Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
 1. csövespista

  csövespista Forum Greenhorn

  Hali!
  Nem tudom megvenni lvl 145-ön, csak lvl 100-on a Belt Of Zealt.
   
 2. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Képernyőfotó?
   
 3. csövespista

  csövespista Forum Greenhorn

  Nincs még beaktiválva prémium.
  https://kepkuldes.com/image/Bl6fQP
  Másik oldalon sincs meg a lehetősége hogy megvegyem Lvl 145-ön.
   
 4. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Szerintem azt csak premium napon lehet, ilyenkor nem.

  Szerk: S ha nincs elegendő teljesítménypontod, akkor premium napon sem fogod tudni, nem biztos, de mintha 7500 kellene minimum hozzá...
   
  Last edited: Jul 24, 2023
 5. Hentes0

  Hentes0 Someday Author


  Nem a teljesítménypontoktól függ. A fő külditek meg kell csinálni, ahol az utolsó Mortis reverése. Tehát aki leverte Mortist az meg tudja venni 145-be, aki még nem tart ott az csak 100-ba. Ez ki van próbálva.
   
  SoftwareEngineer and StSanya like this.
 6. Passz

  Passz Forum Greenhorn

  Sziasztok! A szülinapi eventen hogy lehet bejutni a köztesvilágbeli születésnapi arénába? A leírásban nem találtam erre választ, illetve belépőt sem tudok venni sehol. Vagy mégis, csak nem vettem észre? köszi, ha válaszoltok!
   
 7. bibere

  bibere Someday Author

  Szia, először az 50 darabos küldetést kell teljesítened, majd a "sima" születésnapi arénában lévő kapun tudsz bemenni, ha leverted az összes mob-ot (map alján lévő kéz alakú kapu lesz aktív). Érdemes minél nagyobb (köztes véres) szinten csoportban próbálkoznod a limitált belépők és a születésnapi fegyver miatt. Sok sikert!
   
  Passz likes this.
 8. Passz

  Passz Forum Greenhorn

  Köszönöm szépen !
   
  bibere likes this.
 9. Yamael

  Yamael Forum Apprentice

  Üdv!
  Sajnos a két új bossnál található hibákat (beszorulás a lépcsőknél, pályaváltásnál normál szintre dob) nem nagyon sikerül kijavítani de már nem is reménykedek ebben mert láthatólag csak a régi csapat munkáját próbálják életben tartani, fércelgetni. Ettől függetlenül az lenne a kérdésem, hogy terveznek-e a két új bosshoz portolási lehetőség vásárlását?
   
 10. opos2012

  opos2012 Exceptional Talent

  hellok! Miért nem tudok köpenyt venni a Szellemek ünnepe eseményre?
   
 11. Leelu

  Leelu Forum Apprentice

  Sziasztok,várható szerintetek bármilyen leírás, magyarázat a tegnapi patch-el kapcsolatban? Vagy sikerült megint buggal teli frissítést csinálni a fejlesztőknek? Ha esetleg van bármilyen szavatok felfele, jó lenne, ha egy-egy frissítés alkalmával egy leírást is kiadna a BP, hogy mi változott, mit hogyan kelle zzel kapcsolatban tenni. Régen legalább infókat kaptunk, de az elmúlt évben már semmi kommunikáció nincsen a BP oldaláról. Tudom, hogy ti se kaptok nagyon infókat, más ország modijai is úgy válaszolnak a kérdésekre, hogy szerintem ez meg az, mi se kaptunk semmi infót... Szóval nem titeket akarlak bántani,de ki kellett írnom magamból :D
   
 12. bibere

  bibere Someday Author

  Sziasztok,

  Az új helloween-i buffok esetében hiába írja a recept, hogy milyen alapanyagokat kell használni, a különböző színű alapanyagoknál nem lesz aktív az ötvözés gomb. Jelenleg csak az azonos színű (pl. 4 zöld) összetevőket engedi kraftolni a játék. Kérlek jelezték. Köszönöm.
   
 13. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  Milyen jó hogy akinek még nem adta ki a játék a boss összetevő ékkövet annak nincs kéziszerszáma, mert a töröttet gyűjtötte (gyűjti). Akinek meg már az elején kiadta 100K-ak vannak. A játék szerencse miatt, mennyi lesz így a különbség a játékosok között? (És ugye a bohócot megszüntették mert ez nem szerencsejáték;))
   
 14. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Azt szeretném kérdezni a moderátoroktól, hogy a most bekerült Halloween Trader és Halloween Crafting funkció az folyamatosan elérhető lesz a játékban vagy csak a Halloween event ideje alatt lesz bent? Gondolom bent marad event után is, de jó lenne ezt biztosan tudni, mert ha nem akkor előtte elhasználnánk a kéziszerszámokat.
   
 15. Pacsirta

  Pacsirta Forum Greenhorn

  Sziasztok! Konkrétan játszhatatlan a grimmag szerver, miért nem csináltok már valamit? Szeretnék Játszani nem beszélve mennyien elvesztettük a 3 órás köpenyt, belépőket! Köszönjük.
   
 16. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Bekerült a bolt kinálatába az event viselet végre...
   
  opos2012 likes this.
 17. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Friss infó Shanty-tól:

  "Elérhető lesz-e Halloween buff/esszencia kraft, majd a Halloween esemény vége után is?

  - Amennyire én hallottam, ez egyelőre egyetlen esemény lesz. Ez azt jelenti, hogy az esemény után nem lehet kézműveskedni. De ha eléggé tetszik, vissza fog térni."


  Meg javasoltuk, hogy tegyék fel az összetevős zsákba az összetevőket... Meg még esetleg a deluxosok automatikusan is felszedik majd ezeket...


  Jön valami fejlesztés az error 36 miatt a szerverekre is, ma vagy holnap.
   
  bibere and JimJupiter like this.
 18. opos2012

  opos2012 Exceptional Talent

  köszi de már nem kell. :(
   
 19. opos2012

  opos2012 Exceptional Talent

  hali a prémnap meglesz hosszabbítva? ha már nem lehet használni az árust?

  Köszi
   
 20. giliszta

  giliszta Regular

  érdeklődök,hogy a napi hógömbben miért nincs ellenfél? ezálltal halok meg mikor a barlangba mennék.