Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  Szia, megtudnád kérdezni a NAGYSZERŰ fejlesztőket hogy ,,, Hogyan van az hogy eventeken szinte SOHA SEM az a tárgy esik amfőrákból vagy a szörnyektől amik az eventhez köthetök. Most is kb 140-160 amfórát nyitottam /mindet vérfürdőn / és még VÉLETLEN SEM esett a Draganhoz köthetö tárgy. DEEE esett fehér tigris / mert abból sosincs elég / Hullócsillag vagy 6 , Aranyharcos kösztűm, Sárkányporonty,Sárkányszárny jogar, Örök láng bot . De egy sem esett a 4 maskarából /tűz, jég stb / vagy a fekete lovag cucc. Mondjuk a maszkarákból 6 év alatt egy sem esett​
   
 2. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  ha jóltom a kosztüm csakis a bossoktól eshet..szal erre spec kár panaszkodni..nekem nagy teremben esett asszem 3x abból a pár körből amit ott voltam.. a 4 fejnélkülitől ezen az eventen sehol..bár annyit mentem ami a ládákhoz kellett..+ még pár kör..semmi extra.. kb egy hete el is felejtettem hogy dragan event van :D az eventlista meg 14k/21k...
   
 3. JimJupiter

  JimJupiter Active Author

  Éppen lehetne elemi sebzést csinálni, mert ha méregimádatra raksz pontot máris elemi sebzése lesz a dühöngő lendületnek. Csak persze 30% pajzstőrés miatt nem éri meg egyik imádat se harcosnak.
   
 4. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  Azok az imadatok azzal hogy jatszanak az ellenállással warriornak csak büntetés.. Még ha ingyen lenne..akkor talán,de 10(+20) pontot ratenni őrültség. Egyébként a tudasfa is milyen rosszul van kitalálta.. 1 pont 1% sebzés.. Really? Komolyan 1% a logikus lépés? Ki tesz oda bármit? Duhkoltseg dettó..Ott állok a sűrűben,düh az eget veri..miért tennék oda bármit?
   
 5. katika18

  katika18 Forum Greenhorn

  Hello!
  Én az event alatt azzal szórakoztattam magam, hogy kezdtem új accal, új karikat. Minden kasztot kipróbáltam nulláról kezdve. Mágus és harcos valamint a törpe is bírta 20 után persze, de egyik se kapott szinte semmit se. Semmi értékelhetőt, csupa olyan kacat, amit még saját szintjén se nagyon lehetett használni. Hagastove-ban és kazamatákban jobb tárgyak estek nekik. De mind felment aránylag gyorsan 30-ra. Vadász viszont már az első körben, azaz 20-25 közötti szinten is olyan tárgyakat kapott ami eventhez köthető. 30-ig meg kapott szinte mindegyik fejnélkülitől is maskarát. Plusz kifarmoltam mindre 1-2 sor leltárt és 1-2 hét prémiumot is. 1 és 2 kezes íjakat is kapott bár a tegez hozzá már nem igazán esett. Mert mondanom se kell, hogy az első után kedvet - vagy mondhatni "vérszemet" kaptam - és csináltam vagy 3 újat meg egy régebbi accról is töröltem 2-t és arra is csak azt csináltam. :) Sajnos lvl 40 felett mintha elvágták volna a droppot. Mehettem fájdalmason, kínzón, csoportban vagy anélkül... Érdekes módon azonban olvasztó tégely és maskara azoknak is jutott.
  Ennyi a saját tapasztalat erről az eventről, kezdőként. De ezt azért imádtam, mert még az expet is jobban adta itt normálon, mint pl a kaziban fájón. Lvl 50 felett viszont ez nem mondható el.
  Ettől függetlenül nagyon várom a következő ilyen eventet. :)

  Ui.: Ha nem ide tartozna a hsz, nyugodtan töröljétek.
  Üdv mindnkinek!
   
  Viharhozo1968 likes this.
 6. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Figyelem!

  Akinek nincs meg a két patkány hátas, s szándékozik megvásárolni őket sárkánypénzért, az az első megvásárlása után NE tegye azt a gyűjteményalbumba! Csak tegye félre, s másnap meg tudja venni a másodikat is az árustól!

  Így már mindkét hátas megszerezhető, ellenkező esetben - mivel a gyűjteménytáskás elemeket nem ajánlja fel a rendszer megvásárlásra - a második nem megvehető az árustól.
   
  Bakatabis likes this.
 7. Ryusei

  Ryusei Forum Apprentice

  https://imgbox.com/mCLzLwVG

  a fejlesztőknek szolni kéne, hogy honnan lesz karmot amivel eszit készítünk ha a haladás már nem ad.
   
 8. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Üdv!

  Tudnak róla, most folynak az egyeztetések a megoldási lehetőségekről. További infók hamarosan.
   
 9. Umbra_Fight2

  Umbra_Fight2 Forum Greenhorn

  Az újhold eventen lehet majd a shopban vásárolni Karmotot ( ne kérdezzétek miért arra az eventre rakták aktívra ).
   
 10. Malinea

  Malinea Forum Apprentice

  bibere likes this.
 11. _smoke_86

  _smoke_86 Forum Greenhorn

  sajnos a fejlesztők meg itt se írt arról senki hogy az oké hogy megveszed 1esen 1400 anderért az 500exp könyvet de szintenként 200anderral növekszik és én meg ezt nem figyeltem és ilyen 40-50esen már 6-7-8k ander egy olyan könyv.. mind1 100expsel letudtam +adott még 1 500ast de ez akkor is pofátlanság hogy szó nélkül így drágul... örüljenek aki megvette 8k anderért is
   
 12. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Részemről a karihúzós event kap egy pirospontot. Kellemesen csalódtam benne, rosszabbra számítottam. Lehet csak azért, mert 8 ékköves ládából 7 különbözőt adott és a leglényegesebb 2 kijött belőle, vagy mert 2 hónap királyi is jött belőle, de egész normális event lett. Úgyis jött pár sorozat amit nézni akartam egész jókor jött.
   

Share This Page