Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Bundin

  Bundin Regular

  Szerintem csak a nem foglalkoztak vele, mert mi értelme van azon peteknek, ha csak szürke szintű cuccot hagy maga után hátra, régen úgy működött, hogy nehézségi szintnek megfelelő gombolyagot, vagy szemétkupacot hagyott maga után mindkettő, akkor most miért nem? Nem lehetne ezt feléjük továbbítani, akkor újra lenne értelme azoknak a peteknek.
   
 2. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Emiliánál lehet anderért nagyvadász eventre belépőket venni. De 2 fajtán kivül az összes többivel se az egyediket, sem az ékkővet nem lehet megszerezni. Akkor mire jók ezek a belépők, miért árulják őket?
   
  opos2012 likes this.
 3. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  Mondhatok valamit erről a Nagyvadvadászat eventről. Jól megcsinálták ezt a misztikus szettet. Mágusnak és íjásznap szuper. Törpének és harcosnak nem ér semmit. Ha már a kasztokat kiegyenlíteni szeretnének nem olyan szetteket kellene csinálni ami minden kasztnak egyformán jó (rossz)?
  Harcosként kipróbáltam köztes Gorgát levertem a Nagyvadvadászat szettel, utána a Dragan köpenyt vettem fel. Mit gondoltok melyikkel vertem le előbb?
  A másik dolog ha már misztikus a szett miért randomként adja? Miért nem pl. teljesítményfüggő? Ha valaki leverne mondjuk 100-szor megkapna a teljesítményt hogy összerakhassa a munkapadon.
  Pvp-röl nem is beszélek. A mágusnak nem is kell védelmes követ betenni, mert csak vaktában kell lövöldözzön úgy se ér hozzá senki. A fer az lenne ha pvp-én minden kaszt csak olyan messzire tudna sebezni mit a harcos lobogó területe.
  Gratulálok a fejlesztéshez.
  Ha lehetséges jó lenne ezt az írást megmutatni a főnököknek. Köszönöm.
   
  Bundin likes this.