Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Great Master

  Engem se... Sőt..i6 sem...

  i7 már teljesen más tészta... Oda én is csak pislogni járok...
   
 2. JimJupiter

  JimJupiter Someday Author

  :):):):):):)
  Nem tudom azt vágod-e, hogy harcos az kicsitt több sebzést kap mint vadász.
   
  Elégedetlenkedő likes this.
 3. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Kedves Játékosok!

  Egy remek kóddal szeretnénk Nektek kedveskedni, ami 08.14-ig beváltható!


  NL bonus code july 2020.jpg
   
  bibere likes this.
 4. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Kedves Játékosok!

  Az "Eventes Köpeny" leírásában az szerepel, hogy 50%-al több belépőt kaphattok, de ez elírás. A valóságban ez 50%-al több haladást jelent a ládákból, amit nyittok. Azaz: nem 30 haladás/láda, hanem 45!
   
 5. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Someday Author

  Szia, köszi DEEEEEE jeleznéd a fejlesztök felé hogy az olvasztó tégelyt meg a királyit NE tegyék automatikusan elindithatóvá, vagyis én/mi aktiváljuk hogy mikortól kezdjen el lejárni. Met az elmúlt 2 hónapban eventöl és kódból is kaptunk és most is kapunk olvasztót amik automatikusan elkezdtek lejárni, de nekem a draganról volt 1 90 napos ami még mindig több napot ad min az azóta kapott 30 naposak, VAGYIS ez már a 3. olvasztó ami megy a szemétbe mert hamarabb lejárna mint a 90 napos. Vagyis én és gondolom más is aki kapott 90 napost a Draganon NEM KAP SEMMIT ez meg igy nem ajándék hanem csak bosszúság
   
  Elégedetlenkedő and Hugger like this.
 6. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Great Master

  [​IMG]

  nocsak :)
   
  bibere likes this.
 7. 12xineohp

  12xineohp Someday Author

  Akkor inkább legyen egy kraft lehetőség lejárós tárgyakra ami összeadja a lejárási idejét.
   
 8. JimJupiter

  JimJupiter Someday Author

  Egy kérdés a modikhoz!
  8 nap múlva jön Gnób új ajánlata. Nem tudom mi lesz a kinálat, de ha akkor költöm el a furkosbotjaim Gnóbnál akkor az időlegesen bent lévő ajándékokat is megkaphatom furkósbotért?
  Köszi ha megkérdezitek központtól.
   
 9. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Great Master

  sargon szett lesz.. de jogos a kérdés..

  btw.. ezek a pinyáták annyira "időt múltak"... pl. Grizmek.. 10ért vagymennyi.. oszt full üres a boltja... egyedül a teljesitményért lenne oka..na de.. mondjuk 1 bot lenne.. bedobálnám..de 10et adni a semmiért? amúgyis,minden aranyért volt nála.. 10 pinyátát kérni pofátlanság..

  az event egyébként pofás.. végre vmi nincs elrontva.. csak mig régebben akár vettük is a botokat..manapság nincs okom bedobálni sehova.. szerintem 1et se ütök sehol mert nincs jutalom( hozzám való) IK dettó.. na ott se tudok semmit venni.. azért egy 10 éves szülinapnál ránézhettek volna hogy ne csak azoknak legyenek jutalmak akik 11 hónapja kezdték max... azt is komolyabban venném ha minden kereskedő NPC akik ezeket az "alan,kingshilli veterán" és hasonló cuccokat árulják..skineket nyerhetném..

  edit :
  egy i7 solo.. :)
  azért a boss végén szépen 1 hitelt.. 6x megölt ..elátkozott avalona,sárkányharcos..
  [​IMG]
   
  Last edited: Aug 8, 2020
 10. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Elnézést a késedelemért, csak most kaptunk választ.

  Sajnos csak a kereskedők állandó kínálatát lehet megszerezni, az ideigleneseket nem.
   
  JimJupiter and jackoneill1976 like this.
 11. Bundin

  Bundin Junior Expert

  Akkor lehessen inkább venni egy állandót végre nem is értem a 7 napos olvasztótégelyt az lóherésnél.
   
  Elégedetlenkedő and 12xineohp like this.
 12. JimJupiter

  JimJupiter Someday Author

  Mi ez az új csaló program PvP-ben? Nem lehet bénitani az ellenfelet, harcosoknál nagyon észrevehető. Gondolom a skillek visszatöltési idejét szünteti meg a program és folyamatos sárkánybőrrel tudnak pvp-zni.
  Egyébként sztem a megoldás az lenne ha megszüntetnék a pvp-t a játékban, mert évek óta a csalásról szól. A Bp látható módon nem tud mit kezdeni a csaló programokkal, már olyan szinten morzsolja a játék hitelességét a csalásra épülő pvp, hogy jobb lenne az egészet megszüntetni.
   
 13. Bundin

  Bundin Junior Expert

  Azt mondja meg már valaki, hogy a februári Dragan esemény piros gyöngy droppját miért kell olyan szinten visszavágni, hogyha nem farmolod napi 24-ből 32 órát, akkor kb a nullával egyenlő az amit kitudsz szedni, és hagyjuka napi küldiket mert eddig az egész Event alat kaptam 3x napiba. A pokoli szinten nagyobb esély is kb a nullához konvergál. A 80/2000-es küldi eddig a leggyorsabb, de meló mellet nemhiszem, hogy meglesz az utolsó haladási sáv, 42 gyöngy kéne még hozzá, lehetetlen így kiszedni, miért szopatják mindig a dolgozó embert ezek is? És senki ne jöjjön nekem azzal, hogy vegyek anderért mert nem fogok ez az esemény eddig teljesíthető volt normális élhető farmolással, de jelenleg ezt is sikeresen szétverték…. már előre félek a nagy lvl 60-as tartalombőitéstől is, kiveszik a rangokat, de valójában mégsem csak másképp hívjuk, és nem lesz rangemelési lehetőség, ha a boss nem dobja, amit szeretnél szakadj meg, mint kb most a herald kabát azt is csak pár kiválasztott tudja megszerezni az is egy vicc.

  Jut eszembe az infoszivárogtatás kapcsán, mivel megszűnik a tárgyakban a rang lvl 60 után és ha valami cuccot erősebben akarunk, akkor azt ki kell üssük azona szinten az ok, de mi lesz azokkal a tárgyakkal, amiket csak venni lehet? Azok emiatt megint kuka lesz, vagy ezt megoldják, hogy azokat megtudjuk szerezni erősebb verzióban? Gondolok itt Ammon szettre, Emília cuccaira, Gnób kínálatára, A Hirakai szettekre, illetve az új területek esetleges vásárolható cuccaira is....ja és hát a köpenyek ugye...
   
  Last edited: Sep 23, 2020 at 3:33 PM
  jackoneill1976 likes this.
 14. 12xineohp

  12xineohp Someday Author

  Dragan eventbe sajnos tényleg túl hosszú a sáv de legalább előző eventen ráértem és így marad bőven kövire is. Herold köpenyt lehet(ett) venni közösségi érméért aki rászánta az időt főleg hogy most már 2 kör hashantól megvan inf2 vagy magasabb szinten elég könnyen össze lehet szedni azt az 500 érmet.
   
 15. Bundin

  Bundin Junior Expert

  Most tartok 427 érménél, és már egy ideje nincs bennt Jesse Obriennél a kabát szóval ez se játszik, nem tudok mindig ott lenni, mikor streamelnek.
   

Share This Page