Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
 1. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Köszi a visszajelzést!
   
 2. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  Sziasztok,,
  Összefoglalva: Minden egyedi tárgyat, amely már áthelyezett varázslatokat tartalmaz, lehet majd használni a munkaasztalon a "Sötét Örökségben". És mi van akkor ha legendás tárgyban van áthelyezett varázslat PL gyürüben életerö 4x70% azok elvesznek??
   
 3. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  Már csak nevetni tudok ezen az egészen...

  Szerintem van vmi verseny a cégben..az kapja a karácsonyi bónuszt aki a legnagyobb marhasággal áll elő amivel még több játékos kedvét el tudják venni...
   
 4. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Döntsd el, vagy bekraftolod egy egyedibe most, vagy esetleg már nem fogod tudni, de lehet, nem is akarnád...
   
 5. kupek68

  kupek68 Forum Greenhorn

  Sziasztok! Pont ezt a döntést segítené elő ha konkrétan válaszolnál a kérdésre! Mi lesz a bekraftólt legendás és ritka tárgyakkal??Amiért hónapokat dolgozott az ember és több 10K aranyat ölt bele,amit arra készített hogy ha végre kiesne az a egyedi tárgy amire már 1 éve vár, rögtön be tudja kraftolni!
   
  Adrienn27 likes this.
 6. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Szerintem régi legendást és régi ritkát nem lehet majd kraftolni. Új/megváltozott tárgy varázslatok lesznek, így nem is biztos, hogy akarnál majd régi kék sorokat egyedibe rakni, ha mégis lehet majd.
   
 7. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  Kéket nem is... De a platina ami halomban hever? a kockákkal előrébb vagyunk?
   
 8. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Úgy értettem a kék sorokat, hogy a varázslatok. Amik nyilván lehetnek arany, vagy platina (világos sárga) szinnel jelezve... Utóbbiak el fognak tünni, egy új szin jön...
   
 9. Adrienn27

  Adrienn27 Junior Expert

  Állítólag hétfőn kerül fel teszt szerverre a frissítés érdemes ezt is kipróbálni, h mit tudsz felhasználni a frissítés után. De most szólok ami megjegyzem egy baromság a BP részéről, de mindegy is...:confused: h amit látni fogsz teszt szerón nem biztos, h úgy fog a játékba kerülni, tudod ez azért van, h még jobban fokozzák benned a bizonytalanság érzését :D miket is beszélek, nem nem, nem azért van áhh dehogy:p a hivatalos megfogalmazás mielőtt jönnének a ház őrzői az az, h ez azért van, mert hát ugye ott derülnek ki a hibák és így kitudják javítani mielőtt "véglegessé" teszik. Mondjuk érted 3 nap olyan mint halottnak a csók, de majd a többi kiderül élesben egy jó kis eventtel megfűszerezve csak, h jobban kiélesedjenek a dolgok...:cool: minden esetre érdemes abban a 3 napban figyelgetni a különböző platformokat, videókat, infókat.
   
 10. Łowas

  Łowas Forum Greenhorn

  November 11-13 között teszik be teszt szervere.
   
 11. Adrienn27

  Adrienn27 Junior Expert

  na akkor te tudod a pontos dátumot...:) ügyes vagy..:) köszönjük az infót:)
   
 12. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

 13. Adrienn27

  Adrienn27 Junior Expert

  Nem értem minek kell ennyire erőltetni, h ez még idén bekerüljön játékba, logikusabb lenne a jövő év eleje addig is lenne idejük tesztelgetni, finomítani rajta változtatni ha valami nem mükszik. Ezt nem lehetne tolmácsolni nekik?
   
  Bundin likes this.
 14. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Szerintem érzik már, hogy nagyon rezeg a léc! Nincs már játékos a játékban. Ha addig várnak akkor be is zárhatnak! Vagy most minél hamarabb kihoznak valami értelmesebb játékot, vagy ha nem akkor ennyi volt! Nem játszik ezzel már senki! A játék sajnos mára már nagyon rossz lett. Teljesen kiegyensúlyozatlan kasztok. Sárkányharcos kaszt sehol nincs a távosokhoz képest. Pvp csalók tömege, nevetséges sorsolási rendszer, ahol 20 ezredik helyen lévő kapja az első 100-ból az ellenfeleket, irreális karakterek az ellenfelek. Sárkányharcos játszhatatlan a távosokhoz képest. Egyes karakterek igen szerencsések a játékos meg valahogy igen nem. Eventek teljesíthetetlenek olyan töménytelen idő vagy brutálisa mennyiségű pénz kéne hozzá, hogy az nevetséges! Értelmes tárgyat kraftolni nem lehet. Irreálisan eltúlzott a tárgyak szintezése! Ki a fene fog 20 órát monoton ismétlésben játszani, hogy 100-al több legyen egy tárgyának az értéke ami az egy tized százalékot sem éri el a karakterlapon! Ötlettelenségek tömege. Semmi újdonság. Értelmetlen belépni is. És most nem igazán érdekel az a 20 ember akinek jaj de jó a játék. Akkor játssza! De szerintem miattuk nem fogják fenntartani a játékot! Szóval vagy nagyon gyorsan kijön valami nagyon jó vagy ennyi volt!
   
 15. capi9617

  capi9617 Forum Greenhorn

  Sziasztok, a Hát-Véd küldetéssort hol tudom befejezni, mert nem találom egyik városban sem, ellenben még nem tudok pl: Törhetetlen Magma kabátot csinálni, a segitséget előre is köszönöm.
   
 16. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online  A köpeny/lobogó tárgyfejlesztéssel kapcsolatos küldetéssor:

  A sorozat első küldetése akkor veszi kezdetét, amikor először veszel fel egy fonalat.  Küldetés neve Küldetésadó Feltételek
  Hát-véd (1/6)Alyona az Ellenállás táborában
  • 30. szint
  • Vegyél fel 1 fonalat
  • Legyen teljesítve a Kontárból mester (2/9)
  Hát-véd (2/6)Alyona az Ellenállás táborában
  • 30. szint
  • Legyen teljesítve a Hát-véd (1/6)
  Hát-véd (3/6)Alyona az Ellenállás táborában
  • 30. szint
  • Legyen teljesítve a Hát-véd (2/6)
  Hát-véd (4/6)Roxana Jarlshofnban
  • 35. szint
  • Legyen teljesítve a Hát-véd (3/6)
  • Legyen teljesítve a Kontárból mester (4/9)
  Hát-véd (5/6)Kolyax Hirajában
  • 55. szint
  • Legyen teljesítve a Hát-véd (4/6)
  • Legyen teljesítve a Kontárból mester (8/9)
  Hát-véd (6/6)Kolyax Hirajában
  • 55. szint
  • Legyen teljesítve a Hát-véd (5/6)
   
 17. capi9617

  capi9617 Forum Greenhorn

  Köszi
   
 18. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Mivel késik a tartalombővités attól a tesztszerverre berakják a meghirdetett 11.11-11.13 időpontban?
   
 19. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Késik a teszt verzió is, de a jelenlegi terv azért még csütörtök - péntek (12. - 13.)....
   
 20. MariskaNeeni

  MariskaNeeni Padavan

  Sziasztok, én egy jó ideje nem játszottam a játékkal és most kicsit vissza kell rázódnom, lenne egy kérdésem. Van több karim is, nemrég kezdtem egy sárkányharcost és ez a kari megkapta a kalandozók ládáját, viszont van egy nagy karim amelyiknél nem látom az eszköztárban ezt a ládát. 50-es szintű volt a nagy karim amikor abbahagytam a játékot, jelenleg 53-as. Nem tudom hogy ez befojásoló tényező lehet hogy régi a kari.
  Esetleg létezik valami leirás erről a ládáról?