Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Kapszula

    Kapszula Forum Greenhorn

    Sziasztok
    nagyon nagy lelkesedéssel és nagyon sok szabadidővel szerintetek megéri még újra elkezdeni, ha csak királyi prémet veszek eleinte a karira? értem az alatt hogy volt már hogy 100ra húztam egy karit viszont ami inkább időigényes az a kő húzás, wisdom, rúnák vagy már annyira nincs kezdő játékos vagy friss 100as se hogy inkább hagyjam? nem függők rá csak játszanék köszönöm
     
  2. Bundin

    Bundin Regular

    Ha nagyon sok időd van játszani, akkor nagyon hamar utolérsz már bárkit, csak legyen egy jó klámod, illetve egy alap prém sem árt.
     
  3. Kapszula

    Kapszula Forum Greenhorn

    köszi és valaki tudna felvilágosítást nyújtani hogy heredur vagy grimmag? mindig is grimmagon voltam (elvileg ott van a legtöbb magyar) de hereduron jóval több a játékos vagy már nem nagyon számít hol kezdem a 2 szeró közt? vagy még mindig ez a 2 legnépesebb szerver vagy kb ugyanannyian vannak? köszi
     
  4. Bundin

    Bundin Regular

    Magyar játékosból még mindig Grimmag viszi a prémet.
     
  5. opos2012

    opos2012 Exceptional Talent

    Tényleg olyan nehéz ezt a játékot rendesen üzemeltetni? Olyan nagy kérés lenne, hogy rendesen a már jelzett hibákat javítva működtessék? A vérben megforgatott tollpárnába kellett kapkodni a frissítéssel ha hibás???
     
  6. tr3xtr3m

    tr3xtr3m Forum Apprentice

    azt nem ertem miert kotelezik a jatekosokat hogy csak angol nyelven jatszon?nekem nem gond csak sokan vannak akik nem tudnak angolul es mas
    nyelven a jatek nem mukodik ennyi az egesz bugpoint tarsasagrol!!!
     
    opos2012 likes this.
  7. Yamael

    Yamael Forum Apprentice

    Ha gyorsan kijavítják a hibát szerintem nem gond. Azért szerencsére ritkán fordul elő hasonló baki. Inkább a játék fejlesztésével nem vagyok megelégedve. Hónapok óta csak a véres ládázgatás megy ami elég unalmas, semmi új kihívás. Ha jól látom most a nagyvad vadászat hoz valami fejlesztést de még nem tiszta pontosan mi lesz. Jó lenne már valami új pálya, új felszereléssel esetleg más nehézséggel. Az hogy betesznek 4 új petet aminek semmi értelme teljesen lényegtelen.
     
  8. Serfpete

    Serfpete Forum Greenhorn

    angolul már jó a game, de ha van magyar nyelv akkor inkább azon játszanék bár az új dragan szettel sok minden nem lett fordítva magyarra és zavaró
     
  9. NemSzép

    NemSzép Forum Greenhorn

  10. Yamael

    Yamael Forum Apprentice

    Nálam a feliratok olvashatatlanok mert tele van programnevekkel minden. Nálatok is ez a gond? Ha igen mikor várható javítás mert így szinte játszhatatlan?
     
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Igen sajnos, rossz beállításokkal került sor a frissítés telepítésére, belépéskor át kell állítani angol nyelvre a játékot! Dolgoznak a hiba elhárításán...

    Kárpótlásul egy >>>bónuszkód<<<
     
    Last edited: Nov 23, 2022
  12. NemSzép

    NemSzép Forum Greenhorn

    Igen pont ez a gond.
     
  13. EasY

    EasY Forum Greenhorn

    Nem értem, 2022-ben, hogy tudnak egy játékot így frissíteni.. Kár volt megint hozzányúlniuk
     
  14. Yamael

    Yamael Forum Apprentice

    Első nekifutásra ez az "új! event nem javít a játékélményen. A haladási sávot elég melós és unalmas kivinni de erre még azt mondom oké. De, hogy az eventtérképen a boss köztes véresen 600 körüli haladás mellé dob 4 csiszolt, 1 fényességes, két kék és egy lila cuccot az finoman fogalmazva kevés. Amilyen nehéz beszerezni oda a belépőt (ha jól látom csak haladási sávról meg kraft) minimum 2k haladást kellene dobnia és a fenti dropp mellé egy véres ládát is tehettek volna mögé megemelt anderral. Ha az eventes köpenyt és gyűrűt ő dobja cseszhetem. Sokat nem kellett dolgozni az eventtel. Átszíneztek egy bosspályát pirosra, adtak neki életerőt meg írtak egy új haladási sávot. A tulajdonosváltás óta igazából nem történt változás pedig hónapok óta bíztam benne. Türelmes vagyok de őszintén szólva már egyre kevesebbet lépek be, az a napi 10-20 perc játék már fedezi az igényeim.
     
  15. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Azt szeretném a moderátoroktól kérdezni, hogy az Égő pokol belépőkkel az event időszakon túl is be lehet majd menni az arénába és akkor is eshet egyedi? Ugyanis nincs rá írva, hogy eventidőszak alatt használható és régen is bármikor be lehetett menni Égő pokol belépővel.
    Nem mindenki olyan erős, hogy most meg tudja véresbe csinálni, jó lenne ha később, hónapok múlva is be lehetne menni.
     
  16. Serfpete

    Serfpete Forum Greenhorn

    az új dolgok, új map, új szett nem lesz már fordítva vagy csak később? vagy ami már jön új content vagy bármi az már mindig angol lesz?
     
  17. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Egyelőre úgy tűnik, hogy nem.
     
  18. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Idővel esetleg igen, de eléggé lassan haladnak az ilyen lokalizációs dolgok, az angol a fő csapásirány.
     
  19. SzabeeYT

    SzabeeYT Forum Greenhorn

    Sziasztok, tegnap este kezdtem egy új karit, egy kalandvadászt, azelőtt volt egy törpemesterem, kb 29 szintü volt, azelőtt pedig egy körmágus karakterem volt 21 szintel, játszodtam a kalandvadászon 7es szintig, ma felakartam lépni a Heredur szerverre, mivel csak azon játszom, de véletlenül a Grimmag kattintottam, s kiadta a karakter készítést, visszaléptem, hogy kiválasszam a Heredur szervert, de amint kiválasztottam, ott is a karakterkészítés lapon találtam magam, ergó elvesztettem az előző 3 karakterem mellesleg a 19.000 andermantot, mi ilyenkor a teendő? Valahogy még visszaszerezhetem az előző karaktereim? A nevüket is tudom, az új kalandvadásznak Adelle volt a neve, a törpének Szeletelő volt, a körmágusnak pedig Hidan16.
     
  20. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    A www.drakensang.com/hu oldalon először jelentkezz be a fiókodba (jobb felső sarokban a Belépés-re kattintva), majd a Supportra kattintva írd meg a problémádat!