Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  2. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  3. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  4. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

  5. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

  6. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  7. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    [​IMG]
    Miesto nefunkcneho kodu dso2022 bol vydany opravny kod NYE2022
     
  8. *Dal*

    *Dal* Forum Apprentice

    S tou obtížností eventu "Poraz neporazitelné" se opravdu urvali. I na normál je to na 100 lvl. nehratelné. Ještě loni jsem to dával. Běžte s tím do ... .
     
  9. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Cos tam jako dělal ten půlrok, když sis jak píšeš pohoršil? :) Nechoď sám, najdi si gildu nebo aspoň kamarády, nastav se na blesky, případně cti chat a když někdo shání opener/otvírače, tak na mountovi objížděj sochy a vyvolávej, ideálně když máš peta na sběr kamenů a sbírás jen přísady, lega a na další mapě na tebe nemusí nikdo čekat. Bez jediného výstřelu aniž bys slezl z mounta uděláš celej event za hoďku a půl, max dvě
     
  10. Mat0

    Mat0 Forum Greenhorn

    Zdravím máte niekto takú isto chybu, že vám to nejde kúpiť niečo zo špeciálnych ponúk alebo celkovo temne a tak keď chcem platiť kartou… stále napíše že kúpa sa nepodarila ale keď dobíjam temne cez prehliadač ide to normálne akurát tie špeciálne cez prehliadač teraz nie sú
     
  11. MisterNoob

    MisterNoob Advanced

    No neviem ja mám polročnú postavu a trýznivá úplne v pohodke. Farmím ale väčšinou bolesť, drop drahokamov kvalitou rovnaký a viac kôl na zber prísad na pety na neskôr. Niektorých bossov ale vynechávam, lenže tí sú pre mňa moc aj bez eventu.
     
  12. paladina78

    paladina78 Forum Apprentice

    Monster Hunt Event.
    Opět nefunguje stack na progres, zas další zkaženej event-§ Opravit, děkuji.
     
  13. paladina78

    paladina78 Forum Apprentice

    Stoky a dva patche???? Nejprve jeden patch co přidal odměny do progresu stok ( což bylo opět lákavé je hrát ) a druhej asi hodku na to je zas stahl zpět na drakeny jenom... opravdu s tím BP nic neudělá ať je ta hra lákavější a lepší na hraní ??
     
  14. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    bola omylom nahrana ina verzia na server, ospravedlnujeme sa.
     
  15. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Otázka: premium deň. Bolo by možné aby sa dalo kúpiť viac klenotov? 6-10 kusov Vždy kúpim taký klenot, ktorý úž mám. Prípadne keby pribudla možnosť aspoň raz ročne si kúpiť konkrétny klenot.
     
  16. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Ahojte, má niekto pripomienky/otázky/ postrehy s lootbox-ami?? Ak ich niekto kupoval poprosil by som o postrehy.
     
  17. remei

    remei Junior Expert

    No, lootboxy za reálne peniaze sú už defacto gambling, čiže hra by mala byť jasne a na mnohých miestach označená logom niektorého ratingového systému (PEGI atď.) ako 18+. V T&C síce je, že človek musí mať 18, aby mohol využívať všetky služby v hre, to si však všimne málokto. A popravde, v tejto hre je v skutočnosti viac ako dosť hráčov pod 18 (keďže takmer všetci T&C odkliknú bez čítania), čiže dávať im možnosť kupovať lootboxy je minimálne neetické (aj keď nových developerov to asi zaujímať nebude).
     
    Skuska55 likes this.
  18. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Ja by som bol za to, aby sa to dalo kupovať aj prostredníctvom SMS. Napríklad 2 ks za 1 SMS.
    V gilde zopár hráčov si to zakúpilo. Kto dostal blbosti bol sklamaný a odzneli také hlášky, že už do toho žiadne peniaze nedá.
    Kto mal šťastie a dostal poriadnu odmenu bol nadmieru spokojný.

    V minulosti boli šašovia kde sa dali za hernú menu zlato alebo TM dostať nejaké predmety. ( drahokamy, TM,......)
    Takže mi veľmi nie je jasné, že teraz za reálne peniaze dostanem možnosť niečo vyhrať. V čom boli tí šašovia nevhodný, že ich bolo potrebné odobrať z hry. Občas som za reálne peniaze nakúpil TM a potom u šašov skúšal šťastie. Tak veľmi nerozumiem aký je rozdiel. Napadá ma iba jedná vec - zlato čo som si nafarmil, tak som ho mohol minúť u šašov, takže prevádzkovateľ hry z toho nemal zisk.
     
  19. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Zůstalo mi na pscardu asi 130,- tak jsem za to na lowku nakoupil ty bedničky za 15, ale nic zajímavého nepadlo. Spíš mi přijde, že jsem už pěkně dlouho neviděl z bedny za q jinej klenot než kvetinovej. Na nobakovi honím cd klenot už půl roku, ne a ne padnout a najednou se objeví v bedýnce za čočku, jestli je to jewell od focus.. doufám, že jde pořád dropnout jinak zvracející smajlík
     
  20. *Dal*

    *Dal* Forum Apprentice

    Co to udělali s Varholmem? Postup minimální, odměny nezajímavé. Vymysleli event, ale chodili jim tam lidi. Tak já už jim tam tedy chodit nebudu. Další event, který můžu s klidem vypustit.