Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Monster hunt, no neviem ako padá postu ostatným, mne žalostne málo. Na jednej mape 15 bodov postupu. Chrámova oblasť mi droplo maximálne 75 bodov postupu. Ako to je vlastne z tým dropom? Jeden hráč ma dobrý drop napr. v katakombách a iný niekde na púšti?
     
  2. remei

    remei Junior Expert

    75 je holé minimum v Chrámovej oblasti na Bolestivej úrovni, skús to ešte párkrát, mal by si dostať viac. Podľa mojich pozorovaní to funguje tak, že jeden drop ti môže dať 5/10/15/20 bodov postupu, pričom počet dropov na mapu je zhruba rovnaký. Ak si mal drop 75, to znamená, že všetkých 15 dropnutých predmetov dalo len po 5 bodov. Ak by si mal viac šťastia, tak budeš mať dajme tomu 10x5, 4x10 a 1x20, a to už je 110 dokopy (ja som mal najviac na jedno kolo cca. 130). Na vyššej úrovni obtiažnosti sú pravdepodobné väčšie šance dostať tie dropy po 10/15/20 bodov, ale to som veľmi netestoval (len zo 2 kolá na Trýznivej, vyzeralo to tak, ako naznačujem - o kúsok lepšie celkové skóre).
     
  3. ki84

    ki84 Advanced

    Skúsil som sa z recesie kuknúť do hry, že či pridali nové triedy. Síce nie, ale založil som si wara a je to oveľa väčšia zábava ako s rangerom a ide to ľahšie. Ja točím len Veľkú púšť od trýznivej po peklo(zase wara mám krátko lvl 100)a som s postupom spokojný. Odsýpa to slušne. Dnes som len splnil denné výzvy a pritom zbúchal 350 do postupu. Ak by som chcel, zajtra to mám hotové. Skús tam to a vybiehaj a vbiehaj na tú mapu dovtedy, kým tam nebudeš mať päť alebo šesť minibosíkov a potom to toč. Mne to tam tak funguje dobre a keďže ja ešte potrebujem všetko, som rád aj za runy, kamienky.
     
  4. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    No, event Monster hunt som včera dokončil. Nepočítal som každú mapu koľko to dalo. Odstopoval som si koľko to da za hodinu - za hodinu 750 bodov postupu maximálne, Rýchlosť behu mám na maximum. Sa mi vidí že drop je rovnaký na všetkých obtiažnostiach. Robil som Hagastovú jaskyňu denná úloha na nemilosrdnej a tam so nemal lepší drop ako na bolestivej. Keby si bol Ki84 na serveri Grimmag možme pofarmiť v medzisvete - dropnúť veci pre tvojho wara.
    Robil som súbežne z eventom aj tie zelené questy, aby som dostal trulice. Runy mi skoro vôbec nedropli. Iba 1 runa za celý deň. Takže to je asi o šťastí.
     
    ki84 likes this.
  5. ki84

    ki84 Advanced

    Veľmi pekne ďakujem za ponuku. Ja zatiaľ Qčka ani len nemám otvorené. Aj hlavnú postavu rangera, s ktorým som mal všetko pootvárané som dávno zmazal, tak war je moja prvá(a jediná postava). Pomaličky si farmím, hrám iba to čo sa mi chce a tak aby som sa pritom veľmi netrápil. Som síce oveľa viac sólista, ale keď bude niečo zaujímavé, nejaký event s dobrými odmenami, budem rád za pomoc. Ďakujem. Aký máš nick na Grimmagu? Keď ťa nájdem on line, napíšem ti.


    Ale už keď teda tu niečo píšem.


    Mal by som otázku, je tu viac nových vecí.

    Dá sa teraz nejako zvýšiť level predmetu z lvl 100 na povedzme 140?


    Vďaka.
     
  6. remei

    remei Junior Expert

    Level predmetu sa nedá, ale môžeš teoreticky zvýšiť jeho užitočnosť prenosom očarovaní (Enchantment) aj z predmetu s vyšším levelom - t.j. môžeš mať očarovania z predmetu lvl 145 na predmete lvl 100. Ale základne ani unikátne štatistiky sa zmeniť nedajú, tie sú naviazané na level predmetu.
     
  7. ki84

    ki84 Advanced


    Vďaka, ale toto som vedel. Len reku, či sa niečo nezmenilo.

    A načo sú Dračie kosti?
     
  8. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Nick v hre mám Skuska55. Rovnaký ako tu na fóre.
    - Level predmetov čo dropne teraz v hre je: 140 normálna mapa na najvyššej obtiažnosti. Level 145 v medzisvete, tak isto na najvyššej obtiažnosti. Keď máš dajme tomu predmet z levelom 80 tak to už nezdviheš hore, nedá sa to. Ako už napísal predo mnou iný hráč.
    Ponk sa zlepšil, očarovania sa prenášajú jednoducho, netreba už veľa pokusov. Stačí dropnúť čo potrebuješ a na prvý krát prenesieš očarovanie aké potrebuješ.

    Škoda že si vymazal lukostrelca. Teraz môžeš mať 5 postav na jednom účte. Kľudne si mohol mať aj starú postavu.

    Nejaké informácie nájdeš tu: http://dso-almanach.cz/

    Dračie kosti, no tak ďaleko som sa nedostal. Až takú silnú postavu nemám. Padajú u Mortisa. Ale načo sa používajú netuším. Na tú mapu neleziem, nemám na to postavu.
     
  9. remei

    remei Junior Expert

    Keď nazbieraš 99999 kostí, cez ocenenie dostaneš kosteného draka (jazdné zviera). To je fakt len pre tých, čo v hre dosiahli všetko ostatné, čo sa dalo.
     
  10. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Ahoj, chtěl jsem si zablbnout na lowce, ale nějak nemůžu rozběhat přenos očarování. Nejsem si jistej kde to začíná a nejspíš jsem nedostal ani ten úkol od npc vedle klenotnice co pokračuje u petyaxe. Od pohromy k ohromeni nebo nějakej takovej, vůbec ho nemám ani si nevybavuju, že bych ho dělal. Potřebný úkoly kingu mám hotový, v táboře odporu ani dalších městech to nic nenabízí. Jediný co mám od těchto npc je úkol nový objev tj ten na rozbitý multinastroje. Nevíte někdo poradit? :)
     
  11. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    ahoj, uloha zacina v pastvinach kde mas ukazat surovi rubin a po splneni tejto ulohy sa ti potom zobrazi uloha v kingshile osožny pojasenec
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  12. Amhe-Ramun

    Amhe-Ramun Forum Apprentice

    Asi jsem úplně mimo, ale píše mi to, že přenos očarování je možný po dosažení úspěchu substance legend. Ten splním jak?
     
  13. remei

    remei Junior Expert

    Máš to medzi úspechmi - sú to tri etapy: 1. vyrob 10 modrých predmetov kombinovaným zelených, 2. 20 fialových/ružových kombinovaným modrých, 3. 30 oranžových kombinovaním fialových. Možno si už niektorú etapu aj urobil v minulosti, pozri si aktuálny stav a dokonči podľa potreby.
     
  14. ranger123456789

    ranger123456789 Forum Greenhorn

    Ahoj, možno to nepatrí zrovna sem ale chcem sa spytat stalo sa vám toto: Hrajem na wifi každý deň, wifi funguje všetko ide jak má len Drakensang ani client a dokonca ani drakensang online stránka na googli sa nedá načítať? Ale ked to skusim na mobilnych dátach tak to funguje... A cez wifi mi nenačíta ani na telwfone oficialnu DSO stránku. Klient sa len načitava a potom napiše že mam zle pripojenie k sieti ale mam plne lebo všetko každa stranka filmy videa funguju bez problemu, problem sa prejavil dnes prvy krát, včera to išlo bez problemu. Ďakujem, pripadne ak by sa dalo poradit mi kam to mam napísat alebo ako to vyriešit.
     
  15. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Nie si mimo, ale tieto úlohy na seba nadväzujú od grimfordu do kingshilu a najprv sa musíš naučiť ponkovat.
     
  16. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Pravdepodobne ti dso stránku blokuje antivir, tam by som hľadal problém.
     
  17. ranger123456789

    ranger123456789 Forum Greenhorn

    Jo reštartoval sem wifi, premazal hru cez %temp%, mrkel na antivir a hra už jede.. Ale je tu další problem. Každý port na mapu/bossa/mesto nenačita ihned a hra sa začne načítavat a pisat že dso nereaguje ale po chvile nabehne. Nikdy predtym to nerobil a skusil sem ešte raz premazat hru cez cmd temp atď, od roku 2011 sa mi toto ešte nikdy nestalo. Internet problem nemá, na PC nic ine zapnute neni len DSO.. Ak mal niekto problem s tymto budem vďačný.
     
  18. kapo1444

    kapo1444 Forum Greenhorn

    Ahojte všichni.Mohl by někdo napsat,kdy začíná velikonoční event.Hledal jsem to,ale asi špatně.děkuju
     
  19. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Ahoj, kapo1444, momentálne prebieha Dragan, a veľkonočný by mal nasledovať po draganovi.
     
  20. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Zdravím, bolo by možné zvýšiť počet členov v gilde? Ľahšie by sa skladali skupiny.
    - nejaké info o prebiehajúcom evente by sa nenašlo?