Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Én szerintem nornális hangvételben kritikát fogalmaztam meg nincs benne semmi hangulatkeltés (talán egy kicsi de nem szándékos mert tényleg elégedett vagyok a játékkal). Akkor kérlek egy dologra adj választ még nekem és elengedem a témát. Ha tényleg csak a joker kő miatt van a régi ékkövek amik csak porral lehetett feljeszteni 250 és 750 porért miért nem számítanak bele a számlálóba? Kapásból tudok mondani 5 olyat ami ékkő volt ce előtt is és nekem is megvan mind. Megsegítés ékköve, bátorítás ékköve, düh ékkő, fagyszív ékkő és fokozott gyógyítás ékköve. Emelett a helloweni sapis ékkő is amiből 3 db is volt csak azt zúztam sajna. Ezzel a +5 db-al már csak 1 ékkő kellene és tudnék legalább ritkát csinálni.
     
    tozagol likes this.
  2. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Én nem vagyok fejlesztő, a kapott választ írtam le, hogy ez volt az indokuk.
     
  3. LungDragon

    LungDragon Forum Apprentice

    Sárkányharcos kaszt - Harci lobogó (6méter sugarú kör 20másodpercig tart)

    - A harcos pozícióját tekintve kellene megvalósítani a 6m sugarú kört. Ha továbbhalad a használója, vigye mozgásával tovább a lobogó kört. Sok esetben, azonnal távozik belőle a menekülő szörny, vagy épp a nagyobb tömeg mellé sikerül csak lerakni. Kimondottan használhatatlan a kobold összevissza futkorászásánál és egyéb menekülő szörnyek támadásakor.
    - További képessége, 100% al lecsökken minden képesség költsége, de csak a hatókörön belül. Ha elhagyjuk a kört és nincs düh, a karakter csak áll önmagában. Ezzel a pozicókövetéssel megszüntethető lenne a jelenség. Másik lehetőség, ha a dühöt 100% ra emelné a lobogón belül és nem a képességet tenné ingyenessé, mivel a kört ha csak 1centire is elhagyja támadóképtelenné válik a karakter. És/vagy körön kívül is érvényesülhetne a 20másodperc skill időtartama, amíg nem fogyasztana további dühöt.
    - A használatakor megjelenik 3 Agathon harcos, ezekkel is kezdeni kellene valamit ne legyenek láb alatt, ne akadályozzák a sok szörny mellett még a harcos és társai mozgását.
    - Az arénán belüli 2% és 5% sebzésnövekedést azonnal 10xeresére kellene emelni, hogy legyen valami látszata is a kényszerkiíráson kívül.
    Szerintem az első lehetőség lenne a legoptimálisabb, kivédve így a harci ugrás további költségeit, az ugrásnál is vinné magával a harci lobogót.
     
  4. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Igen, az jó lenne ha vinném magammal a zászlót.
    Az Agathon harcosokra sztem felesleges pontot tenni, csak akadályoznak, beszoritanak, régen a dragan gyűrű 1 db harcosa is dűhitő volt, most 3 db van belőle. Sebzésük szó szerint nulla, igy teljesen felesleges használni őket. Ha agroznák a szörnyeket akkor rögtön más lenne a helyzett, akkor egyből használnám, de nem, a boss ugyanúgy téged fog ütni.
     
  5. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nagyon megkönnyitené a dolgot az új kraftrendszerben ha "lefarmolt cuccok" nélkül is látnám a leendő felszerelés értékeit.. gondolok itt főleg az extra értékre..mivel megváltoztak a bónuszok és egyes dolgok nem elérhetőek a map bejáratokon mit is adnak..érdemes lenne-e ráfókuszálnom

    gondolok itt többek között az elérhető köpenyekre elsősorban..adament magma,kaylin,kigyóbőr...
     
    tozagol likes this.
  6. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Nem lehetne, hogy a dűnék szettje visszakapja a régi szett varázslatait? Most mindegyikben +15% sebzés van, igy nem jó semmire a szett.
    Régi varászlatokkal lehetne jó szettet keverni belőle. Mire kiszedném a 300 összetevőt és 1500 ércet, lenne meló vele, de sokunknak megérné.
     
    tozagol and opos2012 like this.
  7. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    A királyi prémeseknek nem lehetne a kockákat autolootra tenni? Jó lenne, mert latyakozás köben nem lootolok csak visszafelé szedegetek ezt-azt kövi frissítéssel meg jön egy pet ami auton szedi a köveket rúnákat ékköveket és így már csak a kocka kellene, hogy semmi hasznos ne maradjon el.
     
    tozagol likes this.
  8. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Továbbítanátok azt az ötletet hogy a kockákat ha nyitod olyan szintű tárgy essen belőle amilyen a kocka vagyis a legis kockát 145ön ütöd ki akkor 145ös tárgy essen belőle mert kiütöm 145ön és esik 1 100as cucc annak semmi értelme.
     
    tozagol likes this.
  9. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Rúnamedálba ha bent van 5 db Ellenállóképesség rúnája akkor már nem lehet berakni melléjük elemi ellenállás rúnakővet (Villám, Tűz, stb.) Igy jelenleg az elemi ellenállásos rúnakőveknek semmi értelműk, használhatatlanok. Most vagy adjanak 50%-al nagyobb ellenállást mint az általános kő, vagy az 5 db általános ellenállás rúna mellé még 5 db elemi ellenállás rúna is berakható legyen. Igy ha valaki Q5-be szaladgál, lenne értelme a feketemágia rúnának.
    Kizárólag a köztes gyűrűkbe (példa kedvéért nézzük a Q2-öt) vannak elemi ellenállás varázslatok, Q2 gyűrűbe méregellenállás. De mivel a 100%-os méregellenállás varázslat alacsonyabb mint a 100%-os sima ellenállás varázslat. Igy semmi értelműk az elemi ellenállásos varázslatoknak a köztes gyűrűkben. Jó megoldás lene ha az elemi ellenállás varázslatok (tűz, jég, stb.) értéke a tárgyakban 30-50%-al magasabb lenne mint az általános ellenállás varázslatok. Ez igy is lenne logikus, csak egy tipúsú ellenállásra adna védelmet, de arra többet.
     
    opos2012 likes this.
  10. Bundin

    Bundin Regular

    Kingshill férges csatorna eventhez ötlet, a µ eseményekből csináljanak már egy nyamvadt 4x ismétlődő napi eventet, mert nem tudok minden nap pont akkor pont itt lenni, amikor azok mennek, ellenben a 4x ismétlődő napit akkor tudom megcsinálni, amikor van rá időm...
     
    Last edited: Jun 7, 2021
    tozagol and opos2012 like this.
  11. Bundin

    Bundin Regular

    Hát ezt most az arénában teszteltem, siralmas eza szett kár volt legyártanom, mint mondtam, a jelenlegi rendszerben lehetetlen a maximum stacket elérni vele szóval az 1000% csak álom, max 445%-ot lehet elérni, normál esetben ez a mobokon semmit nem ér, mert mire lesebzi a dögökre ezt addigra eltelik vagy 20s ahelyett hogy 10s után rögtön kioldaná még vár plusz 10s amit nem is említ a leírás, ráadásul ennyi idő elteltével a dögök már halottak, ez így nem jó ezt a sebzést rám kéne stackelnie, és amikor a stacknek vége akkor kéne egy extra lövést leadnia a fegyónak vagy a stackelési idő utáni következő lövést aminek 10s belül meg kell történnie kapja meg extra méregsebzésként, vagy egy extra AOE sebzésként ezt. Így használhatatlan a bossokon a 20s-énti 1,1milla sebzés amit elértem vele ez az alapom 445%-a ami azt jelenti, hogy a 10s alatt 89 lövést toltam az ellenre semmit nem ér ebben a formában. Az 1000%-hoz 10s alatt 200 lövést kéne leadnom, ami lehetetlen a játékban.... szóval ezt a szettet újra kell gondolni.
     
    Last edited: Jun 9, 2021
    tozagol and opos2012 like this.
  12. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Szerencsétlen bigpoint felvehetne 1-2 fejlesztőt aki vmennyit képben is van a játékkal.. lásd a jelenlegi prémium nap is ugye..
     
    tozagol and Bundin like this.
  13. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    dehogy vesznek fel akkor működne a játék nem lenne folyamat lag évek óta nem lennének bugok amik véletlen pont a bossnál érvényesülnének.

    Mivel működne a játék ezért sok játékos lenne ami miatt túlterhelt lenne az amúgy is túlterhelt világ. :) szóval tuti nem vesznek fel hozzáértőket.
     
  14. _smoke_86

    _smoke_86 Forum Greenhorn

    lehetne már kezdeni valamit ezzel a kő zúzással mert több 100 kőnél idegörlő az egész, valami összes kő zuzás opció lehetne amihez minden kőhöz 1 katt kell és akkor betöri az összeset, nem hiszem el hogy ez másoknak ez jó vagy hogy a fejlesztők ezt nem látják be hogy nagyon sok idő törni őket jelenleg köszi
     
    tozagol likes this.
  15. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Ez a Vár alatti event nagyon bejön nekem, mivel harcos vagyok. Az eventes esszencia jó gyorsan elfogy, összetevők gyűjtése szinte felesleges, mivel az egyik részből nem add semmit. Miért van az hogy a harcosnak 5-ször annyi esszencia kel mint a többi kasztnak, ugyanaz a szörny leölésénél? Legalább eventnél megcsinálhatnának akkor hogy dupla olyan gyorsan menjen felfelé az eventsávja. Ez valahogy nem igazságos így.
     
  16. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Jó lenne ha a skillpontok újraosztása esetén nem kéne az egész régebbi kiosztást törölni, hanem külön törölhetném az adott skillről a pontokat, ha rányomok jobb egér gombal.
     
  17. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Kiadhatnának egy hivatalos infót, hogy a legyőzhetetlenes fegyó 26k alapos lehet. Nem igazán megnyugtató az, hogy a jelenlegi álláspont szerint a belépésnél bugos a kiírás. Nem egy olyan infó amire akár több 100k andert is elvernék. Meg jó lenne ha szerezhető lenne belépő nem csak anderből.
     
  18. Bundin

    Bundin Regular

    Jó lenne, ha lenne révidebb köpeny is vásárolható eventekre, mert nem mindneki tudja rögtön az elején elkezdeni az eventeket, és az utolsó hétre megvenni egy egész hónapos köpenyt nem éri meg mondjuk lehetne egy 3 napos köpeny is az eventre, hogy akinek nincs annyi ideje, de szeretné gyorsítani a haladását egy képennyel a hátralevő időre az is megtehesse és ne dobja ki az ablakon a pénzét.
     
    Самма likes this.
  19. Ryusei

    Ryusei Forum Apprentice

    Szerintem ez így nem kivitelezhező. akkor senki nem venne 1 hónapos köpenyt és az nekik bevétel kiesés lenne.

    Ha mondjuk az 1 hónapos köpeny 5 ezer, a 3 napos meg 1 ezres ki lenne olyan buta, hogy az 1 hónapost venné ?

    Ennyi erővel az 1 hónapos köpeny ára időarányosan csökkenhetne és aki csak az utolsó napokba csinálja az eventet az megvenné párszáz forintért.

    ilyen dolgokat sosem tennének meg, ugy vannak vele akinek nagyon kell az még az utolso napokba is megveszi az 1 hónapost teljes áron pár napért.
     
  20. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Én is erre hajlok, de azért beküldtem, hátha valamit változtatnak pozitív irányba... Főleg, hogy jelen állás szerint a közelgő event is eléggé seggelős lesz...