Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Bundin

  Bundin Advanced

  Prémmel a napi tegkergetés próblémáját megutdod oldani, és nem kell anderre költeni....
  Prém itt is, akkor kapsz kockát, amit olyan csopiban kell kinyitni, ahol vannak olyanok akiknek a csoport talentjaik magasak a tudásra, és lesz tudásod is kicsit gyorsabban, mint 200 év, de ez se azonnali, de kb 400 kockanyitásból így nekem olyan 2-5k közti tudás jön kb.
   
 2. Minimedve

  Minimedve Forum Greenhorn

  A support azt írja, hogy tudnak a hibáról, folyik a javítás, majd kész lesz egyszer...
  Szóval, türelem!
   
 3. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Junior Expert

  Köszi az infót, de azért ez egy világi játék :) Több a javítani való mint ami működik :) kis túlzással ,,,
   
 4. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Baron

  Január végére ígérték hogy jön egy nagy javító csomag.. De március van,szóval lehet jövő januárra gondoltak
   
  Elégedetlenkedő likes this.
 5. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Junior Expert

  AZON gondolkodom vajon nem Pató Pálnak hívják a programozót :) Javítsuk ki, mert maholnap
  Pallásról néz be az ég...
  Közbevágott Pató Pál úr:
  "Ej, ráérünk arra még!" :)
   
  Elégedetlenkedő likes this.
 6. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Kövi frisítésben főboss fixen ad tudást mindenki megnyugodhat. Vérfürdön 500+ot kap teszten a csávó.
   
 7. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Baron

  Áldassék az ORI...
   
 8. Bundin

  Bundin Advanced

  Végül is évet nem mondtak, hogy melyik évben :D :D
   
  Elégedetlenkedő likes this.
 9. Vakvalter

  Vakvalter Forum Apprentice

  Sziasztok. Sargon event. Kávébabot kapom, éjszakai csendes-öbölbe bemehetek kapom a portál töredékeket már van mindegyikből 3-4 de összerakni nem tudom belépőre. Jon ott van de nincs nála semmi. 44-es vagyok. még nem mehetek be? Akkor minek szedhetem a portál töredékeket?
   
 10. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Követelmények és hasznos tippek:

  - 55 vagy magasabb szintűnek kell lenned ahhoz, hogy feloldd és elfogadd a Jon Sunlair és Sir Hardy által a Kingshillben biztosított esemény küldetéseit.

  - A Sargon új reinkarnációja elleni küzdelemhez be kell fejezned „A Szörnyű visszatérése” ("The Terrible is Back") küldetést! Abban az esetben, ha más játékossal/játékosokkal egy csoportban vagy, és Te még nem fejezted be a küldetést, de a csoporttársaid már igen, akkor más térképre érkezel, mint a csoportod azon tagjai, akik már teljesítették azt.

  - Az Esemény haladási sávok kezdeti mennyisége 2 vagy 3 (a karakter szintjétől függően), de fel tudod oldani a 3 fennmaradó részt, ha befejezed „A Szörnyű visszatérése” ("The Terrible is Back") küldetést. Abban az esetben, ha a küldetést az esemény időtartama alatt fejezed be, akkor még a 3 sáv marad, de a következő eseményen már fel tudod oldani a 3 megmaradtat, kivéve, ha 0 haladást szereztél az aktuális esemény előrehaladási sávjaiból.

  Aktuális leírás
   
  Vakvalter likes this.
 11. Hentes0

  Hentes0 Forum Apprentice

  Szép napot.
  Valaki meg tudna mondani hogy ezt a napit hogyan kell megcsinálni? Mert én nem tudom melyik szörny az őrszem köztesben.

  [​IMG]
   
 12. UzsonyikT

  UzsonyikT Junior Expert

  Nem 100%, de szerintem a map2 bossok. Q1-ben a sárkányharcos, q5-ben a latyak.
   
 13. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Csak narancssárga színnel kiírt bossoktól jön, ami köztes világban nincs. A pálya örző bossok lila színnel van a neve írva. Normál vagyis nem köztes területeken van ilyen boss ahol van küldid a pálya lepucolására és megjelenik egy vitézség kulcsot adó boss. Ahogy felvetted azt a napit elvileg nem lehet megcsinálni. Gyakorlatilag végülis lehetséges, de értelmetlen, mert pl a ládákból megjelenő goblinok is őrszem bossnak számítanak ha jól tudom. De ezüstért alaból felesleges megcsinálni. Gondolom nincs prémed pörgetni. Valamint őrszem bossnak számít még a titkos bújón lévő 1 boss a ládáknál és az ott lévő őrök is ha olyan területet kapsz.
   
  Last edited: Mar 14, 2021
  Hentes0 likes this.
 14. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Junior Expert

  Sziasztok , ha már kobold. EZT hogy lehet megölni,kiugrott a ládából és pajzsa volt,,,, semmilyen eszivel se ment.Gondoltam ha odébb megyek majd elkezd szaladgálni, de végigvertem a pályát és még mindig ott " RETTEGETT " a sarokban. Így kegyetlenül nehéz lett volna ,megölni kegyetlenen :) https://kepkuldes.com/image/Qye70Y https://kepkuldes.com/image/QyhQ9g
   
 15. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Előfordult már ilyen velem is, de azt hittem azért mert többen nyitottuk egyszerre a ládát.
   
 16. Vakvalter

  Vakvalter Forum Apprentice

  Sziasztok. Nem tudok fényességes köveknél nagyobbat gyártani. A teljesítmény megvan hozzà és szt írja a teljesítménynél, hogy ez a recept már a birtokomba került. Mégis mikor a munkapadra beteszek egy fényességes követ csak port dob fel és nem tudok tökéletesre fejleszteni. Mi lehet a baj? Lehet az a gond hogy csak 47es szintű vagyok és csak nagyobb szinten lesz elérhető?
   
 17. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Igen, kicsi a szinted hozzá.


  Szerk:

  30-tól:
  normál, csiszolt, fényességes

  50-től:
  tökéletes, szent, királyi

  65-től: trapéz, finomított trapéz, brilliáns trapéz, rendkívüli trapéz

  80-tól: minden kő mehet
   
  Last edited: Mar 18, 2021
 18. UzsonyikT

  UzsonyikT Junior Expert

  Nincs valami magyar leírás erről a tárgy kraftról? Néztem róla egy videót, de nem jöttem rá a logikára. Ha jól értelmezem az érc arra való hogy milyen stattal kapja az ember a cuccot. Remélem nem a varázslat, mert az a kutyát se érdekli, ha nem az alap stat lenne a lényeg. A bosstól való cucc már nem világos, hogy mit határoz meg. Ahol tárgyat kér oda teljesen mindegy milyen ritkaságú és szintű nem befolyásol semmit? Az egyedi gyűrű a szintet határozza meg? De akkor mit a boss hozzávaló?
   
 19. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Csak azonos ritkaságú érccel és boss hozzávalóval tudsz tárgyat gyártani. Az egyedi gyűrű csak kell bele, de a legis tárgy határozza meg a szintjét. És igen az alapértékeire vonatkozik az amit az ércnél leírtak. Elviekben így működik de ma megcsinálok 1 kraftot is arachna amu nagyon rossz stattal van meg.
   
 20. 12xineohp

  12xineohp Advanced

  Megcsináltam a kraftot és nem javaslom senkinek se hogy legiből kraftoljon. Az ércek a varászlatokat határozzák meg amit úgy is bekraftolsz aminek semmi értelme simán csinálhatod zöld kékből is. A legi csak kell bele de az egyedi gyűrű határozza meg a szintjét. Ha minden igaz számít milyen értékkel van a legis tárgyad alapértékei erre nem figyeltem.
   
  Last edited: Mar 20, 2021

Share This Page