Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
 1. Finstandantilus

  Finstandantilus Someday Author

  Jó ez az event kavics, de vagy a leírása rossz (remélem nem), vagy bugos, mert nem tart 5 mp-ig a hatása
   
 2. Arkhon75

  Arkhon75 Forum Greenhorn

  A gyorseszköztárba helyezett gyógyitalokhoz, valamint mana/energia italokhoz a talált butykosokat nem teszi hozzá a rendszer, hanem csak az inventoryba gyűjti. Mindig kézzel kell hozzátenni a már meglévő kupacokhoz, ráadásul így hátizsák tárhelyet foglal, amíg nem rendezi el az ember minden körben. Nagyon zavaró sajnos, értelemszerűen ami már gyűjtő tárban van, szedje oda egyből a drop-ot, mint az eszenciákat.
   
 3. Arkhon75

  Arkhon75 Forum Greenhorn

  Ezt gyorsan leteszteltem ha már erre jártam. Teljesen jól működik, sőt ha újabb piros bogyót veszel fel, kumulálódik is a hatás újabb 5 másodpercre. Ami esetleg félreértésre adhat okot, ha teljesen gyógyult vagy, nem jelenik meg a hatás, mert akkor nem is veszed fel a gyógyító bogyót.
   
 4. Chassius

  Chassius Forum Apprentice

  Üdv Mindenkinek!
  Szeretnék végre pontos választ kapni, hogy a szféraszilánk fizetőeszköz vagy különleges fizetőeszköz vagy hozzáférést biztosító tárgy vagy micsoda?
  Mert amennyiben a fizetőeszköz vagy hozzáférés biztosító tárgy, ebben az esetben miért nem vonatkozik rá a skálázódó dropp?(inf 3-on 400%, ami azt jelentené, hogy minimum 4 max 20 db-ot kéne kapni)

  Tudom sokaknak nem számít, mert már rengeteg van nekik, de én pl még csak inf1-en vagy haláloson tudom csinálni az eventeket, ami kevesebb haladással jár, így többet kell bemennem, ami több belépőt és így több szférát jelent. A születésnapi eventet például szféra hiány miatt nem tudtam végigcsinálni, pedig de jó lett volna.
  A pontos választ előre is köszönöm.
   
 5. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  A szféraszilánk, mint olyan: eventes fizetőeszköz. A Tárcában található (Currency Bag / Fizetőeszköz Zsák), de nem rendhagyó, hogy nem skálázódik a dropja. Ha megnézed, akkor többek között az erő rúnája, a sárkánypénz és a dicsőségérme közt foglal helyet, amik szintén nem skálázódnak, ha dropról vagy nehézségi szintről van szó.

  A szféraszilánk dropját időről-időre hozzáigazítják a játékosok szükségleteihez, már többször volt állítva a dropja az elmúlt években, mind megjelenési esélyben, mind a megszerezhető csomag nagyságát illetően.

  Emellett nem lehet kizárni, hogy magasabb szinten nagyobb az esélyed a nagyobb csomagokra, de ez nem megerősített információ, pusztán feltételezés
  !
   
 6. Georg1974

  Georg1974 Forum Apprentice

  Észrevehetetlen szerintem is. Gondolom vki stopperrel nézi, én sem. Ha direkt azt figyeltem láttam, hogy beindul, de inkább nem számítok rá. A düh ékszere látványosabb. Ez ilyen.
   
 7. Chassius

  Chassius Forum Apprentice

  Köszi a gyors választ.
  Bár az általad említett "fizető eszközök"-et nem a mobok dobják.
  Nem kéne állítgatni meg igazítgatni, egyszerűen skálázódjon.
   
 8. pukiface

  pukiface Someday Author

  Sztm ez kb 3 másodperc, a mellette levő 10 másodperces düh ékszer buffhoz képest. Az ok hogy 5-től számol, csak sztm nem másodpercenként.. próbáltam lekövetni, de nagyon gyorsan eltűnik, ám az egymás melletti visszaszámlálás alapján eléggé látszik a különbség.

  szerk: sikerült pont egymás mellett visszaszámolnia a két buffnak teljesen szimultán, így volt pontos összehasonlítási alapom, ez esetben viszont úgy tűnik, hogy mégis pontos.. ;)
   
  Last edited: Jan 5, 2020
 9. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  ezen miért nem működik a craft? a többihez(ebből a szettből....kard,pajzs,bunkó,gyűrű,amulett) van recept de ehhez nincs..

  [​IMG]
   
 10. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  Van bármi értelme ide írkálni?
   
 11. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Persze.

  Ha a jelzett kraft hiba miatt kérdezed, én nem tudom tesztelni, mivelhogy nincs ilyen tárgyam. S szerintem a kollégáimnak se, de majd rákérdezek.


  Ilyen esetekben azért jobb a supportnak (is) írni, mert ha ritka tárgyról van szó, mint pl. jelen esetben, tesztelni nem tudunk, de még a tárgy angol nevét se biztos, hogy tudjuk azonosítani. Így meg eléggé nehéz...
   
 12. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  [​IMG]

  tessék akkor angolul.. érdekes bónusza van azért érdekelt..pont a gyűrű-disz-amu kombó cserélhető opció nálam..de sajna porszem van a BP mechanikájában....
   
 13. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Köszi, jeleztem, ha válasz jönne, megosztom.
   
  jackoneill1976 likes this.
 14. bibere

  bibere Someday Author

  Sziasztok,

  Kraftoláskor a munkapadon a négy platina érték a dragan sisakban kevesebb százalékkal van kiírva, mint a legendásban:
  http://imgbox.com/EbeY2rPZ
  http://imgbox.com/BicZmrfy
  Ez csak megjelenítési probléma vagy kraftolási hiba?
  Mielőtt átraknám, kérlek kérdezzetek utána.
  Köszönöm.
   
 15. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Tudtommal ez csak megjelenítési hiba.
   
  bibere likes this.
 16. LungDragon

  LungDragon Forum Apprentice

  Jónapot!
  Szevasz, a gyűrűről esetleg tudnál feltenni egy képet, mi a sárga opciója? vagy netán az övről is, ha megvan...
  Köszi előre is :)
   
 17. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  Gyűrű +3%dmg.. öv még nem esett nekem asszem
   
 18. Arkhon75

  Arkhon75 Forum Greenhorn

  Sziasztok,

  szeretném kérdezni hiba-e vagy tudatos, hogy a bátorítás ékkövét (amiből 1 lehet max. a tárgyban) és a közreműködés ékkövét (amiből szintén 1 lehet max. a tárgyban) miért nem lehet egyszerre használni. A kettő közül legfeljebb 1 lehet egyidejűleg a tárgyakban? Ha igen, akkor ezt értelemszerűen tudatni kellene a leírásban, ha nem, akkor lehet hogy csak egy hiba (amiben reménykedek) és esetleg orvosolják, ezt követően lehetne mindkettőt használni. Köszönöm!
   
 19. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Üdv!

  Ezt mi is szomorúan konstatáltuk már anno az event során, rá is kérdeztünk már akkor a miértjére. Azt a választ kaptuk, hogy jelenleg a játék mechanikájában túl táp (idézem: "overpowered") lenne, ha mindkét kőt viselhetnénk...
   
 20. pukiface

  pukiface Someday Author

  Üdv, szeretném jelenteni, hogy sikerült a dragan event kiegyensúlyozott játékmenete által okozott kis örömöt elrontani számomra, ugyanis a prémiumos kockában átlagosan eddig 30-35% volt az apró kavics aránya most 7-8% lett, vagyis 100 kockából 30+ kavics helyett 7-8 darab esik. Nem egy mintából vettem az átlagot... ez vajon miért maradt ki a patchlogból? Túl sok ingyen prémet adtak ki, és túlzónak találják az ingyenes játékosok számára kiadni ennyi kavicsot? És akik pénzért veszik? a kérdés költői... kéretik jelenteni a problémát!