Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Jó dolgokat adnak a frissités után a prémes kockák, kivéve a tudást mert az a vicc kategória, amennyi jön belőle. Ezt igy gondolták vagy csak nem sikerült megvalósitani a tudás droppot a kockákban és majd javitják, hogy tényleg essen mérhető mennyiség belőle?
  Ha igy gondolták akkor újra kéne gondolni, mert új játékosok vagy új kasztot kezdők, igy nem nagyon lesznek a játékba, ha nem lehet a tudás szintet fejleszteni.
  Aki harcossal és tőrpével játszottak eddig azok se tudnak igy új kasztot kezdeni, inkább itthagyják a játékot az úgy jó?
  Komolyan a kockák tudás dropja az egy vicc kategória.
   
 2. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  mert mennyi kellene? 5-10k? ne legyünk már telhetetlenek ember..örüljünk hogy nem 1 tudások jönnek..szerintem teljesen rendben van a mennyiség.. most már jön alap dropp,kocka és napi küldi is.. de igysemjó..
   
 3. Haroldus

  Haroldus Forum Greenhorn

  Sziasztok!
  Karácsony előtt, tehát nagyjából 2 hónapja kezdtem el játszani ezzel a játékkal, a 85-ös szintemmel 21-es tudásszint párosul, ez így normális?
  Láttam képeket meg videókat 200 feletti tudásszinttel, jóval alacsonyabb szintű karaktereknél is mint én bőven 100 feletti tudászinttel!
  Próbálom a napi küldetéseket is teljesíteni de ott is általában ha éppen szerezhető 200 ősi tudást ad ami borzasztó alacsony érték ennyi küzdelemért!
  Most éppen le kéne győzni hozzá 600 méltó ellenfelet köztes világbeli kegyetlen nehézségi fokon és 5 méltó bajnok vagy vezér szörnyet vérfürdő nehézségi fokon!
  Kérdezem én hogy a túróba csináljam ezt meg 21-es tudásszinttel?
  Így is úgy érzem nagyon mazochista vagyok hogy pokoli szinten is játszok néhány helyen, de azt kell mondjam sehol nem adja jobban az ősi tudást a szörnyektől, ahogy az andermant se, nagyon el lehet itt rontva valami!
  Hogy érték el itt a 100 tudászint feletti értékeket már 50-60 szintű karakterek is?
  Azt még hozzáteszem ha kegyetlen nehézségi szinten játszom elég gyorsan 40-50% gőzmegvonást illetve életerő megvonást kapok büntetésként az amúgy sem túl nagy életerőmre amit úgy 1 vagy 2 ütésből ezek a szörnyek simán le tudnak verni!
  A normál szörnyekkel néhány pályán sok futkorászással, kergetőzéssel még el is bírok olykor ezeken a nehézségi szinteken de ha bajnok vagy vezért szörny jön (aki persze egy ütésből meg is öl) vért izzadok míg egyet is megölök belőle persze nem kis idő és újraélesztés árán!
  A régebbi karakterek akiknek 100+ tudászintje van bizonyára könnyebben elboldogulnak mint én a 21-es tudásszintemmel 85-ös szinten, de most akkor én vagyok béna vagy mit csinálok rosszul hogy ilyen alacsony még a tudásszintem?
  Vagy csak a fejlesztők ennyire nem látják át a mostani dolgokat?
  A másik hogy baromira pénzre mennek már itt a játék üzemeltetői, szinte minden normális dologhoz andermant kell ami persze szintén rohadt gyengén esik a szörnyekből, a napi küldetéseket is csak andermant-al tudom cserélni!
  Kezd elmenni így a kedvem a játéktól, így én sem maradok itt sokáig, inkább más játék után nézek!
  Nem azért játszok hogy vagyonokat öljek bele, így is vennem kellett már andermant hogy szlot bővítésre meg lélek talizmánra teljen, szerencsére azért halmoztam fel szépen belőle a küldetésekkel is már, de ősi tudást hogy a tudásszintem nagyobb legyen azt nem tudok abból sem venni!
  Beleolvasgattam most itt a fórumban, sokan közületek ahogy látom már pár éve játszanak ezzel a játékkal és most Ti is nagyon elégedetlenek vagytok a fejlesztésekkel, teljesen egyetértek veletek, pedig én még csak 2 hónapja játszok, nyilván nincs annyi munkám a karakteremben mint Nektek!
  Esetleg van valami lehetőség hogy a tudásszintemet gyorsabban tudjam fejleszteni?
  Szerintem tudásszint fejlesztés az egyik legfontosabb, ha az nem nagyon fejlődik akkor nagyobb nehézségi szinten esélyem sincs haladni!
  Köszönöm előre is a választ, illetve segítséget!
   
  tozagol likes this.
 4. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Aha, de te 200 tudásszintről indultál, onnan nézed a dolgokat. De ha új kasztot kezdtél volna, vagy új játékos lennél, akkor egészen más a helyzett. És a régi játékosoknak a 200-as tudás szintért nem kellett szenvedni, nem úgy mint most a 0-ról indulóknak.
  Igen, pont ennyire látják át.
  Sajnos sokan a lábukkal szavaztak CE után.
  A tartalombővités (CE) előtt farmolták ki a tudást, amikor még könnyű volt.
   
  tozagol and Elégedetlenkedő like this.
 5. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  @JimJupiter
  új kasztot csak az kezd akinek megvan Thanos kesztyűje a végtelen kövekkel.. másik lehetőség elmebajra utalhat...

  a fene se érti egyébként hogyan is akarnak új játékosokat (akik ugye hoznak elvileg pénzt..mert a jelenlegiek közül senki se költ szerintem) a tervben meg az új kaszt.. na annak mekkora bónuszokat kellesz adni hogy játszható legyen? pff.. 4et se birnak kibalanszolni...majd 5el menni fog? :D
   
 6. Bundin

  Bundin Regular

  Az 5-ik fogja kibalanszolni majd a másik 4-et tuti :D:D:D
   
  tozagol and bibere like this.
 7. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Vagy inkább az 5. olyan erős lesz, hogy a másik 4 fog sírni miatta. Egyébként ki kezdene új karit amikor pár dolgot pl tudást nagyon nehéz gyűjteni.
   
  tozagol likes this.
 8. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  Hali, ha valakit érdekel :) Rákérdeztem az aggodalomőrző rúnára a VÁLASZ CSAK csopiban működik és CSAK AKKOR ha a csopitárs elég közel van, vagyis vagy igen vagy nem :) Mert milyen távon belül működik?? Mondjuk hogy a szóló játékoknál miért nem müködik az rejtély, ne szólózz barom :) Kb ez a DSO mottója a bővités után. CSAK alap szilánkot kapsz a többit fejlesztened kell,,,, DEE akkor nekem honnan van 3 zöld szilánkom?? a VÁLASZ ,, Biztos fejlesztetted csak elfelejtetted ,,, azért azt csak észre venném ha 15-tel kevesebb szilánkom lenne :) jaa majd elfelejtettem,,,,, RITKÁBBAN esik szilánk DEEE akkor egyszerre több ,,, Legalábbis ezt mondták
   
 9. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Sargon adott nekem csak zöld szilánkot eddig.
   
 10. Bundin

  Bundin Regular

  Figyeld meg majd eleinte csak királyi prémesek kezdhetnek majd új kasztot, és majd tuti lehet booster packot is venni hozzá amiben lesz egy valag tudás is, meg rúnák, csak hogy költsön a jónép....
   
 11. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  Ha neked is és nekem is esett zöld AKKOR a support miért nem tudja hogy hol eshet?? :) Ráadásul nekem még az event elött esett vagyis valamelyik boss vagy kegyetlen legis láda adta?? Vagy ki tudja,,
   
 12. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  nyugodj meg..a support sem játssza ezt a játékot
   
  tozagol and Elégedetlenkedő like this.
 13. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Lehet eshet máshol is és lehet azért sargontól kaptam csak mert ott elég közel vannak a csapattársak, hogy a csopis talentokat beadja. Nekem csak ott tűnt fel de ott minden körben adott és volt, hogy kevés zöldet vagy jóval több szürkét. Lehet ha éppen 10 szürkét kapnál automatikusan zöldet kapsz.
   
 14. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Amíg nem óhajtanak a vérfürdő szinten kívül is droppot tenni a játékba addig ez a játék totálisan halott értelmetlen időpazarlás! Egy fillért nem ér! A vérfürdő szint ugyanis célja a játéknak és nem ott kéne mindenkinek játszani, hogy essen egyáltalán valami cucc! Továbbra sincs dropp már még kegyetlen szinten sem! A pokoli szint droppjáról meg beszélni sem lehet, mert az nulla! Kék jelölt ellenfelek se dobnak semmit! A rúna dropp semmivel sem lett jobb, sőt rosszabb! Ez a hozzáállás, hogy csak a legnehezebb szinten essen valami undorító! Nem vették ki a játékból az értelmetlen fehér körös pajzsot az ellenfeleknél, ami kb ugyan az mint amikor régen beletették a játékba, hogy regenerálódtak az ellenfelek folyamatosan. Most ugyan ezt beletették csak másképp! Azt akkor kivették de látom az eszük továbbra sem jött meg, sőt inkább csak jobban elment! A debuffot meg nem levenni kell a pálya elhagyásakor, hanem kivenni a játékból mert csak a harcost szívatja, és ez undorító, hogy egy kasztot szívassunk vele! Beléptem megnézni a frissítést de látom továbbra sem ér már semmit ez a játék! A tárgyakban lévő alapértékek továbbra is nevetségesek a játék magas elvárásaihoz és nehézségéhez képest! Ilyen szánalmas droppal csak siralmas az egész játék. Nem fogok órákat futkosni, kínlódni a semmiért!
   
  Last edited: Mar 19, 2021
  tozagol likes this.
 15. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Sziasztok moderátorok!
  Tudtok valami infót mondani a Glowing Cave-ról? Az ékkő felcsigázott, egyszer voltam bent 50 szerszámért, egy üres map volt 1 nyitható kristállyal és fával. Kristályt lenyitottam, adott kevés ércet, a fát már nem engedte nyitni. Másnak forditva, fát nyitotta. A map üres, szörnyek nincsenek. Mi adja az ékkővet? Nyitogatjuk az ércet és fát és majd egyszer esik? Ha igen melyik ad nagyobb eséllyel? Ma magasabb nehézségi szintre megyek, nagyobb az ékkő megjelenésére az esély? Hogy müködik a barlang pontosan?
  Előre is köszi, ha tudtok csepegtetni egy kis infót!
   
  tozagol and bibere like this.
 16. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Nem lesz túl nagy öröm törpiknek. A fejlesztők meghallgatták a kéréseteket és kijavítják a olajfolt leírását. Hát 40%-al tényleg nem ér sokat egy pajzstörés.
   
  tozagol likes this.
 17. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  A fejelés is alapból 30%... Azért 100% tűzellenállás levétel kissé túlzásnak tűnik...
   
 18. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Az alapok nem számítanak az a lényeg kitalentolva mit tud. Én speciel levinném 10%-ra és minden talent +5%-ot adna így kitalentolva ugyanoda lehetne eljutni csak ha valaki használ mellette olyan tárgyat ami növeli azt a képességet többet érne. A saját képességemnek a robbanónak is levennél 10%-ra alapból a pajzstörését és 10%-ot adna minden talent amivel ugyanúgy elérhető a 60% csak sokkal többet számítana, hogy jól tud-e valaki talentozni vagy nem. Herold íjat meg úgyse éri meg használni majd talán max körüli kövekkel megnézem milyen a 2 kezes de szerintem nincs sok értelme. Max úgy van hogy nem 4 feletti támadásit akarsz és gyorsabban lecsapod a latyakokat, mert úgyse jön fel rád a stack menet közben. Ami hátrány van ezzel, hogy ha átalakítanák tapasztalat talentokat vagy hoznának újakat ezekre fixen rá kellene rakni most meg akár meg is spórolhatnád. A robbanó 50%-ról 60%-ra megy fel nem túl jelentős, de igazából nincs olyan amire nagyon rátennék helyette meg az is csak 10% pajzstörés.
   
  Last edited: Mar 31, 2021
 19. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Talentolhatod, a fejelésnél az elemi ellenállás csökkentés 30% marad, csak a védelmi érték csökkentés nő...
   
 20. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  És a tanknak sincs is nagyon elemi sebzése, ha jól tudom csak a sárkányméreg ami komolyabbat sebez. Én is vadásszal ha beraktam a spéci esziket kevesebbet ütöttem vele mint alapból, mert azt nem töri meg annyira saját pajzstörései.
   

Share This Page