Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  ezek közül egy erősités is komoly lenne..ha meg mind jön akkor futkoshatok vérfürdőn solo XD
   
 2. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  A legnagyobb problémám a harcos életpont elvételével van. Ezt abszolút igazságtalannak tartom. Erre épít a karakter! Ebből él! Abból játszanék! Mivel oda kell mennem ütögetni az ellenfélhez az életpont csökkentők igen hamar leverik a 80 %-ot rajtam. És nem tudom ezeket olyan gyorsan leütni a tömegben, hogy ne fogyjon le igen hamar az életem. Így számomra a játék értelmetlen! Nem tudok játszani és nem is tudok olyasmit tenni amitől lenne annyi életpontom, hogy játszani tudjak. Játszok néha vérfürdőn, de az inkább csak bosszantó számomra. A kék jelölésű körös lények vérfürdőn irreálisan nagyokat sebeznek. Pillanatok alatt leütnek. A bosszok irreálisan leütnek egy ütéssel. Ez számomra nem szórakoztató és nem játék így. Elhiszem, hogy távost nem érdekli az ilyesmi. Többnyire távol marad, nem őt támadják, stb.

  Abban igazad van, hogy akadnak pozitívumok a játékban. Nem mondom, hogy nem. Azért szoktam megnézni mindig a frissítéseket, hogy hátha... Majd megnézem a következő frissítést is. Amiket mondasz frissítésként, majd megnézem, hátha értelmesebb játékot biztosítanak. Majd kiderül. Így elsőre van ami jónak tűnik.

  A kövek valóban esnek, de olyan csekély értékeket adnak, hogy amennyit én játszanék az alatt semmi jelentős változást nem okoznak a karakterben ahhoz, hogy értelmesebben legyen játszható. Egy pokoli szinten játszó karakter nem kap annyi követ egy óra alatt mint ahogy azt egyesek itt harsogják! Sőt. 100-ad részét sem szedi össze. Nekem valahogy nem jött be, hogy kövekből kéne értéket tenni a tárgyakba, mert abból egy hatalmas ötlettel mindent ki kellett venni, és csak nevetséges értékek maradtak bennük. Egy ilyesfajta játékban ahol a tárgyak jelentették a fejlődést egyszerűen röhejesnek találom!

  A rúna dropp az számomra gyakorlatilag nulla. 4-5 órát játszok pokoli szinten és akkor is sokszor egy darab sem esik.

  És, hogy maradjunk a hibáknál is ami a topik témája: Ha a köpennyel idézek egy őrt a harci lobogó alatt, annak magára kéne vonzania az ellenfeleket. De nem óhajtja. Többnyire mintha ott sem lenne. Gondolom ez sem hiba, dísznek van ott... Amióta kijön a 3 őr a körrel együtt képességből, azóta nem jól működik a köpenyes őr. Majd jó lenne javítani egyszer....
   
 3. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  nem kötekedni akarok..de

  vmi megváltozott..szinte észre sem veszed már a debuffot.. nemérdekel mi történt,jó a változás..mapváltással eltűnik szal max egy mapon szivat ha félórát püfölöd..ha gyorsan haladsz szinte fel se fogod hogy vmi debuff hátráltat

  a kövek olyanok amilyenek... ami esik hát esik,ma mondjuk kegyetlen khalys és a max ami volt tőle az egy darab csiszolt..+ vagy 6-8 sima... keveselltem..ez van..

  rúna dropp,engem az idegesit amikor esik zöld vagy kék matis vagy tudásos..na akkor azért elmotyogok pár miatyánkot... többi nemérdekel..nincsenek maxon a rúnáim ..maradt még pár lila..de nem hajt a tatár,majd meglesz..

  ami meg a hirnök kabit illeti..hanyagold.. hp köveket kell belerakni..szerintem nem éri meg,jobb egy hős kabi ami sima droppban jön..telepakolod sebzéssel..piros kövekkel... szerintem több érték mint az őr ami amúgysem működik.. de ahogy gondolod..kipróbáltam,nekem nem jött be..(a hirnök köpi)..
   
 4. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Sztem nagy sivatag véresen farmolhat és nem akar területet váltani. Cardhun külváros is ilyen, de oda nem megy senki. De vitézség kulcson kívül nagy sivi se éri meg.
   
 5. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Igen főleg a nagy sivatagban szoktam vérfürdő szinten farmolni, mert kb. ott tudok. Az a pálya nincs tele kék ellenfelekkel, amik egyből levernek. Az mondjuk úgy játszható még a debuffok után is. Más pálya nem igazán játszható. Illetve a cardhun könyvtárban játszok még vérfürdő szinten. Mert azt le tudom egyedül is játszani. Bár ott is van 2 kék ellenfél általában amik pillanatok alatt képesek leütni. Többnyire leütöm őket életpontos italok ivásával. Egy láda marad nyilván mindig csak. De nekem megfelel. Ez a két pálya ahol úgy ahogy eljátszogatok ezen a szinten. A többin a debuffok miatt igen gyorsan vége a játéknak. Van hős kabim sebzős. Ahol lehet azt használom. A hírnők kabit nem használom mivel bugos. De amúgy néha jól jönne. Ha arra menne a csökkentő akkor nyilván addig leütném debuff nélkül. De mivel így ka.it nem ér hát nem. Persze ugye aki kiteszi az őrt meg lehívja a kutyáit, kidobja a bohócát, arra nyilván nem megy a csökkentő annak nincs ilyen gondja, az könnyen beszél... Használom a kővé változtatós kabátot is. Abból is csináltam jót. Az is jó néha. Mindenféle cuccom van, többnyire pályákhoz öltözök, minél nagyobb sebzéssel annyi életponttal amivel kényelmesen tudok ott játszani.

  És igen, csoportba nyilván tudnék játszani, de nem hiszem, hogy szeretnének mások alkalmazkodni a játékstílusomhoz. Nem vagyok az a gyorsan farmoljak ötezer kört típus. Szeretek kényelmesen játszani, mert az szórakoztat. Kikapcsolódni akarok játék közben, nem dolgozni. És bevallom én sem szeretek másokhoz alkalmazkodni. Akik olyan szintű karakterekkel játszanak mint én vagy jobbakkal azok többnyire átrohannak a pályán mert nem kell már nekik szinte semmi. Annak meg én nem látom értelmét. Így inkább egyedül játszok. És hiába ez a csoportozás erőltetés, az mmo mint már régen megbeszéltük nem azt jelenti, hogy kötelezően együtt kell játszanod másokkal csoportban, hanem azt jelenti, hogy ugyan azt a netes játékot játsszátok. Így számomra érthetetlen minek ezt annyira erőltetni. Pénzügyileg is jobbnak tartom ha mind két lehetőség adott. A legtöbb embernek nincs arra ideje, hogy másokhoz alkalmazkodjon a játékban. Ki akar olyannal játszani mint én aki képes és ott hagyja valahol a pályán a karakterét játék közben mert épp más dolga akad és később majd visszajön játszani. Sok ilyen ember van, aki nem alkalmas csoportjátékra.

  Azt pedig nagy problémának tartom, hogy nem lehet értelmesen karaktert építeni. Mert berakom mondjuk az összes hárításos kövemet és az is csak 5-10 %-ot emel a hárításomon (lesz mondjuk 40-55%). És ugye ebből kéne 80 % körülit csinálnom, ami 40-50 % körül van az összes kövemet berakva is. 30-50 kő fejlesztésével kéne olyan értéket produkálnom ami kb. lehetetlen számomra. És ugye mind maxos kövek kellenének legyenek, hogy értelmezhető hárítás, ellenállás, védelem legyen. Ami egy szimpla játékosnak kivitelezhetetlen. Királyi szintig lehet értelmesen fejleszteni követ afelett meg már igencsak nehézkes. Erre jönne, hogy jó akkor ez felejtős marad az életpont növelése. De azt meg le - 80 %-olják nekem. Így nincs értelme a játéknak. Ezért nem is nagyon játszok. Kilátástalan a játék. Nincs meg a valós fejlődési lehetőség a számomra. Megnézem a karaktert mivel lehetne értelmes idő alatt értelmes fejlődést elérni nála, és látom, hogy kb. semmivel. Amiket lehetett már megszereztem többnyire. Így nincs mit csinálni a játékban. Ezzel a droppal értékekkel nem visz előrébb semmi. Öt éves tervekben meg nem gondolkozok, mert minek.
   
 6. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  Egyik hely se éri meg igazán mert ha levered a zöld öröket azok nem respawnolnak csak a kékek.Így kevesen az esély hogy a vezérek dobjanak valami jót mert nem élednek fel....... Bár a Cardhun elég jól dob egyediket Pl Remin vért, Nagymester kabát, Nagymester vállas,Felfedező Rémsisakot Mágusnak 1 kezes Örökláng botot, Sárkányszárny jogar //tegnap meg a Vashegy dobott mellé 1könyvet meg ott is esik Nagymester kabát is// Vasakarat csizma és lehet hogy dobja a vasakarat szett többi részét is a Cardhun mert mintha régebben dobott volna mást is csak elfelejtettem mit. És ott nincs véres latyak bár azok se erősek csak nagyot sebeznek Legalábbis rám :) De jó taktikával könnyű leverni mert kicsi a védelme vagy az élete, fehér eszivel 140en csak az őrt 2szer idézve meglehet ölni mondjuk addig a többi szörny elszórakoztat :) Ha meg krittes gyűrűt akarsz //Oceánusz méregpecsétje // akkor a Suvius vulkán is dobja sima vérfürdön 140en és a felsorolt egyedikben minden van extra opt amik addig jók amíg nem tudsz szerezni egy jó szettet. BÁR kell a mázli is hogy jót dobjanak :) Tegnap a sárkány szárnykönyv sebzés 86% kritt 97%ami 2012 krittet ér és ha szettbe tenném még adna 2100 krittet de a jogar csak 23% sebzést ad igy nem éri meg lecserélnem a 2 kezest. BÁÁÁÁR HA a Dimenzióhasadás 2 kezes amit szintén tegnap kaptam nem gyagyi sebzéssel dobja akkor maradt volna a 2 kezes felállás ugyanis az adott volna 5100 krittet meg extra optként 28% sebzést meg támadó sebit de nem lehet mindig szerencsém,,,,,
   
  Last edited: May 12, 2021
 7. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Aha, kérjük a videót, had lássuk. Khalys a legkönnyebb, de még az is soká tart.
  Hát én is szabadulnék contactsupportostól, nem is értem mért nem engedi törölni.
  Harcos ezek után is gyenge lesz. Nincs alapsebzése, azt kéne emelni. Évek óta tartó probléma, hogy 10szer annyi sebzést kap mint a többi kaszt, ugyanakkora védelemmel, ellenállással. Páncéltörés szar. Nincs területi páncéltőrése. Fejelés egyetlen szörnyre hat, ami kész rőhej. Most felemelik 3 db szörnyre legalább. Bosson akkor lehet pajzsot tőrni ha már levered az életerejének 30%-át és az utolsó 20% életnél megint nem hat rá a pajzstőrés. Tehát boss fele életénél nem tudsz pajzsot tőrni. Vicc. Sárkánybőr nem véd meg az 1hittől. Védelmet kéne adni a harcosnak. 10szer annyi eszibe kerül egy bosst leverni mint más kasztnak.
  Harcos ennyit ér mint a lenti videón látszik, 9 perc a boss, mágusnak 40 másodperc a vidi végén:

  Nagy sivatagba ha csoportba vagy és leveritek a debuff szőrnyeket, akkor egyenként ki-be kell menni és leveszi a debuffot.
   
  Elégedetlenkedő likes this.
 8. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  tessék.. megjegyzem..nem fullosak a rúnáim..vannak lilák..a köveim meg távolról se..egyetlen egy birodalmi kövem sincs..

   
 9. -Postás-

  -Postás- Forum Greenhorn

  Néztem tesztszerveren, tesztelgettem és úgy láttam hogy a harcos képes vinni egyedül is a köztes pályákat így ezekkel a buffokkal, leginkább amminél szembetűnő volt az a 50% sebzéses buff olyankor megugrott a sebzés plusz 2-3-4 millióval, szerintem ebben az updateban teljesen rendben lesz, aztán ha nem így lesz akkor meg tovább buffolnak rajta, javaslom discordon a feedbackek írását is, most ebben az egy hónapban kiemelten figyelnek erre. Lásd a vadásznál 1-3 nap alatt megváltoztatták a kutyák harapását 5%-ról 15%-re ha sárkánybőrt beleírjátok hogy adjon 10-20% extra védelmet még a meglévőnél esetleg ellenállást talán ezt is elfogadják, bár ez a játékosoktól is függ hogyan fogadják.
   
 10. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Hát ez így nem lesz jó pokolin kérték nem kegyetlenen. Amúgy viccet félretéve jóval gyengébb tankok gyorsabb q5 kört tudnak menni mint én a vadászommal. A csapdát csak az után lehet használni, ha lejött már mob addig nem lehet vadásszal duplán pajzsot törni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy khallys lefelezi a koncit és még támadni se lehet a legjobban ott. Nekem full 500/600-as sebzéses köveim vannak és egy tank 300-as kövekkel is gyorsabban leöli khallys mivel tud normálisan pajzsot törni. 2 és fél perces köridővel tudja farmolni full futással mellette.
   
 11. Bundin

  Bundin Padavan

  Nem tudom, hogy van e klánod, de nálad a problémát főleg abban látom, hogy csak egyedül játszol szinte, ha van klán, akikkel tudsz csopizni, sokminden megváltozik, elég gyorsan meg lehet szedni a cuccokat vérfürdőről... de lehet én látom rosszul de nekem ez jön le eddigi hozzászólásidból...
   
  Elégedetlenkedő likes this.
 12. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Ha nem akar csopival menni ne menjen, de akkor ne panaszkodjon, hogy nem tud fejlődni. Én sokszor szoktas kis klántásakart elvinni 4 ládázni katakombába. 4-en mennek kripta felől és le tudják csapni a 2 latyakot vagy jön még 1 aránylag erősebb kari is. Amíg nem szed ki elég kritet gyenge marad. Ha már legalább eléri a 400k krites buffal pettel düh ékszer magi buff stb azzal már lehet sebezni. Sebzés lehet sok tárgyból szedni, amivel van egy alap amivel tud sebezni is. Kritet viszont szinte csak kövezésből lehet szedni és hiába írogatok itt ő csak a tankot fogja ugyanúgy gyengének tartani. Lehet tankkal jól farmolni főleg r250 után, ami elég komoly buffot ad rá. Van jópár tank akik közelébe sincsnek a kövezésemnek mégis gyorsabban tudnak szólózni köztesbe mégse írogatok miatta. Csopiba kell menni vadásszal ha köztesbe farmosz vagy olyan bosshoz menni amit lehet csapdázni. Mondjuk 4 ládát nem tudnak hozni szólóba ott legalább tudom használni a csapdát.
   
 13. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  A csopi pontjaim száma 0 :) és jelenleg a 140es cuccokat kiütöm bárhol majd később meg jön a 145 Szerintem az Elégetlenkedő csak türelmetlen :) AZ MEG ELÉG VICCES hogy ua latyakot ölök le szólóban mint a csopizók és én csak 1 ládát kapok, aki ezt kitalálta elmehet a ....... FŐLEG az a röhej ha olyan karik vannak a csopiban aki egyedül az elsö latyakon se jutnának túl DE CSOPIBAN kapnak ládát,,,, Nem értem ezt a csopizás erőltetést főleg hogy egyedül lassabb és nehezebb megcsinálni de ezért kevesebb a jutalom :) Ebben mi a logika?? Ha leverem a mapot kapjak ua jutalmat de ez így nettó fszkodás Nekem 4 ládért 4szer kell bemennem mert így ferr ,,,,,,Az meg még jobb hogy így pl a vasakarat szetthez hogy jó optokkal legyen mert ugye nem minden ládában van akár 40szer is be kell mennem és az csak 40 láda csopiban meg 160 amiben sokkal nagyobb eséllyel van szett darab jó optokkal. És a fickó meg menő mert 140es cuccai vannak miközben egyedül sehol se lenne. A csopi király :) https://kepkuldes.com/image/9RBMQq
   
  Last edited: May 14, 2021
 14. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Akkor megvan a megoldás, ezek szerint én vagyok a béna. Kb, sebzés, krit, támadási sebesség ugyanez nekem is. Skilleket ugyanazt használjuk, én mind a három pajzstőrés skilt kimaxoltam, de tüskés pajzs nincs berakva, ennyi a különbség. Bementem kegyetlenre és kb. 10szer annyi idő leőlnőm a bosst mint neked. Te végig nagyon gyakran ütsz rajta 5 milliókat, ezért hall le gyorsan. Én 3szoros pajzstőréssel max. 800-900 ezer között sebzek és ez jelentős különbség. Na mindegy, legalább nem ostorozom magam, azt nem tudom befolyásolni, hogy nálam ne legyen bugos a pajzstőrés.
  https://kepkuldes.com/image/9RYeUF
  [​IMG]
   
 15. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  A suhintás sebez annyit.. (338% zászló alatt mobokkal körbevéve 1milla felett jelez hitenként a skillbar)A körforgásra kár tenni,azokat a pontokat megspórolom. Mindent a suhintásra ami több mobot üt. A pajzstörést 100% fölé kár vinni..bugos.. nem ad többet. A q5 sapka 3 szintje is bugos..azt is kár használni.. Pontosan 100ra talentolsz és a többi pont más skillbe. Fej,talajtörő,kitörés..60+30+10...
   
 16. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  jackoneill azt a fegyverdíszt hol lehet kiszedni amit nálad láttam a karin?
   
 17. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  kósza emlék.. elég csóró statokkal van nekem..de ha egyszer jobb nem jött.. nincs más ami illene a játékstilusomhoz.. se a Q1 se a Q8 nem ad olyasmi skillre pontot amit használok..tehát kuka.. mást meg mit ha nincs benne extra érték .... kesztyű dettó..ezeket le tudnám cserélni de nemtommire.. kesztyű jó lett volna draganról,de csak lvl130van,az is csúnya statokkal..kár bele beruháznom. a Q7 megint olyan pontokat ad ami nekem felesleges..tehát kilőve.. talán a Q10 ha vmi tripla platinával jönne.. de még akkor is necces mert nem ideális az alapérték..ha az ellenállás helyett hp lenne.. lefarmolnám..

  amúgy erről beszélek.. zászló alatt ennyit sebez,ha triplán töröm a páncélt akkor sebez 5 és 6,4M között bossokon.. az eszisivatag bossa kegyetlenen szinte másodpercek alatt lehal ha már nincs rajta a pajzs

  [​IMG]
   
  JimJupiter and Hentes0 like this.
 18. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Úgy használom én is.
  Ha minden kasztot buffolnak, akkor a szörnyeket is buffolni fogják. Ide a rozsdás bőkőt. Annak meg az lesz az eredménye, hogy megint lesznek akik abbahagyják a játékot.
   
  opos2012 likes this.
 19. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Csináltam egy 140-es szintű amulettet kék-pokoli szintű összetevőkből, és ilyen lett. Ez egyszerűen felháborító! Mindent elmond a játék színvonaláról! Igen sok idő amíg az ember összeszedi a tárgyhoz a rengeteg cuccost, aztán ad egy ilyen sz.rt! Á! Szánalmas! Persze én vagyok a hülye a fenének játszok még ezzel a sz.rral, amikor már senki sem játssza. Valóban, csak magamat hibáztathatom...
  Na, de legyen ez tanulságul akkor másoknak.

  [​IMG]
   
 20. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  De miért nem lvl 145? Az a gyűrű egy körben kiesik... Saját magadat szivatod a lvl140el..szal ne csodálkozz a végeredményen.. Mellesleg tökmindegy milyen összetevők (ez ultragáz) az alapertek random...

  Másik dolog..100 kör alatt összejön majd 2 szint tudás..szal nem kidobott idő az a farm :p
   
  opos2012 likes this.

Share This Page