Game FAQ Support'a gelen bonus kod biletleri hakkında bilgilendirme

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Beta, Nov 25, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Saygıdeğer Drakensang oyuncuları,

    Yeni içerik güncellemesi ile birlikte haber bülteni abonelerine gelen bonus kodlar hakkında sayısız bilet aldık. Eğer hesabınızdan gerekli ayarları yaptıysanız yani bültene abone olduysanız bu kodlar her oyuncuya gelmektedir. Bunun dışında her haber bülteni oyuncusuna aynı anda gitmemesi de gayet olasıdır. Ayrıca, her bir kod tanımlı olan hesaplar için geçerlidir. Tanımlı hesapların dışında kullanılamaz. Kodları aktif ederken eksik yada yanlış yazmadığınızdan da emin olunuz. Bu kodlar sistem tarafından gönderildiği için destek ekibinin bu konuda yapabileceği bir şey bulunmamaktadır. Bilet oluşturmanız ne yazık ki bu bonus kodları almanızı sağlamayacaktır.

    Destek ekibi olarak asıl sorunlara ayırabileceğimiz süreden kısmak durumda kalabiliyor ve bu nedenle süreçlerin uzamasını istemiyoruz. Her oyuncuya aynı hizmeti verebilmemiz adına bu ufak duyuruyu sizlerle paylaşmak istedik, işleyişin aksamaması ve her oyuncuya aynı hizmeti sağlayabilmek adına lütfen bu konu hakkında daha fazla bilet atmamanızı sizlerden rica ediyoruz.

    Konu ile ilgili yapmanız gerekenler daha önce hesap doğrulaması yapmadıysanız yapmalı, haber bülteninizi aktif hale getirip Bigpoint uzantılı mail adreslerini güvenli gönderilenlere eklediğinizden emin olmanızdır. Bu işlemleri yeni yapıyorsanız son gelen bülten ve kodların e-postanıza gelip gelmeyeceği garanti değildir. Geriye dönük olarak bu postaların size ulaşıp ulaşamayacağını bilemiyoruz.

    Haber Bülteni Aboneliği
    Bigpoint Bağlantılı E-posta Adresleri
     
Thread Status:
Not open for further replies.