Feedback Dracania Yıldönümü Festivali etkinlik geri bildirimleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Beta, Aug 31, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PASA61

    PASA61 Someday Author

    geri bildirimi kimse sallamıyor gibi geri bildirim cok az var okadar yıl dönümü mapını kestim su lanet silah cıkmadı nasıl bir drop sistemi bıktım su dso drop siteminde birine cok birne hiç vermiyor adınıda şans diyolar.
     
  2. hidrolik

    hidrolik Forum Greenhorn

    1 aylık etkinlik ve drobu bu kadar düşük bir item için giriş sayısı çok ama çok az kalıyor kodla veya tekrar satışa sunarak oyunculara yeni giriş alma imkanı verilmeli
     
  3. PASA61

    PASA61 Someday Author

    bu drop sitemine şasn diyolar girişleri neden az tutuyolar isteyen sitedigi akdar densin cıkarsa cıksın yıl dönümü dediler etkinlik yaptılar oyunculardan intikam mı ne alıyolar herkezde ander cok galiba dso baktı satışları aderle yapıyor ilk kesenler aldı sonra baktılar drop azaltılar sorsan öyle bir durum yok kimi kandıryolar acaba dso bu taktigi 10 yıldır kullanıyor grupla giriyoruz adama 2 3 atıyo itemi bize yok bumu şasn bumu drop sitemi bumu adeletli drop dagıtma ,ne farkı var o adamın benden ki bu kadar drop alıyor .
     
    enesx1234 likes this.
  4. enesx1234

    enesx1234 Padavan

    Merhabalar, Uzun zamandır foruma bişeyler yazmıyorum ama bu evente özel geri bildirimlerimi ve fikirlerimi paylaşmak istedim.
    - Event geçen senelere nazaran çok kolay ve anlamsız olmuş. 30 gün süren bir eventin bu derece basit olması pek keyif vermedi açıkçası.
    - Event'e eklenen drakanya arenası yani 4 boss haritası çok güzel olmuş keşke her boss böyle olsa.
    - Event'e eklenen yeni silahın drop oranları çok orantısız ve saçma ben şahsen 130 tur girdim ve silahı düşüremedim.
    - Event'in 4 boss mapi yani arenası sadece oyunculardan para kazanmak amacıyla yapıldığı çok belli oluyor bana göre çünkü uygun fiyatlı girişerin sınırlandırılmasıyla zamanında bol bol dağıttıkları anderleri toplama peşindeler.
    - Eventte pinyata, hakikat kristali, altın pinyata vs. farmlamak aşırı zorlaştırılmış. Zor olması güzel fakat phestosun hk ile sattığı ürünlerin fiyatları uçuk olunca çok bir anlamı olmuyor.
    - Altın pinyataların bütün npc'lere jackpot olarak koyulması çok hoş olmuş fakat oyun sonu oyuncuları için hiçbir anlam ifade etmeyen emote, binek, pet gibi şeyleri atması pinyataları boşa kasmış hissi uyandırıyor. Hiç bir npc'den işe yarar bir şeyi düşüremediğimi açıkça söylemek istiyorum. Pinyata ödülleri mücevherci hariç tam bir fiyasko ( tabi ki oyun sonu oyuncuları için. )
    - Emote, Şimşek bulutu ve Kostüm güzel olmuş görünümleri gayet iyi gibi. Tasarım ekibi yazılım ekibine nazaran yine fena işler çıkartmıyor diyebiliriz.
     
  5. Eylül

    Eylül Forum Apprentice

    [​IMG]
    eee şimdi ne olacak 1 tane arenaya giriyoruz 9 sandık alıyoruz bu 9 sandıktan 1 tane bilene sopa düşmediği oluyor kaldıki 999 adet toplamamız gerekiyor hakikat kristali desen yine aynı şekilde oyuncular bu başarıyı nasıl elde edecekler etkinliğin taş getirisi yok başka bir getiri yok. etkinliğin süresi sopa kasmak için yeterli olabilir ama her gün oyuncular boş bir mapı 10 saat boyunca kesecekler mi
    eylül ayına hiç yoktan rutin etkinlikleri getirin draken kasalım sıkıldık artık
     
  6. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    50 başarı puanı için deymez o kadar sopa toplamak
     
  7. ZORBAVOSS

    ZORBAVOSS Forum Greenhorn

    kristal ile alınan her şeyin fiyatı bu kadar uçukken bir pet 32k kristalken daha hızlı kesmek için pw cehennem mod giriyorum 7 sandık ortalama 20-40 kristal çıkıyor daha düşük çıktığınıda kaç kez görmüşüm oranları gene iyi söylüyorum ki durumun ne kadar vahim olduğunu anlayın neyse konuya döneyim 20-40 arası düşüyor ortalamasını alsak 30 sadece pet için 32000/30 1060 adet girmek zorundayım peki bu pw cehennem modu rahat kesebilen ben için geçerli yeni 100 lvl olmuş partisiz kesemeyen her partiye girdiğinde bir kaç el sonra dağılan adam ne yapsın şu kristal droplarını biraz arttırın bakın girmem gereken giriş sayısındanda değilim sonuçta küre parçası kasmak kolay fakat giden zamana yazık etkinlik o kadar çöpki altın ihtiyacım yokki eşyaları topliyim taş drobu desen yok neredeyse sadece sandık için giriyorum tek zamanımı çalan şey o içinden kristal çıkan sandık yada şu her gün 250 kristal veren görevin süresini sıfırlayında bari 1000 canavarda bir 250 kristal alabilelim süresiz
     
  8. PASA61

    PASA61 Someday Author

    10 yıldır kanımızı emdiniz hala doyamdınız sorsanız oyunuz zevkli hale getiriyorsunuz para kazanın kazanamyın demiyoruz zaten ama bu akdarda sömürme peşinde olmayın artık.. sporta yazıyorum sport bir alem merkezlen kopuk yaşıyolar biz yazıyoruz ne daman düzelirse ozman senle benim aramda ne fark var merkenz senide sallalmıyor demekki. Sömürmeye devam .
     
    Last edited by moderator: Sep 18, 2021
  9. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba PASA61,


    Support görevlileri yada forum görevleri fark etmez oyun droplarına doğrudan nasıl bir etkilerinin olmasını bekliyorsunuz ? Yani siz yazdığınızda droplarınızda bir artış mı olacağını sanıyorsunuz ? Merkez ekip kadrosunda son dönemde ciddi değişimler yaşandı dolasıyla şuan tam olarak sistem oturmamış yada geri bildirimler tam anlamıyla değerlendirilemiyor olabilir. Bu gibi değişimler sırasında normal olan durumlardır. Ayrıca, bu oyunu yalnızca siz oynamıyorsunuz sizin gibi mutlaka drop konusunda şikayetçi oyuncular da vardır ve olacaktır. Pek tabii yapıcı olan değerlendirmelerin yada eleştirilerin her zaman yeri vardır. Ancak, üslubunuzda öfke ve hakaret etmeye doğru gittiği de açıktır.

    Bunun bir oyun olduğunu da unutmamanızı ve biraz daha sakin bir biçimde düşüncelerinizi ifade etmenizi tavsiye ederim.

    İyi oyunlar dilerim.
     
  10. enesx1234

    enesx1234 Padavan

    Öncelikle droplarla alakalı size söylenen sözlerin yanlış olduğunu ve sizin bu konuda bir yetkinizin olmadığının farkındayız fakat ben 140 tur girdim silahı düşüremedim genel olarak etrafımdaki kişiler yani etrafımdan duyduğum kadarıyla ortalama 50 turda herkes silahı alıyor. benim gibi alamayan sayısı 40 kişide bir falan. bununda bir bug vb. birşey olabileceğini düşünüyorum bunu merkez ekibe iletirseniz sevinirim zira benim 400k'yı geçik anderim hiç oldu teşekkür ediyorum.
     
    Epilogue likes this.
  11. Nothanks!

    Nothanks! Someday Author

    Silahin drobu kontrol edilmeli gerçekten daha oncede cok kez yaşadık arabakim calismalari sonrasi droplarin 0 landigi aylar sonra düzeltildigi bunlari unutmadık bi ayar çekilsin event bitmeden.
     
  12. Eylül

    Eylül Forum Apprentice

    Uzun uğraş sonucu silahı düşürdüm ama hasarı olması gereken değerden yüksek normalmi yoksa hatamı?
    [​IMG]
     
  13. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Normal
     
  14. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Hata olduğu bariz belli neresi normal? q7 silahı q4 silahı 145 level max 13163 hasar verir bu silah kapı girişinde gösterdiği 13163 max değer doğru olma ihtimali daha yüksek. Bu hasarın normal olduğunun resmi bir açıklaması var mı? insanlar bu silahı düşürmek için yüz binlerce andermant harcıyor ya hatalıysa ilk yamada hasarı düşerse sorumlusu kim? Bu silahın hatalı olmadığını söyleyenler bunu canlı yayına dayandırıyor ama canlı yayında silahı 23k hasar ayarladıklarını söylüyorlar ama silah 25k üzeri hasar veriyor burada bile bir tutarsızlık var adamlar daha yaptıkları silahın hasarını bilmiyor. Resmi bir açıklama olmadığı sürece bu durum şüpheli.
     
    Last edited: Sep 26, 2021
  15. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Zaten amaç millete ander harcatmak. Drobu kıs, millet de düşürmek için saldırsın, ander çeksin. Amaç bu yani. Bu silahı alan oyunda op oluyor, alamayan çok insan var.
    Yani ben daha uzun zaman geçmem diyordum çift ele fakat silah gerçekten çok iyi ve mecburen o hasarın tadını tek el silahda alamıyorsun ve devam ediyorsun mecburen.

    Modların açıklamaları silahın temelinde bir hata olmadığı yönünde, zaten düşüremeyenler de ondan o kadar isyan ediyolar
     
  16. Hasanbey0

    Hasanbey0 Someday Author

    Merhabalar;
    Drakanya meydan okumasına 200 turdan fazla amon kangölü girmiş bulunmaktayım.Elde olan 0 ama.Millet 2-3 silah alırken ilk 10 tur da alırken 200 tur girip de alamamak da mı şansdır? Bence bu şans işini geçti.Çevremde de birçok alamayan var benim gibi.Hemen atmasın zorla alalım tamam ama 200 turdan fazla amon kangölü mod girip de alamamak insan işin içinde birşeyler arıyor.Tek bu değil büyücü hesabımda da aynı durumdan müzdarip onda da 100 150 tur amon kangölü girmeme rağmen elde olan 0.Şimdi tekrar diyeceksiniz tekrar şans diye bence bu şans işini çoktan geçti.Her sıkıştığınızda ''şans'' kelimesini kullanıyorsunuz.Sözüm forum modlarına değil.
    Saygılar.
     
Thread Status:
Not open for further replies.