Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Skuska55
    počet členov je stanovený na 50 viac sa neplánuje.
    a k eventu sme nedostali žiadne info.
     
  2. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    No, mal by som zopár pripomienok ku eventu Dragan. Chýbajú informácie o prebiehajúcom evente na diskuznom fóre. Nie každý ma Discord. Prečo sa tu nedáva skoro nič?

    Na najvyššej obtiažnosti treba minimálne 100+50+20 perál a fragmentov pekelného prechodu tak isto dosť veľa.
    100+50+100 to je 250 vstupov na mapy. K bossovi sa nedá priamo prísť, takže potrebujem 250+250 vstúpiť na mapu.
    Bolo by možné upraviť v budúcnosti event tak, aby som na hrad Krákor vstúpil napr. na bolestivej obtiažnosti a pred vstupom k bossovi by mi ponúklo obtiažnosti od najľahšej po najťažšiu. Hráči by minuli polovicu fragmentov pekelného prechodu.

    Nehovoriac, že ak sa niekomu podarí nafarmiť tie 3 veci, tak ešte Mortisa potrebuje navštíviť a tie kosti Mortis nedá zadarmo. Bude treba červenú esenciu a elixíry na drop kostí.

    Pomohol by bonusový kód
     
  3. CZpsychooo25

    CZpsychooo25 Forum Apprentice

    Dobry den mam dotaz zajimalo by mne estli budou nejaky zmeny napr. Novy obtiznosti vyssi lvl znalosti novy oblasti drahokamy atd... U tech obtiznosti staci jak to bylo driv pekelna 1-7 akorad ze by to bylo krveproliti 1-7 samozrejme lepsi veci na vyssim lvlu snad se toho dockame
     
  4. CZpsychooo25

    CZpsychooo25 Forum Apprentice

    Plno lidi uz ma postavu na max tak by se urcite nezlobily treba jen za ty obtiznosti
     
  5. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    No,... hmm,...jelikoš, poněvač níbrž dovolim si nesúhlasiť. Tak isto je tu dosť veľká skupina hráčov, ktorí majú slabé, alebo stredné postavy.
    Ešte ani neskončil event Dragan a už tu niekto navrhuje zvýšenie obtiažnosti. Opýtam sa a čo tie 3 veci čo si teraz niektorí vytvorili? 3x 200 surovín nazbierali hráči teda zbytočne? Lietali po mapách nato aby mali nejaké slabé veci? Ja konkrétne ešte nemám 200 kusov tých surovín na plášť. Zasekol som s v bojisku čiernych rytierov. To je radosť to hrať, LAG -bum a som mŕtvy, LAG - bum a som mŕtvy, občas neskoro zareagujem a tak isto som mŕtvy na mape. Prišiel som o drop iba včera -20 x.

    Keď sa zvýši obtiažnosť, ako sa budú dať nafarmiť kosti u Mortisa? Zase sa prehĺbia rozdiely medzi TOP hráčmi a slabšími
     
    MICHALHELL likes this.
  6. CZpsychooo25

    CZpsychooo25 Forum Apprentice

    hele nemusis se hned rozcilovat ja za to nemuzu ze nemas este postavu tak jak by sis pral a jen tak pro zajimavost ja uz ten event mam hotovej i mini akorat mi chybi 120 plastu ale mam na to este 8 dnu tak ze napohodu a kosti se daji sehnat i po eventu
     
  7. CZpsychooo25

    CZpsychooo25 Forum Apprentice

    a nerikam ze to musi byt hned je to pouze navrh nic vic
     
  8. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Otázka: mapa - Žiariaca jaskyňa. Bol som tam už asi 15 x a nemal som tam bossa. Je to nejaký BUG? Tie pokazené viacučelové krompáče som teda zbytočne použil. Klenot lovca prísad by mal dropnúť z bossa. No ako to mám dropnúť keď sa boss niekde túla?
     
  9. CZpsychooo25

    CZpsychooo25 Forum Apprentice

    musis ho na neco nalakat na nejaky cerstvoucky masicko tedy pokud neni vegetarian :D :D :D
     
  10. remei

    remei Junior Expert

    To máš dosť smolu, ale faktom je, že boss tam nie je vždy - u mňa sa zjavil asi 3x z 10 pokusov na Bolestivej/Trýznivej. Aj keď vo výsledku, drop klenotu mám rovnaký, ako keby sa tam nezjavil ani raz :)

    Ak chceš vyššiu obtiažnosť, začni novú postavu na novom serveri, a hraj sólo bez akejkoľvek pomoci skupiny - garantujem ti, že budeš mať o zábavu postarané na dlhé mesiace, možno aj roky :)
     
  11. setoneto

    setoneto Forum Pro

    cau, ted uplne nevim, to se jako drop na blakborgu vraci do starych koleji nebo mam vyckat? :) 89/kolo tj 50kol na splneni
     
  12. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    je to bug, nemalo sa to takto nahrať. obavam sa že tento event sa to opravovat nebude.
     
  13. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Keď sa BP podaril BUG, mohli by dať ako odškodnenie nejaký kod.
     
  14. p-eetra

    p-eetra Forum Greenhorn

    Zdravím, mám dotaz. Vracím se ke hře po několika letech a překvapilo mě pár malých změn ;) nějak jsem se zorientovala, ale : můžete mi řící, kam se ukládá např. vílí dřevo, nebo perly v Draganově návratu? Chtěla jsem vstoupit do Sirnaté pouště, ale napsalo mi to, že nemám vstupní ,,poplatek". Přitom v pokrokové liště jsem měla asi 800 perel. Kde najdu aktuální počet- při průchodech si mi samozřejmě musí část odečíst, ale v pokrokové liště zůstávají. To samé u vílího dřeva. Mám svitek na průchod, ale jak zjistím, jestli mám dostatek dřeva do kotlíku? Díky za odpověď
     
  15. remei

    remei Junior Expert

    Keď si otvoríš inventár (I), tak na ľavej strane sú 3 lišty/taby. Tá tretie lišta je špeciálne vrecko, kde sa ukladajú takéto predmety - tam potom nájdeš ďalšie záložky, perly a vílie drevo sú tuším v poslednej záložke, pod ňou sú ešte 3 podzáložky, a tieto predmety by mali byť v druhej z nich (nemám hru otvorenú, idem podľa pamäte, takže ak to nie je presne tam, treba hľadať :)
     
  16. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Takže žiadne oficiálne informácie už na tomto fóre nebudú o prebiehajúcich eventoch ani návody alebo rady ako sa dá spraviť prebiehajúci event? Všetko sa presunulo na discord.com alebo kam?


    Pobabraný event Karabosa sa už opravil, prípadne na tej oprave pracujú programátori?
     
  17. Jofo

    Jofo Forum Greenhorn

    Ahojte nevie niekdo ako by som nasiel v pokrivenych lesoch khalys a tu chestku?
     
  18. remei

    remei Junior Expert

    Tu je návod, ako tam nájsť čokoľvek, čo treba ku questom/achievementom: https://www.velveteenduck.com/twisted-woods

    Mám pocit, že ani na Discorde toho už veľa nie je, moderátori aj iných skupín (napr. PL) párkrát spomínali, že ani oni nedostávajú informácie, ktoré by mohli preložiť. Treba sa asi riadiť podľa starých návodov tu z fóra alebo na Drakensang Wiki...
     
    stefania23 and Adulka like this.
  19. Palino

    Palino Forum Greenhorn

    Ahoj Ľudia mám problém hrám za wara a v poslednej dobe mi nefunguje dračia koža na uvolnenie z efektov a pod. (heal ked utočim funguje) nemá tu s tým niekto náhodov skúsenosť čo s tým robiť?
     
  20. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Ahoj, skill dračia koža neslúži na unstun, ale slúži na to skill výkrik, bohužiaľ v preklade sk/cz je to nešťastne popísané a chyba je nahlásena.