100 LV Sonrası

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Pandaros, Nov 27, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Pandaros

Pandaros Someday Author

Merhabalar,

Korucu karakteri oyunuyorum ve oyunda bugün itibariyle 100 lv'e ulaştım fakat açıkçası bundan sonra neler yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum bu yüzden sizlerden destek istiyorum. Ara dünyalarda cehennem modunda zorda olsa mavi özle map temizleyebiliyorum ( bossu kesemiyorum ) fakat bu gelişim için yeterli olmayacak gibi hem kaynak tüketimi hem de zaman açısından. 100 lv'e yeni ulaşmış bir oyuncu neler yapması gerekiyor yardımcı olur musunuz ? Karakter değerlerimi aşağıda paylaşıyorum . bu değerlerle ne yapabilirim ?

https://www.hizliresim.com/6dcchjr

2. bir sorum ise kritik değer üzerine eskiden kritik hasar yüzde 200 ile başlar ve itemlerle yükseltilebilirdi. fakat şimdi kritik değerin açıklamasından anladığım kadarıyla kritik vuruş maksimum değere ulaşana kadar ekstra %10.94 ek hasar veriyor. yüzde 80 max. değere ulaşınca ise max. değer üzeri her kritik takviyesi kritik hasarı artırıyor. Yani kritik hasarın artması için öncelikle kritik değerin 80 olması gerekiyor. Şu anki durumumda 80 kritik yapamayacağım için hasar öncelikle gitmeye çalışacağım ama izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla herkes önce kritik öncelikli gidiyor. Açıklamayı ben mi yanlış algıladım bilemiyorum. Bu yüzden sizlerden kritik konusunda da destek rica ediyorum.

İyi Oyunlar

Last edited: Nov 27, 2022