Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. micuna13

    micuna13 Advanced

    jj , pravda a taky by mohli inovovat amulet z úkolu zabij 999 dragana ;)
     
    Warodzilla likes this.
  2. Květ1nka

    Květ1nka Someday Author

    Tak na žádost módů krátce k Draganovi. Nejraději bych byl, kdyby místo Dragana byl jiný event. Nějaký co hodně dlouho nebyl. Jinak, to farmení perel formou vybíjení map, mi nepřijde moc dobré řešení. Když padaly perly z bossů na hradě, bylo to lepší. Určitě bych přidal do eventu nějakou vábničku pro "staré" hráče. Kostým, "maunta". A úplně nejlepší by bylo, kdyby ze Sargona na hradě padala ta jeho zbraň. Ta vypadá fakt krutě. :) Nějaká nová minivýzva by taky neškodila. Aby nebyly pořád ty čtyři stejné. Hlavně nedávat obchodníka k bossům. Proč hrát event, když si set koupím po jednom kole u obchodníka.
     
    Warodzilla likes this.
  3. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Také se přikláním k farmení mocných perel z bossů, ze kterých by mohly padat i kostýmky jako dříve (sice už je všechny mám, ale i nováčky jistě potěší).
    Jinak si matně pamatuji, že jednou byl součástí eventu nějaký troll o Velikonocích a padalo z něj mraky kamení... tak ten by mě bavil :D Nebo přidání např. Jullova - esky, kamení, TM, drakeny, místo mraky dropu by bylo fajn, kdyby ho dal méně, ale kvalitnější, takhle to tak seká počítač, že ve skupině nevíme ani do jaké části mapy nás to odhodilo. A asi nemá ani moc smysl, aby dával fialky a pod.
    A bylo by fajn upgradovat odměny, třeba z beden mě zajímá jen redka (která se mi stejně bude válet u Kobolda)...

    Závěrem: Jako starý hráč už mám z tohoto eventu vše (několikrát), tudíž pro mě není v současné podobě moc zajímavý, jsem velmi zvědavá, co si na nás páni z BP vymyslí :)
     
    pupina199 and Warodzilla like this.
  4. Hromadí se vstupy do doupat a nemám je jak využít... není nic, co by mě lákalo jít do doupěte, např. nyní u Wendiga či Qwenfary = obyčejné doupě jako z qček.

    Ať jsou i doupata u eventových bossů k využití... např. Drop v doupatech i do postupu, zvýšený drop čtyřlístků, run, komnata s bossem (viz u eventu poraz neporazitelné), v případě Dragana by tam mohl být Dragan junior a z něho 100% drop by mohla být ta mocná zakletá perla atd..
     
  5. blackassam

    blackassam Forum Expert

    ...a rovnou by mohli i poladit nastavení goblinu na vyšším Infernu. Od poslední doby co navýšili HP, zbroj, odolky bossům tak jsou v krátkém časovém intervalu takřka nezabitelní pokud člověk má to štěstí že už narazí na zjevení goblinu.
     
  6. Borošar

    Borošar Forum Connoisseur

    Ještě bych byla pro to, aby se nepřidával obchodník, ale byla vyšší šance na drop setu z Dragana... pokud budou mít nováčci/slabší hráči set, pomůže to všem co s nimi hrají (snad nemusím vysvětlovat :D )... :)
     
    pupina199 likes this.
  7. anti.

    anti. Regular

    - hlavně nenahrazovat Dragana jiným eventem prosím, potřebuji jeho ramena jak na mága, tak i na rytíře a už čekám snad dva roky :O
    - no a jinak Dragan je super :D :D :D
     
  8. GrandImperator

    GrandImperator Forum Apprentice

    Ahoj , nevi někdo kdy budou v rámci premium dne k dispozici mounty na serveru Tegan ?
     
  9. 06tod6666

    06tod6666 Forum Apprentice

    Dobrý deň, dalo by sa na budúci rok prosím spraviť premium deň ináč? Vôbec som nestihla ponuku , ktorú som chcela. Kedže sa to po hodine mení. Bola by som za to , keby to všetko bolo v ponuke počas celého dňa. Aby sa veľa hráčov potom nenatlačilo len ku Emilli , tak by som to roztriedila medzi ostatných obchodníkov , napríklad ku Klenotníčke drahokami a vrecká, koberce k Zahirovy, Emilli by mala na starosti zbroj atd. aby to mohlo byť v ponuke po celý deň pre užívateľov prémia členstva. Kedže ja robím 12 hodín v práci a to cestujem ešte z mesta do druhého mesta, tak potom nemám šancu si kúpiť to o čo mám záujem a myslím si, že hovorím za viacerých ľudí.Ja mám prémium aktívne stále, niekoľko rokov a je blbé ,ked si potom nemôžem ani kúpiť ,čo chcem.
     
  10. anti.

    anti. Regular

    ono se to nemění po hodině ale dvou, navíc nabídky jsou poměrně rozumně rozvrženy tak aby se všechno prostřídalo několikrát do dne v jinou hodinu a taky nesouhlasím aby se to rozdělilo k jednotlivým obchodníkům a dotyčný běhal po městě a hledal, protože i takoví tu jsou, rozhodně by premium den mohl být ale častěji třeba 2-3x do roka, ono mít tu možnost jednou za rok je vážně málo a pokud někdo zrovna v ten den je mimo celých 12h, tak mi je ho líto, takže proč né, mít z jara možnost opět koupit si to co jsme teď před vánocemi nestihli
     
    Last edited by moderator: Nov 30, 2019
  11. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Tady zřejmě někdo zapláče....hvězdy jen na infernu...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    -Touchwood- and Stóné like this.
  12. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Co s nimi stejnak už mám 2 navíc a nemám je kam dát. A teď jich bude 5 navíc fajne. :)
     
  13. Skuska55

    Skuska55 Advanced

    Last edited: Dec 5, 2019
    -Touchwood- likes this.
  14. blackassam

    blackassam Forum Expert

    no pořád možnost změnit na defenzívní jehlany...:rolleyes::D...třeba tě napadne nějaký další item co by se dal využít pro tvůj build a případě si ho pak prohazovat:cool::p...pak jen otázka jestli je možné vložit do itemů mimo postavu...pokud jich máš už děvět kousků..o_O..případě pokud tam je omezení tak pak na prd no..:(

    edit:...jj Poláci ještě naplno žijí DSO...pokud něco nevíš ideálně nakouknout do jejich sekce...dohledáš cokoliv :D
     
  15. Stóné

    Stóné Someday Author

    Díky za obrázek, přesně toto jsem chtěl najít.

    Na první mini jsem na dovolené, a jak vidím o nic nepřijdu, takže pohoda. Využití pro nadbytečné hvězdy by mohlo být aspoň na těch 10.
     
  16. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    Dle prognoz sem cekal ze ten event bude horsi ale spotreba ess ve skupine kde sou jen 4dmg a 1 tank me vyjde na inf 3 na 250 ess za kolo coz je uplna pohoda lepsi jak u cervu :) takze mi staci tak 45k ess na celej event a tak 12k pekelnejch vs odmeny proste super :)
     
  17. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

  18. Stóné

    Stóné Someday Author

    :D
     
  19. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Dněšní sněžítko celkem zajímavé. Sváteční pytel u mě = 11k run a jedna runa do pláště ta na mráz.

    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 6, 2019
    blackassam, micuna13 and anti. like this.
  20. Geredis

    Geredis Forum Inhabitant

    V almanachu si nyní můžete přečíst průvodce eventem Slavnost zimního slunovratu. Některé informace jako tipy a triky budou doplněny v průběhu následujících dnů.

    Přeji příjemné počtení!