Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Minimedve

  Minimedve Forum Greenhorn

  Köszönöm a válaszokat!
  Az a baj, hogy az első kérdésnél is hülyének éreztem magam, és ez az érzés csak erősödött a válaszokkal :)
  A Map2 rövidítés ismerős, de ezek szerint még ez is rövidíthető.
  Levertünk több tucat arénás pályát minden sávhoz, de egyszer sem vettük észre, hogy megnyílik egy átjáró... (könyörgöm, mondjátok, hogy csak azután nyílik meg, hogy elértük az utolsó sávot, és nem eddig voltunk vakok...)
  Aztán eljutottunk az utolsó haladási sávig, meg is szereztünk Phestos a feladatsorából egy belépőt, de nem tudtuk használni.
  Most viszont - végre - tiszta a kép. Bemegyünk az Arénába (bármelyikbe), a takarítás után megnyílik az átjáró a Próbatevő Arénába, és annak a végén érhető el az eventhaladás. Összegyűjtünk 360-at és pacsi... (és nem kell itt feladni az eventet...)
  Hála mindenkinek, aki hozzásegített a megoldáshoz!
  Jó vadászatot!
   
  StSanya likes this.
 2. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Így van, csak azután aktív az átjáró, ha elértél odáig az eventhaladással...
   
 3. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Egész jó lett volna a szülinap event, ha kiadta volna a fegyót. 300k andert belenyomtam, de így se adta ki.

  Bármi hír mit tervez az új fejlesztői bagázs? Még a havi rendszeres eventek sincsenek már 1 hónapja csak a szülinapi event megy.
   
 4. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Screenshot_2.jpg


  Ma került be a játékba, de hivatalosan nem jött jelzés...

  Sargont hiányoljuk mi is, már jeleztük, hogy jó volna...
   
 5. Tornádó84

  Tornádó84 Forum Greenhorn

  Jó volna ha talán jönne egy normális csapat. Értem én, hogy ti csak parancsot kaptok, de ez már sok. Sokan milliókat pakoltak a játékba és semmi eredmény. A következtetést levonva a játék kezd élősködni és mindent kicsavarni a még aktív játékosokból. Ha pár napon belül nem válaszolnak én úgy veszem, hogy itt minden halott és értelmetlen még prémre is költeni.

  10 év játék után ez egy szégyenletes vég. Hogy így semmibe veszik a régi játékosokat az már felér egy öngyilkossággal. A játék kb 1 hete rettenetesen laggol, a német dso csapat hallgat, egyszerűen semmire kellőek. Egy normális fizetős játékban még wc papírt is adnak a kezük alá, hogy majd ők elvégezzék a piszkos munkát, de látom itt ők csak a tejfölre hajtanak. (a tejfölt mindenki magának képzelje el) És köszönöm, hogy nemsoká törlitek a bejegyzésem.
   
  Last edited by moderator: Sep 30, 2021
  atkoko and opos2012 like this.

Share This Page