Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. spruce_cot1

    spruce_cot1 Forum Greenhorn

    Čaute vedeli by ste pomôcť nikto s lvl vyššie .
     
  2. stuka.jede

    stuka.jede Forum Greenhorn

    Otázka kedy BP naozaj dá každému rovnakú šancu na zisk unikátov , petov a nebude diskriminovať niektoré postavy blokovaním dropu v tejto hre. Odpoveď BP že drop je náhodný je blbosť . Ako inak sa dá vysvetliť že počas troch rokov výročného eventu nedostanete ani raz výročnú zbraň ani len s najhoršími statmy? Jedine tak, že drop na ňu máte zablokovaný. Ak nevedia ako na to dám im jednoduchý návod . Všetky unikáty , petovia , jazdné zvieratá nech sa dajú kúpiť za temné mince. Zarobia a môžu sa isť rekreovať na Seichely aj dva krát do roka. Podstatné bude, že budeme mať všetci rovnakú šancu na vlastnenie dropu a nebudeme diskriminovaní. Potom aj šance v PVE a PVP budú vyrovnanejšie. Ak bude BP potrebovať poradiť nech sa kľudne na mňa obrátia rád im poradím.
     
  3. p-eetra

    p-eetra Forum Greenhorn

    Nezobrazují se mi Oděvy akcí ke koupi. Ani na festival duchů, ani na Hrůzné stíny. Hodí mě to do nabídky na koupi za reál peníze, ale v nabídce je nemám ( pár už jsem jich v minulosti kupovala a nebyl problém je najít). Jsou přesunuty?
     
  4. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Ahoj plášte sú dostupné podľa aktuálnej ponuky.
     
  5. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Bolo by v budúcnosti možné znížiť potrebné počty vstupov na dokončenie eventu pre Gvenfaru a spojiť to s mini eventom Wendingo?
    Tak by sa suroviny na Wendinga dali farmiť už prvý deň.

    Je príliš vysoký počet kôl na Gvenfare
    od normálna obťažnosť- 11 403, 7 602, 5 702, 4 561, 2 851, 1 901, po krviprelievanie 1 426
    Tie čísla sú orientačné, nie sú presné.

    Wendingo od normálna obťažnosť- 3 650, 2 803, 1 402, 876, 638, 638 po krviprelievanie 234
    Si neviem predstaviť ako niekto nafarmi 1000 x Sofiin liek

    - Prečo sa nedá prvá mapa (kde sa farmi Sofiin liek), prebehnúť na bolestivej obťažnosti a mapa Wendingo by sa dala prejsť na inej obťažnosti napr. na krviprelievanie. Ušetrili by sa fragmenty pekelného prechodu.
    - Vstupy Sofiin liek sa nedá kúpiť za sférické fragmenty. Podľa mňa to je zbytočná strata času farmiť ten liek. Mohlo by to padať po 5 kusoch aspoň.

    Čarodejník u Wendinga má problém s tými ohňami ak to hraje solo. Keď chce v kľude deaktivovať tie ohne, nedá sa použiť ovládnutie monštier, ovládnuté monštrum okamžite umrie. Lukostrelec alebo trpaslík to má ľahšie.

    Tie 3 hodinové plášte by sa mohli aktivovať až v tedy, kedy to hráč potrebuje, nie automaticky. Doba plynutia by mohla byť podľa toho ako je hráč ON- LINE. Keď schytá 36-tku chybu veľmi si plášť neužije.
     
  6. Teropos

    Teropos Board Administrator Team Drakensang Online

    Sofiin lék jde také koupit za temné mince. To že je event delší je pravda, ale přeci tě nic nenutí ho dokončovat. Je to event, který je něco navíc, a hráč se sám rozhodne, zda ho splnit či nikoliv.
     
  7. Nakopávač

    Nakopávač Forum Greenhorn

    Ahoj, poprosím o radu a pomoc. Cca. dva dny mi nejde nasadit u mága lvl.100 "Královská kniha strážce". Doposud to fungovalo bez problémů a jiné odpovídající předměty do vedlejší ruky fungují. Díky.
     
  8. 37neptun

    37neptun Forum Greenhorn

    ahoj mám lvl 43 a nevím jak se dostat do expedičního města trpaslíků přes koho se tam dostat mám poraženého i destruktora a nemůžu se posunout. díky
     
  9. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    Ahoj 37neptun
    nemáš požadovaný LV
     
  10. Divine

    Divine Team Leader Team Drakensang Online

    zrejme máš v iteme kamene ktoré už prekračujú povolený limit na postave.
     
  11. Nakopávač

    Nakopávač Forum Greenhorn

    Je to tak, díky.
     
  12. 37neptun

    37neptun Forum Greenhorn

    expediční tábor trpaslíků je 41 lv nebo ne ?
     
  13. stefania23

    stefania23 Forum Apprentice

    expedičný tábor trpasllikov je level 45
    Môžeš tam vstupiť po zabitý destruktora na obtiažnosti bolestivej a vyššie
     
    Divine likes this.
  14. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Zdravím,

    ....štetec Daran the Spoiler's Painting Brush je dosť ťažké dropnuť. Bolo by možné ho dodať ako odmenu do nejakého ďalšieho eventu do evenovej lišty? Behať 400- 1600 x mapu do zblbnutia aby mi dropol jeden kus sa mi zdá dosť kruté voči hráčom.
     
    Last edited: Apr 3, 2024
  15. Thor

    Thor Moderator Team Drakensang Online

    Ahoj , drop je o štěstí . Momentálně nevíme jestli bude jako odměna v nějakém eventu . Ale jako nápad ho můžeme odprezentovat.
     
  16. dano456

    dano456 Forum Greenhorn

    Ahojte pod dlhšie dobe idem znova hrať za ktorý charakter sa oplatí hrať momentálne?
     
  17. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    To máš úplne jedno akú si vyberieš postavu. Hra sa dosť zmenila odkedy dali 100 level.
    Hraj za postavu ktorá ťa bude baviť. Pokiaľ si vymaxuješ postavu na TOP, keď budeš mať všetko na maxime ( drahokamy, runy, klenoty)
    hra môže vypadať úplne inač.

    Keď môžem poradiť, nájdi si dobú gildu kde ti pomôžu pri farmení.
     
  18. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Nerozumiem o čo ide BP, to chce hráčom uplne znechutiť hru? Odnesú si to znovu moderátori čo za nič nemôžu. Ten drop tých štetcov ktoré treba na výrobu novej runy to je katastrófa
     
    Last edited: Apr 4, 2024
  19. Teropos

    Teropos Board Administrator Team Drakensang Online

    Ahoj, jak již psal Skuska, je to opravdu na tobě, každý character má "své kouzlo".
    Doporučím ti navštívit také náš Discord, kde ti mohou hráči lépe pomoci, a také si tam snadno můžeš najít gildu případně partu přátel. Link máš v mém podpisu.
     
  20. ortikwoodelves

    ortikwoodelves Forum Greenhorn

    Ahoj, jdu si pro radu.
    Hra mi teď vůbec neběží tak, jak by měla, přitom můj počítač ještě nepatří do starého železa, a internet šlape taky jak hodinky.
    Chyba číslo 1. Při vstupu na server, do mapy, kamkoliv, je moje postava holá. To znamená že nemám vidět svoji výbavu,oblek, peta, nesedím na mountu na kterém jsem ještě před portem seděl. Když následně vstoupím do jiné mapy, je šance že jsem z ničeho nic zase kompletní.
    Ale tady přichází na řadu chyba číslo 2. Kolikrát se mi stane, že se nemohu dostat do jiné mapy. Prostě klikám na šipku u vstupu ale nic se neděje. Chyby se mi dějí neustále a proto musím několikrát za hraní restartovat klient.
    Poslední chyba je ta, že při vstupu na novou mapu se mi už hra nenačte a zůstane mi černá obrazovka, tudíž musím dát opět reset.
    Podpora mi poradila přesně to, co píší na stránkách při případných problémech, takže mi jen zkopírovali to co by prý každému mělo pomoct, ale mě ne, a odpovědí mi bylo, že tento problém se děje jenom mě, nikomu jinému.
    Ptám se tedy Vás, jestli někdo nemá stejný problém, nebo neměl a vyřešil ho. Díky za každou radu, je to totiž vážně unavující.
    Díky za případné rady, ahoj.