha tudtok segíteni.
     
    Last edited: Sep 16, 2021
    StSanya likes this.
  16. Minimedve

    Minimedve Forum Greenhorn

    Sziasztok!
    Az utolsó haladási sávot hogy lehet teljesíteni? 11 ládám jött, az kevés a 360 haladáshoz. Venni ugyan lehet (prémesként aranyért), de belépőt nem találok sehol. Vagy nem kerestem még mindenhol... Arénában estek belépők, de az utolsó sávhoz egy sem. Szóval, hogy lehet belépőhöz jutni?
     
  17. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    M2-n a 4 bossos pálya adja. Meg kell csinálni az alap küldiket pestosnál hozzá, hogy be tudj jutni oda(50 főboss legyőzése), és utána tudsz venni extra 20-20 belépőt aranyért ik-ért és kedvezményes anderért.
     
  18. Minimedve

    Minimedve Forum Greenhorn

    Köszi! Az 50 boss megvan, le is adtam, és megvan a feltöltött jelvény. Akkor meg kell csinálni a másikat is, és utána lehet venni, ha jól értem.
    Az "M2-n a 4 bossos pálya" az egy külön hely, ahol belépőt lehet farmolni, vagy a feladat egyik helyszíne lesz? Ez a rövidítés semmit nem mond nekem. (Bocs, nem kommunikálok itt annyit, hogy ezek a rövidítések belém ivódjanak. Mondjuk, ha Phestos feladatai után tudok venni, akkor mindegy is...)
     
  19. Bundin

    Bundin Regular

    M2 = Mapp 2 az eventes pályáról tovább lehet menni egy másik pályára ezt hívjuk Mapp2-nek, amin 4 bosst kell leütni ehhez belépő kell amit phestosnál tudsz megvenni.
     
  20. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Bemész bármely szülinapi arénába, megküzdesz a szörnyhullámokkal, s ahogy megjelennek a ládák, aktív lesz alul az átjáró:

    Screenshot_2.jpg



    Kingshillben, Phestosnál lehet aranyért, igazság kristályért (és anderért) venni a szükséges belépőt, de csak korlátozott darabszámban.


    Screenshot_1.jpg