Buzlu rüzgar kullanımı

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Noblexenon, Jan 23, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Noblexenon

    Noblexenon Forum Apprentice

    246. yamada buz skilleri biraz olsun nerf yemiş. Bende diyorum ki buzlu rüzgar stackının süresi dolunca komple sıfırlanması yerine azalsın. 1 er 1 er yada 2 yada 3 hatta bu bile şartlandırılsın Gerekçeleriyle birlikte anatıcak olursam .

    Mage hasarının yüksek olduğu gerekçesiyle ( kesinlikle değil ) hp ve zırh değerleri aynı şartlar altında oldukça düşük kalmış durumda . Buzlu rüzgar komple kaybolmasın diye gözümüz sürekli onda haritayı takip edilemiyor bu yüzden. Can seviyesi ne durumda bakılamıyor . Kaçarak oynamak zorundasın pek mümkün olmuyor . Göz ün etki alanı çok düşük . Buzlu rüzgarın stack meselesi kısıtlı oynamaya neden oluyor . İtemlere hp zırh basalım diyelim zaten düşük kalmış olan hasar daha da azalıcak . Nerf de gelicek buz hasarlarına. Skil düzenleneceği zaman lütfen bunlarda göz önünde bulundurulsun.
     
  2. Mera

    Mera Forum Apprentice

    C ye basıp DPS hesabında gercekten yüksek hasar cıkarması bekleniyor fakat gerek yeteneklerin düşük yüzdesi gerek yaratıkların direnclerinin tahminen zırhlarının 2 3 katı olması nedeniyle fazla görünen hasar bir ise yaramıyor
     
    4NormaL and enesx1234 like this.
  3. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Buzlu rüzgar ile don nova birikmesini birbirinden ayırmışlar don nova 1.5 saniyeye düştüğü için ona buff biriktirmek imkansız tek seferde kaç yaratık varsa o kadar birikim olacak. En azından buzlu rüzgarın sağladığı buz mermisi buff süresi 15-20 saniye falan olsa sürekli gözümüz buzlu rüzgarda olmaz dikkatimiz dağılmazdı. Ayrıca şu buz küresinin bekleme süresini kaldırsalar yaratıklarda kullansak çünkü alan vuracak güzel hasar veren bir yetenek kalmadı ateş topunu da 3 düşmanla sınırladılar don nova buff biriktirme olayıda bitti yaratık temizlemek için alan hasarı verebileceğimiz bir buz küresi kaldı o da bekleme süresine mahkum. En azından bunu yapsınlar, sürekli bu karakterin yetenekleri ile oynuyorlar artık birazda faydasına birşeyler yapsınlar çift zırh kırabildiğimiz bir buz yetenekleri kaldı artık bu karakterin sorunlarını çözmek için birşeyler yapsınlar da bir rahat nefes alalım.
     
    Last edited: Jan 27, 2021
    enesx1234, Beta and aBDuLHaMiTHaN like this.