Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
 1. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Ha ezt igy berakják decemberben, abból botrány lesz, nagyon sokan fogják abbahagyni. 60-as szintű harcosommal min. 65-ős tárgyakkal, mindegyikben 5 db királyi kőrrel, 161-es tudásszintel, 86k alapsebzéssel Nagy sivatagot normál szinten nem tudom leverni, nem hogy a map végén megjelenő bosst. Élettöltést kivették a hatalmas körcsapásból, más skillbe minimális élettőltést raktak, de azok a skillek 1 percenként nyomhatók el. Élettöltés nélkül nem tudok a mappokon létezni csókolom!
  Ennyi skill hellyel és ilyen kevés elosztható skill pontal ez a játék igy GAGYI!!!
  Ezt a skill rendszert ki kell dobni és visszarakni a régit, a többi változtatás maradhat. Fél órás munka. Egyszerüen BOTRÁNYOS az új skill rendszer.
   
 2. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  az már látszott a twitch videóban is mikor Jesse ment az egykezes harcossal.. szinte meg se mozdult a mobok hp-ja.. 57k sebzése vagymennyi volt..mondjuk mintha a macskám játszott volna..annyit ő is ért a játékhoz.. ráfekszik 2 gombra és elvan.. ha meghal(mert Jesse is lehalt a GOD cuccaiban) hát várakozik mig jön vki és kelti.. ezzel a releassel a DK teljesen ki van herélve..
   
  Elégedetlenkedő likes this.
 3. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Hivatalos válaszok nekünk sem jönnek még.

  Eddigi teszt szerveres tapasztalatok alapján, példálózva:

  Kockák rangtalanok lesznek, de szintedre adnak tárgyakat, igaz minden szinüt... Köveket azonban nem.

  A kövek fejlesztéséhez nem +2 db ugyanolyan kő, hanem por kell majd, pl:

  1.png 2.png 3.png 4.png
  A kövek bolti ára:


  ar1.png ar2.png ar3.png  A rúnaköveknek külön por lesz. Ezek ára pedig:

  ar4.png ar5.png  A magok állítólag erő rúnájává lesznek átváltva.


  Ha lesz konkrét hivatalos infó, ki fogjuk tenni.
   
  Malinea likes this.
 4. Ronshon

  Ronshon Forum Apprentice

  Köszi a segitséget és az infót még annyit hogy a rúna köveket nem csak heréért lehet venni majd hanem matériáért is 500K / db áron :)
   
  StSanya likes this.
 5. Bundin

  Bundin Regular

  Most 5 gyorskill van a tesztszerveren aktiválva plusz az egérgombok tehát összesen 8 skill pakollható ki.
   
 6. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Köszi az infókat! Szóval drágakőveket nem fognak adni a kockák? Ez már 100%? Akkor szerintem nem éri meg megtartani a kockákat.

  Az alábbi képen látható Opál kő ugyanazt tudja mint a jelenlegi Egyesülés ékkőve.
  https://kepkuldes.com/image/fgtTle
  Ha publikus infó, akkor szeretném megkérdezni, hogy:
  - Egyesülés ékkőveit automatikusan átváltják Opál kőre vagy mindkettő játékban marad? Ha marad mindkettő, akkor 10-10 db lehet majd használni egyszerre?
  - Láttam, hogy a királyi felett még bevezetnek még 8 magasabb drágakő fokozatot. A zöld, kékre húzott királyi köveknek mi lesz a sorsa? Automatikusan átváltják + 2 fokozattal nagyobbra? Vagy párhuzamosan egymás mellett két drágakő tipús lesz, az egyik fényes porból fejleszthető a másik meg bányászással?
   
  Last edited: Nov 21, 2020
  Bundin likes this.
 7. Bundin

  Bundin Regular

  Grimmag szerver halott tud valaki valamit miért ma délutános vagyok, így nem fogok tudni farmolni ma, ha nem indul.
   
 8. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  Nekem nem adtak követ a kockák, kb semmi érdekeset. Az egyesülés ékkőből opál lesz. 35000 anderért vagy mennyiért lehet majd venni opálvágót is, amely visszabontja a 3 királyira az opált (kérdés ki akarná szétszedni.) A max számát nem tudom.
   
  Malinea likes this.
 9. bendeguz75

  bendeguz75 Forum Apprentice

  reggel 5.30 óta nem lehet belépni.
  állítólag tudnak a hibától.
  nem kapkodják el.
  szokásukhoz híven
   
 10. Bakatabis

  Bakatabis Advanced

  Jelentették már korábban
   
 11. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  Azt megtudja valaki mondani hogy a mostani tárgyainkba a varázslatok (gondok itt a fehére és alól a sárgára) átalakulnak e a szintemelés után?
   
 12. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  arra mérget vehetsz hogy átalakulnak
   
 13. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Elpakolom a köveket tárgyakba ide oda, teleportálok aztán a kövek megint kint vannak a táskában! Nem túl szórakoztató. Hányszor pakoljam el őket, hogy végre el legyenek rakva a tárgyakba!? Már harmadszor raktam el a köveket és ismét a táskában vannak a teleport után, szóval részemről ennyi. Ilyen totál bugosan minek rakták ezt be? Az meg, hogy a brutálisan sok, sokféle, ilyen olyan szintű rúnámat nem tudom hová pakolni az rohadt felháborító! Egyszerűen egy darab tárgyhelyem nem marad ezektől. A sokféle szintű köveket még csak csak beteszem tárgyakba, de hogy azokhoz is por kell fejleszteni, hát akkor hely is kéne nekik!
   
  Last edited: Dec 3, 2020
 14. invyzZybl

  invyzZybl Forum Greenhorn

  Eltűnt a lovam amit használtam a tegnapi frissites ota, kerlek javitsatok, nem ezert fizettem be penzt hogy utana elvegyetek!
  Adtam fel hibajegyet errol de ide iranyitottak..
   
 15. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Nem tudom ezzel a gyorsfrissítéssel mit csináltak de ugyan úgy berakom a tárgyakba a köveket aztán ugyan úgy kint vannak a zsákban pályaváltás meg teleport után! Játszhatatlan így a játék mert a sok kikerülő kőtől nincs tárgyhelyem!
   
 16. Bundin

  Bundin Regular

  Írj supportra, mert ilyet senki nem tapasztalt nálunk ez valami ritka hiba lehet...
   
  Elégedetlenkedő likes this.
 17. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Már írtam. Semmi visszajelzés! Íme akkor a videó:
   
 18. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  Ez a videó mit mutat? Rakd be a "kavicsos csókánál" hogy lássuk be van zárva...nekem nem szedett ki sehonnan semmit
   
 19. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Mi a kérdés? Mit nem értesz ezen? Berakom a királyi gyémántot két tárgyba (pajzs, vállvért) meg berakom az ékkövet a tartóba (ékkőmedál) láthatóan be is került. Aztán egy teleport és ugyan úgy kint vannak és nem a tárgyban! Nem értem ezen neked mi a nem egyértelmű!? 8 év játék után csak látom már hogy beletettem valamit egy tárgyba. Van olyan tárgy amiben benne marad de töménytelen amiből kiszedi! Az ékkő medálokból is van amit bent tart van amiket kidobál! BUGos fos az egész!

  Sajna nem tudok a jelenlegi laptopon rendesen videókat csinálni így le lehet lassítani. Itt egy másik videó. Be rakom a kesztyűbe az életpontos köveket. Látszik meg is nő benne az életpont. 7 kő volt kettő maradt. Aztán teleport és minden megint kint van a zsákba! A Méregírtó nyeles baltában például benne marad ugyan ez a szent ametiszt, míg a keens ökléből kihajigálja mindig! Van amibe épp úgy gondolja, hogy benne marad egy csomó mindenben meg nem! Az ékköveket is kidobálja a medálból, de van ami meg benne marad! Teljesen kaotikus az egész!

   
  Last edited: Dec 4, 2020
 20. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  Jah..látom... De ha a kavicsos embernél rakod be akkor is kiszedi? Mármint beszélsz vele "cucc megnyitás" és ott vannak a slotok... Akkor rakod be és lezárod..