Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent



    Ha ennyire csudijó lett a kő dropp miért kapok kegyetlenen csiszolt kö alatti köveket zömmel? illetve a PVE event kabátja egyszerüen vagy nem működik vagy egy szélhámosság áldozata vagyok. Mi ez a drága lottó hülyeség? hm? 200 felett nyitottam a köztes ládát és a felirat szerinti kő nem esett még nekem. Miért lett ennyire lehúzva a dropja ha már lehúzza a cég a megkeresett ft-om? lehet nekik ez bagó. De had ne fizessek már azért ha nem kapok semmit.
     
  2. Bundin

    Bundin Regular

    [​IMG]
    Most jén a csillagarany erre az event összetevőre ami a csillagaranyon esik máig nincs recept ezzel méltóztatnak valamit csinálni?
     
  3. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Melyik kegyetlenen? Mert az se mindegy... De amúgy jelezve van, hogy arra van a legtöbb esély...

    rel246 gem drop_updated.jpg


    A PVE event köpeny miatt tegnap már veszekedtem, sajnos a nemzetközi közösség nem állt mellém, nem osztották a véleményem. Oda volt írva, hogy csak 14 nap. Ez van.
     
    opos2012 likes this.
  4. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    2022-08-19_gyuruk.png
     
    Bundin and bibere like this.
  5. bibere

    bibere Someday Author

    Szia StSanya,

    A köpenyből direkt vették ki, hogy másodlagos küldetések esetén dupla mennyiség gyűjthető a küldetés tárgyból?
    Tegnap mentem Hagastove barlangba szférabarlang belépőt farmolni, és már nem tudtam használni. :(
    A választ előre is köszönöm.
     
  6. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Igen, amikor bejött az új Dragan set, akkor már mondták, hogy ki fog kerülni a régi köpenyekből ez a képesség.
     
    bibere likes this.
  7. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    PVE event eredményhirdetése más szemmel Heredur szerveren. Grimmagstone-be beléptek összesen:

    Harcos egyéni... 912, csoportos .. 1111
    Mágus egyéni... 2053, csoportos... 2161
    Vadász egyéni...1268, csoportos .. 1547
    Törpe egyéni...... 836, csoportos .. 1020

    Ha összeadjuk a csoportossokat látszik kb. hány karakter volt aktív az elmúlt hónapban Hereduron, 5839.

    Ami azt jelenti hogy egyéniben és csoportosban is a Mágus nyerte meg a karakterek versenyét.
    Második hely a Vadászé.
    A Törpe és a Harcos szinte egyformák.

    Itt szépen látszik a kasztok közötti különbözőség.
     
    Last edited: Sep 1, 2022
  8. bibere

    bibere Someday Author

    Mire gondolsz? ...a karakterek versenyében hol van több botot használó? ...vagy?
     
  9. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Arra gondolok hogy melyik karakterrel szeretnek a legjobban játszani (hisz abból van a legtöbb). Az is érdekes hogy mikor bejött a 100 szint otthagyták a sok törpét (előtte abból volt rengeteg), és átmentek mágusra.
    Szépen látszik hogy melyik kaszt a legjobb a játékban, és a legrosszabb.
     
  10. bibere

    bibere Someday Author

    Ezekből az adatokból azt a következtetést leszűrni, hogy melyik kaszt jobb ebben a játékban egyáltalán nem reális, max. azt lehet látni, hogy melyikből vettek részt a legtöbben az eseményen. Annak okát, hogy ez miért van így meg csak tippelgetheted, amíg nem csinálsz átfogó közvéleménykutatást.
    A mostani példád alapján ez kb. olyan mintha megnéznéd, hogy a LIdl-ben egy hónapban hány férfi és női vásárló volt és az alapján azt mondanád, hogy nők sokkal erősebbek, mint a férfiak, mert közülük többen mentek vásárolni.

    Azt nem vitatom, hogy a harcossal küzdelmesebb a haladás és a fejlődés, és ezért lehet, hogy kevesebben választják azt, de a felhozott példád ennek a megállapításra nem jó, mert az nem igazán támasztja azt alá.
     
    Last edited: Sep 2, 2022
    Bundin likes this.
  11. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    A legjobb kaszt mindég az amelyikkel többen játszanak, mivel sokan átváltanak mindég az aktuálisan jó kasztra. Az eseményeken (bármelyiken) csak az tud észrevenni akinek van karija. Ha 1500 harcos van 1 szerveren akkor nem tud részt venni 2000 az eseményen.

    Ezt nagyon egyszerű megnézni. Eredj be Cardhunba a napnak bármelyik órájában néz rá a játékosokra. Ha tudsz csinálj nekem 1 képet amikor többségben vannak a harcosok.
     
  12. bendeguz75

    bendeguz75 Forum Apprentice

    Sziasztok!
    Felháboritónak tartom hogy nem lehet azt a fegyvert megszerezni bizonyos karaktereknek. Olyan klán társam is megkapta aki 1héten kb 2x van fent 1-2 órát. más a belét az anderját a lélekköveket se sajnálva csinálja és semmi. Ráadásul berak olyan lilla talpast bosst amit ölni se lehet semmilyen eszivel. Az aktiv társak közül mindenki megkapta már 30 körön belül. Mi ketten 1 harcossal 70 kör után is semmi. Jó lenne tudni mi alapján állitják be a dropp rátát. És ha már ennyi pénzt beleöl az ember valamit el is várhatna gondolom én.
     
    century100 likes this.
  13. century100

    century100 Forum Greenhorn

    Vagy legalább dobnának összetevőt hogy előállítható legyen a fegyver.
     
  14. Yamael

    Yamael Forum Apprentice

    Én is túl vagyok a 80. körömön és nekem se esett még ki. Sőt a szerencse ékköve és az összetevővadász ékköve sem, pedig már csak ez a kettő hiányzik. Nem háborgok mert felesleges és szerintem nem baj ha a játékban van egy kis szerencsefaktor is. Ha kiesik annál jobban fogok örülni, bár akkor már szerintem felesleges lesz. Kb olyan mint a késleltetett orgazmus. :D
     
    opos2012 likes this.
  15. bendeguz75

    bendeguz75 Forum Apprentice

    Természetesen azóta se esett ki.

    Érdekes módón
     
    Last edited by moderator: Oct 1, 2022
  16. LungDragon

    LungDragon Forum Apprentice

    Én sem háborgásnak írom, amit írni fogok, de szeretném rá felhívni a figyelmedet, hogy azóta a játék konstrukciója megváltozott...
    A munkapad fejlesztése fontos (és időszerű) fordulópont volt, ki lett igazítva a játék későbbi dinamikájához, ami most már a mindennapi játékunkhoz engedi legyártani a szükséges kellékeket.
    Gondolok itt, az eszenciákra, italokra, elixírekre, ami andermantos vásárlást is egyben kiválthat, de akár bármilyen felszerelési tárgy létrehozását már elérhetővé tették, ha rendelkezünk a megfelelő összetevőkkel.
    Itt említeném meg, a legújabb fejlesztésű Dragan szet megszerzését is, amit nem a drop rátához kötöttek, hanem hogy elkészíthető legyen a munkapadon, még ha nem is egy egyszerű gyűjtögetéssel, de legyárthatóvá vált.
    Jelen esetünknél maradva, az hogy valaki az 1-10 kör között kikapja a születésnapi fegyvert, egyáltalán nem tükrözi a 30napos event létjogosultságát, a sima alap arénák haladási sávjai 1nap alatt kivihetőek kisebb szinten is.
    Az hogy valaki ezután majdnem 5000-es andermantos körökre vegyen még további belépőket, nincs ösztökélve, mert nem esik bent semmi értékes, jobb esetben talán visszakaphat 100 andermantnyi értéket. Még a prémes előfizetésért alapból járó kockákat sem dopnak az aréna szörnyei.
    Akkor miért is szülinapi eventezzen tovább, ha bárhova máshová is megy csak jobban jár, többet fejlődik, és még költenie sem kell!?
    A megoldás igenis, az lehetett volna csak, ha a játékos rá lenne kényszerítve arra, hogy igenis szedjen össze 100db egyforma összetevőt a fegyver munkapadon való legyártásához, ezzel is növelve a bevételüket, kizárva a szerencsefaktor tényezőket, és ne lógjon ki a sorból ez az event sem 3év után.
     
    opos2012 likes this.
  17. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Az se az igazi. Ugye van akinek a boss összetevős ékköböl 3 van, másnak meg 0 hiába farmolja. Az egész játék szerencsefüggő. (És még azt mondják hogy azért vették ki a bohócokat mert szerencsejáték volt.)
     
    opos2012 and Кresp1kss like this.
  18. Bundin

    Bundin Regular

    Remélem a Halloween eventre az Irruszán petet kijavítják, hogy a nehézségi szintnek megfelelő gombolyagokat hagyjon maga után mert se a csatornás patkánbykirály pet se az Irruszán nem hagy hátra a nehézségi szintnek megfelelő gombolyagokat.
     
  19. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    OK, de nem lehet, hogy ez így van tervezve, mert sehol sem láttam rá ígéretet, hogy többet fog dobni magasabb szinten....
     
  20. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    Több hét után mondom. ez az esély így nem igaz. a PW boss-tol nekem folyamat csiszolt esik nem trapéz... mintha sima elit szörnyet ölnék.