Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. reveant

    reveant Forum Greenhorn

    A tárgyak alapértéke javítható bárminemű craftolással vagy meg kell várni mig kiesik három közel 100-as érték ?
     
  2. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    A szürke alapstatok nem javíthatóak.
     
  3. reveant

    reveant Forum Greenhorn

    Thx
     
  4. reveant

    reveant Forum Greenhorn

    Ékkövet hol lehet szerezni ?
     
  5. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Üdv!

    Nyilvános hivatalos nincs, több magyar klán tudomásom szerint fent van.





    Általában eventeken, vagy köztesekben, boss ládákban van rá esély.
     
    Last edited: Sep 12, 2021
  6. reveant

    reveant Forum Greenhorn

    Köszi
     
    StSanya likes this.
  7. Ezüstfény

    Ezüstfény Forum Greenhorn

    Sziasztok! Most jutottam el 55.szintre és belekezdtem ebbe a...Múlt Árnyai... küldetés sorozatba,de megakadtam!Van ugyan is ez a ...(11/12)...feladat,miszerint lépjek át a portálon...de nincs itt semmilyen portál,ahol kéne!Kiléptem a játékból és vissza,de még mindig semmi.Ha tud valaki segíteni abba,hogy most mitévő legyek azt nagyon megköszönném.
     
  8. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Üdv!

    A portál Andrakash-ban van, az alábbi helyen kéne megjelennie:

    Mult_arnyai_11-12.jpg


    Ha nem jelenik meg, akkor a Support tud segíteni, >>>ITT<<< lépj be mint a játékba tennéd, majd a jobb felső sarokban kattints a Support felíratra, írd le a problémádat, s hogy melyik karaktereden jelentkezik!
     
    Ezüstfény likes this.
  9. nacsanyi

    nacsanyi Forum Greenhorn

    Azt szeretném megkérdezni, hogy a support-nak miért kell minimum 140 karakteres problémát leírni, mikor 5 szóban is elég. (Folyamatosan kiléptet a játék pályaváltáskor). Köszi!
     
  10. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Ez egy biztonsági dolog is (spam ellenes), illetve ha valaki rendesen leírja a problémáját, az általában nem 5 szó, így az elején megad olyan infókat, amire később nem kell rákérdezni, amivel csak húzódik az ügy.

    Pl. rendszeresen előfordul, hogy nem írják meg, melyik karakterükkel van gond, mikor valamit eladtak stb., így azzal indul a segítség, hogy ezt meg kell kérdezni...
     
  11. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    Vagy a Farkas event egy portálját keresed. emlékeim szerint mintha az is ebbe a küldetés sorozatba tartozna,.
     
  12. Ezüstfény

    Ezüstfény Forum Greenhorn



    Sziasztok! Tegnap a megírtam a supportnak a problémám és ha hiszitek,ha nem nagyon gyorsan jött a válasz....igazán hízelgő volt!Megkért,hogy kapcsoljam ki a játékomat és akkor elkezdi a gond felszámolását!Igy is tettem,nagy lelkesen...!Ma reggel bekapcsolom a játékot és széles mosollyal vettem észre,hogy a feladathoz tartozó portál aminek meg kellett volna nyílni még mindig nincs sehol!Teljesen átvizsgáltam mindent a neten erről a küldiről,de nem hibáztam semmit...sajna a portálom eltünt!Lehet,h.ilyen sokáig tart ezt a hibát orvosolni???
     
  13. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Nem tudom, hogy megtörtént-e, de reply-vel válaszolj a support levelére, illetve csatolhatnád is hozzá a küldetések rész képernyőképét, hogy pontosan hogyan is állsz (lásd itt a képet)!

    S akkor, hogy egyértelmű legyen, az a portál nincs meg, amit én linkeltem, vagy pedig Fyeborough-ba szeretnél már eljutni, s azt a portált keresed?


    kuldik.jpg
     
  14. Ezüstfény

    Ezüstfény Forum Greenhorn

    Szia!Az nincs meg amelyiket te linkelted!


    Ismét irtam a suppornak és pár perc alatt meg is oldotta a küldetésem gondját!Nagyon szépen köszönőm a segítséget.
     
    Last edited by moderator: Sep 16, 2021
    StSanya likes this.
  15. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    [​IMG]

    Ezt se tudja mindenki megcsinálni, hogy arénában saját magát üti le
     
    Bundin, Elégedetlenkedő and StSanya like this.
  16. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Pályaváltásoknál rendszeresen ledobál a játék nebula hibával, és már megint ott tartunk, hogy ezután kitesz a városba! Nem értem, ha egyszer sikerül megcsinálni, hogy ledobás után a pályára tegyen vissza, akkor egy-egy frissítés után na vajon ugyan miért is jutunk megint oda vissza, hogy akkor megint a városba tesz vissza ki!? Ilyent játékba én még nem láttam, még béta verziókban sem! Pedig szörnyen sok játékkal játszok! Nem, hogy olyat ami 10 éve fut, és ilyen BUG halmaz! Töménytelen program, játék fut a gépemen, semmilyen program, játék nem okoz neki problémát ezen kívül! Röhejes! 10 éves játék!????
     
    Last edited by moderator: Sep 22, 2021
  17. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Lehet, pont az a baj, túl sok minden van a gépeden, karbantartás nincs, illetve már beszéltük, hogy a neteddel van valami. Utóbbi pont esélyes, ha tényleg a mapváltás hozza elő...

    Mióta üvegkábeles netem van, normális saját gigabites routerrel, a napot végigjátszom, afk-zhatok, stb. ide-oda portolhatok, stabil nálam. Illetve az ismeretségi körömben is csak ott van probléma, ahol vacak DSL, vagy garázscég internetszolgáltató van.
     
    Bundin and opos2012 like this.
  18. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    jah pl a Voda... trágya a netje mostanság...
     
  19. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Most csináltam ezt a bearach ösztöne övet a munkapadon. Gondolkozzunk már! Ez egy 145-ös tárgy! Ilyen alapértékekkel ez egy vicc! Nevetséges!

    [​IMG]
     
  20. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Régebben nem jelentkeztek a hibák, minden ugyan úgy van nálam. Semmivel semmi probléma. Net ugyan az. Minden remekül fut. Régebben ezzel sem volt ilyen napi szintű hibatömeg! Majd az angol részre fel is teszem hamarosan a szép kis bug galériámat. Had nézegesse a jónép.... Hátha okulnak belőle valamit a kedves készítők...

    Olyan is van, hogy csak álldogálok a városba, nem csinálok semmit, a gépnél se vagyok, aztán hopp jövök vissza és nebula hibával ledobott. Nevetséges! A netemnek semmi baja! Remekül működik. Inkább szar a dso szervere!

    Informatikával foglalkozom, a gépem mindig jó állapotban van! Mindig minden remekül működik rajta. Csak a dso nem.

    Annak meg semmi köze hozzám, hogy óhajt e ledobás után betenni vissza a pályára vagy kidob a városba! Bakker nem egy nagy dolog ellenőrizni, hogy kilépett e a pályáról a játékos! Adatbázisba betenni egy sort ha 0 az értéke akkor kilépett a pályáról, úgy, hogy maga lépett ki, ha bejelentkezéskor 1 akkor még ott van csak ledobta. Hú de nagy dolog.... És volt is már amikor sikerült megcsinálniuk!
     
    Last edited by moderator: Sep 25, 2021