Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
 1. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  A hős eventen szerezhető királyi prémium tagság az dupla gyorsasággal számol visszafele? Vagy időnként eltünnek napok belőle? Nem egyedi esett, sokan panaszkodnak/panaszkodunk rá, gondoltam rákérdezek, hogy van valami központi gebasz vele?
   
  tozagol likes this.
 2. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  24 óránként 1 nappal rövidül.
   
 3. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  Sziasztok, TUDJA valaki hogy lehet az hogy kicserélem a fegyver 1 olyanra amiben több a támadás és nem nő hanem csökken a támadás/másodperc értéke, na ez hogy lehet?? Mielött jönnének az okos tanácsok EGY OPTOT SE változtattam ua optokkal teszem be az új fegyót
   
 4. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Milyen kraftok vannak a fegyverben? Támadásis köveket tettél bele? Esetleg 1 kezesről váltasz 2 kezesre és nem talaentoztad át?

  1 kezest nagyrészt támadásira éri meg kraftolni.
   
 5. Viharhozo1968

  Viharhozo1968 Active Author

  ja nem állitottam át 1 kezesre :)
   
 6. Gyikoc

  Gyikoc Forum Greenhorn

  Sziasztok!
  Nagyon régen játszottam már, viszont most mikor beléptem a felhasználómba, eltűnt a felszerelésem nagy része. Asszem egy 25-ös (vagy 20-as) szintű bosst kellett gyepálni, és az dobott egy egyedi szettet. Na, ez a szett teljesen eltűnt az accountomról.
   
 7. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Üdv!

  Ha eltűntek a felszerelési tárgyaid, ez sajnos az új "Sötét Örökség" tartalom bővítés (Content Expansion - CE) miatt van, a régi, elavult tárgyakat ugyanis törölték, erő rúnáját írtak jóvá helyettük...

  További infó erről itt a fórumon: https://board-en.drakensang.com/threads/hivatalos-koezlemenyek.77814/page-6#post-749018


  Azt tudom tanácsolni, el kell kezdeni játszani, csináld a főküldetéseket (citromsárgákat), s fejlődj!
   
 8. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Van egy ciklus hiba a játékban. A képességek munkapadot szoktam használni és ha sok követ porítok egymás után előbb utóbb bentragad egy ciklusban a program. És a visszafordítás ágba marad. Ilyenkor be kell zárnom, és egy másik kővel kell próbálkozni, van hogy akkor megjavul. Valószínűleg nem sikerült valamilyen részt törölniük és bentragad ebben a ciklusban a játék. Ez akkor jelentkezik ha több követ szeretnék porítani, illetve lehet kapcsolatos azzal is, hogy hol van a kő a zsákban. Néha ha átrakom máshova akkor megjavul. Majd nézzenek rá valamikor....

  Egy másik probléma, hogy ha arachna menedékéről kijövök mondjuk kegyetlen szinten bosszozáskor a kazamatában, amikor kitesz a Loxley kavernáiba ott elég gyakran 4-5 minibossz is vár van, hogy már méreg is van a karakter alatt. Egy gyengébb védelmű játékos többnyire már holtan érkezik ki a pályára! Eléggé problémás, mert bosszozna a játékos de nem tud mert igen gyakran holtan érkezik már be a pályára! Javítani kéne....


  [​IMG]
   
  tozagol likes this.
 9. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Én mindig 2 kő között nyomok egy esc-et rányomok a munkapadra és rakom be a következőt. Nem várok az animációra meg, hogy ki kelljen szedni a port onnan, amit ad.

  Arachnától meg loxley hátuljába dob ki, ami nem kezdőhely bejövetelnél. Ilyenekkel nem szoktak nagyon törődni, de jobb területváltással nincs ilyen gond. Legyőzhetetlen event alatt nem lesz jó már területváltás az fix annyian csinálják az eventet.
   
 10. opos2012

  opos2012 Exceptional Talent

  beragadt a karakterem mit lehet tenni?
   
 11. csonty76

  csonty76 Forum Greenhorn

  üdv! az lenne a kérdésem hogy az érc mire jó?
  válaszokat elöre is köszönöm.
   
 12. Hentes0

  Hentes0 Someday Author


  A bossok egyedijét tudod elkészíteni vele a munkapadon.

  [​IMG]
   
 13. Arzakay

  Arzakay Forum Greenhorn

  Helló! Nyitottam egy kulcsos ládát,de semmit sem kaptam belőle. Akartam írni a supportnak,de nem engedi elküldeni,pedig röviden írtam le. Tud valaki segíteni?
   
 14. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Megcsináltam a Bátorság feltöltött jeléért a küldetést és meg is kaptam azt az egyet érte. Ott volt a cuccaim közt. Aztán elmentem Phestoshoz és ott is megvettem mindet aranyért amit lehetett. Később nézem a cuccaimat és nyoma nincs egynek sem! Eltűnt az összes. Üres hely volt a helyén! Valami nagyon nem stimmel ezzel. Jó volna ha visszaadnák. Meg leellenőriznék mert a megvétel az nem oké valahol! Amíg csak egy volt megvolt rendbe aztán miután megvettem aranyért a többit, az összes eltűnt! Nagy szívás mert így ki sem fogom tudni próbálni! Igen bosszantó!
   
  tozagol likes this.
 15. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Nos meglettek a Bátorság feltöltött jelei, a táskából átkerültek fentre a kulcsok közé! Most vettem észre amikor látom, hogy be tudok menni a pályára, és elkezdtem ott keresgélni. Furcsa, hogy délután még a táskába volt aztán meg már nem! De ezek szerint játék közbe módosítottak a játékon!? - A supportra írt ugyan ezen probléma akkor ezek szerint megoldódott.
   
  tozagol likes this.
 16. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Sargon árnypajzsát nem lehet a munkapadon összerakni, semmelyik városban, amikor berakom a pajzsot rögtön kiirja, hogy nincs recept. Probáltam összevissza sorrendben berakni az összetevőket de sehogysem fogadja el.
   
 17. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Van itt egy event leírás ugyebár (https://board-en.drakensang.com/thr...n-anniversary-festival-10-years-of-dso.84268/), amiben szerepelnek a bosszok, amiket kaphatok ha arról a területről megyek be az arénába. ("The Anniversary Arena Chips" címszó alatt)
  Hát ez egy hazugság! Egyáltalán nem azok a bosszok vannak bent amik a listában fel vannak sorolva!
  Jó nagy átverés! Minek akkor a lista!?

  Egyébként valami BUG-al kétszer dobott ki a játék a Dracaniai Születésnapi Arénából, és tett vissza természetesen a városba!
  Így két bártorság feltöltött jele belépő ugrott is a nagy semmire.

  Az aréna olyan szinten lagol és fagy ki, hogy gyakorlatilag játszhatatlan!

  Az event kész lett tegnap és az új kétkezes fegyver nyilván nem esett, de ez gondolom már senkit sem lep meg....
   
  Last edited: Sep 3, 2021
 18. Arzakay

  Arzakay Forum Greenhorn

  Hello! Tegnap eladtam egy legend itemet,és lenullázódott az aranyam. Ma ismét így jártam. A supportnak nem lehet írni,mert folyton azt írja 140 karakter a max . Pedig még 30 sincs amit írok! Tudtok segíteni? És hogy kaphatom vissza az aranyam?
   
 19. Elégedetlenkedő

  Elégedetlenkedő Active Author

  Ez a kiírás átverés, hazugság!
  1-2 poros köveket dobál, amik nincsenek már a kereskedő kínálatában!
  Ott ugyanis csiszolt kőtől indul a választék!
  1-2 port érő kövekre el.zarni egy furkósbotot amiért jó sokat játszol, az egy ÁTVERÉS! Nevetséges!
  Egy királyi kő fejlesztése 1000 por, ami gyakorlatilag semmit sem ér már, ettől a karaktered nullát fejlődik!
  A játék készítői gyakorlatilag meg sem közelítik a valóság realitását, olyan szinten eltúlzott, minden realitást nélkülöző értékeket állítgatnak be amik egyértelművé teszik, hogy egyik sem játszik a játékkal valós fejlesztett karakterrel! Oda ültetném ezeket mind a játék elé sztán játszatnám velük amíg össze nem szednek mindenből maxos köveket, rúnákat, ékköveket! Csak, hogy érezzék a törődést! Nevetséges az egész játék! 100 ezer porokat gyűjtsek vérfürdő szinten 20 porokból! Egy vicc!

  [​IMG]
   
 20. reveant

  reveant Forum Greenhorn

  Sziasztok!

  Van esetleg Magyar Discord server ?