Discussion Ötletbörze

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Megfelelő csopival a 2 db 3 órás közönnyel ki lehet vinni főeventet és minit majdnem. Ha valaki pokoljárót szán rá meg is van 3 órán belül. A maradékot meg köpeny nélkül is ki lehet tolni, ha mégse lett volna meg.
     
  2. Bundin

    Bundin Regular

    Köszi ha seggel

    Ez szép és jó de általában a többség egy klánból már az elején letudja az eventet aki meg csak a végén tud belépni az nem nagyon talál még normális ufó csopit sem. Csak jelzem az eventet már rég letudtam, és gondolni kéne olyanra is aki nem vérfürdőzik.

    Erre annyit reflektálnék, hogy nagyon sokan nem vesznek köpenyt, mert nem tudják kihasználni a teljes eventidőre szólót és ebben igazat adok nekik, miért vegyek meg valamit, amit csak pár napig tudnék csak használni, mert utána már kifutsz a határidőből. Ez kb olyan mintha egy boltban adnának 200L-es kiszerelésben tejet, amit egy hónap alatt tudnál csak meginni, de 3 nap múlva lejár a szavatossága, szóval nem tudod majd meginnni az egészet... vagy hiába veszed meg úgy hogy bőven lenne idő elfogyasztani de egyébb okok miatt nem fogod tudni elfogyasztani ugyanott vagy.... a másik szerintem többen vennék meg a rövid köpenyt mint a hosszút, szóval tuti nem buknának, mert olyanok is megvennék, akik amúgy nem veszik meg jelenleg...
     
  3. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Egy ötletem szeretném publikálni:
    Tesztszerveren a Csillagarany event 1.000.000 haladási sávos volt és nagyon jó ajándékokkal, ehhez képest az éles szerverre 250.000 haladási sávval került be, jóval kissebb értékü ajándékokkal. Innen pattant az ötlet, hogy lehetne évente 1-2 event amit megosztva lehetne kivinni az accounton lévő karakterekkel. Pl. beraknák a Csillagarany eventet 1.000.000 haladási sávval, de egy karaktereddel csak 250.000 ezer haladásig számolna. Ha tovább akarod vinni az eventet, akkor az accountodon lévő másik karakterrel tudnád csak 500.000 haladásig. Onnan a harmadik karaktereddel 750.000-ig, aztán a negyedikkel. Sztem érdekes lenne, ez a csillagarany 1 karakterrel 1-2-3 nap, tehát lett volna idő folytatni. A haladási sáv ajándékait meg azon a karakteren vehetnéd fel amelyiken akarod.
    ha érdekesnek, megvalósithatónak találjátok, küldjétek tovább központ felé, köszi.
     
    opos2012, bibere and 12xineohp like this.
  4. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Igen jó lett volna főleg, hogy kellően nehéz lenne, mert 4 erős karival aligha rendelkezik bárki és így egymás segítségére szorulnak a játékosok. Jó jutalmakért simán lehetne ilyen évente is csinálni.
     
  5. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    A pvp-vel igazán csinálhatnának már valamit, mert le van akadva. Mondjuk vadi új arénát is lehetne csinálni. Pl. 1 hatalmas vár lenne az aréna sok ajtóval és alagúttal. Ezt a várat elfoglalhatna 1 klán, minden hónapban egyszer (elsején). (Amolyan klánháború) Amelyik klán birtokolja azoknak a tagjai napi + ajándékot kapnának (minden egyes klántag). Pl egy kis aranyat, lóherét, andert. Így a sok klán nélküli is próbálna bejutni valamelyik klánba.
     
  6. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Jó lenne ha prémet anderért is lehetne venni, ha már eltörölték a 3 naposat. Pláne a prémiumnap alkalmával.
     
  7. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Azért ezt is lehetne jutalmazni.


    [​IMG]
     
    Rics1457 and StSanya like this.
  8. Figl

    Figl Forum Greenhorn

  9. Bundin

    Bundin Regular

    Napi kihívások jutalmai közt rengeteg olyan van ami egy kifarmoltabb karinak már nem jó semmire, erre lenne az az ötletem, hogy a napi kihívásokban a jutalmak minősége változhatna a szint és teljseítménypontok növekedésével(mint egyes eventeknél), így mondjuk már egy kifarmoltabb karater nem ugyan azokat kapná, mint egy totál kezdő gondolok én szürke felszerelések ládára haszontalan, már 30-as szinten is....
     
    Last edited: May 5, 2022
    opos2012 likes this.
  10. Bundin

    Bundin Regular

    Törpék tűzvirág ékkövére lenne egy javaslatom, mert nem találom túl ötletesnek, hogy azt adja az ékkő a skillre ami már eleve benne van a skillben is mint tulajdonság.
    "Különleges lőszer: Alapsebzés 250%-a fizikaiként találatkor, majd robbanásként alapsebzésed 100% tűzsebzésként 2,5m sugarú körben.",
    "Tűzvirág ékkő: A Különleges lőszer sikeres találata
    20%-os eséllyel okozza alapsebzésed normál szinten 30/jó szinten 60/mágikus szinten 90/ritka szinten 120/legendás szinten 180%-át tűzsebzésként az összes ellenségnek az eltalált ellenfél körül 5 méteres körben.
    Jó presze mondhatjuk, hogy nem teljesen ua mert kicsit erősebb, meg nagyobb hatósugárban sebez, de mért nem valami mást csinál ehelyett totálisan haszontalannak érzem, ráadásul, mivel alapvetően minden lövésem robban, elég lett volna annyi hogy a Különleges lőszer utósbezésének hatósugarát megnöveli 5m-re. Vagy a ha már mindenképpen extrasebzés akkor 20%-os eséllyel hagyjon egy 5m sugarú lángfoltot maga után a padlón ami 5s ig az alapsebzésem max 20/30/40/50/60%-val sebez másodpercenként, vagy ami talán jobb is lenne, hogy tűzgyengítést szenvednének a lángfoltban a mobok mondjuk 15/20/25/30/35%.
     
  11. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Lenne 1 kérésem.
    A rúnamedálok és ékkőmedálok tele vannak kövekkel. Mégis még van olyan kő ami fontos lenne a karinak, de nem fér bele.
    A rúnatartók mellé lehetne még egy sort berakni, az ékkőtartók tetejére is lehetne tenni még. Vagy több foglalatot bele tenni.
    Ezekkel az új kövekkel sokkal több helyre lenne szükség.
     
  12. varázslózseni

    varázslózseni Forum Greenhorn

    Sziasztok.

    Volna két javaslatom!

    Méghozzá:
    1., Tudásszint mértékétől függően engedjétek meg kezdő játékosoknak a magas nehézségi szintekhez való átjárást!
    Konkrétan: szabjátok meg hogy hányas tudásszinttől lehet bemenni fájdalmasra, kínzóra stb. Tudom én ... 15-ös szinttől fájdalmas, 35-ös től kínzó stb.
    (Szánt változtatásaim hatására azt remélem hogy tovább tart majd a játék!
    Mégis minden játékos a maga módján kivenné így a részét, az az játszana egyáltalán, nem csak droppszedőnek menne el.
    Így elkerüljük hogy valaki felad a játékkal ha nincs aki őt kegyetlenre elvigye.)


    2., Annak érdekében hogy olajozottan menjen az előrehaladás a játékban az új kariknak is, hozzatok létre két-két nehézségi szintet a tárgyszíneknek megfelelően. Értem úgy például: fájdalmas és kínzó, mindkét szinten a leggyakoribb tárgy a zöld, mégis eltér a
    nehézség.
    (Jobban és könnyebben elhelyezkedik majd a játékos a szintek között.
    Pokoli nem túl egyszerű, kegyetlen nem túl nehéz; és a tudásszint elérése sem kerülne túl sok időbe mert több volna a szint akkor jobban eloszlik. "érezhetőbb a haladás")


    Én személyesen pont 2 hónapja játszok és kék esszenciával lassan de (halás nélkül) leölöm a grimmagot köztes kegyetlenen egyedül.

    Biztosan lenne még egyéb pozitív hatása (a játékra nézve) énszerintem, hogyha ilyen változásokat vezetnétek be!

    Szép napot, jó munkát!
     
    Bundin likes this.
  13. Bundin

    Bundin Regular

    Nekem lenne pár ötletem a köv Gwennfara eventre.
    Új hátasok:
    Fargaott tök hátas ez az alma mintájára csak tökből.
    Tök fogat ez szintén egy faragot tök lenne, de harcikocsikhoz hasonló lenne, a kerekei szintén tökökből, és pattogó tökök húznák.
    Szellem paripa ez egy szellemtestű spéci ló lenne Gwennfara dobhatná...

    Egyébb hátasok:
    Kristály hátasok: Párduc, ló, gorilla.... szinte minden hátastípusból lehetne egy ilyen verzió

    A közelgő téli eventre télapó szánkója mint jármű
     
    bibere likes this.
  14. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Egy javaslat, a Téli event 1500 phestos érméből nyitható ládájába rakják be a Születésnapi fegyvert 140-esbe. Igy nem érne annyit mint egy 145-ős fegyó, de akinek többszáz kőrből sem esett ki, annak nem lenne keserű a szája ize. Vagy ha a ládába nem rakják be, akkor legyen külön megvehető 1500-2000 phestos érméért.
     
    Bundin, century100 and opos2012 like this.
  15. Kapszula

    Kapszula Forum Greenhorn

    elég régóta kérjük de még mindig nincs behozva hogy automatikusan szedje a cuccokat
     
  16. century100

    century100 Forum Greenhorn

    Támogatom az ötletet, tényleg jó lenne!
     
  17. Bundin

    Bundin Regular

    A Sargon árnyportálokkal kapcsolatos ötletem van, aki már farmolt össze több száz töredéket az tudja, hogy eggyesével leadogatni John Sunlair-nél igen idegtépő. Nem is értem, hogy John Sunlair miért nem egy receptet adott annó, a küldi teljesítésekor, amivel a 4 alapanyagot mi magunk tudnánk portállá alakítani, így nem kéne egyesével klikkelgetni több száz töredék esetén.
     
    Last edited: Dec 29, 2022
    opos2012, bibere and Кresp1kss like this.
  18. KTank

    KTank Forum Greenhorn

    Én a Születésnapi fegyverhez szólnék hozzá. Mivel ez a játék a szorgalom, türelem, kitartáson (végtelen farmolás) alapul, legyen a fegyver 3 része megvehető. Aranyozott lóhere: 5000 db, Makk; 50000 db, Matéria; 5 millió db. és negyedik elem a fegyver. Ez soknak tűnik, de a következő Event az még 11 hónap - sok és bizonytalan, de a hozzávalók megszerzése hónapokban mérhető - szorgalommal, csoporttal reális időn belül meglenne. Biztos vagyok benne, hogy a Titkos-ba és a Köztesbe nagyon fellendítené a forgalmat, a Makkot pedig az Eventeken lehet gyűjteni szólóban vagy csoporttal. Én a Mágusommal több mint 200 belépés után sem kaptam meg a fegyvert - mintha az öreg karakterek "el lennének felejtve"! Természetesen a létrehozott fegyver max-os stat-al lenne, tehát aki meg kapta korábban, annak is érdeke lenne farmolni, hogy lecserélje.
     
    Bundin and opos2012 like this.
  19. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Jó lenne ha a teljesitménypontoknak lenne plusz szerepük, például bármely event haladási sávjának jutalmainak mennyisége nagyobb lenne minél több a teljesitménypontod. 5.000-10.000-15.000-20.000 teljesitmény pontnál +10%-20%-30%-50% -al több jutalmat adnának az eventhaladás nyereményei.
    A Sargon nyaklánc jelenleg a Kingshill korábbi pompájában és az Elhagyott kastélyban kapható meg. Úgy lene korrekt ha az Elhagyott kastélyban nagyobb eséllyel eshetne, mivel az sokkal hosszabb pálya, több idő felfutni.
    A titkos búvóhelyeket se farmolja senki, lóherének már nem sok értéke van. Bevezethetnének egy új egyedi rúnakővet, vagy ékkővet ami csak a Titkos búvóhely végső ládája dobhatna, akkor ismét járna oda a jónép. Illetve a lóherékért vásárolható tárgyak listáját is bővithetnék.
    Úgyanúgy a pvp-ben szerezhető dicsőség érmékért selehet semmit se venni, ott is hozhatnának be több megvásárolható dolgot.
     
    Bundin likes this.
  20. Bundin

    Bundin Regular

    Az új maze of blazes szettel kapcsolatban: míg nem lehet majd 145-ös szintre kiszedni, és mellé még nem fogja ugyan azt adni vagy közel ugyan azt adni, mint a régi q7-es szett 4-ik sora addig, labdába se fog tudni rúgni a szett a villámbuildekkel szemben, mert a skill sebessége és sebzése meg se közelíti a villámbuildeket, maginál ugyan ez a probléma áll fenn mire lejön a meteor már nincs mit ütni, de sebzésben szintén nem tudja felvenni a villámmal a versenyt mondjuk egy bossharcnál.

    Szóval ezt az új szettet ha azt szeretnék, hogy használjuk is meg kell tűrbózni, meg kell kapja a skill sebességgyorsítást is, nem csak a skilltöltést, illetve ha nem is ad 150% sebzést mint régen a q7 akkor is kellene valamennyi sebzést adnia, vagy valamilyen halmozódásos formában max 50%-ig. Illetve a szett pont a Mélytengeri kincs kesztyű használatát lehetetleníti el, ami lehetővé tenne egy skill sebzés növelést. Szóval akár a halmozodó 50% bónusz helyett az is megoldás lehet, ha adna +10 pontot a különleges lőszerre, és mellé adna egy 25%-os tüzsebzés bónuszt..... De a jelenlegi formájában kezdőknek max két darbját ajánlom mert annyire nem éri meg már kis szinten se használni se maginak se törpnek a többi kaszttal kapcs még nincs tapasztalatom, de ott is biztos valami hasonló áll fenn...

    [​IMG]

    Angolul is a settbónuszok:

    (2)+ Damage (level dependent)
    (2)+ 10 % Fire resistance
    (2)+ 10 % Andermagic resistance
    (2) Hitting an enemy with “C14 Micro-Rocket” causes for the next 3 seconds:
    + 150 % Damage + 50 % Attack Speed with "Heavy Shot", and without cooldown.
     
    Last edited: Feb 17, 2023